ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 10 روز با نخبگان ( دعوت از تمامی نخبگان و استعدادهای برتر )

Admin
22nd September 2011, 07:47 PM
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی کاربران سایت...

امسال هم سایت علمی نخبگان جوان همانند سال قبل قصد شرکت در پنجمین نمایشگاه رسانه ی دیجیتال واقع در مصلی تهران رو داره.

منتها طرحی رو که سایت قصد اجرا کردنش رو در دوران برگذاری نمایشگاه داره اینه که هر روز یکی از استعدادهای برتر سایت رو به غرفه دعوت کرده تا باقی دوستانی که می خوان با این عزیزان در ارتباط باشن در اون روز به غرفه ی سایت مراجعه کنن و سوالات خودشون رو بپرسن...

تاریخ برگذاری نمایشگاه 14 مهر ماه الی 23 مهر ماه هست.

کسانی که تمایل به شرکت در این طرح دارند علاوه بر اعلام آمادی در این بخش رزومه ی کاری خودشون رو به همراه شماره تماس در صورتی که قبلا برای سایت ارسال نکرده اند به ایمیل njavan.com@gmail.com ارسال کنند.

مزایای شرکت در این طرح:

شرکت در این طرح مزایای خوبی برای این دوستان خواهد داشت ...

1. معرفی اختراعات و طرح های دوستانی که در طرح شرکت می کنند در همان مکان نمایشگاه به عموم مردم....

2. به قید قرعه به سه نفر از کسانی که در این طرح اعلام آمادگی کنن دعوت نامه ی حضور در پنجمین همایش ملی نخبگان جوان واقع در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی ارسال خواهد شد. ( این همایش در تاریخ های 12 و 13 مهرماه با حضور بیش از 1000 نخبه و استعداد برتر برگذار خواهد شد )

3. دوستانی که در این طرح شرکت کنند ، در صورتی که نیاز به کمک مالی جهت طرح های آینده ی خود داشته باشند با اولویت بالاتر به بنیاد ملی نخبگان معرفی خواهند شد.

4. همچنین این دوستان در طرح های بعدی سایت در اولیت های بالاتری قرار خواهند گرفت.

موفق و موید باشید
مدیر سایت علمی نخبگان جوان

deepdrip
22nd September 2011, 10:03 PM
لطفا درباره ویژگی های افراد (نخبه و مستعد برتر )شرکت کننده در نمایشگاه ،توضیحات بیشتری ارائه بفرمایید.

* Robo milad *
22nd September 2011, 11:52 PM
مدیر گل من اماده ام ( اعلام امادگی کردم [nishkhand]) رزومه هم ارسال کردم . . . بچه ها من میرم خارج برا شمام دعوتنامه میفرستم [nishkhand]

Admin
23rd September 2011, 07:53 AM
لطفا درباره ویژگی های افراد (نخبه و مستعد برتر )شرکت کننده در نمایشگاه ،توضیحات بیشتری ارائه بفرمایید.

کسانی که رتبه ی برتر رشته ای خاص ، اختراعی دارن و خلاصه ویژگی هایی که بشه حداقل استعداد برتر حسابشون کرد.

Admin
23rd September 2011, 07:56 AM
مدیر گل من اماده ام ( اعلام امادگی کردم ) رزومه هم ارسال کردم . . . بچه ها من میرم خارج برا شمام دعوتنامه میفرستم

سلام
ممنون
آقا میلاد لطفا اسکنی از تمامی مدارکی که دارید برای من به همون ایمیل ارسال کنید ...

ممنون و موفق باشید

باستان شناس
23rd September 2011, 09:24 AM
درود بر مدیر کل سایت

ممنون بابت غرفه نمایشگاه ...
امیدوارم راه هر سال برای پیشرفت سایت باشه [golrooz]

اقا مصطفی ی پرسش ..

برای طرح باید عضویت بنیاد ملی نخبگان رو داشت یا نه ؟ من خودم عضویتی در این بنیاد ندارم ...
و
تاریخ نمایشگاه با تاریخ همایش هم خوانی نداره درسته البته طبق موردی که خودتون نوشتید ؟[soal]

باستان شناس
23rd September 2011, 09:38 AM
مثلا من در زمینه رشته خودم باستان شناسی طرح زیاد دارم که بعضی نیازمند حمایت مالی و کمک فکری هست و البته برام تکمیل و اجرای اونا خیلی مهم هست .
البته مطمنا در ردیف اختراع شاید نگفت ولی بعضی از اونا اگر جاده ای براشون باز بشه در اخر برای خود کشور میتونه راهگشا باشه .(تضمینش با خود من )[cheshmak]

من همین الان یک طرح مرمتی برای بازسازی بعضی قسمت های تخت جمشید دارم و البته به تایید استاد خوبم اقای امیر چایی چی رسیده و الان این طرح در پزوهشگاه باستان شناسی وجود دارد و مهر تاییدی هم دارد ....ی قسمتی از اون رو میگم ا....بعضی از قسمت های تخت جمشید تخریب و بسیار بد مرمت شده و نیازمند ی مرمت نوین و به روش اصولی هست من در اون طرح گفتم که از نظر من چه موادی استفاده و چه موادی استفاده نشه و البته طرح با تصاویر و عکس های کاملا مستند که خودم گرفتم همراه هست و البته تایید استادم که در پروهشگاه هستن رو داره ولی خب این طرح نیازمند کمک مالی هست من خودم برای این موضوع الان تازه شروع کردم به یافتن اسپانسر خصوصی و کسانی که به فرهنگ تخت جمشید علاقمند هستند خب هنوز نتونستم نتیجه دلخواه رو بگیرم ....ولی کلا طرحی هست کاملا اجرایی و اصولی

نمیدونم این جزو طرح بنیاد نخبگان میشه مطرح کرد یا نه ؟ خب قبلا گفتم جزو اختراع نمیشه گفت و طرح هایی که میتونم تکمیل کنم در این زمینه هست .....

میخوام بدونم بنیاد نخبگان چه کمک در این زمینه میتونه داشته باشه ؟

Admin
23rd September 2011, 10:15 AM
درود بر مدیر کل سایت

ممنون بابت غرفه نمایشگاه ...
امیدوارم راه هر سال برای پیشرفت سایت باشه

اقا مصطفی ی پرسش ..

برای طرح باید عضویت بنیاد ملی نخبگان رو داشت یا نه ؟ من خودم عضویتی در این بنیاد ندارم ...
و
تاریخ نمایشگاه با تاریخ همایش هم خوانی نداره درسته البته طبق موردی که خودتون نوشتید ؟

اگر کسی عضو بنیاد ملی نخبگان بود که براش دعوت نامه میومد ...

نه نیازی به عضویت در جایی نیست...

نمیدونم این جزو طرح بنیاد نخبگان میشه مطرح کرد یا نه ؟ خب قبلا گفتم جزو اختراع نمیشه گفت و طرح هایی که میتونم تکمیل کنم در این زمینه هست .....

میخوام بدونم بنیاد نخبگان چه کمک در این زمینه میتونه داشته باشه ؟

چرا این طرح جزو موارد حمایتی بنیاد ملی نخبگان می تونه باشه ...

قبلا فقط موارد حمایتی بنیاد شامل اختراعات می شد ولی الان همه ی رشته ها رو دارن تحت پوشش قرار میدن حتی رشته های ورزشی ...

عرفان سلیم زاده
23rd September 2011, 10:39 AM
من دوست داشتم بیام اما اگه اختراع بخاد تو ایران ثبت بشه یه شش ماهی طول میکشه!!!smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)

Admin
23rd September 2011, 11:27 AM
من دوست داشتم بیام اما اگه اختراع بخاد تو ایران ثبت بشه یه شش ماهی طول میکشه!!!

شما فقط همین یه اختراع رو داری ؟

سابقه ی خوب علمی ای چیزی نداری ؟

fantastic girl
23rd September 2011, 11:46 AM
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی کاربران سایت...

امسال هم سایت علمی نخبگان جوان همانند سال قبل قصد شرکت در پنجمین نمایشگاه رسانه ی دیجیتال واقع در مصلی تهران رو داره.

منتها طرحی رو که سایت قصد اجرا کردنش رو در دوران برگذاری نمایشگاه داره اینه که هر روز یکی از استعدادهای برتر سایت رو به غرفه دعوت کرده تا باقی دوستانی که می خوان با این عزیزان در ارتباط باشن در اون روز به غرفه ی سایت مراجعه کنن و سوالات خودشون رو بپرسن...

تاریخ برگذاری نمایشگاه 14 مهر ماه الی 23 مهر ماه هست.

کسانی که تمایل به شرکت در این طرح دارند علاوه بر اعلام آمادی در این بخش رزومه ی کاری خودشون رو به همراه شماره تماس در صورتی که قبلا برای سایت ارسال نکرده اند به ایمیل njavan.com@gmail.com ارسال کنند.

مزایای شرکت در این طرح:

شرکت در این طرح مزایای خوبی برای این دوستان خواهد داشت ...

1. معرفی اختراعات و طرح های دوستانی که در طرح شرکت می کنند در همان مکان نمایشگاه به عموم مردم....

2. به قید قرعه به سه نفر از کسانی که در این طرح اعلام آمادگی کنن دعوت نامه ی حضور در پنجمین همایش ملی نخبگان جوان واقع در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی ارسال خواهد شد. ( این همایش در تاریخ های 12 و 13 مهرماه با حضور بیش از 1000 نخبه و استعداد برتر برگذار خواهد شد )

3. دوستانی که در این طرح شرکت کنند ، در صورتی که نیاز به کمک مالی جهت طرح های آینده ی خود داشته باشند با اولویت بالاتر به بنیاد ملی نخبگان معرفی خواهند شد.

4. همچنین این دوستان در طرح های بعدی سایت در اولیت های بالاتری قرار خواهند گرفت.

موفق و موید باشید
مدیر سایت علمی نخبگان جوان

سلام ، من قبلا رزومم رو براتون ارسال کرده بودم، منم می تونم جز اون افراد باشممممممم؟

تووت فرنگی
23rd September 2011, 12:01 PM
[golrooz]

Admin
23rd September 2011, 12:22 PM
سلام ، من قبلا رزومم رو براتون ارسال کرده بودم، منم می تونم جز اون افراد باشممممممم؟

سلام
اسم شما رو دقیقا یادم نیست.

اسمتون رو پیام خصوصی کنید ، چون رزومه اتون رو اگر ارسال کرده باشین حتما داریم ...

موفق باشید

shadmehr
23rd September 2011, 12:29 PM
ا....داداش...من یه دفه دست به اختراع زدم...یه ماشین خاص با امکانات خاص..ولی تا نصفه را رفتم...با کمبود بوجه مواجه شدم...ولش کردم....طرحش خرج دار بود.....نمیشد درستش..کنم......[negaran]

Admin
23rd September 2011, 01:19 PM
ا....داداش...من یه دفه دست به اختراع زدم...یه ماشین خاص با امکانات خاص..ولی تا نصفه را رفتم...با کمبود بوجه مواجه شدم...ولش کردم....طرحش خرج دار بود.....نمیشد درستش..کنم......

سلام
شما اگر می خواید از طرحتون حمایت بشه به لینک زیر مراجعه کنید ...

کمک مالی به پژوهشگران و استعدادهای برتر (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?101870-کمک-مالی-به-پژوهشگران-و-استعدادهای-برتر)

موفق باشید

MARJIN
23rd September 2011, 06:51 PM
سلام -من آماده ام- مدارک را براتون ایمیل می کنم-

Amir
23rd September 2011, 09:09 PM
اگر کسی عضو بنیاد ملی نخبگان بود که براش دعوت نامه میومد ...

نه نیازی به عضویت در جایی نیست...

چرا این طرح جزو موارد حمایتی بنیاد ملی نخبگان می تونه باشه ...

قبلا فقط موارد حمایتی بنیاد شامل اختراعات می شد ولی الان همه ی رشته ها رو دارن تحت پوشش قرار میدن حتی رشته های ورزشی ...

سلام علیکم داش مصطفی .. حاجی دعوت نامه از کجا براش میمد؟ یعنی بنیاد برا شرکت تو رسانه ها دیجیتال دعوت نامه میفرسته ؟

Amir
23rd September 2011, 09:14 PM
و یه سوال .. چرا یکی از نخبگان خوب دعوت کنید هر روز با ده تا نخبه که هم با هم اشنا بشن هم بقیه با طرح این دوستان اشنا بشن اینجوری فایدش بیشتره .. همه هم جا میشن .. البت پیشنهاد بود

Admin
24th September 2011, 06:03 AM
سلام علیکم داش مصطفی .. حاجی دعوت نامه از کجا براش میمد؟ یعنی بنیاد برا شرکت تو رسانه ها دیجیتال دعوت نامه میفرسته ؟

سلام ، آقا امیر گل و گلاب.

دعوتنامه ها رو از طرف بنیاد به سایت میدن چند نفری می تونیم دعوت کنیم.

و یه سوال .. چرا یکی از نخبگان خوب دعوت کنید هر روز با ده تا نخبه که هم با هم اشنا بشن هم بقیه با طرح این دوستان اشنا بشن اینجوری فایدش بیشتره .. همه هم جا میشن .. البت پیشنهاد بود

ما ان شاء الله یه روزی قرار ملاقات عمومی تو نمایشگاه خواهیم داشت ...

منتها اینکه هر روز یکی رو دعوت می کنیم برای خودمون نیست ، برای بازدید کننده هاست و کسانی از سایت که اگر دوست داشته باشن بتونن سوالاتشون رو از این دوستان بپرسن ...

شما هم اگه میتونی بیای همین جا اعلام کن ...

موفق باشی

farzadsw
24th September 2011, 02:18 PM
با سلام ،
من امروز از طریق ایمیل این تاپیک رو دیدم (خیلی وقته به انجمن سر نزدم) . منم دوست دارم تو این نمایشگاه شرکت کنم . رزومم رو براتون ایمیل کردم .

Mr.Engineer
24th September 2011, 06:01 PM
ما که نخبه نیستیم چیکار کنیم
آیا اجازه حضور داریم
[nishkhand]
یه چیز
ما نه چیزی واسه ثبت داریم
و نه نخبه هم هستیم
اگه اجازه حضور داشته باشیم
فقط جهت آشنایی با دوستان خواهد بود
[cheshmak][golrooz]

Admin
24th September 2011, 06:50 PM
ما که نخبه نیستیم چیکار کنیم
آیا اجازه حضور داریم

یه چیز
ما نه چیزی واسه ثبت داریم
و نه نخبه هم هستیم
اگه اجازه حضور داشته باشیم
فقط جهت آشنایی با دوستان خواهد بود

اصلا کل این طرح واسه کسانیه که مخترع نیستن و می خوان با این افراد آشنا بشن گذاشته شده ...

Mr.Engineer
24th September 2011, 10:41 PM
اصلا کل این طرح واسه کسانیه که مخترع نیستن و می خوان با این افراد آشنا بشن گذاشته شده ...

چه خوب
پذیرایی هم دارید
[khanderiz][bamazegi]

faridbensaeed
25th September 2011, 03:08 PM
با سلام
شرايط متقاضيان مشخص است يا با توجه به رزومه تعيين مي كنيد منظورم اين است كه بايد ثبت اختراعي داشته باشند . براي مثال من در رشته شغلي خود با توجه به گواهي هاي دريافت شده موفق بوده ام و امسال هم در شركت ملي گاز ايران جزء كارمندان نمونه بودم شامل اين طرح مي شوم يا خير ؟

Admin
25th September 2011, 08:04 PM
با سلام
شرايط متقاضيان مشخص است يا با توجه به رزومه تعيين مي كنيد منظورم اين است كه بايد ثبت اختراعي داشته باشند . براي مثال من در رشته شغلي خود با توجه به گواهي هاي دريافت شده موفق بوده ام و امسال هم در شركت ملي گاز ايران جزء كارمندان نمونه بودم شامل اين طرح مي شوم يا خير ؟

سلام
شما رزومه + مدارک + اسکن افتخارات خودتون رو به آدرس ایمیل بفرستید اگر واجد شرایط بودین حتما به طرح دعوت میشید.

موفق باشید [cheshmak]

عرفان سلیم زاده
25th September 2011, 08:44 PM
شما فقط همین یه اختراع رو داری ؟

سابقه ی خوب علمی ای چیزی نداری ؟
نه فقط سابقه های زندان و چاقو کشی و تیغ زنی... دیگگگگگگگه؟ اها! ادم هم کشتم![nishkhand]

عرفان سلیم زاده
25th September 2011, 08:46 PM
البته میتونم مدارک رو بیارم اختراع مو افشاش کنم ها! محض اموزش...
اما خودم هنوز مراحل ثبت اختراع ام تموم نشده!(پروسه تاییدیه قبل اختراع شده اونم 5 ماه!!!)

elijoonenarges
25th September 2011, 10:43 PM
سلام
من مدال طلای المپیاد ادبی رو دارم و عضو بنیاد ملی نخبگان هم هستم شامل طرحتون می شم؟

baran.ze
25th September 2011, 11:12 PM
سلام مهندس
رزومه به ایمیل دعوت ارسال شد
امیدوارم مفید باشه!!
وتشکر از همه دوستان که مقالاتم را مطالعه نمودید.
Your sincerely
[golrooz]

Admin
26th September 2011, 01:59 PM
سلام
من مدال طلای المپیاد ادبی رو دارم و عضو بنیاد ملی نخبگان هم هستم شامل طرحتون می شم؟

سلام
بله ... حتما رزومه و اسکن مدارکتون رو ارسال کنید ...

atefe.s
26th September 2011, 04:39 PM
سلام داداش مصطفی هک هم یه استعداده جالب میتونه باشه ؟

میشه شرکت کرد با این موضوع ؟

Admin
26th September 2011, 06:40 PM
سلام داداش مصطفی هک هم یه استعداده جالب میتونه باشه ؟

میشه شرکت کرد با این موضوع ؟

شما رزومه اتون رو ارسال کنید ...

اگر بشه حتما ازش استفاده می کنیم.

موفق باشید

Only Math
26th September 2011, 07:42 PM
سلام
منم که رزومه رو فرستادم براتون. شامل این طرح میشم؟

Admin
26th September 2011, 07:44 PM
سلام
منم که رزومه رو فرستادم براتون. شامل این طرح میشم؟

شما رو توی این طرح شرکت می دم ... ان شاء الله که شامل میشید [cheshmak]
فقط اگر ممکنه رزومه اتون رو بصورت فایل متنی مجدد به ایمیل سایت ارسال کنید.
همچنین اگر مدارک بیشتری در رابطه با رزومه ی خودتون دارید حتما ارسال کنید ...

طلیعه طلا
26th September 2011, 10:17 PM
خدا رو شکر که این همه کاربر توانمند و خوش فکر تو مجمو عه مون داریم . در پناه خدا ،از چشم بد، ایمن باشید و پر تلاش و متعهد. لطفا بقیه کاربر ها هم هنر هاشونو رو کنند.

afshinsaei
27th September 2011, 02:47 AM
سلام من و دوستم اختراعی با عنوان موتور دوگانه سوز همزمان با مصرف سوخت بسیار پایین به ثبت رسوندیم ما هم میتونیم در این نمایشگاه شرکت کنیم ؟ منتظر جوابتون هستم.

SaSaMc2
27th September 2011, 05:44 AM
[tashvigh][tashvigh][tashvigh]

كار بسيار خوب و پسنديده اي هست.

من حتما از غرفه بازديد ميكنم.

با تشكر [golrooz]

Admin
27th September 2011, 06:11 AM
سلام من و دوستم اختراعی با عنوان موتور دوگانه سوز همزمان با مصرف سوخت بسیار پایین به ثبت رسوندیم ما هم میتونیم در این نمایشگاه شرکت کنیم ؟ منتظر جوابتون هستم.

سلام
بله شما رزومه اتون رو کامل ارسال کنید ... در خدمت شما هستیم.

Skabirian
30th September 2011, 10:56 AM
سلام
ما که اختراع،نوآوری یا همچین چیزایی نداریم
اما دوست دارم در صورت نیاز کمک کنم

Admin
30th September 2011, 11:15 AM
سلام
ما که اختراع،نوآوری یا همچین چیزایی نداریم
اما دوست دارم در صورت نیاز کمک کنم

سلام
شما با حضور در نمایشگاه می تونید از غرفه ی سایت دیدن کرده و سوالات خودتون رو از کسانی که توی این طرح شرکت می کنن بپرسید.

موفق باشید

Admin
1st October 2011, 08:47 AM
سلام
به زودی لیست کسانی که در طرح 10 روز با نخبگان شرکت خواهند کرد رو در این بخش قرار میدم تا سایر دوستانی که تمایل دارن با این عزیزان استعداد برتر کشور ملاقاتی داشته باشند و سوالات خودشون رو از این عزیزان بپرسن بتونن در زمان مشخص شده در محل غرفه ی سایت حاضر شوند.

موفق باشید

Admin
6th October 2011, 06:42 AM
سلام
لیست شرکت کنندگان در طرح تا به این لحظه ...!

http://uc-njavan.ir/images/6uy4925h05ac1x5xlkqr.jpg

بلدرچین
24th January 2012, 01:22 AM
خوش به حالتون من که ارزومه نخبه و مخترع بشم...ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد