PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا قلب زنان زودتر می شکند؟

yas-90
21st January 2012, 02:27 AM
سلامت نیوز: پایان یافتن یك رابطه عاشقانه یا از دست دادن فرد مورد علاقه واقعا می‌تواند باعث آسیب‌رسیدن به قلب شود و در این بین زنان بیشتر در معرض خطر قرار دارند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از برترین ها محققان نشان دادند، شكست عشقی می‌تواند با علائمی مشابه با بیماری‌های قلبی بروز پیدا كند كه از آن به‌عنوان سندرم قلب شكسته یاد می‌شود. برای مثال فوت شوهر باعث افزایش فوق‌العاده هورمون آدرنالین و دیگر هورمون‌های استرس‌زا می‌شود كه در مرحله اول به قلب فشار زیادی وارد می‌كند. متاسفانه زنان بیشتر از مردان ممكن است دچار آسیب شوند و احتمال ابتلای آن‌ها به سندرم شكست عشقی 9 برابر بیشتر از مردان است.

هنوز هیچ‌كس نمی‌داند چرا زنان تا این حد آسیب‌پذیر هستند اما به‌نظر می‌رسد هورمون‌های جنسی كه در بدن مردان وجود دارد آن‌ها را نسبت به استرس مقاوم‌تر از زنان می‌كند. این تحقیقات همچنین نشان داد حملات قلبی بیشتر در زمستان اتفاق می‌افتند اما احتمال ابتلا به سندرم شكست قلبی در تابستان بیشتر است.محققان همچنین متوجه شدند، احتمال مرگ یك مرد بعد از آن‌كه همسرش را از دست می‌دهد 6 برابر بیشتر از مردان دیگر است اما در زنان این احتمال ممكن است تا 12‌برابر هم بالاتر رود.هرچقدر یك زوج زمان بیشتری در كنار یكدیگر زندگی كرده باشند، به همان میزان احتمال مرگ یكی از آن‌ها بر اثر فوت همسر دیگر افزایش پیدا می‌كند.

r321.r
21st January 2012, 02:34 AM
من اگه می خواستم فمنیستی به قضیه نگاه کنم می گفتم
" چون یه چیزی به اسم قلب تو تنشون هست"
خوشبختانه من از این اخلاقای فمینیستی ندارم!

haniye.R
21st January 2012, 03:55 AM
نهایت فداکاریه ها...!!!!!!!
این خانم هه همون مادرانی هستن که بهشت زیر پاهاشونه...
واقعا که سزاوارش هستن...

Mr.Geo22
21st January 2012, 11:47 AM
من اگه می خواستم فمنیستی به قضیه نگاه کنم می گفتم
" چون یه چیزی به اسم قلب تو تنشون هست"
خوشبختانه من از این اخلاقای فمینیستی ندارم!

شما معنی فیمینیست بودن رو درست متوجه نشدی که اینجوری میگی . . .

فیمینیست ها بی منطق و لجباز نیستند

گرفتن حق به معنی بی منطق بودن نیست بلکه ندادن حق دیگران بی منطقیه دوست عزیز [tafakor]

r321.r
21st January 2012, 09:08 PM
شما معنی فیمینیست بودن رو درست متوجه نشدی که اینجوری میگی . . .

فیمینیست ها بی منطق و لجباز نیستند

گرفتن حق به معنی بی منطق بودن نیست بلکه ندادن حق دیگران بی منطقیه دوست عزیز [tafakor]

باور کنید من با وجود انواع و اقسام فمنیست های دور و ورم یه چیزایی از فمنیست بودن یاد گرفتم
(و فکر کنم فقط فمنیست های آمازون تو کاتالوگ شون ناقص بود!(بهتره اشاره کنم این جمله مزاح بود، مثل پست قبلیم))

بی منطق بودن شرط لازم فمنیسم نیست،اما بسیار شایعه
(این رو هم از روی تجربه می گم و هم تئوریش تا حد زیادی برام ثابت شده است)

چند تا سوال:
آیا زنان برای گرفتن حق شون باید حتما تو قالب فمنیسم برن؟
(با در نظر گرفتن اینکه فقط حق طلبی تنها هدف فمنیسم نیست و خیلی چیزای دیگه هم همراه این یه فاکتور میاد)
حق زنان رو چی معنی می کنیم؟
(شاید همون قلدری رایج مردانه رو تو یه جنس دیگه، شاید اتوریته، شاید چی؟
به نظرم خیلی از خانمها هنوز تکلیف خودشون رو با حقوقشون مشخص نکردن)
چرا روی حقوق زنان تاکید داریم؟
چه بسا اگر جای لغت زن و مرد رو با لغت آدم عوض کنیم خیلی از مشکلات، تعارض ها و تقابل های غیر قابل حل چاره پذیر بشن

اگر بجای کار کردن با شخصیت مردانه و زنانه
با این دید پیش بریم که اولیت اول ما، انسان
بودن طرفمونه جلوی خیلی از پرت رفتن ها و
بدفهمی ها گرفته می شه
و این قضیه هم برای خود من تجربه شده است
اگر توضیح بیشتری هم بخواین من در خدمتم

ساناز فرهیدوش
22nd January 2012, 10:56 AM
دوستان عزیزم برای بحث در مورد فمینیست ها در پستی جدید تحت اجازه و سازماندهی خانم نارون ادامه بدید ممنونم .

zolfa
22nd January 2012, 01:18 PM
به این لینک مراجعه کنید لینک (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?109394-%D9%82%D9%84%D8%A8-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B9%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%DA%A9%D9%86%D8%AF&p=299089&highlight=#post299089)

Mr.Geo22
23rd January 2012, 06:37 PM
باور کنید من با وجود انواع و اقسام فمنیست های دور و ورم یه چیزایی از فمنیست بودن یاد گرفتم
(و فکر کنم فقط فمنیست های آمازون تو کاتالوگ شون ناقص بود!(بهتره اشاره کنم این جمله مزاح بود، مثل پست قبلیم))

بی منطق بودن شرط لازم فمنیسم نیست،اما بسیار شایعه
(این رو هم از روی تجربه می گم و هم تئوریش تا حد زیادی برام ثابت شده است)

چند تا سوال:
آیا زنان برای گرفتن حق شون باید حتما تو قالب فمنیسم برن؟
(با در نظر گرفتن اینکه فقط حق طلبی تنها هدف فمنیسم نیست و خیلی چیزای دیگه هم همراه این یه فاکتور میاد)
حق زنان رو چی معنی می کنیم؟
(شاید همون قلدری رایج مردانه رو تو یه جنس دیگه، شاید اتوریته، شاید چی؟
به نظرم خیلی از خانمها هنوز تکلیف خودشون رو با حقوقشون مشخص نکردن)
چرا روی حقوق زنان تاکید داریم؟
چه بسا اگر جای لغت زن و مرد رو با لغت آدم عوض کنیم خیلی از مشکلات، تعارض ها و تقابل های غیر قابل حل چاره پذیر بشن

اگر بجای کار کردن با شخصیت مردانه و زنانه
با این دید پیش بریم که اولیت اول ما، انسان
بودن طرفمونه جلوی خیلی از پرت رفتن ها و
بدفهمی ها گرفته می شه
و این قضیه هم برای خود من تجربه شده است
اگر توضیح بیشتری هم بخواین من در خدمتم

دوستان عزیزم برای بحث در مورد فمینیست ها در پستی جدید تحت اجازه و سازماندهی خانم نارون ادامه بدید ممنونم .

یه توضیح کوچیک میدم :

ببینید دوست عزیز من خودم هیچ مکتبی رو (در هیچ زمینه ای) کامل نمیدونم ولی مکتب فمینیست رو خیلی بهش علاقه دارم و به نظرم خیلی مکتب فوق العاده ایه

اهداف اصلی فمینیست دقیقا همین چیزاییه که گفتید (برابری و اصل قرار دادن انسانیت و نه مرد و زن بودن)

ولی اگه شما چند نفر متعصب رو در اطراف خودتون دیدید که نباید تمام مکتب رو زیر سوال ببرید
مثل اینکه ما نسبت به اسلام با توجه به رفتار چند مسلمان تصمیم گیری کنیم

[shaad]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد