ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عکس/ جوراب پاره یک مقام باند پایه

zolfa
9th November 2011, 01:38 PM
این عکس مصاحبه اخیر نخست وزیر بریتانا ( دیوید کامرون) را نشان میدهد. بودجه دولت در دست او نیست که بتوانند یک جفت جوراب جدید را با هزینه مردم بخرد!؟

http://www.shafaf.ir/files/fa/news/1390/8/18/25420_860.jpg

312
9th November 2011, 03:10 PM
از تراشيدن ريششون چرا غافل نميشن؟

Mr.Geo22
9th November 2011, 05:01 PM
از تراشيدن ريششون چرا غافل نميشن؟

چه ربطی داره؟؟؟

شما چرا عادت داری همه چیز رو یک بعدی ببینی؟

چرا؟ جوابش معلومه چون نمیخواد ریش دشته باشه...

Hourad
9th November 2011, 05:34 PM
این عکس مصاحبه اخیر نخست وزیر بریتانا ( دیوید کامرون) را نشان میدهد. بودجه دولت در دست او نیست که بتوانند یک جفت جوراب جدید را با هزینه مردم بخرد!؟

http://www.shafaf.ir/files/fa/news/1390/8/18/25420_860.jpg
طرح جورابش شبیه جوراب های سربازای خودمونه!!!! حتما حتما هم از همون چنسه!!![nishkhand]

312
9th November 2011, 07:34 PM
چه ربطی داره؟؟؟

شما چرا عادت داری همه چیز رو یک بعدی ببینی؟

چرا؟ جوابش معلومه چون نمیخواد ریش دشته باشه...
مثل اينكه شما از خودمون مارو دقيقتر ميشناسي كه خيلي راحت ميگي :عادت داريم همه چيز رو يك بعدي ببينيم[hoshdar]
يك فرقي بين آراسته بودن ورعايت احترام اطرافيان با بي نزاكتي وبيتوجهي به ديگران وجود داره.امثال اين آقا هزينه تراشيدن ريششون خيلي بيشتر از پول چند جفت جوراب سالمه ولي اونقدر مودب نيستند كه به تيزبيني خبرنگاران دنيا اهميت بدهند.كراوات و گيره كراواتشون قيمت نجومي داره ولي چون ديگران رو مهم نميدونند اهميت به چيزهاي نيمه پنهانشون نميدهند.شبيه همين قضيه در مورد چند سياستمدار ديگه غربي هم اتفاق افتاده.
زماني توي فرانسه گرونترين ادكلنها توي پاريس خريد و فروش ومصرف ميشد چون شعورشون به شستشوي بدنشون نميرسيد وبراي مخفي كردن بوي متعفن بدنشون از سرناچاري عطر به خودشون ميزدند.درصورتي كه اگه تربيت درستي داشتند خيلي راحت ميتونستند با حمام كردن روزانه بوي بدنشون رو برطرف كنند.
اگه مسلمونها وان حموم رو به اروپا نميبردند احتمالا هنوز هم بايد به خودشون پيف پاف ميزدند.

Mr.Geo22
9th November 2011, 07:49 PM
مثل اينكه شما از خودمون مارو دقيقتر ميشناسي كه خيلي راحت ميگي :عادت داريم همه چيز رو يك بعدي ببينيم[hoshdar]
يك فرقي بين آراسته بودن ورعايت احترام اطرافيان با بي نزاكتي وبيتوجهي به ديگران وجود داره.امثال اين آقا هزينه تراشيدن ريششون خيلي بيشتر از پول چند جفت جوراب سالمه ولي اونقدر مودب نيستند كه به تيزبيني خبرنگاران دنيا اهميت بدهند.كراوات و گيره كراواتشون قيمت نجومي داره ولي چون ديگران رو مهم نميدونند اهميت به چيزهاي نيمه پنهانشون نميدهند.شبيه همين قضيه در مورد چند سياستمدار ديگه غربي هم اتفاق افتاده.
زماني توي فرانسه گرونترين ادكلنها توي پاريس خريد و فروش ومصرف ميشد چون شعورشون به شستشوي بدنشون نميرسيد وبراي مخفي كردن بوي متعفن بدنشون از سرناچاري عطر به خودشون ميزدند.درصورتي كه اگه تربيت درستي داشتند خيلي راحت ميتونستند با حمام كردن روزانه بوي بدنشون رو برطرف كنند.
اگه مسلمونها وان حموم رو به اروپا نميبردند احتمالا هنوز هم بايد به خودشون پيف پاف ميزدند.

اوالا که من نگفته و نمیتونم بگم که شما رو از خودتون بهتر میشناسم و تمام شناخت من و بقیه کاربرا (مگه اینکه شما رو از نزدیک بشناسند) از روی پست هاتونه و من هم با توجه به پست هایی که از شما دیدم میگم!

دوما گیره کروات اونا نیست که قیمت نجومی داره بلکه ...

تازه حموم رو مسلمونا کی به اونا دادن؟ این قضیه بر نمیگرده به ۱۰-۲۰ سال پیش که شما دارین اون رو اینجا عنوان میکنید!
مهم الانه که خیلی از ما بهداشتی تر و تمیزترن...

اگه مسلمونا نبودن مطمئنا اونا خودشون بعدا بر اثر پیشرفت به شستشو و استحمام روی میاوردن!

مهم الانه که اونا دارن خیلی چیزا رو به ما میدن...

در آخر بگم که من واقعا قصد توهین به شما رو نداشتم و اگه ناراحت شدین واقعا معذرت میخوام [golrooz] ولی من قصدم توهین نبود و گفتم که خوب نیست همیشه همه چیز رو از یک زاویه دید ثابت نگاه کرد!!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد