توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر سنگ قبر استو جابز
Arash_tanha
21st October 2011, 04:21 AM
استیو جابز، معمار دنیای مدرن، که به تازگی و پس از سالها تحمل رنج بیماری سرطان پانکراس درگذشت، از جمله کسانی است که تاریخ علم و فناوری او را به این راحتی ها فراموش نخواهد کرد.
پس از این اتفاق مردم سراسر دنیا با برگزاری مراسم نمادین یاد آقای اپل را گرامی داشتند.
اما گذشته از تمام یادبودهایی که برای مرد تمام نشدنی فناوری برگزار شد، دیدن خانه ابدی اش خالی از لطف نیست.
http://banki.ir/images/stories/pics-1/image11.png
SaSaMc2
21st October 2011, 05:31 AM
:(
طلیعه طلا
21st October 2011, 07:02 AM
سنگ قبرش چه راست قامته !!!
SaSaMc2
22nd October 2011, 04:19 AM
سلام استيو...[golrooz]
خوبي؟
چه خبر از بهشت؟
بازنشست شدي؟
توي پارك با پيرمردا و شترنج و اينا...
شرطي بازي كنيم...
يه عمر ما رو مبهوت كردي حالا ما شما رو مات...
سر سيب...
هركي باخت...
بباز استيو...
بباز و دوباره برگرد زمين... :(
راستي چمن دور سنگت زيادم تازه نيست...!
من كه باور ندارم...!!!
Fatal Error Occurred...
Mr.Geo22
22nd October 2011, 11:51 AM
این عکسه عجب ماجرایی شده واسه خودش میری تو هر انجمنی میبینی این عکسه رو زدن!
آقا این عکسه fake هستش و تازه از دو سه سال قبل هم تو نت بوده ولی از وقتی استیو جابز مرد دیگه زیادی افتاد جلو چشم
(مثل همون قضیه آرم جدید اپل که خیلی وقت پیش توسط یک دانشجوی هنگ کنگی طراحی شده بود ولی وقتی استیو جابز مرد همه گفتن قراره این آرم جدید اپل باشه, نه بابا اون بیچاره یه چیزی واسه دل خودش چند سال پیش طراحی کرد چیکار به اپل داره؟)
این عکس رو یه دقتی بکنید:
اولا که زده Fatal Error Occurred که این اررور ویندوز هست و فکر نمیکنیم احترام به استیو باشه نوشتن این اررور
دوما که اون فیش سمت راست پایین سنگ قبر رو دیدین؟!
شاید داره کارهای خوبی که کرده رو از این دنیا سینک میکنه واسه اون دنیا استفاده کنه؟!
در کل استیو جابز اگه اطلاع داشته باشین بودایی هستش و من تا حالا نتونستم تو نت مطلبی پیدا کنم که ببینم که آخرش طبق آیین بودا سوزوندنش یا اینکه دفنش کردن....
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.