ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث میزان حساسیت شما و نوع برخورد با آدم های حساس

Maani Parvaz
14th February 2012, 08:39 PM
سلا بر همه دوستانی که در این بحث شرکت کرده اند, خوشحال میشم که با بیان تجربیات و نظرات شخصی و علمی خود در این بحث, به افزودن علم و آگاهی همدیگر کمک کنیم و در این زمینه بتوانیم دیدگاهی جدید به همدیگر بدهیم.

دوستان وعزیزانی که این مطلب را میخوانید در ابتدا سوالاتی را از شما میکنم که بدون هیچ تغییر و یا اغراقی پاسخی در زمینه احساسات شخصی خود و همچنین تجربیاتی از حقایق زندگی خود را هم بیان کنید و در آخر نظر شخصی خود را در این راستا بنویسید.

سوال 1: شما چه اندازه آدم حساسی هستید و در چه زمینه هایی حساسیت نشان میدهید؟

سوال 2: اگر تجربه ای در زمینه حساس بودن دارید را بیان کنید.

سوال 3: نظر شخصی شما در رابطه با حساسیت آدم ها چیست و در مقابل فرد حساس چگونه باید برخورد کنیم؟

SaNbOy
16th February 2012, 12:32 PM
سلا بر همه دوستانی که در این بحث شرکت کرده اند, خوشحال میشم که با بیان تجربیات و نظرات شخصی و علمی خود در این بحث, به افزودن علم و آگاهی همدیگر کمک کنیم و در این زمینه بتوانیم دیدگاهی جدید به همدیگر بدهیم.

دوستان وعزیزانی که این مطلب را میخوانید در ابتدا سوالاتی را از شما میکنم که بدون هیچ تغییر و یا اغراقی پاسخی در زمینه احساسات شخصی خود و همچنین تجربیاتی از حقایق زندگی خود را هم بیان کنید و در آخر نظر شخصی خود را در این راستا بنویسید.

سوال 3: نظر شخصی شما در رابطه با حساسیت آدم ها چیست و در مقابل فرد حساس چگونه باید برخورد کنیم؟

من شاید به صورت متوسط باشه...
بیشتر در زمینه ی درسی و کارام حساس هستم....
مثلا من برای خوندن درسم به کوچکترن نکته ها هم توجه میکنم و میخونمشون...در زمینه ی کاری تا وقتی که به نتیجه ی مطلوب نرسم دست از تلاش بر نمیدارم...رو کاری که دیگران برام انجام میدن هم حساس هستم...
خوب حساسیت بعضی اوقات خوبه بعضی اوقات هم مشکل ساز میشه...
طرز برخورد با این افراد [labkhand] سواله سختیه چون هر کسی نوعی حساسیت داره..

عرفان سلیم زاده
16th February 2012, 12:33 PM
1- من شخصا در مورد تصمیم گیری بر نوع رفتار با افراد حساسیت نشون میدم یعنی جوری رفتار میکنم که در مقابل دیگران یک مانع انسانی نشم.
2- والا تجربه ام در مورد قضاوت کسی بود که در مورد گلشیفته فراهانی میکرد. اولش خیلی بهم بر خورد! البته من طرف رو نمی شناختم و از سطح علمی که داره با خبر نبودم. اما حالا صمیمانه ازش عذر خواهی میکنم[golrooz]
3- به نظر من باید به صورت جدی طرف رو از سوء تفاهم هایی که به وجود اومده اگاه کنیم.وگرنه کار بیشتری نمیشه کرد.

بانوثریا
16th February 2012, 12:51 PM
من خیلی ...در مقابل دروغ و خیانت و دورویی

سوال 2: اگر تجربه ای در زمینه حساس بودن دارید را بیان کنید.چیزی به ذهنم نمیاد

سوال 3: نظر شخصی شما در رابطه با حساسیت آدم ها چیست و در مقابل فرد حساس چگونه باید برخورد کنیم؟ یا باید مشکل رفع بشه یا سازش گاهی هم خشونت لازمه[nishkhand]

ramazan2020
16th February 2012, 01:18 PM
سوال 1: شما چه اندازه آدم حساسی هستید و در چه زمینه هایی حساسیت نشان میدهید؟ در زمینه اخلاقی

در زمینه اخلاقی- بی عدالتی- ناجوانمردی و ...
سوال 3: نظر شخصی شما در رابطه با حساسیت آدم ها چیست و در مقابل فرد حساس چگونه باید برخورد کنیم؟ برخی حساسیت ها بجا است اما بهتر است انسان از برخی موارد؟ با بی خیالی گذر کند.

افلاطون می گوید:
تمام طلاهای روی زمین و زیرزمین به قدر یک فضیلت اخلاقی ارزش ندارد.

Maani Parvaz
16th February 2012, 02:19 PM
سوال 1: شما چه اندازه آدم حساسی هستید و در چه زمینه هایی حساسیت نشان میدهید؟ من خودم نظم رو دوست دارم و به بی نظمی و بی تفاوتی بیشتر حساسم.

سوال 2: اگر تجربه ای در زمینه حساس بودن دارید را بیان کنید. بله دارم......چندین مورد پیش اومده که چند نفر از دوستام همیشه دیرتر سر قرار میومدند, از 15 دقیقه گرفته تا حتی 40 دقیقه هم پیش رفته وقتی ازش میپرسی چرا دیر اومدی, میگه یه کار کوچک داشتم یا ترافیک بود, خب به فرض که ساعت 6 قرار داریم, اما 6:20 میاد, جالب اینجاست که اگه 6:30 قرار بگذاریم مثلا 6:50 یا حتی 7 میاد, خب اگه منطقی فکر کنیم میدونیم که واقعا میشه طوری برنامه ریزی کنه که در اون حالت که ساعت 6:30 قرار داره, اگه برای 6 (پیش خودش) برنامه بچینه, با این کار میتونه چند دقیقه زودتر(6:20) سر قرار باشه, من تا جایی که میتونم همینطوری هستم, پس خیلیها هم میتوانند به همان شکل باشند.

سوال 3: نظر شخصی شما در رابطه با حساسیت آدم ها چیست و در مقابل فرد حساس چگونه باید برخورد کنیم؟ باید دید که طرف مقابل نسبت به چه چیزی حساس است, اگه در سر قرار ملاقات حساس است پس باید دید که اونی که اکثرا دیر میرسه باید رفتارش را اصلاح کنه, یا مثلا آدمی که بیشتر جدی هست نسبت به آدمی که همیشه شوخی میکنه حساس باشه, پس بهتره که با حرفهای منطقی به طرف مقابل بگه که من زیاد از شوخی خوشم نمیاد پس لطفا زیاد با من شوخی نکنید و فردی که شوخی زیاد میکنه یک آدم حساس به شوخی رو میبینه و باید رعیت کنه که در شوخیها اون شخص رو مورد هدف قرار نده ( هرچند منظور بدی نداره و فقط برای اینکه حرفی بزنه و مجلسی گرم کنه این شوخیهارو میکنه) ولی خب هر کسی طبیعتی داره, پس باید کمی دقت کرد که کسی از ما دلخور نشه, البته در این راستا همیشه باید خشم یا نگرانی خودمون رو به طرز منطقی بروز دهیم( نه عصبانی....نه بریزیم درونمون) بلکه باید به طرز منطقی دربارش صحبت بشه.[shaad]

ستاره صبح امید
16th February 2012, 02:45 PM
خصوصیات افراد خیلی حساسخصوصیات افراد خیلی حساس شبیه به افراد درونگرا است. درست مثل افراد درونگرا، این افراد هم نیاز به تنهایی دارند.ویژگی های خاص افراد خیلی حساس آنها را از افراد با حساسیت های عادی جدا میکند.برای مثال، اگر به راحتی از کوره در می روید، یا نسبت به درد سریع واکنش می دهید، یا سعی می کنید از فیلم ها یا برنامه های تلویزیونی خشن دوری کنید، احتمالاً بیش از حد حساس هستید. اگر خلق و خو و حال و هوای افراد دیگر روی شما تاثیر می گذارد یا سریعاً تحت تاثیر موقعیت های ناراحت کننده قرار می گیرید هم باز جزء این دسته هستید.نمی توان گفت بیش از حد حساس بودن بد، خوب، سالم یا ناسالم است. این هم یک نوع روحیه است. و هرچقدر بیشتر درمورد افراد حساس بدانید، بهتر می توانید با این افراد و موقعیت های دور و برتان کنار بیایید.چه یکی از نزدیکانتان این روحیه را داشته باشد یا فکر می کنید که خودتان جزء ایندسته افراد هستید، آگاهی درمورد این خصوصیت رفتاری کمک خیلی زیادی در روابط و زندگیتان به شما می کند. به این روش می توانید بهتر با این دسته افراد ارتباط برقرار کنید چون احساسشان را بهتر می فهمید.البته این افراد را نباید با افراد درونگرا یا حتی خجالتی اشتباه بگیرید، گرچه شباهت هایی بین آنها وجود دارد. این افراد سیستم عصبی بسیار حساس تری دارند که وضعیتی فیزیولوژیکی و در عین حال روانی است. اصولاً افراد بیش از حد حساس نسبت به محرک های خارجی (صدا، تصویر یا حتی لرزش ها) حساس تر هستند. افراد درونگرا به این اندازه حساس نیستند.اگر افراد بیش از حد حساس این ویژگی ها را دارند:· میتوانند اطلاعات را عمیقاً پردازش کنند.· می توانند خیلی عمیق روی چیزی تمرکز کنند.· در کارهایی که نیازمند دقت، سرعت و جزئیات است مهارت دارند.· شدیداً وظیفه شناس هستند.خصوصیات ظاهری افراد بیش از حد حساس:· در اعمال حرکاتی مهارت دارند.· بیشتر تحت تاثیر کافئین هستند.· در ثابت ماندن مهارت دارند.· نیمکره راست مغزشان قوی تر است: خلاق تر هستند.· کندتر از محرک های شدید ریکاور می شوند.افراد بیش از حد حساس شدیداً تحت تاثیر نور، رایحه های عجیب، صداهای ناهنجار و بلند هستند. سریع از کوره در می روند، عصبانیت هایشان خیلی کند فروکش میکند، و خستگیشان هم از روزهای پرمشغله آرامتر در می رود. این افراد به اندازه افراد عادی تاب تحمل ندارند.
آنها حتی می توانند فکر دوستان و اعضای خانواده شان را هم بخوانند. حتی می توانند شخصیت و خصوصیات افراد غریبه را هم تشخیص دهند.

غزل بارون
16th February 2012, 03:00 PM
من درمقابل بی عدالتی دورویی خیانت و دروغ خیلی حساسم و واقعا اگر کسی چنین عملی رو مرتکب بشه منو نامید میکنه از خودش

فکر نکنم جالب باشه تا بخوانم به رشته تحریر درش بیارم.
حساسیت گاهی به حاست چون اگر حساس نباشیم ممکنه بیشتر و بیشتر به قول معروف سرمون کلاه بره به نظر من حساسیت متعادل گاهی به صرفه تر از این هست که بیخال از کنار بعضی چیزا بگذریم به نوعی میشه گفت باید با چشم باز به گفتار و کردار دیگران نگاه کرد تا روزی سر مسئله ای هرچند کوچک مشکلی پیش بیاد پس حساسیت نشون دادن تا حدی بهتره

* Robo milad *
16th February 2012, 03:08 PM
خیلی خیلی حساسم - هر زمینه ای
حسش نیس
فکر میکنم هرکسی یه مرزی داره واسه خودش سعی کنیم مرز رو بشناسیم و وارد خط قرمز نشیم

نازخاتون
16th February 2012, 03:40 PM
در کل آدم احساساتی هستم، البته قبلا خیلی بیشتر احساساتی بودم ... با این حال الان هم تصورم بر اینه که زیاد حساسم.
دروغ، دورویی، حسادت و خیانت بسیار حساسم..

همین حساس بودن که (البته به نفعم تمام شد و خواست خدا بود) باعث شد که ماهیت اصلی یکی از دوستانم برام روشن بشه و برای همیشه با ایشون قطع رابطه کردم.

اگر از جنبه حساس بودن بگم ....انسانهای حساس به طور کلی انسانهای مهربانی نیز هستند. و نشان دهنده اینه که به خوبی می توانند با دیگران همدردی کنند.

البته حساس بودن به معانی دیگر هم یافت میشود. مثلا : حساسیت بی جای همسران به همدیگر که باعث بدبینی می شه. حساسیت نسبت به رفتار دیگران. حساسیت نسبت به موقعیت افراد دیگر و ....
حساسیت نسبت به انتقاد دیگران: برخی انتقاد پذیر نیستند
به این افراد می گم زندگی رو راحت بگیرید و زندگی ارزش این همه حساسایت و خودآزاری رو نداره....

7raha7
16th February 2012, 03:54 PM
1. اکثر کسایی که منو میشناسن میگن تا حالا آدمی به خونسردی من ندیدن... ولی خدا روشکر نمیدوننن تصورشون غلطه... من حساس هستم اما خدا روشکر بازتاب این حساسیت تو چهرم و حرکاتم کمه.... اینه که کسی نمیفهمه... مثلا چندین بار شده تو عروسی ترقه انداختن بغل پام(ازاون فشفشه ایاش!) منم داشتم از ترس میمردم ولی از اونجایی که به روی خودم نیاوردم همه گفتن به به چه دختر شجاعی!2. خب... تجربه... آخریش که یادمه اینه که با یکی درگیری لفظی داشتم... به شدت اعصابم خورد بود ولی خب من زود تخلیه میشم... یه سیم ارت دارم که وقتی به زمین وصل میشه تخلیه ی الکتریکی انجام میده و.....:-)3. باید اینقد حرصش بدیم تا درست شه.... :-)نه شوخی کردم... باید احترام گذاشت....البته همیشه هم باید ملاحظه همدیگرو بکنیم. چه اونایی که حساسن (مثل من که به روی خودم نمیارم) چه اونایی که بایه شخص حساس برخورد کردنحساسیت باید قابل کنترل باشه.... اینکه خودتو تابع احساساتت بدونی اشتباهه... باید کنترلش کرد. جوری که نه خودت اذیت شی نه دیگرون

ارغنون
16th February 2012, 04:01 PM
من به شدت حساسم.البته این حساس بودن با انتقادناپذیر بودن یکی نیست.
من انتقادات رو حداقل سعی میکنم بپذیرم اما در مقابل رفتار افراد سکوت نمیکنم و حساس و حتی زودرنج تلقی میشم.

تجربه:دی والله من با این سن و سالم پر از تجربم.
اما یه نمونه از نوع پندآموزش رو در سوال بعدی تعریف میکنم.

به نظر من باید به حساسیتهای افراد احترام بذاریم.به شرط اینکه منطقی باشه.
مثلا اول سعی کنیم آنالیز کنیم که این حساسیت الکیه یا نه واقعا منشایی داره.
بعد میتونیم ببینیم که حرف زدن با اون فرد راه مناسبه و یا توجه کردن به اون حساسیتها.
مثلا پدر من حساسیت نسبت به این مسئله داره که وقتی باهام صحبت میکنن تلفن همراه دستم باشه و به شدت ناراحت میشن.
خب من در وهله ی اول گفتم بهشون که من توجه کافی دارم به صحبتشون ایشون هم پذیرفتن اما احساس کردم دفعه ی بعدی که این قضیه رخ داد ایشون به حرف زدنشون مسلط نبود این بود که من هم دیگه حواسم هست و به این حساسیت ایشون احترام میذارم.

یه مسئله دیگه هم هست که افراد با سنین بیشتر معمولا حساسیتهاشون تغییر پذیر نیست اینه که من انتظاری از استاد 80 سالم ندارم که وقتی من به دلیل ترافیک برف و ... دیر میرسم من رو سر کلاس راه بدن.

shiny7
16th February 2012, 04:22 PM
در هر زمینه ای حساسیت به حد اعتدال خوبه.اگه کمتر باشه می شه بی توجهی و در واقع صفت بی خیال بودن و اگه بیش از حد باشه می شه تعصب و افراط گرایی و اون موقع دیگه کسی حاضر نمی شه دور و بر اون شخص بپلکه چون یا تحمل حساسیت های شخص رو نداره ویا نمی خواد با کوچکترین حرکتی طرفو اذیت کنه!من شخصا نظرم به اعتدال و حساسیت نسبیه و البته از نظر من همه چیز تو این دنیا نسبیه!قبول دارم که گاهی ما آدما کنترل خودمونو از دست میدیم و حساسیت بی منطق داریم ولی درست اینه که تو اینجور مواقع هم سعی کنیم خودمونو کنترل کنیم و تلاشمونو برای بر طرف کردن سوتفاهم ها صرف کنیم!

LUCKLY
16th February 2012, 04:30 PM

سوال 1: شما چه اندازه آدم حساسی هستید و در چه زمینه هایی حساسیت نشان میدهید؟در این رابطه با نظر آقای مخفی موافقم منم شدیدا در این مورد حساسم

سوال 2: اگر تجربه ای در زمینه حساس بودن دارید را بیان کنید.یادم نمیاد

سوال 3: نظر شخصی شما در رابطه با حساسیت آدم ها چیست و در مقابل فرد حساس چگونه باید برخورد کنیم ؟ خود من سعی میکنم که محتاطانه با این جور آدما برخورد کنم البته بستگی داره که به چه چیزی حساس باشن ولی خب بهرحال سعی میکنم باهاشون کنار بیام

poune
16th February 2012, 04:36 PM

سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.

من تا حدودی حساس هستم به خصوص روی اینکه هر چیزی به بهترین نحو و با اصول، درست و کامل انجام بشه.

فعلا چیزی به ذهنم نمیاد!

به نظر من انسان ها برای برقرای روابط خوب و دوستانه باید شناخت نسبی از حساسیتها علایق و ... هم داشته باشن و به این موارد کاملا احترام بگذارن. هر کسی برای خودش یه سری چیزای داره که نسبت بهشون حساسه و بدترین کار اینه که یک نفر رو دقیقا از طریق همین حساسیت ها آزار بدیم.
به نظر من انسان ها برای برقراری روابط صمیمی و بهتر با هم باید این مرزها رو تایین کنن و به مرز هر کس احترام متقابل گذاشته بشه.

fantastic girl
16th February 2012, 07:12 PM
متاسفانه خ خ حساس اونم در همه ی زمینه ها......
کلا خ تجربه دارم...... که ته همشون فقط خودم ضرر کردم

سوال 3: نظر شخصی شما در رابطه با حساسیت آدم ها چیست و در مقابل فرد حساس چگونه باید برخورد کنیم؟ حساسیت زیادش اصلاخوب نیست چون چیزی هست که من دارم هر روزم تجربش میکنم.... اگه سعی داشته باشیم در برخورد حدودها رو از هر نظر رعایت کنیم حوبه...

بلدرچین
16th February 2012, 09:02 PM
نسبت به تصمیم هایی که میگیرم خیلی حساسم.تا میتونم سعی میکنم ادم حساسی نباشم و زیاد حساستی نشون ندم چون باعث جلب توجه میشه.دوست ندارم توی تصمیم هایی که میگیرم کسی دخالت کنه...خیلی قاطی میکنم هه هه هه.
دوتا سوال بعدی رو بعد کمی فکرمیگم مرسی...

ساناز فرهیدوش
16th February 2012, 09:35 PM
ادم ها یحساس وزودرنج دل نازکی دارند باید خیلی مراعاتشون رو کرد !!!!!!!!
و این نقطه ضعف نیست بیشتر میتونه ویژگی شخصیتی به خاطر چالش های گذشته باشه .
افراد این چنینی رو تو مدیریت پوست تخم مرغی هم می گن .
من هم حساسم . بیشتر هم وقتی کسی رو کاری که باید انجام بده و با خونسردی و بی مسئولیتی انجامش نمیده کفر م بیشتر در میاد .

نارون1
16th February 2012, 10:33 PM
من در کل آدم حساسی هستم.........و بیشتر وقتی که حرفی زده بشه که به شخصیتم توهین شده باشه ..........

شاید به خاطر اینکه برای شخصیت طرف مقابلم احترام قائلم نمیتونم این چیزا رو بپذیرم...........

در کل باید با افراد در جهت شخصیتشون رفتار کرد نباید از مواردی که فرد روش حساسیت داره جهت آزار فرد استفاده کرد بلکه باید در جهت مدارا و سازش با رعایت احترام متقابل رفتار بشه .......

هر انسانی تو زندگی حساسیتهایی داره ولی بعضیاش پررنگ تره......

LEILA1979
16th February 2012, 11:27 PM
سلام
1- من در اينكه كسي بخواد حرف بي منطق خود را با زور به من تحميل كنه حساس هستم.
2- البته موارد زيادي برام پيش اومده .
3- هركسي شخصيت متفاوتي دارد پس بالطبع حساسيتي كه نسبت به مسائل از خود نشان ميدهد متفاوت است.
به نظر من بايد به حريم كسي تعددي نكنيم تا تنشي بوجود نيايد كه كسي هم از خود حساسيت نشان دهد.[golrooz]

*FATIMA*
17th February 2012, 01:33 AM
من در مقابل دروغ و خیانت خیلی خیلی حساسم

آره ، باعث به هم خوردن رابطه من با دوستم شد !

حساس بودن در بعضی مواقع به جاست ! اینکه به طرف مقابلت بفهمونی از این کار خوشت نمیاد و یا انجام دادن این کار خوب نیست و .....

Steve Jobs
17th February 2012, 03:14 AM
خیلی زیاد ، شاید یه کم خارج از حد معمول باشه . اما نه اینکه درزمینه های منفی باشه هااا. چون من حساسیت زیاد انسان ها را وسواسیت تعریف می کنم، به جرئت میگم که وسواس نیستم[nishkhand]. این حساسیت چی هست؟؟ مثلا کسی نباید بگه بالای چشمت ابرو هست وقتی واقعا هست[nishkhand].
یعنی وقتی کاری را کامل و درست انجام میدم نباید کسی بگه کارت اشتباهه. [sootzadan]
اما خب از طرف دیگه اگه بدونم در زمینه ای کم میدونم یا کم کاری کردم و یا... به راحتی قبول میکنم و ok هست.

تجربه منم زیاده .زیاد شده که حساس بودم و از اون ضربه هم خوردم . اما الان حضور ذهن ندارم؛چون ساعت 2:40 AM هستش.[khabalood]

به نظر من نمیشه با بی توجهی به حساسیت اون فرد ، مقابلش عمل کنیم . بلکه باید تا حدودی سعی کنیم درکش کنیم و بهش توجه کنیم.
با احتیاط باید عمل کنیم.[nishkhand]

حتما اگه نکته یا خاطره ای یادم اومد ،میام و میگم.[cheshmak]

مرسی برای دعوت[golrooz]

312
17th February 2012, 01:08 PM
از دعوت استارتر ممنون.[golrooz][golrooz]
مگه دعوت به موضوع روبطوررسمي ازتالارحذف كردند؟؟!![taajob][taajob]
............................
ازآنجايي كه تمام ماستفروشان شيرينترين ماست راارائه ميكنند پس من هم متعادلترين نفرروي زمين وحتي زيرزمين وحتي تر روي سقف زمين شايدباشم.خارج از شوخي:اگه ماخودمون رو كامل وواضح بشناسيم كه تمام مشكلات برطرف ميشند.نميتونم درباره خودم بطورمعتبر بگم كه چقدرحساسم.از اهميت دادن به بعضي موارداحساس خوبي دارم ومنكرش هم نيستم كه نسبت به بعضي موارد اهميت لازم رو نميدم.جواب تستي:50-50 هستم احتمالا

خدا نياره وقتي روكه ما متوجه بشيم بيدليل حساسيت به خرج داديم(كلافه ميشه آدم).+بعضي اوقات از زياددقيق شدن توي يك مورد خيلي احساس رضايت ميكنم:چون نتيجه مطلوب رو برام باهمين پيگيري بدست آورده(خيلي حال ميده اين مواقع)

از اينكه افراد بي حس نيستند و نسبت به مسائل دوروبرشون حساسيت دارند خوشحال ميشم.تاپيك مرتبط:
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?113129-پدیده-تماشاگران-بی-تفاوت (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?113129-%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D 9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA)

sara.sherafati
17th February 2012, 06:57 PM
سوال 1: شما چه اندازه آدم حساسی هستید و در چه زمینه هایی حساسیت نشان میدهید؟من زیاد حساس نیستم
تنها چیزایی که رو شون حساسم صدای خیلی بلنده...نفهمیدن حرفم.....کسی هی بم دست یزنه حتی مادرم.....

سوال 3: نظر شخصی شما در رابطه با حساسیت آدم ها چیست و در مقابل فرد حساس چگونه باید برخورد کنیم؟بعضیا روی حرف زدن افراد که بهشون توهین نشه حساسن
در کل حساس بودن زیادی دردسر
زندگیتو کن بابا

[/quote]

elnaz.l
17th February 2012, 11:35 PM
سوال 1: شما چه اندازه آدم حساسی هستید و در چه زمینه هایی حساسیت نشان میدهید؟من بینهایت حساسم نسبت به شخصیتم تو دید دیگران

سوال 2: اگر تجربه ای در زمینه حساس بودن دارید را بیان کنید. مثلا به سر وقت اماده شدن چیزی حساسم

سوال 3: نظر شخصی شما در رابطه با حساسیت آدم ها چیست و در مقابل فرد حساس چگونه باید برخورد کنیم؟حساسیت زیا یه مشکل بزرگ به نظر من مشکل بزرگ شخصیت من همین حساس بودنم هست که بیماری جسمی گرفتم

Sookoot
18th February 2012, 01:34 AM
سلام و سپاس از دعوت [golrooz]

اگر برای حساسیت مثلا اندازه 100 رو در نظر بگیریم عقربه حساسیت من رو عدد 20 ایستاده !اون 20 در صد هم فقط یه چیزه : خنجر از پشت !

به یه دوست نزدیک کمک کردم " اعتماد کردم " دستشو گرفتم از اعتیاد رسید به سلامت و پاکی از سیکل رسید به لیسانس از بیکاری رسید به حرفه و شغل پر درامد و...اما وقتی به اوج رسید بخاطر یک (..... )از پشت چنان خنجری زد که اثارش بعد از سالها هنوز هست ...یعنی درست روچیزی که حساس بودم دچار شدم

ادما درست یا غلط رو چیزای مختلفی حساسن ، یه چیزاییش کاملا بجاست اما داشتن حساسیت رو بعضی چیزا کاملا بیجا و فقط باعث دردسره

وقتی با فرد حساسی مواجه میشیم اگر میخواهیم که اون دچار رنجش نشه لازمه بیشتر مراقب گفتار و رفتارخودمون باشیم چون هر نوع ریلکشنی حتما دررابطه دوسویه ما با اون شخص تاثیر میذاره
به این ترتیب خود این مراقبت رفتاری میشه یک نوع حساسیت برای خود ما ! البته از نوع حساسیت نسبتا کاذب !

مسافر007
18th February 2012, 02:26 PM

من ادم فوق ا لعاده حساسی هستم.البته حساسیتم در حده بی جنبه بودن نیست.ازهمه مهم تر اینکه زیادی به کارهایی که انجام میدم حساسم که اشتباه نشن.

حساسیت بیش ازاندازه به انسان ضربه میزنه .اینو تجربم ثابت کرده.

ادمهای حساس زودرنجند باید عاقلانه با اینطور ادم ها رفتار کرد که مبادا کوچکترین رفتار بدی باعث اتفاقات بدتردر اینده نشه.

!nesa
18th February 2012, 03:19 PM
در کل آدم حساسی هستم،بیشتر به دروغ،دورویی و خیانت حساسم.
چیز خاصی یادم نیست.
به نظرم باید احترام بذاریم.
ولی اگه طرف شورشو دربیاره وخودش نسبت به احساسم بی تفاوت باشه بعدش دیگه برام مهم نیست که بخواد نسبت به چیزی حساسیت داشته باشه چون احساس میکنم خودش این بی تفاوتی رو دوست داره.

A.L.I
18th February 2012, 11:15 PM

سلام
1-تا ببینیم منظور از حساس بودن چیه؟ اگر به معنای توجه بیش از اندازه به چیزی یا کسی یا اتفاقی باشد خب جواب فرق می کند. من خودم تا حدودی حساسم. شاید اگر به عدد بخوام بگم 50% حساسم. بیشتر در زمینه موقعیتی که درش قرار می گیرم مثلاً ماشینی که سوار میشم یا جایی که کار می کنم یا آدمهایی که با من در تماس هستند و بخصوص روی برخوردها من خیلی حساس میشم. نسبت به کسی که با من برخورد بدی داشته باشه یا بی تفاوتی نشون بدهد حساس میشم و تا مدتها فکرش ممکنه آزارم دهد.
2-خب تجربه که زیاد دارم مثلاً من چند ماه پیش نسبت به شخصی در محل کارم حساس بودم چون دوستش داشتم ولی می دیدم نوع برخوردش با من تغییر کرد بنابراین از آن زمان به بعد کلیه حرکات و حرفهایش برای من حساسیت برانگیز شد. تا اینکه با خودم گفتم چه اهمیتی داره اینقدر بهش توجه کنی وقتی اون با تو آنطور که باید و شاید احترام نمی زاره و توجه نشون نمیده. پس برخوردم رو خیلی معمولی و حتی سنگین کردم تا کم کم از فکرم خارج شود.
3-حساسیت دو وجه مثبت و منقی داره اگه شما حساس نباشید مسلماً وقتی از خیابان شلوغ رد میشید و هدفون MP3 Player هم در گوشتونه متوجه خطرات مسیر نخواهید شد یا اگر شما یک استاد دانشگاه هستید و دارید می بینید که فرد مخاطب شما به نوعی داره بی احترامی می کنه یا رفتارش در خور و شأن شما نیست اگر حساس نباشید کم کم اعتبار و منزلت خودت رو هم از دست میدی.
اما وجه منفی اش اینه که طوری این میزان حساسیت بالا یا پایین رود که جلوی تفکر منطقی یا عاقلانه اندیشیدن را بگیرد و اجازه ندهد که شما تصمیم گیری یا رفتار مناسبی داشته باشید. یا واقعیت را آن طور که باید و شاید ببینید.
با آدمهای حساس هم باید اول دید اونا در کدام وجه حساسیت قرار دارند یا کدوم وجهشون بیشتر غلبه داره با گوش دادن به حرفهاشون و با بیان استدلال و دلایل منطقی اونا رو متوجه اشتباهاتشون کنیم.
موفق باشید

انریکه
3rd March 2012, 04:28 PM
خیلی زیاد در همه ی زمینه ها!
یه جورایی خصوصیه!!!!!!
سوال 3: نظر شخصی شما در رابطه با حساسیت آدم ها چیست و در مقابل فرد حساس چگونه باید برخورد کنیم؟ هیچ جور خاصی نمیخاد رفتار کنین فقط بدونین روی چه چیزی حساسه و سعی کنید اون رو انجام ندید و باعث ناراحتیش نشید!!!!!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد