ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال کسی میتونه خلافشو ثابت کنه ؟

مهدی 313
19th January 2012, 10:54 AM
آیا به این مطلب تا حالا فکر کردین که هر چه از گلوی مبارکتان پایین میره مستقیم یا غیر مستقیم به کشاورزی ربط داره ؟!ببینید دستهای جامعه کشاورزی رو میتونید تو اونچه میل می فرمایید ببینید ؟!خواهشا دنبال موارد خیلی استثنایی نباشید !
کسی میتونه خلاف اینو ثابت کنه ؟
( البته آب و استثنا کنید )

شه پری
19th January 2012, 11:56 PM
تا ببینیم کشاورزی رو چی میگی.....
کشاورزی یعنی چیزی که آدم میکاره...
یا چیزی که خدا میکاره....
البته اون چیزی رو که آدم میکاره رو هم خدا میکاره ...ولی منظورم گیاهان خودرو بود
...............
خیلی استثنا هست فکر کنم یه خورده زیادی پیش رفتی....
همه چیزی که میخوریم که از کشاورزی ...مستقیم یا غیر مستقیم نیست...

رضوس
20th January 2012, 12:28 PM
من حتی اگه هواهم بره پایین به کشاورزی مربوطه آخه پدرم مهندس کشاورزیه.

مهدی 313
21st January 2012, 10:08 AM
آنچه را كشت مى‏كنيد ملاحظه كرده‏ايد
أَفَرَأَيْتُم مَّا تَحْرُثُونَ ﴿63﴾

آيا شما آن را [بى‏يارى ما] زراعت مى‏كنيد يا ماييم كه زراعت مى‏كنيم (64)

أَأَنتُمْ تَزْرَعُونَهُ أَمْ نَحْنُ الزَّارِعُونَ ﴿64﴾
سوره واقعه
دوست گرامی میتونید مصداقی مثال بیارین ؟!

مهدی 313
21st January 2012, 10:10 AM
تا ببینیم کشاورزی رو چی میگی.....
کشاورزی یعنی چیزی که آدم میکاره...
یا چیزی که خدا میکاره....
البته اون چیزی رو که آدم میکاره رو هم خدا میکاره ...ولی منظورم گیاهان خودرو بود
...............
خیلی استثنا هست فکر کنم یه خورده زیادی پیش رفتی....
همه چیزی که میخوریم که از کشاورزی ...مستقیم یا غیر مستقیم نیست...
خ : کسی میتونه خلافشو ثابت کنه ؟

آنچه را كشت مى‏كنيد ملاحظه كرده‏ايد
أَفَرَأَيْتُم مَّا تَحْرُثُونَ ﴿63﴾

آيا شما آن را [بى‏يارى ما] زراعت مى‏كنيد يا ماييم كه زراعت مى‏كنيم (64)

أَأَنتُمْ تَزْرَعُونَهُ أَمْ نَحْنُ الزَّارِعُونَ ﴿64﴾
سوره واقعه
دوست گرامی میتونید مصداقی مثال بیارین ؟!
عزیزم گیاهان خودرو رو هم کیا برای شما جمع آوری و بسته بندی و در اختیار میذارن ؟ بیشتر تامل کنید لطفا!

شه پری
21st January 2012, 11:39 AM
لابد اونهایی که شکار هم میکنن ...کشاورزن به نظر شما؟
............
پس اونهایی میرن و گیاه خودرو جمع آوری میکنن کشاورزن..؟
.................................................. .....................
شما بگو کشاورز کیه و یه تعریف براش بده ...فکر میکنم اینطور بهتر به نتیجه میرسیم.

مهدی 313
23rd January 2012, 09:51 AM
............
شما بگو کشاورز کیه و یه تعریف براش بده ...فکر میکنم اینطور بهتر به نتیجه میرسیم.

سلام عزیز جان مهندس متالوژی
ببینید گفتم زیاد دنبال موارد استثنایی نباشید
در سبد غذایی ایرانیها و عموم خارجیها چه مقدار مواد غذایی که از طریق شکار بدست میاد وجود داره تو سبد غذایی شما چقدر گوشت شکار یا گیاهان علفی خودرو وجود داره
عزیزم منظورم اینه که قوت غالب مردم بدست کشاورزان تهیه میشه بقیه جزء موارد استثنا است
اگه لازم باشه بیشتر میتونیم بحث کنیم

*FATIMA*
25th January 2012, 03:20 PM
سلام .
هر آنچه اعم از سبزیجات ، حبوبات ، صیفی جات ، میوه جات ! بدست کشاورزان پرورش داده میشه و دست ما میرسه .
و اما گوشت ! این دامداران (که خود بخشی از کشاورزی هست ) هستند که این حیوانات رو پرورش میدن و دوباره در اختیار ما می
گذارند .
در مورد ابش هم بگم ، که اگه محصولات خوب آبیاری نشن ، مطمئناً محصول خوبی بدست نمیاد.
این از نظر من .
پیروز و سربلند باشید .[golrooz]

مهدی 313
25th January 2012, 03:30 PM
............

سلام جناب سلیمانی عزیز
دوست عزیز این نکته رو فراموش کردی که شکارگاهها و مراتع هم به دست جامعه کشاورزی حفاظت و حراست و نگهداری میشه ! میتونی بگی کار مهندسان کشاورزی جنگلها و مراتع و محیط زیست چیه ؟ همونایی که شما بهشون اشاره کردین

S.A.H.A.N.D
25th January 2012, 04:48 PM
سلام [golrooz]
خوب اين كه معلومه زندگي بدونه كشاورزي يا كشاورزان لنگه ...
ولي نبايد بگيم كه هرچي كه از گلومون پايين ميره مربوط به كشاورزي هست ، بايد بگيم بيشترين چيزي كه از گلومون پايين ميره مربوط با كشاورزي ميشه.
سبزیجات ، حبوبات ، صیفی جات ، میوه جات ، ميشه گفت خيلي ها روي زمين هستن كه اين ها رو مصرف نميكنن مثال : افراد گوشت خوار (حيواني)
ولي به نظره من كه كشاورزي تو ايران همه چيزه و از همه مهمتر برنجش .

ساناز فرهیدوش
25th January 2012, 05:31 PM
فکر کنم منظور دوست عزیزمون نعماتی بود که به غیر از تلاش انسان ها هم به ما برکت می دهند .
در هر حال علم می تواند را ه های استفاده از این نعمات رو برای ما هموار تر سازد .
و تلاش هر کس در هر رشته و هر حرفه بر کسی پوشیده نیست .

عرفان سلیم زاده
25th January 2012, 05:54 PM
چه سریع نا امید شدین[nishkhand]
خب برای قدم اول غذاهای دریایی رو به لیستت اضافه کن!
البته اکه منظورت از کشاورزی، طبیعت نیست!
موفق باشی[golrooz]

مهدی 313
28th January 2012, 10:21 AM
سلام [golrooz]
خوب اين كه معلومه زندگي بدونه كشاورزي يا كشاورزان لنگه ...
ولي نبايد بگيم كه هرچي كه از گلومون پايين ميره مربوط به كشاورزي هست ، بايد بگيم بيشترين چيزي كه از گلومون پايين ميره مربوط با كشاورزي ميشه.
سبزیجات ، حبوبات ، صیفی جات ، میوه جات ، ميشه گفت خيلي ها روي زمين هستن كه اين ها رو مصرف نميكنن مثال : افراد گوشت خوار (حيواني)
ولي به نظره من كه كشاورزي تو ايران همه چيزه و از همه مهمتر برنجش .

سلام
اینکه فرمودین خيلي ها روي زمين هستن كه اين ها رو مصرف نميكنن مثال : افراد گوشت خوار (حيواني) باید خدمتتون عرض کنم
کلیه گوشتها اعم از قرمز و سفید و شکاری و آبزی و ... همه و همه جزء رشته های کشاورزی است رشته های دامپروری و شیلات و آبزیان و محیط زیست و جنگلها و مراتع و ... درسته ماهی در دریاست اما شما فکر میکنید بچه های شیلات به اونا کاری ندارن یا نقشی در حفظ و پرورش و نگهداری از این منابع ندارن ؟!

S.A.H.A.N.D
28th January 2012, 02:00 PM
سلام
اینکه فرمودین خيلي ها روي زمين هستن كه اين ها رو مصرف نميكنن مثال : افراد گوشت خوار (حيواني) باید خدمتتون عرض کنم
کلیه گوشتها اعم از قرمز و سفید و شکاری و آبزی و ... همه و همه جزء رشته های کشاورزی است رشته های دامپروری و شیلات و آبزیان و محیط زیست و جنگلها و مراتع و ... درسته ماهی در دریاست اما شما فکر میکنید بچه های شیلات به اونا کاری ندارن یا نقشی در حفظ و پرورش و نگهداری از این منابع ندارن ؟!
خوب تا اونجايي كه من متن سوال شما رو خوندم شما گفتي كشاورزي نه رشته ي كشاورزي !!!
و اين نكته اي كه من بهش اشاره كردم به رشته ي كشاورزي مربوط نميشه ، مربوط به مزاج انساني نسبت به تغذيه بود .
و يه نكته ي ديگه من اصلا هچين چيزي در رابطه با اين كه گوشتها به رشته ي كشاورزي مربوط نميشه نگفتم .

عرفان سلیم زاده
28th January 2012, 02:59 PM
سلام

دیگه جر نزن[nishkhand]
خب معلومه که نمیشه زنجیره غذایی رو بهم بریزیم که!
ترتیبش اینطوری:
1-افتاب
2-گیاه
3-حیوانات گیاه خوار
4-حیوانات گوشت خوار و غیره
خو معلومه که اینطوری همه ی به گیاه ربط پیدا میکنند!
البته یه سری جاندار هم پیدا شده که از منابع معدنی اتشفشان های دریایی تغذیه میکنند.

مهدی 313
28th January 2012, 03:45 PM
خوب تا اونجايي كه من متن سوال شما رو خوندم شما گفتي كشاورزي نه رشته ي كشاورزي !!!
و اين نكته اي كه من بهش اشاره كردم به رشته ي كشاورزي مربوط نميشه ، مربوط به مزاج انساني نسبت به تغذيه بود .
و يه نكته ي ديگه من اصلا هچين چيزي در رابطه با اين كه گوشتها به رشته ي كشاورزي مربوط نميشه نگفتم .
سلام
بنده عرض کردم جامعه کشاورزی !

*FATIMA*
28th January 2012, 04:15 PM
دیگه جر نزن[nishkhand]
خب معلومه که نمیشه زنجیره غذایی رو بهم بریزیم که!
ترتیبش اینطوری:
1-افتاب
2-گیاه
3-حیوانات گیاه خوار
4-حیوانات گوشت خوار و غیره
خو معلومه که اینطوری همه ی به گیاه ربط پیدا میکنند!
البته یه سری جاندار هم پیدا شده که از منابع معدنی اتشفشان های دریایی تغذیه میکنند.
میشه اون یه سری جاندار رو نام ببرید !!! (جدی گفتما: کنجکاوم کردی) [nishkhand]
البته طبق آخرین آمار این وزارت بسیار دوست داشتنی شیلات دست گذاشته رو قسمت حیوانات دریایی ![sootzadan]
دیگه جانداری باقی موند که به دام و شیلان و ... مربوط نباشه ؟! [sootzadan][bamazegi]

عرفان سلیم زاده
28th January 2012, 04:24 PM
میشه اون یه سری جاندار رو نام ببرید !!! (جدی گفتما: کنجکاوم کردی)
البته طبق آخرین آمار این وزارت بسیار دوست داشتنی شیلات دست گذاشته رو قسمت حیوانات دریایی !
دیگه جانداری باقی موند که به دام و شیلان و ... مربوط نباشه ؟! [sootzadan][bamazegi]
بفرمایید:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1514209
دیگه باید قبول کنین[nishkhand][sootzadan]

*FATIMA*
28th January 2012, 04:33 PM
بفرمایید:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1514209
دیگه
بسیار ممنون ! خیلی خوچکل بودن اینا !
ولی ننوشته بود که از چی تغذیه میکنن که !!!! یعنی از موجودات ریزی که از کنارشون رد میشن [taajob]
یا از همون وسایلی که شما عرض کردید [nishkhand]
بهرحال اگه بخواین دست به خوردن چنین موجوداتی بزنید بازم باید از شیلات و پرورش آبزیان اجازه بگیرید [sootzadan]
که اونم مربوط به کشاورزیه !!!!!
حریف میطلبم [esteress][nishkhand]

عرفان سلیم زاده
28th January 2012, 04:53 PM
بسیار ممنون ! خیلی خوچکل بودن اینا !
ولی ننوشته بود که از چی تغذیه میکنن که !!!! یعنی از موجودات ریزی که از کنارشون رد میشن [taajob]
یا از همون وسایلی که شما عرض کردید [nishkhand]
بهرحال اگه بخواین دست به خوردن چنین موجوداتی بزنید بازم باید از شیلات و پرورش آبزیان اجازه بگیرید [sootzadan]
که اونم مربوط به کشاورزیه !!!!!
حریف میطلبم [esteress][nishkhand]

[shaad]
اره خیلی خوشگل بودن[nishkhand]
نه تورو خدا ما حریف شما نمیشیم[gerye]
موفق باشید[cheshmak]

S.A.H.A.N.D
28th January 2012, 05:24 PM
سلام
بنده عرض کردم جامعه کشاورزی !
دوست عزيز بحث من اصلا در مورده رشته ي كشاورزي نبود .

*FATIMA*
28th January 2012, 08:38 PM
بچه ها خواهشاً !
این فقط یه تاپیک اظهارنظره ، دعوا که نداریم که !!!!!
موضوع بحث اینه : تمام غذاهایی که نوش جان می فرمایید به خاطر کشاورزی و کشاورزانه ! موافقید یا نه !!!!
همین !

مهدی 313
29th January 2012, 09:55 AM
دوست عزيز بحث من اصلا در مورده رشته ي كشاورزي نبود .

نوشته اصلی توسط S.A.H.A.N.D http://www.njavan.com/forum/images/Eloquent/buttonsblue/viewpost-left.png (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?p=313125#post313125) خوب تا اونجايي كه من متن سوال شما رو خوندم شما گفتي كشاورزي نه رشته ي كشاورزي !!!

سلام دوست عزیز
باور کن دیگه داری جر میزنی ! هدف من از این بحث اینکه با توجه به تحولات زیست محیطی و جهانی و سیاسی ممکنه اونچه که ما بهش میگیم غذا و تامین کننده انرژی برای انسانهاست امنیتش در خطر اگه یه روز غذا کم بشه یا نباشه ( قحطی ) چکار باید کرد ؟!!! از الان میشه اقدامات پیشگیرانه انجام دارد ؟!!!!...

مهدی 313
29th January 2012, 09:58 AM
دوستان این یک معضل جدی آینده است ! بیایید در مورد آنچه میخوریم و مینوشیم از غذا و دارو جدیتر بحث کنیم من هدفم معرفی رشته کشاورزی یا هر تصوری که دوستان دارن نیست هدف یاد آوری و اعلان خطر غذایی است !

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد