توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر سریع تر به فکر ازدواج باشید چرا مجردها زودتر ميميرند...؟
Aysajoon
5th October 2011, 12:14 AM
بسياري از مردم هستند كه دوران مجردي را شادترين بخش زندگي ميدانند اما تحقيقات جديد نشان ميدهد شيوه زندگي در اين دوره چندان براي سلامت انسانها مفيد نيست.
در حقيقت زنان مجرد بين 7 تا 15 سال كمتر از همتايان متاهل خود عمر ميكنند و در طول مدت زندگي خود هم به بيماريهاي بيشتري دچار ميشوند. اين وضعيت در بين مردان حتي از اين هم بدتر است و ميانگين طول عمر آنها نسبت به افراد متاهل بين 8 تا 17 سال كمتر است. دانشمندان تقريبا به اين يافته خود اطمينان زيادي دارند، زيرا آن را با انجام تحقيقاتي روي بيش از 500 ميليون نفر در طول 60 سال گذشته به دست آوردهاند. البته در اين مطالعات منظور از مجردها افرادي هستند كه هرگز در زندگي خود ازدواج نكردهاند و به اين ترتيب افرادي كه طلاق گرفتهاند يا همسر خود را از دست دادهاند مورد نظر دانشمندان نبودهاند. به گفته محققان مردان مجرد با احتمال 32درصد بيشتر از مرداني كه ازدواج كردهاند در طول عمر خود در معرض خطر مرگ قرار دارند. اين آمار در ميان زنان مجرد نزديك به 23 درصد است. دليل اصلي اين است كه افراد متاهل حمايت و پشتيباني زيادي دارند و ارتباطات اجتماعي آنها بسيار قويتر است. علاوهبر آن همسران نقش مهمي در وضعيت تغذيه و سلامت يكديگر دارند. معمولا افراد مجرد توجه كمتري به سلامت خود دارند، زياد مورد حمايت جامعه قرار نميگيرند و معمولا درآمد كمتري هم دارند.
(http://www.bartarinha.ir/fa/news/8801)اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir (http://www.bartarinha.ir/fa/news/8801)
NameEly
5th October 2011, 12:31 AM
اين محقق هاي خارجي واسه خارجي ها گفتن نه واسه ايراني ها
اين قضيه برعكسه در ايران ازدواج باعث كاهش عمر ميشه [nishkhand]
haniye.R
5th October 2011, 12:39 AM
اين محقق هاي خارجي واسه خارجي ها گفتن نه واسه ايراني ها
اين قضيه برعكسه در ايران ازدواج باعث كاهش عمر ميشه [nishkhand]
چرا؟؟[tafakor]sh_omomi82
NameEly
5th October 2011, 12:54 AM
چرا؟؟[tafakor]sh_omomi82
ادم مجرد يك بيچارگي داره ادم متاهل 100000000000000000000000000000000 تا بدبختي داره
ولي خودمونيم يك بلا(زن) توي خونه هست كه به همه ي اين بدبختي هااا ميگه هري بريد كنار بزار باد بياد كه خداي بدبختي ها امد[nishkhand]
ولي بقول يكي از بزرگان زن بلاست ولي خدا هيچ خونه اي بدون اين بلاي شيرين نزاره
ولي دور از شوخي اين حرفم رو جدي دارم ميگم با اين وضعيت اقتصادي و شغلي كشور ادم مجرد بمونه خيلي بهتره
haniye.R
5th October 2011, 01:03 AM
ادم مجرد يك بيچارگي داره ادم متاهل 100000000000000000000000000000000 تا بدبختي داره
ولي خودمونيم يك بلا(زن) توي خونه هست كه به همه ي اين بدبختي هااا ميگه هري بريد كنار بزار باد بياد كه خداي بدبختي ها امد[nishkhand]
ولي بقول يكي از بزرگان زن بلاست ولي خدا هيچ خونه اي بدون اين بلاي شيرين نزاره
ولي دور از شوخي اين حرفم رو جدي دارم ميگم با اين وضعيت اقتصادي و شغلي كشور ادم مجرد بمونه خيلي بهتره
واقعآ اما ببخشیدا بلا مردا هستن نه خانما که چراغ خونه هستنsh_omomi82
واقعآ با این وضع جامعه، فقط روز به روز نسل های جدید با کمبود ها رو دست کشور میمونن!!
ما که امکاناتمون اینقدره واااای به حال نسل های بعدی که از ازدواج ها حاصل میشن...
نتیجه اینکه تا حد امکان مجرد بمانیدsh_omomi74
NameEly
5th October 2011, 01:06 AM
واقعآ اما ببخشیدا بلا مردا هستن نه خانما که چراغ خونه هستنsh_omomi82
واقعآ با این وضع جامعه، فقط روز به روز نسل های جدید با کمبود ها رو دست کشور میمونن!!
ما که امکاناتمون اینقدره واااای به حال نسل های بعدی که از ازدواج ها حاصل میشن...
نتیجه اینکه تا حد امکان مجرد بمانیدsh_omomi74
خانوم ها ستاره هستند
البته نه ستاره ي اسمون صاف ستاره ي اسمون ابري
پس ديديد من حرف درستي زدم ولي شما تعجب كرديد ؟؟[nishkhand]
haniye.R
5th October 2011, 01:20 AM
خانوم ها ستاره هستند
البته نه ستاره ي اسمون صاف ستاره ي اسمون ابري
پس ديديد من حرف درستي زدم ولي شما تعجب كرديد ؟؟[nishkhand]
تعجب نکردم برادر،چون تجربه نداشتم دلیل خواستم
می دونید که خداوند چرا اول آقایون رو خلق کرد؟؟برای اینکه برای آفرینش خانم ها باید یک چک نویس تهیه می شد!!خدا جونم طرف ماست...[khanderiz]
متاسفانه جوونای ما هنوزباور درستی ازازدواج هم ندارن!!
خب دیگه بقیش رو متاهل ها بیان و به ما بفرمایند که ازدواج خوبه یا بد...
ساناز فرهیدوش
5th October 2011, 05:42 PM
افراد متاهل بیشتر مراقب یکدیگر هستند و به یکدیگر توجه می کنند . و در صورت بروز کوچکترین تغییر به رفع آن می پردازند .
با توجه به وضعیت حاکم افراد باید دیگاه خودشون رو تغییر بدهند . در تفکر قدیم فقط فرد موظف به تامین خانواد ه بود و اکنون باید روش زندگی را تغییر داد تا بتوان بهتر زیست .
از دوستانی مه رعایت حرمت دیگران را می نمایند صمیمانه سپاسگذارم .
NameEly
5th October 2011, 11:35 PM
از دوستانی مه رعایت حرمت دیگران را می نمایند صمیمانه سپاسگذارم .
ركسانا خانوم من منظور اين جمله ي اخرتون رو نميفهمم
تيكه بود ؟ [tafakor]
haniye.R
5th October 2011, 11:41 PM
ركسانا خانوم من منظور اين جمله ي اخرتون رو نميفهمم
تيكه بود ؟ [tafakor]
البته من زودتر گفتم!!!
رکسانا خانم اگه تیکه بود میشه بگید به کدامین دلیل؟؟؟[soal]
Aysajoon
6th October 2011, 12:12 AM
نمیبینین دوستان ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خطابشون به من بود دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حذف کردن پستمو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به حق چیزای ندیده و نشنیده [taajob] خودمم موندم که حرمت کیو نگه نداشتم اما بیخیال ! حتما صلاح دیدن حذف کردن دیگه [cheshmak]
haniye.R
6th October 2011, 12:17 AM
نمیبینین دوستان ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خطابشون به من بود دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حذف کردن پستمو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به حق چیزای ندیده و نشنیده [taajob] خودمم موندم که حرمت کیو نگه نداشتم اما بیخیال ! حتما صلاح دیدن حذف کردن دیگه [cheshmak]
آیسا جون کدوم پستت حذف شد؟؟مگه در مورد چی بود؟؟؟وا...!![khanderiz]
Aysajoon
6th October 2011, 12:23 AM
هانیه جان همین جا صفحه ی اول بعد پست اقای nameely گفتم اره منم باهاش مواقم و اینا ، الان اومدم دیدم حذف شده !!!!!!!!!!!!!!!!! چه میشه کرد ؟! خودم تاپیک و زدم اما نظرم اما حذف شده ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! [nishkhand] تازه دلیلم نگه نداشتن حرمت بقیه س من از اونایی که حرمتشونو ( به نظر رکسانا جون ) نگه نداشتم پوزش میطلبم [golrooz]
NameEly
6th October 2011, 01:48 AM
هانیه جان همین جا صفحه ی اول بعد پست اقای nameely گفتم اره منم باهاش مواقم و اینا ، الان اومدم دیدم حذف شده !!!!!!!!!!!!!!!!! چه میشه کرد ؟! خودم تاپیک و زدم اما نظرم اما حذف شده ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! [nishkhand] تازه دلیلم نگه نداشتن حرمت بقیه س من از اونایی که حرمتشونو ( به نظر رکسانا جون ) نگه نداشتم پوزش میطلبم [golrooz]
قضيه چيه ؟
راستش من هم دليل خذف شدن رو نمي دونم
من به همه توهين كردم چرا پست شما حذف بشه
منظوري نداشتن
Aysajoon
6th October 2011, 01:53 AM
قضيه چيه ؟
راستش من هم دليل خذف شدن رو نمي دونم
من به همه توهين كردم چرا پست شما حذف بشه
منظوري نداشتن
چی بگم والا !!!!!!!!!!!!!!!!!! جز این که [bihes] کاریه که شده بیخیال !
NameEly
6th October 2011, 01:58 AM
اره بابا بيخيال
جدي نگيريد
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.