توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صادقانه جواب بدید...
بلدرچین
24th January 2012, 12:01 AM
پسرها...
اگه یه دختری باشه که خوشگل باشه اما فقیر و یه دخترهم باشه که زشت باشه(خیلی زشت) اما پولدار،کدومو برای ازدواج انتخاب میکنید؟
دخترها...
اگه پسری که میاد خواستگاریتون فقیر اما خوشگل و پاک و درمقابل یکی که ثروتمند باشه اما زشت کدوم رو انتخاب میکنید؟
مرسی ازهمه
ژن
29th January 2012, 09:42 AM
خوب قیافه بعد یک مدتی که گذشت برا ادم عادی میشه
پولم اگه زیاد باشه وقت نداره همش کار کار کار وقتی برا زندگی شخصیش نداره
ولی اگه من بودم اونی که پاکتر انتخاب میکردم.
golden3
29th January 2012, 01:31 PM
خوب قیافه بعد یک مدتی که گذشت برا ادم عادی میشه
پولم اگه زیاد باشه وقت نداره همش کار کار کار وقتی برا زندگی شخصیش نداره
ولی اگه من بودم اونی که پاکتر انتخاب میکردم.
احسنت [tashvigh]منم با نظرت موافقم پاکی وصداقت همیشه بهترین چیز تو زندگی آدمه[labkhand]
*FATIMA*
30th January 2012, 09:37 PM
پسرها...
اگه یه دختری باشه که خوشگل باشه اما فقیر و یه دخترهم باشه که زشت باشه(خیلی زشت) اما پولدار،کدومو برای ازدواج انتخاب میکنید؟
دخترها...
اگه پسری که میاد خواستگاریتون فقیر اما خوشگل و پاک و درمقابل یکی که ثروتمند باشه اما زشت کدوم رو انتخاب میکنید؟
مرسی ازهمه
اینا ملاک تو زندگی شخص نیست !
باید ببینی کدوم پاک تر ، باشخصیت تر ، بافهم تر و ... باشه !!!!!
واِلا که به مرور زمان عادی میشه
master_mind
30th January 2012, 09:42 PM
من به شخصه کاری به پول کسی ندارم من هر کسی رو که از ته دلم دوست داشته باشم برای ازدواج انتخاب می کنم[labkhand]
این شتری که در خونه ی هممون می خوابه پس براتوون بهترین ها رو آرزو می کنم[golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.