توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال میشه یا نه، حدس بزنید !
مهدی 313
11th December 2011, 12:26 PM
آیا یمنی ها میتوانند حکومت اسلامی تشکیل دهند ؟ البته میتوانند
آیا مصر به اسراییل حمله خواهد کرد ؟ به احتمال زیاد
نظر شما چیه ؟
پیشگویی کنید !
الله اعلم
LEILA1979
11th December 2011, 02:20 PM
یه روز یه اربابی به غلامش میگه روزی فرا میرسه که من از تو فرمان می برم .
غلام میگه : این چه طور ممکنه ؟
ارباب میگه : فکر نکن تو بزرگ میشی و به این مقام می رسی بلکه دنیا اونقدر کوچک و بی ارزش میشه که تو ارباب من میشوی.[taajob2]
Joseph Goebbels
11th December 2011, 08:56 PM
تشکیل شدن یه حکومت اسلامی توسط یمنی ها به شرط داشتن یه رهبری مقتدر و خوبه . بدون یه موتور خوب ، مطمئن باشید اگه ماشین هم لامبورگینی باشه اصلا حرکت نمی کنه . اینرو تاریخ ثابت کرده .
در مورد حمله مصر به اسراییل : این مورد دور از انتظاره ، چون بهانه به دست امریکا می ده تا بتوه به مصر حمله کنه و موجودیت اسراییل رو بهتر بهبود ببخشه و به نوعی اسراییل رو مظلوم جلوه بده .
مهدی 313
13th December 2011, 12:47 PM
ناپلئون بناپارت عزیز جنگندهاتو آماده کن !
مهدی 313
18th December 2011, 04:46 PM
تشکیل شدن یه حکومت اسلامی توسط یمنی ها به شرط داشتن یه رهبری مقتدر و خوبه . بدون یه موتور خوب ، مطمئن باشید اگه ماشین هم لامبورگینی باشه اصلا حرکت نمی کنه . اینرو تاریخ ثابت کرده . در مورد حمله مصر به اسراییل : این مورد دور از انتظاره ، چون بهانه به دست امریکا می ده تا بتوه به مصر حمله کنه و موجودیت اسراییل رو بهتر بهبود ببخشه و به نوعی اسراییل رو مظلوم جلوه بده . ناپلئون بناپارت عزیز جنگندهاتو آماده کن ! تو عربستان - یمن - سوریه بین چین و روسیه با آمریکا بوهای خوبی نمیاد ! راستی از rq-170 مطلبی داری ؟ ممنون
محسن آزماینده
18th December 2011, 06:24 PM
آیا یمنی ها میتوانند حکومت اسلامی تشکیل دهند ؟ البته میتوانند
آیا مصر به اسراییل حمله خواهد کرد ؟ به احتمال زیاد
نظر شما چیه ؟
پیشگویی کنید !
الله اعلم
سلام
من نمیخوام در مورد سیاست زیاد حرف بزنم
ولی قبل از اینکه این تظاهرات ها را در کشورهای اسلامی موج بیداری اسلامی بنامید نگاهی به طرح"خاورمیانه جدید" که یکی از طرحهای بلند مدت آمریکا است بیاندازید
مطمئنا نتایج جالبی خواهید گرفت
در مورد تشکیل حکومت اسلامی هم بعید میدونم چون بیشتر مردم به مدلهای حکومتی علاقه دارند که حق اقلیتها تو اون رعایت بشه(منثل فدرال و ...)
اما در مورد حمله مصر به اسراییل:
مصر با انقلاب خود تا حدودی به استقلال سیاسی نزدیک شد
ولی آیا به استقلال اقتصادی،علمی و ... نیز رسیده است؟؟؟؟
هرکسی با کمی تدبیر میتونه نتایجی را بگیره که جای بحث داره
ممنون
Joseph Goebbels
18th December 2011, 11:33 PM
سلام
من نمیخوام در مورد سیاست زیاد حرف بزنم
ولی قبل از اینکه این تظاهرات ها را در کشورهای اسلامی موج بیداری اسلامی بنامید نگاهی به طرح"خاورمیانه جدید" که یکی از طرحهای بلند مدت آمریکا است بیاندازید
مطمئنا نتایج جالبی خواهید گرفت
در مورد تشکیل حکومت اسلامی هم بعید میدونم چون بیشتر مردم به مدلهای حکومتی علاقه دارند که حق اقلیتها تو اون رعایت بشه(منثل فدرال و ...)
اما در مورد حمله مصر به اسراییل:
مصر با انقلاب خود تا حدودی به استقلال سیاسی نزدیک شد
ولی آیا به استقلال اقتصادی،علمی و ... نیز رسیده است؟؟؟؟
هرکسی با کمی تدبیر میتونه نتایجی را بگیره که جای بحث داره
ممنون
سلام اقا محسن ، من هم با نظراتت کاملا موافقم . ولی خوب دوست ندارم بحث سیاسی شه ، من هم از دلایل خودم در گفتن این سوالها خودداری می کنم .
ولی یه چیز مهمه ، و اون هم اینه که اصلا گیریم تمام دولتهای عربی انقلاب کردند ، حال یه سوال چه قدر عرضه دارند تا بتونند مملکتشون رو جمع کنند ؟
می دونید تمام کشورهای عربی مثل چی می مونند ؟ تمام کشورهای عربی مثل بچه ای می مونند که با کمک پدر و مادر بزرگ شدند ، نه اینکه روی پای خودشون وایسند .
یه مثال : ما در زمان شاه تمام خلبانانمون ، خودشون هواپیما رو می روندند ، حتی در شکار تانکها توسط موشک ماوریک agm-65a ( همون قضیه ای که در زمان شاه ، صدام داشت تانکهاش رو به سمت ایران می فرستاد و خلبانان فانتوم f-4 تونستند مثل سوسک بفرستندشون عقب ) . حتی تکنسین های ایرانی نیز مایه تعجب شرکت هیوز ( سازنده رادار awg/9 و موشک aim-54a فینیکس ) بودند .
حال ایا این مورد نیز در تمام کشورهای عربی صدق می کنه ؟ در عربستان این خلبانان امریکایی هستند که بیشتر هواپیما می رونند ! این تکنسینهای کمپانی بویینگ هستند که دارند f-15 های عربستانی رو اورهال می کنند و.... .
سرتون رو درد نیارم . اعراب بدون کمکهای خارجی ، نمی تونند روی پای خودشون وایسند ؛ چون پدر و مادرشون ( امریکا و بریتانیا ) از همون اول دستشون رو گرفتند ) و این یعنی بای بای عربها !
محسن آزماینده
20th December 2011, 10:44 AM
مهدی جان نوشته ات را در پست بالا ندیدم
مهدی 313
20th December 2011, 11:30 AM
سلام اقا محسن ، من هم با نظراتت کاملا موافقم . ولی خوب دوست ندارم بحث سیاسی شه ، من هم از دلایل خودم در گفتن این سوالها خودداری می کنم . ولی یه چیز مهمه ، و اون هم اینه که اصلا گیریم تمام دولتهای عربی انقلاب کردند ، حال یه سوال چه قدر عرضه دارند تا بتونند مملکتشون رو جمع کنند ؟ می دونید تمام کشورهای عربی مثل چی می مونند ؟ تمام کشورهای عربی مثل بچه ای می مونند که با کمک پدر و مادر بزرگ شدند ، نه اینکه روی پای خودشون وایسند . یه مثال : ما در زمان شاه تمام خلبانانمون ، خودشون هواپیما رو می روندند ، حتی در شکار تانکها توسط موشک ماوریک agm-65a ( همون قضیه ای که در زمان شاه ، صدام داشت تانکهاش رو به سمت ایران می فرستاد و خلبانان فانتوم f-4 تونستند مثل سوسک بفرستندشون عقب ) . حتی تکنسین های ایرانی نیز مایه تعجب شرکت هیوز ( سازنده رادار awg/9 و موشک aim-54a فینیکس ) بودند . حال ایا این مورد نیز در تمام کشورهای عربی صدق می کنه ؟ در عربستان این خلبانان امریکایی هستند که بیشتر هواپیما می رونند ! این تکنسینهای کمپانی بویینگ هستند که دارند f-15 های عربستانی رو اورهال می کنند و.... . سرتون رو درد نیارم . اعراب بدون کمکهای خارجی ، نمی تونند روی پای خودشون وایسند ؛ چون پدر و مادرشون ( امریکا و بریتانیا ) از همون اول دستشون رو گرفتند ) و این یعنی بای بای عربها ! سلام البته منم با اینکه بحث سیاسی و ... نشه موافقم اما اگه جوابا در حد ممکنه - میشه - قطعا و حتما باشه فکر میکنید جای اشکال داشته باشه ؟ چون من معتقدم ممکنه در اینده یه سری اتفاقات بیفته که خارج از تصورمون باشه یا حداقل اونو غیر ممکن بدونیم شاید در آینده جواب اینگونه سوالا مشخص بشه و اینه که جالبهبازم ازتون ممنونم
مهدی 313
20th December 2011, 11:46 AM
مهدی جان نوشته ات را در پست بالا ندیدم
سلام محسن جان اونچه که مهمه اینه که ممکنه در اینده حوادثی رخ بده که کاملا غیر منتظره باشه این مواردم اگه در حد پیشگوییهایی خلاصه و مختصر باشه مثل شاید - ممکنه - قطعا یا حتما فکر کنم زیاد جای اشکال نباشه بازم ازتون ممنونم
Joseph Goebbels
20th December 2011, 01:49 PM
سلام محسن جان اونچه که مهمه اینه که ممکنه در اینده حوادثی رخ بده که کاملا غیر منتظره باشه این مواردم اگه در حد پیشگوییهایی خلاصه و مختصر باشه مثل شاید - ممکنه - قطعا یا حتما فکر کنم زیاد جای اشکال نباشه بازم ازتون ممنونم
با عرض سلام خدمت مهدی جان [golrooz]
اقا مهدی یه چیزی رو می دونی ؟
اون اینه که با ممکنه - میشه - قطعا و حتما باشه ، چیزی رو نمیشه بیان کرد یا حداقل برای اون دلیل اورد .
یه مثال : شما فرض کن می خوای بری و یه پروژه میلیاردی رو اجرا کنی ، پولت هم به اندازه کافی هستش و باز هم خوشحالی از این بابت .
ولی یه چیزی ایا همون قدر که برای این پروژت خوشحالی ، برای زیانش هم فکری کردی ؟ ایا به این موضوع فکر کردی که قیمت مصالح همیشه ثابت نمی مونه ؟ اگه وسط پروژه دیدی که قیمت مصالح 30% زیاد شد ، چه کار می کنی ؟ اگه وسط پروژه مشکلات فنی ایجاد شد و هزینه ها بالا رفت . اون موقع چی کار می تونی کنی ؟
موضوع سیاست هم همینه . اگه مثلا تونس و یا مصر انقلاب کردند . با توجه به اینکه همیشه زیر چتر حمایتی امریکا و اسراییل بودند ، ایا این امکان داره که چقدر می توندن به خودشون اتکا کنند ؟
همین ، البته قصد جسارت به شما رو نداشتم ولی من موضوع رو خیلی پیچیده تر می بینم ، چون می دونم سیاست چیزی نیستش که بشه براحتی با اون کنار اومد .
مهدی 313
22nd December 2011, 09:53 AM
ناپلئون بناپارت عزیز منهم دقیقا بعلت پیچیدگیهای این قضیه نمیخوام تحلیل سیاسی راه بندازیم هر شخصی ممکنه تحلیلی تو این زمینه داشته باشه لذا فکر کنم نتیجه بعد از تحلیل یعنی حرف آخر رو اگه هر کس پیشگویی کنه میتونه جالب و در این حال بسیار جذاب باشه شما تصور کنید این وقایع طبق پیشگویی یکی اتفاق بیفته بعد تحلیل ایشان از پیشگوییهاشون قطعا خوندنی و شنیدنی خواهد بود !
مهدی 313
22nd December 2011, 10:01 AM
سلام البته منم با اینکه بحث سیاسی و ... نشه موافقم اما اگه جوابا در حد ممکنه - میشه - قطعا و حتما باشه فکر میکنید جای اشکال داشته باشه ؟ چون من معتقدم ممکنه در اینده یه سری اتفاقات بیفته که خارج از تصورمون باشه یا حداقل اونو غیر ممکن بدونیم شاید در آینده جواب اینگونه سوالا مشخص بشه و اینه که جالبهبازم ازتون ممنونم
مهدی 313
22nd December 2011, 10:09 AM
ناپلئون بناپارت عزیز منهم دقیقا بعلت پیچیدگیهای این قضیه نمیخوام تحلیل سیاسی راه بندازیم هر شخصی ممکنه تحلیلی تو این زمینه داشته باشه لذا فکر کنم نتیجه بعد از تحلیل یعنی حرف آخر رو اگه هر کس پیشگویی کنه میتونه جالب و در این حال بسیار جذاب باشه شما تصور کنید این وقایع طبق پیشگویی یکی اتفاق بیفته بعد تحلیل ایشان از پیشگوییهاشون قطعا خوندنی و شنیدنی خواهد بود !
مهدی 313
24th December 2011, 11:29 AM
آیا عربستان دچار عدم ثبات سیاسی خواهد شد ؟!
آیا بین شاهزادگان عربستانی کشمکش و در گیری و کشتار اتفاق خواهد افتاد ؟!
آیا راه حج بر شیعیان بسته خواهد شد ؟
آیا شیعیان شرق عربستان و بحرینی ها اقدامات عربستان را تلافی خواهند کرد ؟
محسن آزماینده
24th December 2011, 11:40 AM
آیا عربستان دچار عدم ثبات سیاسی خواهد شد ؟!
آیا بین شاهزادگان عربستانی کشمکش و در گیری و کشتار اتفاق خواهد افتاد ؟!
آیا راه حج بر شیعیان بسته خواهد شد ؟
آیا شیعیان شرق عربستان و بحرینی ها اقدامات عربستان را تلافی خواهند کرد ؟
سلام
عربستان در حال حاضر به علت روابط سیاسی با آمریکا یکی از قدرتهای منطقه محسوب میشه
ولی با وضع موجود بعید نیست در سالها یا حتی ماههای آینده ،شاهد تنش های در عربستان باشیم
در حال حاضر خطر مشکلات مردم با حکومت بیشتر از خطر مشکلات شاهزادگان باهم محتمل هست
اینکه راه حج بر شیعیان بسته بشه بدون شک اعتراض شیعیان را در پی خواهد داشت و دولت عربستان چه در حالتی که حکومت فعلی ثبات داشته باشه و چه در حالتی که شاهد تغییر حکومت باشیم به دلیل مشکلاتی به ترتیب شبیه تحکیم موقعیت خود و یا تثبیت حکومت جدید(در صورت تغییر حکومت)این ریسک را انجام نخواهد داد
البته شرایط را طوری برای شیعیان سخت خواهد کرد که هیچ کشور شیعه ای نتواند اعتراض کند
ممنون
اینها نظرات و برداشتهای شخصی بنده هستند و این احتمال وجود دارد که با واقعیت در تضاد باشند
منتظر نظرات دوستان هستم
Joseph Goebbels
25th December 2011, 10:27 PM
سلام
عربستان در حال حاضر به علت روابط سیاسی با آمریکا یکی از قدرتهای منطقه محسوب میشه
ولی با وضع موجود بعید نیست در سالها یا حتی ماههای آینده ،شاهد تنش های در عربستان باشیم
در حال حاضر خطر مشکلات مردم با حکومت بیشتر از خطر مشکلات شاهزادگان باهم محتمل هست
اینکه راه حج بر شیعیان بسته بشه بدون شک اعتراض شیعیان را در پی خواهد داشت و دولت عربستان چه در حالتی که حکومت فعلی ثبات داشته باشه و چه در حالتی که شاهد تغییر حکومت باشیم به دلیل مشکلاتی به ترتیب شبیه تحکیم موقعیت خود و یا تثبیت حکومت جدید(در صورت تغییر حکومت)این ریسک را انجام نخواهد داد
البته شرایط را طوری برای شیعیان سخت خواهد کرد که هیچ کشور شیعه ای نتواند اعتراض کند
ممنون
اینها نظرات و برداشتهای شخصی بنده هستند و این احتمال وجود دارد که با واقعیت در تضاد باشند
منتظر نظرات دوستان هستم
اگه نظر من رو بخواین ، میگم عربستان تا همیشه در دستان امریکاست !
این یه واقعیته ، شما الان عراق رو ببینید. مگه صدام بد نبود ، رفتش . خوب چی شد ، یه دولت اسلامی اومد ، خوب نتیجه ؟ یعنی اونها با ما خوبند ؟
جواب منفیه !
دو سال پیش یه ژنرال عراقی اومد ، گفتش : ما برای رفع تهدید ایران خواهان جنگنده های F-16 IQ هستیم . حتی خودشون هم رفتند یه پایگاه امریکایی ، تا ببینند که مانورش چه طوریه ؟
این هم از دولت اسلامی عراق .
به همین راحتی ، به همین خوشمزگی .
البته من به اعراب به دید دیگری نگاه می کنم . و یه چیز دیگه : اگه به دوستت اعتماد نداری هیچ وقت ، پیشش نشین !
می دونین ، چند وقت پیش ، کتاب تقریرات ناپلئون رو می خوندم . به یه جمله قشنگی رسیدم و اون هم این جمله بودش : مثلا در یکی از صفحات در مورد اشتباهات و سقوط وحشتناکش این طوری امده است : از خبطه هایش در عالم سیاست این بود که دوست خود را به درستی نشناخت ( در چند مورد از جمله فردای واگرام ، امپراطوری اتریش را تجزیه نکرد .( صفحه 737-738 )) و تا اخر به درستی پی نبرد که چه دشمن حیله گری در کمینش نشسته تا بالاخره پس از 20 سال توطئه و عقد اتحادهای مکرر از پای دراوردش .
نام کتاب : تقریرات ناپلئون در جزیره سنت هلن
به قلم : کنست دولاسکاز
ترجمه : مهندس رضا مشایخی
انتشارات کمانگیر
تاریخ چاپ : 1363
حکایت عربها با ما هم اینه . اگه دوستت رو شناختی ، خوشبختی رو حس می کنی وگرنه منتظر سرنوشت ناپلئون باش...
ببخشید سرتون رو درد اوردم ، دوستان گلم [golrooz]
مهدی 313
31st December 2011, 11:19 AM
آیا اسراییل به غزه حمله خواهد کرد ؟
محسن آزماینده
31st December 2011, 12:09 PM
آیا اسراییل به غزه حمله خواهد کرد ؟
بله
در آینده نزدیک دوباره شاهد حمله به این مناطق خواهیم بود
البته به نظر من شدید تر از دفعات قبل
علتش هم میتونه اتفاقات مربوط به سال 2012 باشه
البته این اتفاقات در حد بهانه برای حمله نظامی به این منطقه اعتبار دارد
مهدی 313
1st January 2012, 01:57 PM
آیا آفریقاییها از طریق مصر به اسراییل حمله خواهند کرد؟
آیا تخریب بیت المقدس و ... و یا حمله اسراییل به غزه میتواند عامل هجوم آفریقاییها به اسراییل باشد ؟
آیا مصر مجرای حمله به اسراییل خواد بود ؟
مهدی 313
19th February 2012, 09:33 AM
آیا سوریه به سمت کودتا پیش میرود ؟
آیا سوریه به ثبات سیاسی و آرامش خواهد رسید ؟!!!!!!
مهدی 313
6th March 2012, 10:21 AM
آیا مبارک کشته خواهد شد ؟ آیا ترور بشار اسد در دستور کار تروریستها قرار گرفته ؟ آیا عربستان به سمت تجزیه شدن به دو بخش غربی و شرقی پیش میرود؟
مهدی 313
6th March 2012, 10:26 AM
آیا یمنی ها پرچمدار قیامهای اسلامی منطقه خواهند شد ؟و انقلابشان به ثمر خواهد نشست ؟ البته چنین خواهد شد
مهدی 313
28th April 2012, 11:00 AM
آیا غربیها وارد سوریه خواهند شد ؟
SaSaMc2
28th April 2012, 04:45 PM
سلام...[golrooz]
هيچ كشور با حكومت عقلاني هرگز به متحدان ابرقدرتها حمله نخواهد كرد...
مخصوصا اگره آليانسه آمريكا باشه...
اونها براي ايجاد وفاداري بيشتر بين متحدانشون شديدا از اونا حمايت ميكنن...
امارات هم متحد فرانسه هست...
كشوري ميتونه اون رو تحديد كنه كه متحد بزرگتري مثل آمريكا داشته باشه... (فقط تحديد)
مثل 35 سال پيش خودمون...
رويدادن يك انقلاب تازه اول كاره...
هدايت و به ثمر نشوندن اون مهمه كه از اعراب دور از انتظاره...
مهدی 313
2nd May 2012, 03:25 PM
آیا مصریها به اسراییل حمله خواهند کرد ؟ وآیا پس از حمله به پیروزی نهایی دست خواهند یافت ؟ آیا مصریها موفق به تشکیل حکومت اسلامی خواهند شد ؟!
"مهدی"
30th May 2012, 01:34 PM
نیازی به پیشگویی نداره......
من چشمم به یمن که روشن نیست اون رو بیخیالش بشین......
در مصر هم بستگی به بیداری مردمش داره ، اگه واقعا حکومت اسلامی تشکیل بدن از این به بعد از فلسطین و لبنان حمایت میکنن و اگه اسرائیل به این کشورها تجاوز کنه ، دو سوته شیر گاز رو میبندن و ادمش میکنن که اگه اینجوری بشه اسرائیل مصر رو موی دماغش میبینه و سعی به راه انداختن جنگ داره......
ولی این رو بدونید اگه حکومت مصر طوری پیش بره که با سوریه و ایران و فلسطین و لبنان متحد بشه، پوست اسرائیل کندست.[cheshmak]
davoud13
31st May 2012, 01:32 PM
سلام
اگه قرار باشه مصر،یمن،بحرین،اردن وبقیه کشورهای عربی مثل اماراتی ها و عربستانی های پخمه واسه ما ایرانی ها شیر بشن بهتره همون اسرائیل سرشونو زیر آب کنه حداقل دیگه تکلیف مشخصه که دشمن کیه کی نیس.عرب جماعت ذلیله تو تاریخ نمونه هاش فراوون. من که تا الان هرچی عرب رو تو ایران دیدم پوستشو همچین قلفتی کندم حسابی هم به خدمتش رسیدم خداکنه بازم گذرشون به من بیفته.فعلا که جو دوستی و موج اسلامی همه رو گرفته بخدا این عربا رفیق بشو نیستن.
ali.66
31st May 2012, 06:24 PM
اسرائیل به دست خودش نابود میشود.
واسلام پیروز میشود هرجای که اسمی ازش باشد
مهدی 313
23rd June 2012, 04:16 PM
آیا امنیت غذایی جهانی در حال تهدید شدن است ؟ آیا به سمت یک بحران غذایی بین المللی پیش میرویم ؟آیاهم و غم آتی بشر آب و غذا خواهد بود ؟البته امنیت غذایی تهدید میشود !!!!!!!لبته امنیت غذایی تهدید میشود !!!!!!!
مهدی 313
8th July 2012, 09:12 AM
آیا شاهزادگان عربستانی بر سر به قدرت رسیدن با هم به توافق خواهند رسید ؟ آیا مردم عربستان با پادشاهان خود کنار خواهند آمد ؟ !!!!!!!!
مهدی 313
6th August 2012, 09:35 AM
آیا سوریه به رویارویی بین المللی تبدیل خواهد شد ؟
- - - به روز رسانی شده - - -
آیا سوریه به رویارویی بین المللی تبدیل خواهد شد ؟
مهدی 313
30th August 2012, 03:31 PM
آیا ایران کانون تحولات منطقه ای و جهانی خواهد بود ؟ و یا در حال شدن است ؟
عرفان سلیم زاده
30th August 2012, 03:54 PM
من یه پیشگویی کنم:
جنگ سوم در راه است.
جنگ شیاطین و فرشتگان.
خدا نظاره گر و راوی است.
ترس در دل همه ی ما رخنه کرده.
توانایی گریه کردن خود را از دست دادیم.
کف پاهایمان درد می کند انگار که کوهی از حسرت و نا امیدی بار ما باشد.
فکر می کنیم تا راهی پیدا کنیم و تمامش کنیم.
اما صبر تنها چیزی است که توانایی انجام ان را داریم.
مرگ را هر روز می بینیم.
مرگ برادر بغض ما شده.
پلیدی ما را خشمگین می کند و وحشیگری را بر می انگیزد.
دوست داریم بمیریم و به خانه برگردیم.
اما دنیا باید به ما سجده کند.
وگرنه از جهنم فرار کردیم و خدا باید جوابگو باشد.
خشم من هر لحظه بیشتر می شود.
تمام درد های ما از جهالت است.
زمان دیر است.
باید ریه های هم را برای بقا به اب دهان اغشته کنیم.
من یه پا نوستراداموسم ها[taajob2]
مهدی 313
19th September 2012, 02:14 PM
آیا تا دو ماه آینده خبر مرگ عبداله عربستان منتشر خواهد شد ؟
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.