ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلخورم ، اما دوستت دارم

*samira69*
2nd March 2012, 06:28 PM
دلخورم ، اما دوستت دارم

اغلب زوج‏هاى جوان حتى اگر در گذشته ، بهترين دخترها و پسرها براى خانواده‏هاي شانبودند ، در زندگى مشترك با همسرشان، دچار اختلاف مى‏شوند. كسى نمى‏تواند ادعا كندكه تا به حال با همسرش مشاجره نداشته و از همسرش نرنجيده است. بعضى‏ها به خاطر جرو بحث‏هايى كه پيش مى‏آيد ، احساس مى‏كنند كه ازدواجشان موفق نبوده است. با اينحال، خود را ناگزير به سازش با همسر مى‏دانند

اما اختلاف آنها، مثل آتش زير خاكستر، باقى مى‏ماند. در اين موارد،لازم است هر يك از زوجين فقط اين سؤال را ازخود بپرسند كه «چقدر براى بهبودروابطمان زحمت كشيديم»؟

اغلب ما در برابر اين سؤال، ابروها را بالا انداخته ، با چشمانى از حدقه بيرون زدهو قيافه‏اى حق به جانب، مى‏گوييم : «خيلى».

حقيقت امر اين است كه ما زحمت‏هايمان را حساب شده نكشيديم.

آيا تا به حال سعى كرده‏ايم كه ريشه اختلافات را پيدا كنيم و مسائلى را كه سد راهخوشبختى ماست، برطرف كنيم؟

آيا تا به حال خواسته‏هايمان را در كفه ترازوى ذهنمان گذاشته‏ايم تا ببينيم كدامارزش را بايد فداى ارزش ديگر كنيم؟

آيا تا به حال فكر كرده‏ايم كه ما مى‏توانيم با كمى سعى و تلاش، زندگى مشتركمان راسرشار از شادى، عشق و محبت كنيم؟

نارضايتى‏هاى كوچك‏
نارضايتى‏هاى كوچك را دست كم نگيريم چون اغلب همين‏ها مانع احساس خوشبختى مي شوند.

مثل بگو مگوها، نيش زدن‏ها، دخالت‏ها، ناسازگارى‏ها، ناكامى‏ها، غرورها و منتگذاشتن‏ها. اگر در برابر اين مسائل كوچك از خود گذشت نشان دهيد ، راه‏هاى جديدىبراى دوست داشتن زندگى و همسرتان باز خواهد شد و به يك نيروى فزاينده مثبت، دستخواهيد يافت. در اين جا براى نمونه، چند راه را به شما يادآورى مى‏كنيم. سعى كنيدراه‏هاى ديگر را خودتان كشف كنيد.

منت نگذاريد

منظور كردن كارهايى كه براى همسرتان انجام داده‏ايد يا حتى گذشتى كه به خاطر اوكرده‏ايد ، براى هر يك از طرفين، هميشه وسوسه‏انگيز است. اين وسوسه را بشناسيد وآن را از خود دور كنيد. اين مسئله ، يكى از مواردى است كه جرقه اختلافات زوجين رافراهم مى‏كند. ما نبايد توقع داشته باشيم كه همسرمان به خاطر هر كارى كه انجاممى‏دهيم ، از ما قدردانى كند. اگر زوجين، توقع قدردانى داشته باشند ، نتيجه آن،ناخرسندى و به رخ كشيدن كارهايى است كه در طول روز انجام مى‏دهند و اگر يكى اززوجين اين كار را انجام دهد ، طرف مقابل نيز قطعاً تحريك شده ، به دفاع از خودمى‏پردازد. ما نبايد از اين‏كه براى خوشبختى‏مان كارى انجام داده‏ايم، ناراضىباشيم. از اين‏كه من بچه‏ها را به مدرسه رساندم، خانه را من تميز كردم ،خريد را منكردم ، بچه‏ها را من حمام بردم و... .

منظور كردن اين كارها، به معنى نارضايتى ما از آنهاست و بى‏گذشت بودنمان را نشانمى‏دهد و در اين صورت، چه بخواهيم و چه نخواهيم، همسرمان فكر مى‏كند كه بر سر اومنت مى‏گذاريم و مهم‏تر اين‏كه يادآورى اين كارهاى به ظاهر سخت، آن هم به طور دائمباعث مى‏شود كه نسبت به همسرمان، احساس خشم كنيم و كم كم عشق و محبت در زندگىكم‏رنگ مى‏شود و كنايه‏زدن‏ها شروع شود و هر روز بيشتر از روز قبل، نيروى خود رابه خاطر اين مسائل بى‏ارزش، از دست مى‏دهيم و عادت مى‏كنيم كه هر روز، فهرستبلندبالايى را از كارهايى كه انجام داده‏ايم، به رخ همسرمان بكشيم . كارهايى كهوظيفه ماست و يا نشانه گذشت ماست.
هر گاه احساس كرديد نسبت به همسرتان خشمگين هستيد ، وقتى كه احساس كرديد كارنادرستى انجام داده يا حتى كارى را كه مى‏بايست انجام مى‏داديد، انجام نداده‏ايد ،لحظه‏اى صبر كنيد و آن عشقى را كه بينتان هست، به ياد بياوريد.

لبخندى بر لب بياوريد و عصبانيت را به مرور زمان و با تمرين، از فهرست عادت‏هايتانحذف كنيد. در اين صورت، تأثير آن را در همسرتان خواهيد ديد. اين كار، گامى بزرگ درجهت بهبود روابط خواهد بود و هر روز، علاقه‏تان به زندگى مشترك و شريك زندگى‏تان،بيشتر خواهد شد.

توقع نداشته باشيد همسرتان بى‏نقص باشد

وقتى به همسرتان مى‏گوييد: « چرا اين طور هستى»، يا « چرا خودت را عوض نمى‏كنى»،از او توقع داريد كه چه جوابى به شما بدهد؟ خودتان را جاى او بگذاريد. اگر كسى ازشما اين سؤال را بپرسد ، چه جوابى مى‏دهيد؟ اغلب ما فكر مى‏كنيم كه عملكردمان درستاست و شايد ذاتاً نمى‏توانيم خودمان را اصلاح كنيم. وقتى چنين سؤالى را از همسرتانمى‏كنيد ، او تصور مى‏كند كه آن كسى نيست كه شما مى‏خواستيد و در انتخابتان اشتباهكرديد و اين مسئله‏اى نيست كه از ذهن كسى بيرون برود و نبايد توقع بهبود روابط رابعد از زدن چنين حرف‏هايى داشت. بعضى‏ها اين سؤالات را از همسرشان نمى‏پرسند بلكهاينها را به جاى اين‏كه از همسرشان بپرسند ، از خودشان مى‏پرسند كه اين هم بهمراتب بدتر است زيرا در اين صورت، خودمان فكر مى‏كنيم كه اگر او شخص ديگرى بود ،آن وقت من خوشبخت بودم و اوست كه بايد عوض شود و هيچ راه ديگرى نيست.

حال اگر فكر مى‏كنيد كه جواب خوشبختى شما در كس ديگرى است، كاملاً اشتباه مى‏كنيد.
هيچ كسى را در دنيا نمى‏توانيد پيدا كنيد كه با تمام عقايد شما موافق باشد و اينطبيعى است پس با نظام طبيعت نجنگيد بلكه در كنار آن زندگى كنيد و خودتان را باچيزى كه هست، وفق دهيد.

شما مى‏توانيد بار مسئوليتى را كه از او توقع داريد ، از دوشش برداريد و روابط رااصلاح كنيد. در اين صورت، با ايجاد صميميت، كم كم به چيزهايى كه مى‏خواستيد ،مى‏رسيد. به همسرتان وقت بدهيد تا خواسته‏هاى شما را كشف كند و حتى اگر زحماتشبراى برآورده كردن اين خواسته‏ها نتيجه‏اى نداد ، او را دوست بداريد و به وجودشافتخار كنيد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد