ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی چگونگی فکر مردان در مورد ازدواج ، همسر ، و ....

Aysajoon
12th November 2011, 11:02 PM
نیل چتیک ، نویسندۀ مقالۀ تحقیقی " صدای مردان " توضیح می‌دهد که مردان واقعا در مورد ازدواجشان ، همسرشان ، روابط زناشویی و وفاداری چگونه فکر می‌کنند .

سوال 1 : از نظر یک مرد ، ازدواج یک انتقال و یک گذرگاه بزرگ در زندگی است ، هم از نظر ذهنی و هم از نظر رفتاری . تفاوت رفتاری یک مرد مجرد با یک مرد متاهل چیست ؟

شک نکنید که ازدواج هر مردی را عوض می‌کند . در غالب موارد ، مردی که به تازگی ازدواج کرده مسئولانه‌ تر از دوران تجرد رفتار خواهد کرد . به این ترتیب که به کار خود بیشتر اهمیت می‌دهد و برای ارتباطات خود و تاثیرگذاری خود بر دیگران اهمیت بیشتری قائل خواهد شد و در موارد معدودی نیز عصبی و بی طاقت می‌شود ، به طرق مختلف از کوره در می‌رود و مایل هست اقتدار خود را ثابت کند. طبق تحقیقات مختلفی که انجام داده ام می‌توانم بگویم بیشتر مردان با وجود آنکه در دوران تاهل محتاطانه تر تصمیم گیری می‌کنند ، اما غالبا" در سالهای اول دوران تاهل شاد و با نشاط هستند .

سوال 2 : تفاوت عمدۀ مردان با زنان در اظهار عشق و نشان دادن عواطف و دلبستگی‌هایشان چیست ؟

از نظر من دو تفاوت عمده مطرح است :

- اول آنکه زنها معمولا" محبت خود را با کلام نشان می‌دهند در حالیکه مردان ترجیح می‌دهند با رفتاربه همسرشان اظهار علاقه کنند .

شوهران می‌گویند که آنها با انجام کارهایی مثل تحویل گرفتن لباسها از خشک شویی ، شستن و بنزین زدن به ماشین همسرشان ، تمیز کردن و آب دادن حیاط و باغچه‌ها ، ساعت ها کار کردن در بیرون از خانه که کاری است سخت و طاقت فرسا و پیشقدم شدن برای روابط زناشویی ، در حقیقت عشق خود را به همسرشان نشان می‌دهند . برای بسیاری از مردان گفتن جملۀ "دوستت دارم" واقعاً سخت است به همین دلیل با رفتارشان عشق خود را نشان می‌دهند .

- دوم آنکه زنان دوست دارند شوهرشان روبرویشان باشد در حالیکه مردان دوست دارند همسرشان در کنارشان باشد . قدم زدن در کنار هم ، تماشای فوتبال در کنار همسر ، سر میز غذا در کنار هم نشستن و رانندگی در جاده در شرایطی که همسرشان کنار دستشان روی صندلی جلو نشسته باشد همگی لحظات رویایی و مطلوب مردانی است که از حضور همسرشان در کنار خود لذت می‌برند . مردان از به اشتراک گذاشتن فضا و شرایط با همسر خود بیشتر لذت می‌برند تا به اشتراک گذاشتن احساسات شان .

سوال 3 : مردان وقتی میل و انگیزۀ روابط زناشویی بوجود می‌آید معمولا آن را به تعویق می‌اندازند . چه ارتباطی میان روابط زناشویی با احساس مردان وجود دارد ؟

واقعیت این است که از هر 5 مورد ازدواج ، در 4 مورد مردان خواهان ارتباط بیشتر هستند . یکی از دلایل این مسئله دلیل بیولوژیکی و ماهیت مردانۀ آنهاست . ترشح تستوسترون با میل به ارتباط زناشویی مرتبط است و در بدن مردان تستوسترون بیشتر از زنان ترشح می‌شود . اما طبق تحقیق ، دلیل اصلی این امر آن است که تقریباً همۀ مردان روابط زناشویی را مهمترین پدیدۀ ازدواج می‌دانند . آنها در زندگی زناشویی به روابط زناشویی بهای زیادی می‌دهند . اما در عین حال وقتی حالت میل به رابطه بوجود می‌آید اکثر مردان دوست دارند به این میل بی اعتنایی کنند ، بیشتر برای آن برنامه ریزی کنند و با فکر کردن در مورد آن وقت بگذرانند و اگر خیلی ضروری نبود از آن بگذرند .

سوال 4 : شما می‌گویید مردان نیز به اندازۀ زنان مایلند در مورد ارتباط زناشوییشان صریح و بدون خجالت و رودربایستی حرف بزنند ، اما روش آنها متفاوت است . این حالت چگونه می‌تواند تغییر یابد و این تضادها به چه دلیل است ؟

اگر می‌خواهید شوهرتان در مورد روابط زناشوییتان صحبت کند هرگز چنین سوالاتی را آغاز نکنید ، " تو چه احساسی داری ؟ " یا " حالت را برای من بگو " بلکه بهتر است بگویید : " چی فکر می‌کنی ؟ " یا " چکار کردی ؟ " ، به این ترتیب مردها یکراست می‌روند سراغ احساساتشان و در مورد آن حرف خواهند زد اما با واژه‌ها ، زبان و روش خودشان . حقیقت این است که زبان احساسات اکثر مردان ، زبان شیوا و روانی نیست
همچنین مردان همیشه از اینکه پس زده شوند هراسانند و به قضاوت منفی طرف مقابلشان فکر می‌کنند .

سوال 5 : " به چی فکر می‌کردی ؟ " سوالی است که در اکثر روابط زناشویی همسران از هم می‌پرسند . متداولترین سوء تفاهمات زنانه در مورد شوهرشان و اینکه او به چه چیزی و به چه کسی فکر می‌کند چیست ؟

اکثر مردانی که با آنها مصاحبه می‌کردم معترضانه می‌گفتند ، این زنها تا دم مرگ از ما می‌خواهند در مورد همه چیز با آنها حرف بزنیم . بعضی مردان می‌گویند بهتر است همیشه با همه چیز موافقت کنند و اصلا" مخالفتی در کار نباشد تا بحثی در نگیرد . آنها تفاوتها را پذیرفته اند . من فکر می‌کنم زنها معتقدند مردان از مشکلات فرار می‌کنند یا از حرف زدن می‌ترسند . اما مردان می‌گویند در روابط زناشویی یک سری از مشکلات هرگز حل نخواهند شد و این تفاوت‌های ماهوی زنانه و مردانه را پذیرفته اند ؛ به همین دلیل به امتیازات و نکات مثبت زندگی اشان فکر می‌کنند و ترجیح می‌دهند پیرامون تفاوتها ، اختلاف نظرات و اختلاف سلیقه‌ها اصلا" حرف نزنند . **چشم باز ، ذهن باز**

سوال 6 : زنان چگونه می‌توانند مفهوم حرکات و رفتارهای مردان را دقیقا" بفهمند ؟

این موضوع را به خاطر بسپارید که رفتار اکثر مردان حکم کلام را دارد . به جای آنکه صبر کنید تا همسرتان به شما بگوید " دوستت دارم" یا " چقدر زیبا شده ای" ، به دنبال علائمی بگردید که در رفتار اوست و به معنای عشق ورزی و اظهار علاقه است . به کارهای کوچکی که به منظور اظهار عشق برای شما انجام می‌دهد توجه کنید .

همچنین به خاطر داشته باشید که پیشقدم شدن برای روابط زناشویی یکی از راههای اظهار علاقۀ مردان به همسرشان است . البته این تنها راه ابراز علاقه نیست ولی زنان نباید همۀ روابط زناشویی را نتیجۀ خودخواهی شوهرشان بدانند . پیشقدم شدن برای روابط زناشویی مرد را آسیب پذیر می‌کند ، چون همیشه نگران است که مبادا همسرش تمایل نشان ندهد یا لذت نبرد . در چنین شرایطی کافی است ابتدا شما تنها با یکی دو حرکت ساده میل و اشتیاق خود را به رابطه با او نشان دهید .

سوال 7 : با توجه به آنکه ارتباطات عاطفی مردان کاملا" متفاوت از زنان است ، موثرترین و بهترین راه ابراز علاقۀ یک زن به شوهرش چیست؟

برای اکثر مردان ابراز احساسات بی پردۀ همسرانشان بسیار شیرین و لذت بخش است . آنها ابراز عشق فیزیکی و کلامی همسرشان را خیلی دوست دارند . فقط فراموش نکنید که توقع نداشته باشید او هم مثل شما رفتار کند . با توجه به این تفاوتهای ماهیتی مردانه و زنانه ، هیچ روش خاصی برای اظهار علاقۀ زنان توصیه نمی‌شود . زنها می‌توانند هر طور که راحتند و به هر شکلی که می‌توانند : از طریق کلام، در آغوش کشیدن ، غذای خوشمزه درست کردن یا هر روش دیگری ؛ عشق خود را به همسرشان نشان دهند .

سوال 8 : شما گفتید هر ازدواج 4 مرحله دارد : ماه عسل، خانواده ، خلاء ، بلوغ زندگی . تفاوت عمده و مهم رفتار زنان و مردان در هر یک از این مراحل چیست و برای آنکه زنان بتوانند همیشه مردان را مشتاق و علاقمند مثل مرحلۀ اول نگه دارند چه توصیه ای دارید ؟

قبل از هر چیز باید بگویم، مطمئن باشید اکثر مردان در هر 4 مرحلۀ زندگی مشتاق و علاقمند به زندگی هستند . در تحقیق ، به این نتیجه رسیدم که در همۀ مراحل ازدواج ، بیش از نیمی از مردان از زندگی مشترک و بودن در کنار همسرشان راضی هستند .

وقتی مردان ناراضی باشند ، در همۀ مراحل ازدواج ناراضی خواهند بود و این نارضایتی را با کناره گیری از همسر ( هم جسمی و هم احساسی) و گاه با سعی در برقراری ارتباطات نامشروع در خارج از خانه نشان می‌دهند . بهترین راه برای مقابله با این مشکل این است که از مرد بخواهید صادقانه و شفاف ناراحتی خود را ابراز کند _ به هر روشی که مایل است _ و مشکل خود را مطرح کند . اگر کار به جایی رسید که دیگر نمی‌توانستید دور شدن او از خودتان را تحمل کنید ، آنگاه از او بخواهید که باهم نزد مشاور بروید .

سوال 9 : توصیۀ شما برای زنانی که می‌خواهند شوهرشان را خوشحال و متعهد نگه دارند و او را از ازدواجی که کرده است راضی نگه دارند چیست ؟

به نظر من زن وظیفه ندارد شوهرش را متعهد و شاد نگه دارد ولی باور دارم که مرد‌ها مایلند همسرشان با آنها رفاقت و دوستی کند ، کسی که بتوانند روی او حساب کنند کسی که بتوانند به او اطمینان کنند ؛ به قول یکی از مردانی که با او مصاحبه می‌کردم ، کسی که هوای آنها را داشته باشد و پشتیبان آنها باشد . همچنین آنها کسی را می‌خواهند که با آنها مشارکت و همراهی کند ؛ در جستجوی راهی باشد که از وجود هم بیشتر لذت ببرند . پس روابط خود را با شوهرانتان بر اساس خصائل نیکو ، همراهی ، درک متقابل ، عشق ورزی و محبت بنا نهید .

گردآوری (http://www.persianv.com/) :پایگاه اینترنتی بخون دات کام (http://www.bekhon.com/show_content.php?txt&code=3892)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد