ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اين خواستگاري، رفتن داره!

نارون1
28th November 2011, 01:59 PM
نکات مهم خواستگاري
http://img.tebyan.net/big/1389/02/3315910268249601083219015386121681303598.jpg
چگونه مي توان پيش از ازدواج، به خصوصيات روحي و رواني همسر پي برد؟آيا مي توان با رعايت موازين شرعي و عرفي، شخصي را پيش از ازدواج شناخت؟

دقت کنيد شخصي که براي ازدواج انتخاب مي کنيد، آيا شخصيت اجتماعي، يعني مجموعه حرکات، رفتارها، آداب معاشرت و برخورد اجتماعي اش با عقايد شما همخواني دارد يا خير؟ اگر همخواني وجود داشت، تحقيقات جزئي در مورد خانواده اش به عمل آوريد و خانواده او را با خانواده خود از لحاظ اقتصادي و اجتماعي مقايسه کنيد، اگر در يک رديف بوديد، به خواستگاري برويد و يا اجازه دهيد به خواستگاري تان بيايند.

در مراسم خواستگاري، زيباترين لباس هاي تان را به تن کنيد و پوششي مناسب داشته باشيد چرا که اولين ديدارها هميشه در اذهان باقي مي ماند. آقايان بايد امکانات مالي خود را توضيح دهند، اگر توان مالي شان در شرايط فعلي، بيش تر از امکانات موجود نيست، اين مورد را نيز تذکر دهند و سپس، نظر دخترخانم را در اين مورد بپرسند

در تمام طول مراسم خواستگاري، متانت و وقار بايد از ناحيه هر دو خانواده مراعات شود.

هنگام صحبت کردن فرد مورد نظرتان، سراپا گوش باشيد و دقت لازم را به عمل آوريد تا مطالب گفته شده را بهتر بتوانيد به خاطر بسپاريد و هنگامي که خودتان صحبت مي کنيد نيز سعي نماييد سنجيده حرف بزنيد.

در هنگام صحبت کردن با فرد مورد نظر، بنا را بر صداقت بگذاريد و متعهد شويد که آن چه مي گوييد، کاملاً از سر صدق و صفا باشد و به اين تعهد خود نيز پايبند شويد. بهتر است به عنوان اولين سؤال، از فرد مقابل بخواهيد خودش را به طور کامل معرفي کند و خلاصه اي از گذشته زندگي اش را براي شما بگويد و خودتان نيز متقابلاً خلاصه اي از سرگذشت خود را مطرح نماييد.

http://img.tebyan.net/big/1389/02/10210320821014018924221824430225012620412359.jpg
پس از اين که از گذشته و شرح حال فرد مقابل مطلع شديد، مي توانيد ديدگاه او را درباره مذهب جويا شويد و بعد، متقابلاً ديدگاه خودتان را راجع به مذهب مطرح نماييد.

مطلب ديگري که مي توانيد سؤال کنيد، نگرش مخاطب شما درباره مسائل اقتصادي و نحوه درآمد است. شغل و ميزان درآمد ماهيانه خود را مطرح کنيد و آن چه واقعاً هست را بگوييد. آقايان بايد امکانات مالي خود را توضيح دهند، اگر توان مالي شان در شرايط فعلي، بيش تر از امکانات موجود نيست، اين مورد را نيز تذکر دهند و سپس، نظر دخترخانم را در اين مورد بپرسند و ببينند ايشان چه مقدار پول را براي داشتن يک رفاه نسبي لازم مي دانند و اگر خواسته هاي ايشان با درآمد آنان همخوان نيست، موضوع را مطرح و روي آن تأکيد نمايند.

وعده ها و قول هايي که با امکانات شما نمي خواند و امکان برآورده شدنش نيست، ندهيد. هميشه براي بهتر شدن زندگي، تلاش کنيد اما قول هاي نابه جا ندهيد. علاوه بر نگرش خود و فرد مورد نظر در مورد مسائل مادي و اقتصادي، بايد موقعيت اقتصادي هر دو خانواده را با يکديگر مقايسه کنيد. بسيار مهم است که دختر و پسر از يک رديف اقتصادي با يکديگر ازدواج کنند و ازدواج طبقات متضاد اجتماعي، اصلاً صلاح نيست.

يکي ديگر از مطالبي که حتماً بايد در جلسه خواستگاري پرسيده شود، ارزش هاي خانوادگي است. بايد پي ببريد که در خانواده فرد مقابل، چه چيزهايي ارزش است. براي نمونه، اگر در خانواده شما، تحصيل جايگاه مهمي دارد و براي تحصيلات و فرد تحصيلکرده ارزش زيادي قائل ايد، اما در خانواده شخص مورد نظر، هيچ بهايي به تحصيل داده نمي شود، جاي تأمل دارد؛ بايد اندکي دست نگه داريد.

هنگام صحبت کردن فرد مورد نظرتان، سراپا گوش باشيد و دقت لازم را به عمل آوريد تا مطالب گفته شده را بهتر بتوانيد به خاطر بسپاريد و هنگامي که خودتان صحبت مي کنيد نيز سعي نماييد سنجيده حرف بزنيد.

هر يک از طرفين در جلسه خواستگاري بايد از طرف مقابل بپرسد تا نظر او، يک همسر ايده آل چه شرايطي بايد داشته باشيد؟ اگر خصوصياتي که مطرح مي شود، در وجود او نيست، به سرعت اعلام نمايد که اين خصوصيات فردي مورد نظر شما، در من نيست و يا اصلاً نمي توانم اين گونه باشم.خانم ها حتماً بايد از خواستگارشان سؤال کنند که به نظر او زن بايد با چه نوع پوششي در اجتماع ظاهر شود، چگونه بايد با مردم نشست و برخاست نمايد، نظرش راجع به شاغل بودن زن چيست و...

اگر خانم ها در شرايط فعلي شاغل بوده و به شغل شان نيز علاقه مند هستند و کار کردن برايشان اهميت دارد، اما احساس مي کنند که خواستگارشان نظر چندان مساعدي نسبت به شاغل بودن آنان ندارد، بايد به اين نکته تأکيد شديد کنند؛ حتي در صورت لزوم، آن را شرط ضمن عقد قرار دهند.

مسأله ديگري که بايد در خواستگاري مطرح شود، برنامه هاي فعلي و برنامه هاي آينده است. وضعيت فعلي تان را کاملاً مشخص نماييد، برنامه هاي آينده را نيز حتماً مطرح کنيد. اگر قصد ادامه تحصيل داريد، اين نکته را تذکر دهيد. اگر قصد جابه جايي و مسافرت خارج از کشور داريد، بايد پيش از ازدواج مطرح نماييد. اگر بيماري جسماني خاصي داريد و يا قبلاً در زندگي شما اتفاقي افتاده است (نامزدي يا عقدي داشته و ناموفق بوده ايد يا مسائل مشابهي داشته ايد) آن را پنهان نکنيد.http://img.tebyan.net/big/1389/02/75143531462294621245239861491562351011841.jpg
شايد همه اين مطالب را در جلسه خواستگاري نتوان مطرح کرد: هيچ اشکال ندارد تعداد جلسات خواستگاري را اضافه نماييد، مشروط بر اين که حسن نيت داشته باشيد.

پس از اين کار در طول جلسات خواستگاري، اطلاعات لازم را دريافت کرديد و نکته اي براي تان مبهم نماند، زمان ارزش يابي و تجزيه و تحليل فرا مي رسد؛ فرد مورد نظر را مورد مطالعه قرار دهيد، نکات مثبت را در شخصيت و موقعيت او جست و جو کنيد و آن را در يک ستون زير هم قرار دهيد. در مقابل، ستوني را نيز به صفات و خصوصيات منفي اش اختصاص دهيد. آن مورد يا مواردي از خصوصيات منفي که اطمينان صددرصد داريد تغيير مي نمايد را مثبت حساب کنيد و سپس آن ها را مورد سنجش قرار دهيد و تحليل کنيد. گاهي اوقات يک مورد منفي به تمام موارد مثبت برتري دارد. براي نمونه فرد مورد نظر، تحصيلات و شغل خوبي دارد، از خانواده خوب و نجيبي برخوردار بوده و موقعيت اقتصادي اش نيز مناسب است، اخلاق خوبي هم دارد اما معتاد است؛ در اين شرايط بايد دست نگه داشت و براي ازدواج، عجله نکرد.
پس از آن که ارزش يابي انجام شد و وجوه اشتراک و تفاهم زياد بود بايد تحقيقات کامل در محل زندگي و محيط کار در مورد چگونگي رفت و آمد با دوستانش و ديگر موارد به عمل آيد تحقيق، شناخت شما را نسبت به همسر آينده و فرد مورد نظرتان افزايش مي دهد.
البته پشتوانه تمامي مسائل گفته شده، توکل به خداوند متعال است. در صورتي که تشابهات، زياد و تحقيقات انجام شده، مثبت بود، با توکل به خدا ازدواج کنيد؛ به ياري او، زندگي آرام و سرنوشت خوبي در انتظار شما خواهد بود.

ماهنامه شادکامي و موفقيت- بابک فريور
تبیان

Admin
28th November 2011, 02:19 PM
وعده ها و قول هايي که با امکانات شما نمي خواند و امکان برآورده شدنش نيست، ندهيد. هميشه براي بهتر شدن زندگي، تلاش کنيد اما قول هاي نابه جا ندهيد. علاوه بر نگرش خود و فرد مورد نظر در مورد مسائل مادي و اقتصادي، بايد موقعيت اقتصادي هر دو خانواده را با يکديگر مقايسه کنيد. بسيار مهم است که دختر و پسر از يک رديف اقتصادي با يکديگر ازدواج کنند و ازدواج طبقات متضاد اجتماعي، اصلاً صلاح نيست.

سلام
متاسفانه همیشه مشکل آقا پسر ها حتی اگر پولدار هم باشن اینه که برخی دختر خانم ها واقعا پول پرست هستن و معیار بله گفتنشون رو بر مبنای پول می سنجن .!
اگه طرف پسر پولدار باشه جواب بله است و اگر بی پول نه میگن .!

این با معیار برخی آقایون در تضاده که دوست دارن طرف مقابل اونها رو برای خودشون بخواد نه پولشون .!

برای این اخلاق دختر خانوم ها من تا به الان راه حل منطقی پیدا نکردم که به دیگران توصیه کنم ... اگر شما پیدا کردید به ما بگید ...

جوان ایرانی
28th November 2011, 03:20 PM
سلام
متاسفانه همیشه مشکل آقا پسر ها حتی اگر پولدار هم باشن اینه که برخی دختر خانم ها واقعا پول پرست هستن و معیار بله گفتنشون رو بر مبنای پول می سنجن .!
اگه طرف پسر پولدار باشه جواب بله است و اگر بی پول نه میگن .!

این با معیار برخی آقایون در تضاده که دوست دارن طرف مقابل اونها رو برای خودشون بخواد نه پولشون .!

برای این اخلاق دختر خانوم ها من تا به الان راه حل منطقی پیدا نکردم که به دیگران توصیه کنم ... اگر شما پیدا کردید به ما بگید ...
جناب مدیر کل عزیز
دلت خیلی پره هااااااا[nishkhand]
البته این نیست که آقایون فقط واسه خاطر خود خانوما میان چه فراونند این جور کیسها که فقط واسه پول طرف میان جلو
ببینید هر دختری دوست داره همسر آیندش حداقل از یه اخلاق درست حسابی و یه کم وضعیت مالی خوب بهره مند باشه فکر نکنم چیزه زیادی باشه
البته قبول دارم بعضی ها هم از این راه کسب درآمد میکنند

Admin
28th November 2011, 03:26 PM
جناب مدیر کل عزیز
دلت خیلی پره هااااااا
البته این نیست که آقایون فقط واسه خاطر خود خانوما میان چه فراونند این جور کیسها که فقط واسه پول طرف میان جلو
ببینید هر دختری دوست داره همسر آیندش حداقل از یه اخلاق درست حسابی و یه کم وضعیت مالی خوب بهره مند باشه فکر نکنم چیزه زیادی باشه
البته قبول دارم بعضی ها هم از این راه کسب درآمد میکنند

من عرض کردم چطور میشه دخترها رو از هم متمایز کرد ؟

نحوه ی تمایز کسانی که پول پرست هستن رو از کسانی که پول پرست نیستن چطور میشه انجام داد ؟

من تنها راهی که براش پیدا کردم تست خرابی وضعیت مالیه ...

مثلا کسانی که پولدار هستن ابتدا بگن بله من شرکت دارم و ...

بعد که دختر خانوم بله رو گفتند بهش بگن که الان شرکتم داره ور شکست میشه.!

اگر طرف مقابل بازم پای طرف مقابل موند می فهمیم که واقعا خود آقا رو برای خودش می خواد و اگر جواب نه شد یعنی اینکه طرف مقابل رو برای پولش می خواسته نه خودش ...

نارون1
28th November 2011, 06:19 PM
من عرض کردم چطور میشه دخترها رو از هم متمایز کرد ؟

نحوه ی تمایز کسانی که پول پرست هستن رو از کسانی که پول پرست نیستن چطور میشه انجام داد ؟

من تنها راهی که براش پیدا کردم تست خرابی وضعیت مالیه ...

مثلا کسانی که پولدار هستن ابتدا بگن بله من شرکت دارم و ...

بعد که دختر خانوم بله رو گفتند بهش بگن که الان شرکتم داره ور شکست میشه.!

اگر طرف مقابل بازم پای طرف مقابل موند می فهمیم که واقعا خود آقا رو برای خودش می خواد و اگر جواب نه شد یعنی اینکه طرف مقابل رو برای پولش می خواسته نه خودش ...

اگه منظورتون بعد از بله دادن دختر و بعد از ازدواجه که میشه نوشدارو بعد مرگ سهراب......

باید این چیزها رو موقع صحبتهایی که قبل از ازدواج میشه مشخص کرد...........

و اگه دختر نیتی نداشته باشه ....وقتی بفهمه منظور فرد مقابل چی بوده امکان داره ناراحت بشه.......

وقتی پول و مادیات یکی از معیارهای اصلی و بسیار بسیار مهم برای کسی تلقی میشه که تا جاییکه معیارای دیگه رو پوشش بده ( چون بالاخره یک زندگی سرشار از آسایش همراه با آرامش حق هر دختریه ) ...........

خب حالا اگه دختر خیلی مادی باشه بنابراین با سوالاتی که پرسیده میشه و بیان معیارها .....قشنگ مشخص میشه ......و به راحتی قابل تفکیک هست

شما صادقانه میزان درآمد خودتون رو شرح میدین .....و میگین که این میزان درامد منه......و ....

ببینین کنار میان یا نه.......

یا این چیز امکان داره تو خرید حلقه و چیزای دیگه قبل ازدواج خودشو نشون بده.....

بعضی دخترا هستن که در خانواده های بسیار مرفه بزرگ شدن و به نوعی تو ناز و نعمت بودن ......اغلب این دخترها طاقت زندگی ساده رو ندارن .....برای این ازدواج ها

باید احتیاط کرد و مشاوره صورت بگیره...........بنابراین سطح رفاه خانواده ها یک مولفه مهمه ، که باید تقریبا تو یک تراز باشن.............

Admin
28th November 2011, 08:51 PM
اگه منظورتون بعد از بله دادن دختر و بعد از ازدواجه که میشه نوشدارو بعد مرگ سهراب......

باید این چیزها رو موقع صحبتهایی که قبل از ازدواج میشه مشخص کرد...........

سلام
نه منظور من قبل از ازدواجه ...

نه بعدش.!

و اگه دختر نیتی نداشته باشه ....وقتی بفهمه منظور فرد مقابل چی بوده امکان داره ناراحت بشه.......

وقتی پول و مادیات یکی از معیارهای اصلی و بسیار بسیار مهم برای کسی تلقی میشه که تا جاییکه معیارای دیگه رو پوشش بده ( چون بالاخره یک زندگی سرشار از آسایش همراه با آرامش حق هر دختریه ) ...........

خب چرا اینجوری بهش نگاه نمی کنین ؟

یک مرد انتظار داره همسرش در بدترین زمان ها در کنارش باشه و همسرش خودش رو برای خودش بخواد نه چیز دیگری .!

همیشه که موقعیت مادی افراد ثابت نیست ..!

خب حالا اگه دختر خیلی مادی باشه بنابراین با سوالاتی که پرسیده میشه و بیان معیارها .....قشنگ مشخص میشه ......و به راحتی قابل تفکیک هست

خب خانم ها معمولا میگن...

ما آدم مادی ای نیستیم ولی خونه امون تو جردن باشه خوبه ... [nishkhand]

بنابراین سطح رفاه خانواده ها یک مولفه مهمه ، که باید تقریبا تو یک تراز باشن.............

من برخی موارد رو دیدم که دختر در خانواده ای بزرگ شده که سطح مالی بالایی ندارن ولی چون دوست نداره اونجوری زندگی کنه سطح توقعات خودش واقعا بالاست و چیزی که پدرش براش نخریده رو از همسرش طلب می کنه .!

در هر صورت به نظر من بهترین راه حل اینه که قبل از ازدواج یکی دو تا تست بکنند افراد طرف مقابل رو و واکنش های اون فرد رو در مقابل رخدادهای احتمالی ببینن.

اگه طرف مقابل خیلی آشفته شد معلوم میشه که اون معیار براش خیلی مهمه و همون اول باهاش کنار بیان.

ولی اگه برای فرد مقابل تفاوتی نداشت می تونن استدلال کنن که اون فرد مادیات در حد خیلی زیاد براش مهم نیست.

fsohrabi
28th November 2011, 08:56 PM
خب حالا یه سوال؟
مگه نمیگن ازدواج نصف ایمانه؟خب با این حساب ما آقایون اگه2تا زن بگیریم وسط بهشتیم!!!!

نارون1
28th November 2011, 09:38 PM
خب چرا اینجوری بهش نگاه نمی کنین ؟

یک مرد انتظار داره همسرش در بدترین زمان ها در کنارش باشه و همسرش خودش رو برای خودش بخواد نه چیز دیگری .!

همیشه که موقعیت مادی افراد ثابت نیست ..!

وقتی یه خانوم ببینه همسرش برای فراهم کردن آسایش نهایت تلاشش رو میکنه ، مسلما با این قضیه کنار میاد و همسرش رو همراهی میکنه و
توقعاتش رو پایین میاره ......تا با دادن آرامش روحی و اطمینان قلبی به همسرش بهش انرژی مضاعف بده.......
باز این در صورتی هست که مرد هم تلاشش رو انجام بده ........

من به چشم خودم دیدم که دختری که تو خونه پدرش هیچ کم و کاستی نداشت ، به خاطر بعضی شرایط اقتصادی با کمی درآمد همسرش میسازه البته همسرش اول وضع مادی خوبی داشت....چرا ؟ چونمیبینه همسرش برای فراهم کردن آسایش خانوادش داره نهایت تلاشش رو میکنه ....پس اینجا آسایش همراه با آرامش داریم
......مسلما با همکاری هردو پیشرفتی رخ خواهد داد.

منم منظور داخل پرانتز این بود......این یک درخواست منطقی هر دختریه که آسایش همراه با آرامش بخواد..........

من برخی موارد رو دیدم که دختر در خانواده ای بزرگ شده که سطح مالی بالایی ندارن ولی چون دوست نداره اونجوری زندگی کنه سطح توقعات خودش واقعا بالاست و چیزی که پدرش براش نخریده رو از همسرش طلب می کنه .!

بله ....متاسفانه بعضی دخترها در حقیقت چیزی که نتوننستن تو خانه پدری بهش برسن ، تو خانه همسرش به زور به دست بیارن ....حتی این مشکلشون امکان داره
گریبان فرزندانشان هم بگیره.......

در هر صورت به نظر من بهترین راه حل اینه که قبل از ازدواج یکی دو تا تست بکنند افراد طرف مقابل رو و واکنش های اون فرد رو در مقابل رخدادهای احتمالی ببینن.

اگه طرف مقابل خیلی آشفته شد معلوم میشه که اون معیار براش خیلی مهمه و همون اول باهاش کنار بیان.

ولی اگه برای فرد مقابل تفاوتی نداشت می تونن استدلال کنن که اون فرد مادیات در حد خیلی زیاد براش مهم نیست.

منم منظورم از سوالات و طرز برخورد قبل از ازدواج همین بود ........میشه با پیچاندن سوالات عملکرد طرف مقابل رو نسبت به سوالات تخمین زد........

ولی دروغ نباید در بین باشه.......میشه اینجور گفت ( به صورت مثال یا اگه حقیقت این باشه که ......)

حالات چهره در حقیقت زبان بدن هستن ......حالتهای نگاه و حرکت دستها و ..... میتونن استرسی که بهشون وارد میشه رو نمایان کنن.

نازخاتون
28th November 2011, 10:00 PM
اول باید هدف از ازدواج رو روشن کرد ...
یکی از آشنایان به خواستگاری دختری رفت ...این پسر پسری فوق العاده نجیب ، با ایمان بود ... و کارمند یک شرکت .
به خواستگاری یکی از دختران اقوامشان رفتند ... خانواده این دختر ابتدا به ساکن گفتند بله ...برای ما ایمان پسر، سلامت اخلاقی و ...مهمه و اصلا مادی نیستیم ...
و عملا و ظاهرا هم بر همین منوال بودند ...
تا اینکه بعد از عقد بهانه گیریهای خانواده دختر شروع شد و 360 درجه تغییر موضع دادند .... و اینکه ما خانه چنان می خواهیم ...عروسی بهمان می خواهیم ...
الحق که خانواده پسر سنگ تمام گذاشتند و صبوری به خرج دادند و در حد وسع خودشان تدارک مراسم عروسی خوب و خانه ای خوب را تدارک دیدند ... ولی خانواده دختر شروع کردند به اینکه نه خانه ما باید در شمال شهر باشد (به قول آقا مصطفی که تو جردن خونه می خواهند)
عروسی باید بسیار مجلل باشد ...
لازم بذکر است که خانواده دختر از طبقه بسیار متوسط جامعه بودند و پدر این دختر کارمند ساده اتوبوسرانی و ... ولی خانواده ای که بسیار چشم و هم چشم بودند ...
و خانواده پسر از خانواده ای متوسط به بالا...
خلاصه با شروع بهانه گیریهای مجدد این خانواده ، طاقت پسر طاق شد و کار این دو جوان در اثر دخالتهای مادر دختر و زیاده خواهیهای آنان به داداگاه و متاسفانه به طلاق کشید....

fsohrabi
29th November 2011, 12:07 AM
360 درجه تغییر موضع دادند
خب وقتی360 درجه تغییر کنه که میاد سر جای اولش!!!!180 درجه تغییر کرده.[nishkhand]

Sabo3eur
29th November 2011, 08:57 AM
سلام به همگی دوست عزیز ریاضیت خیلی عالیه
و چه بگم از این روزگار الان پول = عشق

Mr.Geo22
29th November 2011, 10:48 AM
خب حالا یه سوال؟
مگه نمیگن ازدواج نصف ایمانه؟خب با این حساب ما آقایون اگه2تا زن بگیریم وسط بهشتیم!!!!

خب وقتی360 درجه تغییر کنه که میاد سر جای اولش!!!!180 درجه تغییر کرده.[nishkhand]

از دست این بچه های ریاضی[khande]

همش سرشون تو حساب کتابه!!![cheshmak]

یاد خودمون افتادم, همه چیزو فیزیکی میبینیم!

نازخاتون
29th November 2011, 10:53 AM

ای خدا حفظت کنه [khande]

fsohrabi
29th November 2011, 02:09 PM
سلام به همگی دوست عزیز ریاضیت خیلی عالیه
و چه بگم از این روزگار الان پول = عشق

از دست این بچه های ریاضی[khande]

همش سرشون تو حساب کتابه!!![cheshmak]

یاد خودمون افتادم, همه چیزو فیزیکی میبینیم!

خب دیگه رشتمون ریاضیه.باید هم ریاضیمون خوب باشه هم سرمون تو حساب کتاب.خدا بیامرزه نیاکان همه رو نیاکانم تو کار ریاضی بودن.از مرحوم نیوتن گرفته تا این آخریه مرحوم.......
در ادامه کار این مرحوما یه قضیه رو ثابت کردم برید نگاهش کنید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد