ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر سرانه مطالعه در غرب رو به کاهش و در ایران رو به افزایش است

طلیعه طلا
20th November 2011, 08:07 AM
سرانه مطالعه در غرب رو به کاهش و در ایران رو به افزایش است

http://rasekhoon.net/_WebsiteData/Article/ArticleImages/1111111110/280253.jpg

دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور تاکید کرد: در شرایطی که مسئولان کشورهای غربی از کاهش سرانه کتابخوانی ابراز نگرانی می‌کنند،

میزان مطالعه در کشور ما رو به افزایش است.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تجلیل از خبرنگاران و رسانه‌های فعال در امر کتاب و کتابخوانی صبح امروز شنبه 28 آبان با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین

موسوی مقدم قائم مقام سازمان صدا و سیما، محمدجعفر محمدزاده معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد و منصور واعظی دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی

کشور در محل کتابخانه عمومی پارک شهر برگزار شد.

منصور واعظی دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی که متولی برگزاری این برنامه بود در سخنانی با تقدیر از خبرنگاران حوزه کتاب در جلب توجه مردم

به کتابخوانی به بیان فرازی از سخنان مقام معظم رهبری در مورد پایین بودن سرانه مطالعه در کشور پرداخت و گفت: معظم له در جمع کتابداران

گفتند در کشور آدمی که مطالعه نمی‌کند، نباید باشد. اگر کشوری می‌خواهد پیشرفته باشد راهی جز این نیست که مردم آن اهل مطالعه و خواندن باشند.

وی در عین حال تاکید کرد: مسئولان کشورهای غربی از این که میزان مطالعه در کشورهایشان پایین است ابراز نگرانی می‌کنند در حالی که در کشور

ما عکس این موضوع است و مردم اهل مطالعه هستند.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور همچنین از ارایه یافته‌های آخرین پژوهش در مورد سرانه مطالعه ایرانی‌ها که در اسفندماه سال گذشته انجام

شده است، طی برنامه‌ای در روز یکشنبه 29 آبان خبر داد.

واعظی با بیان اینکه امروزه شاهد روند رو به رشد سرانه مطالعه در کشور هستیم تاکید کرد: ممکن است به پژوهش‌ها در مورد سرانه مطالعه نقد وارد شود

اما دیگر کسی اهمیتی به آمارهایی که سرانه مطالعه را دو دقیقه اعلام می‌کند، نمی‌دهد.

به گفته این مقام مسئول در حوزه کتابخوانی براساس سند چشم انداز ایران باید در آینده نه چندان دور در زمینه سرانه مطالعه رتبه نخست را در منطقه

کسب کند و در میان 15 کشور اول جهان در این زمینه قرار گیرد.

واعظی همچنین ابراز امیدواری کرد: با حمایت‌های معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد و صدا و سیما آیین تقدیر از خبرنگاران فعال در زمینه کتابخوانی در سال

آینده با بهره گیری از یک کمیته علمی قوی انجام شود و همچنین سند نهضت مطالعه مفید که به تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ از سوی

رئیس جمهور رسیده است در آینده وارد فاز اجرایی شود.

در این مراسم همچنین حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی مقدم قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیما در سخنانی با تقدیر از خبرنگاران حوزه کتاب

توجه آنها را به سه مولفه آموزش، پژوهش و بینش در تعمیم فرهنگ کتابخوانی در جامعه تاکید کرد.

Mr.Geo22
21st November 2011, 08:20 PM
وی در عین حال تاکید کرد: مسئولان کشورهای غربی از این که میزان مطالعه در کشورهایشان پایین است ابراز نگرانی می‌کنند در حالی که در کشور

http://www.seemorgh.com/culture/default.aspx?tabid=2072&conid=31686

طلیعه طلا
25th November 2011, 08:44 AM
http://www.seemorgh.com/culture/default.aspx?tabid=2072&conid=31686

می دونید مطلبی که ایشون در سایت سیمرغ درج کردند ، متعلق به سال 1388 از همشهری جوان میباشه ..
می دونید جدیدترین شماره همشهری جوان ،چه شماره ای رو به خودش اختصاص داده ؟

Mr.Geo22
25th November 2011, 09:07 PM
می دونید مطلبی که ایشون در سایت سیمرغ درج کردند ، متعلق به سال 1388 از همشهری جوان میباشه ..
می دونید جدیدترین شماره همشهری جوان ،چه شماره ای رو به خودش اختصاص داده ؟

آره طلیعه جون, میدونم!

ولی من منظورم از اون لینک اعلام میزان مطالعه تو کشور خودمون نبود!

منظورم یکی این بود که اول

این مطلب این رو در ذهن خواننده ها تداعی نکنه که میزان مطالعه تو کشور ما بیشتره...

و دوم اینکه واقعا یه آمار واحد در کشور وجود نداره و آمار متناقض زیادی در کشور هست وگرنه من هم منکر این نمیشم که میزان مطالعه در کشور ما مخصوصا تو ۳-۴ سال گذشته رشد خوبی داشته...

طلیعه طلا
25th November 2011, 09:31 PM
آره طلیعه جون, میدونم!

ولی من منظورم از اون لینک اعلام میزان مطالعه تو کشور خودمون نبود!

منظورم یکی این بود که اول

این مطلب این رو در ذهن خواننده ها تداعی نکنه که میزان مطالعه تو کشور ما بیشتره...

و دوم اینکه واقعا یه آمار واحد در کشور وجود نداره و آمار متناقض زیادی در کشور هست وگرنه من هم منکر این نمیشم که میزان مطالعه در کشور ما مخصوصا تو ۳-۴ سال گذشته رشد خوبی داشته...

منم با شما هم عقیده هستم .متاسفانه نه تو این زمینه بلکه تو سایر رشته ها و موضوعات دیگه هم آمار دقیقی نداریم .

البته میزان مطالعه تو کشور که به نسبت سنوات قبل تغییر کرده و روند رو به رشدی داشته ... اما به جهت تطبیق با آمار استاندارد جهانی هنوز باید راه زیادی رو طی کنیم .

deepdrip
30th November 2011, 03:02 AM
متاسفانه عدم استقبال عموم از این مسئله شدت فزاینده ای داره .من هم با اسمارت عزیز هم رای هستم . اما در بخش دوم با خانم طلیعه هم موافقم که در زمینه میزان و نحوه مطالعه تغییراتی صورت پذیرفته اما نه در حدی که در خور توجه باشد .شاید انتظاری که از تحصیلکردگان به شمار میرود بیش از سایرین باشه که در این بخش نیز آمار چندان خوشایندی وجود ندارد. راه دوری نرویم . در این انجمن ،چندین پست پیرامون کتاب و کتاب خوانی ومطالعه زده شده .اما آیا می دانید ، چندین نفر در بحث و ارایه مطالب شرکت جسته اند ؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد