توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر ايمان انيشتين به خدا در يك كتاب
Easy Bug
17th December 2011, 03:35 PM
به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) به نقل از «كريسشين پست»، «ايزاكسن» در اين كتاب نه تنها از لحاظ علمي، بلكه بيشتر به جنبه انساني شخصيت «انيشتين» پرداخته و در بخشهاي مختلف اين كتاب مداركي از زندگي پدر فيزيك نوين آورده است كه نشان از ايمان عميق او به خدا دارند.
اين نويسنده در بخشي از كتاب «انيشتين: زندگي و كائنات او» مينويسد: «اما حيرت و جذبه ايمان به خدا در زندگي او [انيشتين] در دهه 50 سالگي او بيشتر نمود پيدا ميكند به ويژه زماني كه او به خدا روي ميآورد كه به بيان خود او «تجلي وجود در قوانين كائنات» است.»
در اين كتاب «ايزاكسن» همچنين به انتقاد «انيشتين» از منكران وجود خدا اشاره ميكند و در يك مورد به نقل از يكي از دوستان «انيشتين» جمله اي از او مينويسد كه «هميشه افرادي هستند كه منكر وجود خدا ميشوند، اما آن چه واقعاً من را عصباني ميكند اين است كه اين افراد براي اثبات ديدگاههاي خودشان از من نقل قول ميكنند.»
به اعتقاد «ايزاكسن» اعتقاد «انيشتين» به خدا نتيجه كشفيات وي در زمينه فيزيك و ساير علوم بوده كه به ايمان به وجودي فوق بشري منتهي شده است كه منبع آفرينش جهان و نظم آن است.
كتاب «انيشتين: زندگي و كائنات او» در 704 صفحه و توسط انتشارات «سايمون اند شوستر» منتشر شده است.
منبع :
http://daneshefizik.blogfa.com
312
19th December 2011, 03:19 AM
[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
عرفان سلیم زاده
19th December 2011, 09:34 AM
[gerye]
دوست دارم انیشتن!
تو مردی دل سوز بودی که دوست داشتی برای دیگران مفید باشی!
و همین طور هم شد!
خدا همیشه تو را در پناه امرزش خودش قرار بده!
الهی امین!!![golrooz]
rasmos
21st December 2011, 11:45 PM
[gerye]
دوست دارم انیشتن!
تو مردی دل سوز بودی که دوست داشتی برای دیگران مفید باشی!
و همین طور هم شد!
خدا همیشه تو را در پناه امرزش خودش قرار بده!
الهی امین!!![golrooz]
با سلام خدمت شما دوست عزیز شما سعی کن زندگی نامه انیشتن رو بخونی و متوجه بشی که با اکتشاف اتم چه خیانتی به بشر کردند ؛ هیروشیما .اگر ایشان به فکر مردم بودند ، هیچگاه این فرمول را به امریکا نمیفروختند . (در زمان جنگ)
آرمانگرا
21st December 2011, 11:56 PM
ثانیاً شما سعی کن زندگی نامه انیشتن رو بخونی و متوجه بشی که با اکتشاف اتم چه خیانتی به بشر کردند ؛ هیروشیما .اگر ایشان به فکر مردم بودند ، هیچگاه این فرمول را به امریکا نمیفروختند . (در زمان جنگ) .
شاید انیشتین هم مثل خیلیها که "بلاتشبیه"نفهمیدن سپاه امام علی حقه یا معاویه اونم توی تشخیص مصداقها اشتباه کرده !(گرچه از یه آدمی با مخ انیشتین بعیده!ولی بهتر ما نیمه پرلیوان همون ارتباط با خداشو ببینیم[sootzadan])
rasmos
22nd December 2011, 12:28 AM
شاید انیشتین هم مثل خیلیها که "بلاتشبیه"نفهمیدن سپاه امام علی حقه یا معاویه اونم توی تشخیص مصداقها اشتباه کرده !(گرچه از یه آدمی با مخ انیشتین بعیده!ولی بهتر ما نیمه پرلیوان همون ارتباط با خداشو ببینیم[sootzadan])
اتفاقا انیشتن فهمیدو اینکارو کرد.
آرمانگرا
22nd December 2011, 12:33 AM
جدااا!پس ایشون یه تشویق جانانه برا رفتار منافقانه اشون دارن[taajob2]
rasmos
22nd December 2011, 12:56 AM
جدااا!پس ایشون یه تشویق جانانه برا رفتار منافقانه اشون دارن[taajob2]
راستی ببخشید یادم رفت بهتون بگم, منم ازتون تشکر میکنم بابت نظراتی که میدین
در ضمن ایشون اصلا ارزش حرف زدن ندارن که ما داریم درموردش بحث میکنیم
نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
rasmos
22nd December 2011, 01:46 AM
[QUOTE=radical 1111;304784]به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) به نقل از «كريسشين پست»، «ايزاكسن» در اين كتاب نه تنها از لحاظ علمي، بلكه بيشتر به جنبه انساني شخصيت «انيشتين» پرداخته و در بخشهاي مختلف اين كتاب مداركي از زندگي پدر فيزيك نوين آورده است كه نشان از ايمان عميق او به خدا دارند.
اين نويسنده در بخشي از كتاب «انيشتين: زندگي و كائنات او» مينويسد: «اما حيرت و جذبه ايمان به خدا در زندگي او [انيشتين] در دهه 50 سالگي او بيشتر نمود پيدا ميكند به ويژه زماني كه او به خدا روي ميآورد كه به بيان خود او «تجلي وجود در قوانين كائنات» است.»
در اين كتاب «ايزاكسن» همچنين به انتقاد «انيشتين» از منكران وجود خدا اشاره ميكند و در يك مورد به نقل از يكي از دوستان «انيشتين» جمله اي از او مينويسد كه «هميشه افرادي هستند كه منكر وجود خدا ميشوند، اما آن چه واقعاً من را عصباني ميكند اين است كه اين افراد براي اثبات ديدگاههاي خودشان از من نقل قول ميكنند.»
به اعتقاد «ايزاكسن» اعتقاد «انيشتين» به خدا نتيجه كشفيات وي در زمينه فيزيك و ساير علوم بوده كه به ايمان به وجودي فوق بشري منتهي شده است كه منبع آفرينش جهان و نظم آن است.
كتاب «انيشتين: زندگي و كائنات او» در 704 صفحه و توسط انتشارات «سايمون اند شوستر» منتشر شده است.
با سلام خدمت شما دوست عزیز, واقعا به نظر شما مطلب بهتر ازین نبود که در اختیار ما میذاشتین؟؟؟؟؟!!!!!
Easy Bug
22nd December 2011, 01:49 AM
با سلام خدمت شما دوست عزیز, واقعا به نظر شما مطلب بهتر ازین نبود که در اختیار ما میذاشتین؟؟؟؟؟!!!!!
سلام ؛
فکر میکردم مفید باشه .
خوب شاید باب میل شما نبوده !
Mr.Geo22
1st January 2012, 10:26 PM
سلام [shaad]
قبل از هر چیز یه سوال شخصی از آقای rasmos آیا منظور شما از نام کاربریتون همون گروه فنلاندیه(the rasmus) ؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز شما سعی کن زندگی نامه انیشتن رو بخونی و متوجه بشی که با اکتشاف اتم چه خیانتی به بشر کردند ؛ هیروشیما .اگر ایشان به فکر مردم بودند ، هیچگاه این فرمول را به امریکا نمیفروختند . (در زمان جنگ)
دوست عزیز مثل اینکه شما خودتم زندگینامه انیشتین رو زیاد مطالعه نکردی, میشه اسم کتابایی که اطلاعاتتون در مورد انیشتین رو از اونجا گرفتید بهم بدید ؟!
انیشتین کوچکترین نقشی در ساخت بمب اتم به صورت فنی یا علمی نداشته...
تنها کاری که کرد این بود که به آمریکا پیشنهاد کرد که برای جلوگیری از حمله اتمی آلمان و به عنوان یه عامل بازدارنده اون هم بمب اتم بسازه, ولی فکرنمیکرد که آلمان نتونه بمب اتمی رو بسازه و آمریکا از اون برای پایان دادن به جنگ به نفع خودش استفاده کنه!
در ضمن مثل اینکه شما اطلاعات درستی در مورد علم هم ندارین:
چون که اگه به خاطر کشفیات انیشتین که منجر به ساخت بمب اتم شده اون رو مقصر بدونیم پس حتما نیوتن هم به خاطر وضع قوانین سه گانه اش عامل اصلی ورود ابزارآلات جنگی مثل توپ به جنگ ها بود,نه؟
بیاییم منطقی به قضیه نگاه کنیم, انیشتین بزرگترین مخالف بمب اتم و جنگ بوده و یکی از بزرگترین متحدان صلح جهانی [golrooz]
جدا از توضیحات بالا در مورد دلیل کار انیشتین اینم بگم که انیشتین به هیچ عنوان خدا رو قبول نداشته...
[QUOTE=radical 1111;304784]به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) به نقل از «كريسشين پست»، «ايزاكسن» در اين كتاب نه تنها از لحاظ علمي، بلكه بيشتر به جنبه انساني شخصيت «انيشتين» پرداخته و در بخشهاي مختلف اين كتاب مداركي از زندگي پدر فيزيك نوين آورده است كه نشان از ايمان عميق او به خدا دارند.
من به خاطر علاقه فوق العاده به پروفسور انیشتین در مورد زندگی ایشون مطالعه خیلی زیادی داشتم و میتونم بهتون بگم که ایشون به هیچ عنوان خدا رو قبول نداشته (مثل اکثر دانشمندای قدیم و معاصر)
من نامه های شخصی که ایشون به دوستانشون و خانوادشون فرستادن رو خوندم و خیلی از منابع معتبر دیگه رو دیدم و دارم که بعضیاشون رو حتی نمیتونم (بنا به دلایلی) اسم بیارم ولی بدونید که در مورد این بعد زندگی ایشون من بهتون اطمینان کامل میدم که من کاملا اطلاعات دقیق و جامع و معتبر دارم و ایشون مثل اکثر دانشمندا اعتقاد به ماورا رو ابتدایی و نشانه عدم آگاهی بشریت میدونسته...
سلام ؛
فکر میکردم مفید باشه .
خوب شاید باب میل شما نبوده !
حتما مفید هست
شما کار درستی کردید...
حد اقل فایده اش راه افتادن این بحث بود [cheshmak]
-------------------
لینک زیر هم میتونه مفید باشه:
نامه نگاری محرمانه انیشتین به آیت الله بروجردی (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?107113-نامه-نگاری-محرمانه-انیشتین-به-آیت-الله-بروجردی)
البته موضوع کلی تاپیک مستقیما مربوط نمیشه, به همین خاطر بحث رو اگه خواستین ادامه بدید تو همین تاپیک ادامه بدیم که اونجا به حاشیه نره
ولی جدا از موضوع کلیش میتونید مطالب مفیدی رو در این مورد به دست بیارید [golrooz]
Easy Bug
1st January 2012, 11:34 PM
حد اقل فایده اش راه افتادن این بحث بود
درود
ولی بحث با کی !؟
به چه هدفی ؟
معمولاً کسانی که در اینترنت در بحث های متافیزیکی شرکت میکنند ، شعار معروفی دارند که تقریباً آخر اکثر بحثاشون میدیدم !!!
شعار : عیسی به دین خود ، موسی به دین خود
در هر صورت مرسی از اینکه اطلاعات جالبی دادید . [golrooz]
Mr.Geo22
2nd January 2012, 11:39 AM
درود
ولی بحث با کی !؟
به چه هدفی ؟
معمولاً کسانی که در اینترنت در بحث های متافیزیکی شرکت میکنند ، شعار معروفی دارند که تقریباً آخر اکثر بحثاشون میدیدم !!!
شعار : عیسی به دین خود ، موسی به دین خود
در هر صورت مرسی از اینکه اطلاعات جالبی دادید . [golrooz]
درود [shaad]
بحث با کسایی که به دنبال حقیقت هستند و با دید باز و روشن و بدون تعصب همه مسایل رو میبینند
به هدف راهنمایی بقیه برای زندگی بهتر و کمک در ساختن دنیایی بهتر [shaad]
حرف شما کاملا درسته ولی این حرف کساییه که کاملا تعصبیو یک طرفه برخورد میکنن
اگر از هر ۱۰۰۰ نفری که مطالب رو میبینن یک نفر هم هدایت بشه کافیه...
خواهش میکنم عزیزم [golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.