ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : احتمال برخورد زباله های فضایی به آنتالیای ترکیه

Rez@ee
25th September 2011, 09:41 AM
در حالی که پیش از این منابع خبری از احتمال برخورد بقایای یک ماهواره از کارافتاده هفت تنی به شمال استرالیا خبر داده بودند، ناسا در گزارشی احتمال داد بخشی از این زباله فضایی به آنتالیا و یا استانبول ترکیه برخورد کند.

به نقل از شبکه خبری تی آر تی (trt) ترکیه، ناسا در گزارشی اعلام کرد احتمال برخورد زباله های فضایی ناشی از ماهواره یوآرس به شهرهای آنتالیا و استانبول ترکیه وجود دارد.

پیش از این ناسا احتمال داده بود ماهواره uars در اواخر ماه سپتامبر و یا در اوایل ماه اکتبر به کره زمین سقوط کند. با وجود اینکه این ماهواره در حین ورود به اتمسفر زمین متلاشی خواهد شد، اما تمام این قطعات در اتمسفر از بین نمی رود.

منابع خبری اخیرا اعلام کرده بودند که امروز (جمعه) بخشی از این زباله های فضایی به شمال استرالیا برخورد می کند، اما ناسا در گزارشی احتمال برخورد آن را با دو شهر آنتالیا و استانبول ترکیه مطرح کرده است.

بنابر این گزارش، وزن این ماهواره از کارافتاده قبل از ورود به جو زمین بیش از شش تن است که در نهایت چند تکه شده و بخشی از آن، که 550 کیلوگرم وزن دارد، به آنتالیا و یا استانبول برخورد می کند.

منابع خبری زمان وقوع این برخورد را امروز اعلام کرده اند، اما تاکنون اخباری درباره وقوع آن دریافت نشده است.

Helen.h
25th September 2011, 11:03 AM
چقدر وحشتناک من اگر اونجا بودم حتما فرار میکردم[negaran]

shadmehr
25th September 2011, 11:18 AM
خوبه ما که اونجا نیستیم......بزار همشون بمیرن...[khande]...همه بمیرن من زنده بمونم....وای...کل مغازه ها...ماشینا موتورا ...همه مال من...[nishkhand]...

marziyh
25th September 2011, 02:02 PM
خیلی وحشتناکه ، احتمالا آنتالیا واستانبول خالی شده .

javadbabaei
25th September 2011, 02:08 PM
سلام
این از یک طرف خوبه اگه گفتید چرا؟؟؟[soal]
برای اینکه کسی که این قطعات به سرش میخوره میفهمه واقعاً آدم بدشاسی!
شهاب سنگ هم که نیست زباله فضایی هستش و نمی تونه بفروشه[nishkhand]

mojtabaem
25th September 2011, 02:18 PM
به نظر من که هیچ اتفاقی نمیفته.هیچ نگران نباشید

shadmehr
25th September 2011, 02:26 PM
امدیمو افتاد...ها..هاهاهاهاهاهاهاه هاها....باید احتمالات رو ..جدی گرفت...هه

/tiyam/
25th September 2011, 04:58 PM
[nadidan]

maede roshanali
25th September 2011, 05:27 PM
امروز تو کندو (برنامه اي که شبکه 4 ساعت 4بعدازظهر پخش ميکنه) گفت احتمال برخوردش به ترکيه رد شده يه جورايي اين زباله فضايي جزء اون زباله هاييه که نميشه حدس زد دقيقا به کجا ميخوره و يا حتي چه زماني به زمين ميرسه گفته بود يکي از دلايلش به خاطر شکل اين ماهواره است که طولش خيلي بيشتر از عرضشه مثل مستطيل و عوامل زيادي رو پايداري و تعادلش تاثير ميذارن که محاسبات رو پيچيده ميکنه يه علتشم به خاطر بازيهاي تبليغاتيشونه!!

عرفان سلیم زاده
25th September 2011, 08:06 PM
اخ من خیلی نیاز به مدارات داخلیش دارم خواهش میکنم! فقط یه تیکه!فقط یه تیکه!فقط یه تیکه!فقط یه تیکه!فقط یه تیکه![nishkhand]

shadmehr
25th September 2011, 08:09 PM
نه.....جدی مسیرش عوض شده...من که میدونم داره میاد طرف من...خب کاری ندارید....من فرار کنم....[taajob]

deepdrip
25th September 2011, 08:28 PM
اعلام شده اگه این اجسام به فاصله 2000 کیلومتری جو زمین نزدیک بشه ،قابل رد یابی و انحراف حرکته .پس جای نگرانی نیست .

بانوثریا
30th September 2011, 09:22 AM
خوبه ما که اونجا نیستیم......بزار همشون بمیرن...[khande]...همه بمیرن من زنده بمونم....وای...کل مغازه ها...ماشینا موتورا ...همه مال من...[nishkhand]...

خیلی با مزه گفتی[nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد