توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعاليت انجمن نخبگان در زمان انتخابات مجلس چه بود؟
312
2nd March 2012, 09:05 AM
[golrooz]با سلامت بودن روابط مابين ما ميشود گفت ما به هم سلام ميدهيم[esteghbal]
اميدوارم همه ما چه نخبگان وچه غيرنخبگان انجمن, آنقدر سلامت جسم وروان داشته باشيم كه در كنار هم يك گپ و گفت معقول داشته باشيم درباره اينكه (فعاليت انجمن نخبگان در زمان انتخابات مجلس چه بود؟)
حس ميكنم بخش اليت جامعه كه قرار است بار نخبگي آينده كشورمان را بر دوش بگيرد بايد خيلي بيشتر از آنچه گذشت درباره يك رويداد مهم در كشورمان(انتخابات قوه مقننه كشورمان) تحرك و جنبش از خود نشان ميداد.
جدا براي كسي در اين انجمن مهم نبود كه براي بهتر برگذارشدن وبهتر نتيجه دادن انتخابات مجلس كه نهايتا قوانينش بر امروز وفرداي همه ما تاثيرگذار است از خود تحركي نشان بدهد؟
شكر خدا يك كانديداي محترم اين انتخابات انجمن مارا براي تبليغات خودقابل دانست.ولي انگار ديگران كه معمولا راي بايد بدهيم زياد در اين وادي نبوده ايم كه چه كسي بايد انتخاب بشود(با چه فاكتورهايي) وچه كساني نروند به مجلس بهتر است.
شركت در تعيين سرنوشت يك امتياز اجتماعي و در جامعه مذهبي ما يك (حق-وظيفه)مقدس ميباشد كه كاش در اين انجمن درباره با كيفيت برگذارشدن اين رويداد بين خودمان يك تبادل نظرات صورت ميگرفت.
درهرحال صحبت در اين باره مثل گرفتن ماهي هميشه تازه ومفيد هست.منتظر نظرات شمابزرگواران درباره بايدهاو نبايدها و موارد قابل توجه درباره مشاركت مدني در انتخابات نمايندگان قوه مقننه كشور هستم.
باستان شناس
2nd March 2012, 09:58 AM
سلام دوست عزیز و همیشگی سایت 312
مسله ایران و ایرانی و انتخابات برای همه ما مهم هست و اینکه بنده به شخصه سرنوشت کشورم از هر چیزی برام بهتره حتی به جرات میتونم بگم از خانواده ام مهمتره و اینو بارها و بارها هم گفتم حاضرم خانواده ام رو برای کشور فدا کنم
( اونایی که منو به شخصه میشناسن میدونن حاضرم خانواده ام رو بدم برای ایرانم)
ولی جناب میدونید قبلا به کرات در همین سایت و سایت های دیگه این مسله حاشیه ساز بوده و باعث دو دستگی شده و کاهش صمیمت ها رو بیشتر کرده .
هیچ کاربری ما این حق رو نداریم بابت عقاید خودش مواخذه کنیم ( در تاپیک های مختلفی این پیش میامد در مورد سیاست)
و با این حرفتون موافق نیستم که اون کاندیدا سایت رو قابل دانسته ...
بلکه ما این فرصت رو بهش دادیم تا بیات خودش در سایتی که رده سنی اونا 18 تا 22 سال هست معرفی کند .
به اندازه نیاز از انتخابات گذشته عبرت گرفتیم و دانستم وضعیت فعلی جامعه چقدر میتونه اثر گذار باشه در انتخابات بعدی ...
من خودم بارها و بارها تصمیم گرفتم تاپیکی بزنم و خواهان نظر کاربران در مورد شرکت فعال در انتخابات بدونم
ولی خب مطمنا نیاز به پیش زمینه فرهنگی دارد
که متاسفانه نگاه بد بین جامعه ( نه همه جامعه سو تفاهم نشه )
ولی اکثریت خاطر جمع نیستن از هیچی تو این جامعه فعلی ...
چون حس میکنند همه چیز از پیش منتخب شده هست و این براشون نوعی بی تفاوتی میاورد که من موافق نیستم ولی خب متاسفانه حقیتی هست که با هیبت نازیبا در همه جا دیده میشود .
مطمنا نبودن تاپیکی در زمینه ..علت بی اهمیتی سرنوشت کشور نیست و نخواهد بود
چون من واقعا کشورم تاج سرم هست و اگر هم در رشته کنونی به تحصیل پرداختم و یا اگر در دانشگاه در خدمت دانشجویان هستم میخوام ایران عزیزمون رو در نگاه ثابت و زیبای خودش به دانشجویان نشون بدم .....ان شا در حدی موفق بودم در سال جدید هم بتونم ...
امیدوارم هر تصمیمی امروز اتخاذ میشود موجبات اراده ملی بیشتر شود و در چهار سال بعد به حسن انتخاب امروزمون افرین بگیم ....(البه امیدوارم )
312
2nd March 2012, 10:02 AM
[golrooz]ممنون از پست مفيدتون.عرض بنده اين هست كه از اينجا به بعد هم اگه درباره نمايندگان سودمندتر براي كل مردم وكشورمون بحث بكنيم خوب هست وخودش غنيمتي هست.
باستان شناس
2nd March 2012, 01:03 PM
[golrooz]ممنون از پست مفيدتون.عرض بنده اين هست كه از اينجا به بعد هم اگه درباره نمايندگان سودمندتر براي كل مردم وكشورمون بحث بكنيم خوب هست وخودش غنيمتي هست.
کاندید بهتر هست با نام ذکر نشوند ( صلاح در همین هست چون باعث جبهه گیری خواهد شد و رنجش خاطر پیش میات)
من در شهر خودم به شخصه کاندیدایی رو می شناسم که در حال تبلیغ بسیار هست و اینکه از نزدیک در جریان زندگانی ایشون هستم ولی متاسفانه از نظر من اصلح نیست نماینده شدن در مجلس در دفاع از شهر ...چون قبلا اینو به کرات دیدیدم و امکان شناخت بقیه هم با شعارهای زیبا کمتر مقدور هست .
ایا با دیدن تصاویر بسیاری زیبای این نامزدان مجلس و شعارهایی که همگی میدانیم همون روز اول ورود به مجلس از خاطر خواهند برد میشه به انها اعتماد کرد ؟
مطمنا من همه رو با یک دید نگاه نمیکنیم و قضاوت نمیکنم ...میدونم واقعا خیلی ها اصلح هستند ولی مطمنا نماینده خوبی هستن ولی این افراد رفتن زیر بیرق کسانی که با شعارهای توخالی قدم برمیدارند .
ولی با این حال تبلیغات یک هفته ای عزیزان کاندید غیر از نوشتن بروشور و زندگی نامه و بیوگرافی هست و یکسری عنوان و مقامی که در سازمان داشتند و هنوزم دارند و اینکه در ایجا میشود فهمید بعضی از این نمایندگان چند شغله هستن ...
خودم در معرفی کاندیدای دیدم که چند جا معاون و مشاور و مدیر اجرایی بودن ( اینو در این زمان خوب تلقی میکنه ) ولی بعدا اگر به ایشون بگن چند شغله هستن خود اون همون کاندید میزنه زیرش میگه نه اینطور نیست ! ( خود این عزیزان باعث اختلاف فکری میشوند)
میدونم انتخاب سخته ولی اینکه بدونیم به کی رای داده میشود ولی چه کسی رای میاورد مهمتره !
yas-90
2nd March 2012, 04:37 PM
به نظر من فقط شرکت در انتخابات وظیفه نیست ......وظیفه مهم تر تعیین صلاحیت این افراد برای کاندید شدنه که وظیفه خطیر تریه
متاسفانه گاهی اوقات افرادی انتخاب میشن که صلاحیت ندارن....آخه من نوعی از کجا باید بدونم یک فرد چقدر میتونه قابل اعتماد و توانا باشه.....الان هم به عنوان وظیفه م میخوام رای بدم ....این افرادی که کاندید شدن من هیچکدومشون رو هم نمیشناسم .......اگه از قبل افرادی که وظیفه انتخاب این افراد رو بر عهده دارن فرد اصلح رو انتخاب نکنن چقدر از من انتظار میره که چنین فردی رو بتونم انتخاب کنم ؟؟؟؟؟؟؟.....من دو هدف از گفتن این مطالب دارم...یکی اینکه آیا شخص اصلح برای کاندید شدن انتخاب شده؟؟؟(چون من خودم افرادی رو میشناختم که کاندید شدن ولی من نمیدونم بر چه اساس اصلا انتخاب شدن)....و هدف دوم اینکه بگم خیلی از افراد جامعه نسبت به نامزد های انتخاباتی بی اعتماد هستن (متاسفانه از این قشر افراد کم نیستن) ....من که به یه شعار نمیتونم تکیه کنم تازه شعاراشون رو هم یکی دیگه میسازه و اینا فقط بیانش میکنن بعدش هم معلوم نیست وقتی رفتن او بالاها کی پایین پاشون رو نگاه میکنن (البته منظورم همه نیستن استثنا همیشه وجود داره)
نه اینکه سرنوشت جامعه برام اهمیت نداشته باشه اتفاقا اینجوری نیست ولی واقعا انتخاب اینقدر سخته برام که گاهی میگم اگر انتخاب نکنم سنگین تره میترسم انتخابم اشتباه باشه(واقعا انتخاب درست برام مهمه)
البته واقعا منظورم این نیست که هیچکدوم از افراد اصلح نیستن بعضی واقعا افراد خوبی هستن اما نماینده شدن یه سری تواناییها و قابلیت هایی رو میخواد که نمیشه فهمید کدوم یکی از افراد اونا رو دارن مثلا یکی متخصصه و کاندید شده و شاید در حیطه درمان خیلی هم خوب عمل کنه اما آیا میتونه نماینده توانایی هم باشه؟؟؟؟ (گاهی فکر میکنم هر چقدر هم فرد رو بشناسم و بهش رای بدم باز هم ریسک کردم چون واقعا تا زمانیکه فعالیت نکنن نمیشه چیزی رو دقیق پیش بینی کرد)
عرفان سلیم زاده
2nd March 2012, 09:50 PM
من هیچ کاندیدی رو پیشنهاد نمیکنم مگر اینکه حداقل 2 تا کتاب نوشته باشه!
ممکنه شما بگید که این چیزا برای کاندید ها واجب نیست
ولی اگر واجب بدونید اش دیگه هر کسی جرات نمیکنه برای ورود به مجلس کاندید بشه!
الان جا افتاده که تجربه یه کاندید و کار های قبلی اش ملاک مناسبی هستش
ولی از نظر من هرچه تجربه یه کاندید بیشتر باشه به این معنی هستش که توانایی در رفتن از زیر مسئولیت اون بیشتره[cheshmak]
ولی اگر طرف بی تجربه باشه و 2 تا کتاب نوشته باشه تجربه از زیر کار دررفتنش کمتره و بیشتر میتونه به این جامعه خدمت کنه[golrooz]
مهدی عباسزاده
2nd March 2012, 10:11 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
شاید دیر باشه اما به نظرم باید سیستم مجلس اصلاح بشه! و این تنها راهه مجلس شلم شولبا هیچ دردی رو دوا نمیکنه و بسیاری مواقع دردها رو اضافه میکنه
التماس دعا
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.