ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Sledgehammer Games از گرافیک Call of Duty: Modern Warfare 3 دفاع میکند – ‬‬

Geek
20th October 2011, 08:56 AM
مدیران و بازی سازانی که در کار ساخت عنوان شوتر Call of Duty: Modern Warfare 3 در استودیو Sledgehammer Games هر کدام نقشی داشته اند و طراح این بازی بوده اند، در طی خبری تمام انتقاداتی که بعضی از گیمران به گرافیک و کیفیت بازی داشته اند را رد کرده و به شدت از آن دفاع کردند.
http://www.dbazinews.com/wp-content/uploads/2011/10/20111018mw3.jpg
مدیر عامل استودیو Sledgehammer Games که یکی از سازندگان جنگاوری نوین 3 است در طی مصاحبه ای با CVG گفته است:
“من تا به الآن روی کار ساخت و تکمیل تعدادی زیاد از موتور های گرافیکی کار کرده ام؛ اما نه تنها من بلکه همه میدانند که این یک موتور گرافیکی عادی و معمولی نیست و به تنهایی به مانند یک خودروی “پورشه” کاملا ارتقا پذیر است و من و خیلی های دیگر سال ها برای تکمیل آن وقت صرف کرده ایم و حاصل کار خود را بسیار عالی میدانیم. برای اثبات آن من به شما پیشنهاد میکنم که MW2 و MW3 در یک زمان بازی کنید تا متوجه تغییرات بسیار در گرافیک بازی شوید.”اسکوفیلد درباره ی قابلیت های IW Engine افزود:

“این موتور بسیار انعطاف پذیر است، به راحتی آپگرید می شود و شما می توانید آن را همواره به روز نگه دارید. این انجین هیچ وقت شما را لنگ نمی گذارد، هر آن می توانید آبجکت های جدید وارد آن کنید و به جزئیات بازی خود بیفزایید، این دقیقا دلیلی است که باعث شده این موتور پایه برای سالها به کار گرفته شود.”وی ادامه داد:

“واقعا برای کسانی که میگویند ما گرافیک MW3 را از روی MW2 کپی کرده ایم متاسفم و باید بگویم که ما بسیاری از المان های جدید و پیشرفته به گرافیک بازی اضافه کرده ایم. کافی است شما این دو بازی را در برابر هم بگذارید و مقایسه کنید!”و در پایان او با کنایه بر بتلفیلد 3 اینگونه اذعان داشت که:

“من یک بازی عرضه می کنم، نه یک موتور بازی سازی و به همین خاطر است که در مورد بازی صحبت می کنم! اگر شما می خواهید درباره ی قابلیت های موتور پایه ی جدید خود تبلیغات کنید می توانید، اما من این کار را نمی کنم، نتیجه خود گویای همه چیز خواهد بود “
عنوان Call of Duty: Modern Warfare 3 در تاریخ 17 آبان ماه برای PS3, Xbox 360 و PC منتشر خواهد شد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد