ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حلالم کنید ، نه با چاقو ، نه با آب ، بلکه با دل ...

طلیعه طلا
20th September 2011, 12:51 AM
السلام علیک یا ابا عبد الله ، کربلا ،کربلا ، ما داریم میاییم ... در مسیر حرکتی و فرآیند زندگی ، انسان همواره با شرایط و موقعیت ها و فراز و نشیب هایی مواجه میشه که این عوامل، یا باعث تحلیل رفتن رفتن قوا و انرژیش میشه یا موجب دریافت و تحکیم اون . گاهی دریافت این شرایط مطلوب ،در خارج از برنامه ریزی و اراده انسانی محقق میشه ،عنوانی که عوام از اون به طلبیده شدن یاد می کنند. شروع مهر ماهِ من ،توام شده با دریافت مهری والاتر از منبعی لایتناهی و عظیم تر ، قرار شده من تا دو روز دیگه راهی سرزمینی بشم که میگن تکه ای از بهشته . برام ،دعا کنید تا یه زیارت با معرفت نصیبم بشه و استحقاق این که با دست پر برگردم رو داشته باشم . اگه تو این مدته تقریبا چهل روزه که تو انجمن جوین شدم ،قصوری سهوی در نوشتار یا در کلامم ( با خواهرهای گلم از طریق وب کم ) مشاهده کردین ،عذر خواهی می کنم و طلب حلالیت دارم . می دونم که دلتون برام تنگ میشه ، اما ،لطفا خودار باشید و تحمل کنید .این دوری ،یه چند ماهی بیشتر ،طول نمی کشه . حالا که دیگه راه شیطونی کردن رو یاد گرفتین ، خواهشا راه منو ادامه بدین و سایت رو بهم بریزین ، تا برگردم . ( من هر روز به سایت سر میزنم ها ،مراقب اعمال و رفتارتون باشین.) ببخشید ،این باکس متن من ، هیچ علامت شکلی و ... نداره که من ازش بهره بگیرم . هر جا لازم بود ، خودتون زحمت بکشین و موارد رو متصور بشین. مطمئن باشید ،اگه اون جا به ذهنم خطور کردین یا نکردین ، هم واستون دعا می کنم که ایشالا روزی خودتون بشه و دعاهای مشروعتون مستجاب بشه و هم این که به جاتون نماز حاجت می خونم . یا علی

Sookoot
20th September 2011, 01:15 AM
برام ،دعا کنید تا یه زیارت با معرفت نصیبم بشه و استحقاق این که با دست پر برگردم رو داشته باشم

انشاالله که همینطوره و معرفت زیارت نصیبتان میشود

صفای صحن و سرای امیرالمومنین و مزار شش گوشه حسین هیچ زائری را دست خالی رهسپار نمیکند/ التماس دعا

haniye.R
20th September 2011, 04:28 AM
السلام علیک یا ابا عبد الله ، کربلا ،کربلا ، ما داریم میاییم ... در مسیر حرکتی و فرآیند زندگی ، انسان همواره با شرایط و موقعیت ها و فراز و نشیب هایی مواجه میشه که این عوامل، یا باعث تحلیل رفتن رفتن قوا و انرژیش میشه یا موجب دریافت و تحکیم اون . گاهی دریافت این شرایط مطلوب ،در خارج از برنامه ریزی و اراده انسانی محقق میشه ،عنوانی که عوام از اون به طلبیده شدن یاد می کنند. شروع مهر ماهِ من ،توام شده با دریافت مهری والاتر از منبعی لایتناهی و عظیم تر ، قرار شده من تا دو روز دیگه راهی سرزمینی بشم که میگن تکه ای از بهشته . برام ،دعا کنید تا یه زیارت با معرفت نصیبم بشه و استحقاق این که با دست پر برگردم رو داشته باشم . اگه تو این مدته تقریبا چهل روزه که تو انجمن جوین شدم ،قصوری سهوی در نوشتار یا در کلامم ( با خواهرهای گلم از طریق وب کم ) مشاهده کردین ،عذر خواهی می کنم و طلب حلالیت دارم . می دونم که دلتون برام تنگ میشه ، اما ،لطفا خودار باشید و تحمل کنید .این دوری ،یه چند ماهی بیشتر ،طول نمی کشه . حالا که دیگه راه شیطونی کردن رو یاد گرفتین ، خواهشا راه منو ادامه بدین و سایت رو بهم بریزین ، تا برگردم . ( من هر روز به سایت سر میزنم ها ،مراقب اعمال و رفتارتون باشین.) ببخشید ،این باکس متن من ، هیچ علامت شکلی و ... نداره که من ازش بهره بگیرم . هر جا لازم بود ، خودتون زحمت بکشین و موارد رو متصور بشین. مطمئن باشید ،اگه اون جا به ذهنم خطور کردین یا نکردین ، هم واستون دعا می کنم که ایشالا روزی خودتون بشه و دعاهای مشروعتون مستجاب بشه و هم این که به جاتون نماز حاجت می خونم . یا علی
خیلی دعامون کن دوست من..
سلام ما رو هم به آقا برسون
التماس دعا

312
20th September 2011, 09:26 AM
كاظمين نماز جعفر طيار فقط نيم ساعت وقتتو ميگيره.البته اگه گريه امونت بده
نجف قبر حاج آقا مصطفي رو پشت گلدسته از دست نده.
تو شعاع 3متري قبر اباعبدا... بازم ادعيه مارو ازشون التماس دعا بفرما
تو وادي السلام يك ساعت يك جا بشين فكركن+قبر مرحوم قاضي
بين الحرمين از بازار مهدي جاي پتو كفن برامون بخر.
راستي بهتون غذاي حرم نصيب شد نمكشو برامون بيار بعنوان شفا
سامرا از طرف من دو تا دل سير زيارت بكن.شايد حسرتم بر طرف بشه
به حضرت اباالفضل بگو ما تمام آبرومون از باب الحوايجي شماست.مارو ردنكنند
اونجا اگه بارون گرفت سعي نكنيد كه خيس نشيد
........
تو هيئت عشق ما اينه كه اين شعررو سنگين شروع كنند و ما ببريمش به سمت ضرب تند:
بر مشامم ميرسد هر لحظه بوي كربلا
.................
خوش به سعادتتون[negaran][negaran][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

F.PHYSICIST
20th September 2011, 11:54 AM
خوش بگذره و زیاد استفاده ببرییییییییییییییییی انشا...[shademan]
فقط خواهش میکنم برای من دعا کن
ok

نارون1
20th September 2011, 12:00 PM
طلیعه جون

منم فراموش نکن .............. محتاج دعاییم [golrooz]

Hourad
20th September 2011, 12:12 PM
زیارتتون قبول باشه...

A M S E T I S
20th September 2011, 12:18 PM
طلایی التمااااااااااااااااااااس دعا

یادت نره ها

طلیعه طلا
20th September 2011, 01:07 PM
مطمئن باشید تنها کاری که از دستم بر میاد ،فقط دعاکردن و سلام رسوندنه . امیدوارم نماینده لایقی برای این امر باشم.

/tiyam/
20th September 2011, 01:13 PM
مسؤولیت شیعه بودن یعنی چه، مسؤولیت آزاده انسان بودن یعنی چه، باید بداند كه در نبرد همیشه تاریخ و همیشه زمان و همه جای زمین ـ كه همه صحنه‌ها كربلاست، و همه ماهها محرم و همه روزها عاشورا ـ باید انتخاب كنند: یا خون را، یا پیام را، یا حسین بودن یا زینب بودن را، یا آن‌چنان مردن را، یا این‌چنین ماندن را ... دکتر علی شریعتی

التماس دعا[golrooz]

Elohim
20th September 2011, 01:35 PM
آبجی باجی انشااللله بری و به سلامت برگردی[golrooz]
من یه بار رفتم ولی وقتی رفتم حرم امام علی هیچ حسی نداشتم به خاطر بار بسیار سنگین معنوی هست که کمتر کسی میتونه گنجایشش رو داشته باشه
ولی انشاالله وقتی میرسی به کربلا اول گنبد حضرت اباالفضل رو میبینی بعد گنبد سیدالشهدا ، چون این رسم مهمون داری حضرت اباالفضل که اول بره جلوی مهمونای برادرش ، و این نهایت احترام ایشون رو حتی به زائرهای برادرشون نشون میده
امید وارم زیارت خوبی داشته باشی[golrooz]
تازه بری شهید شی تا بهم بگن برادر شهیده[nishkhand]

Rez@ee
20th September 2011, 01:42 PM
سلام اجی طلا.
خوش یه سعادتت.دعا فراموش نشود.
همینجا منتظر سفر نامه کربلا می مونیم.

win-boy
20th September 2011, 02:55 PM
wo0o0owwW

سلام، خوش به سعادتت! [golrooz]

اول اینکه مراقب خودتون باشید، [cheshmak] بعدشم التماس 2A خیلی زیاد ....

یه چی میگم شاید به سبب این حرف یادی از ما کردی، غذای حضرتی رو میتونید از حرم حضرت اباالفضل (ع) بگیرید
اگه برای اولین بار میرید کربالا گذرنامه یا همون پاسپورتتون رو ببرید حرم اونجا که غذا میدن نشون بدید میتونید غذا بگیرید. ( 2 سال پیش اینجوری غذا حضرتی میدادن)

یه نکته رو هم در نظر داشته باش ....

http://up.iranblog.com/images/thtid5cc6tplh5nvg3bf.jpg

پرچم رو گنبد حرم امام حسین (ع) رو به حرم حضرت اباالفضلِ (ع) پس حضرت عباس پیش امام حسین خیلی مقامش بالا و عزیره .....
بقول بچه ها همه کاره دستگاه امام حسین برادرش حضرت عباسِ
التماس دعا [golrooz]

طلیعه طلا
20th September 2011, 03:39 PM
به به ! چه دوستان خوبی دارم من . این سری دومه که روزیم میشه . بار اول وقتی حافظ شدم رفتم . من تمام روز هایی که تو زیارت مشهد بودم یا تو عتبات، غذای متبرک خوردم .هنوزم با پاسپورت ،فیش غذا میدن .هر فیشی مخصوص دو نفر .ایشالا به حق امام رضا نصیب همتون بشه. تو حرم حضرت ابوالفضل ،یه خادم سید بود که سری قبل از آب ویژه علقمه بهم داد ،اما گفت بچه سید ها نباید از این بخورن و برای اون ها چیزی مثل حکم حرام رو داره .چراشو هنوز نمی دونم .پرچم رو گنبد امام حسین و برادرش رو و پرچم رو ایوون حضرت علی علیه السلام رو هم بهمون دادند. داداش دو قلو elohim ،هم سلولیه از پدر سوا از مادر جدا ی عزیز ،میدونی که من،بدون تو از این لیاقت ها نصیبم نمیشه .پس الکی خوش نباش .ایشالا یه روزی نصیب جفتمون بشه. بچه ها ، به چه نکات قشنگی اشاره می کنین . تو حرم امام حسین علی السلام میگن تا حد 3 متر نماز رو می تونی کامل بخونی .که داداش 312 بهش اشاره کرد .اون جا واسه همه ی امواتتون نماز به جا میارم و میگن صبح ها که خورشید طلوع میکنه ،از پشت گنبد حضرت ابوالفضل علیه السلام بالا میاد و به گنبد امام حسین علیه السلام عرض ارادت و سلام می کنه و غروب ها از پشت گنبد امام حسین علیه السلام به گنبد حضرت ابوالفضل علیه السلام می گرده ، اون موقع ها هم از طرف شما ،عرض حاجت میبرم و به نیابت یه سلامی میدم. نمیدونستم روزهای جمعه شب از ساعت 12 و نیم به بعد قسمت بالا سر حضرت ابوالفضل در اختیار خانم ها قرار می گیره . تصادفی ،این رو هم تجربه کردم .اگه این بار هم این اتفاق افتاد ، حتما واسه پدر و مادر هاتون دعا میکنم. من عادت دارم هر جای زیارتی که میرم ،به تمام کسانی که شماره شونو دارم زنگ میزنم تا خودشون سلام بدن و حاجت بخوان.اما می دونین که تو عتبات ،تو خود حرم نمیذارن موبایل ببری .اما دم در حرم ها ،مخصوصا تو بیت الحرمین ،میخوام این پست رو با موبایل ،باز کنم و نشونشون بدم و بگم: شما دانید و این ها. من یه واسطه بودم برای رسوندن پیام این عزیزان ، هر کاری دوست دارین با هاشون بکنبن .امید وارم همتون حاجت روا شید.

apameh
20th September 2011, 07:48 PM
به سلامت دوست عزیز...منم مثل همه ی بچه ها فقط میتونم بگم واسه همه دعا کن...[golrooz]

RAHA.G
20th September 2011, 07:53 PM
به به ! چه دوستان خوبی دارم من . این سری دومه که روزیم میشه . بار اول وقتی حافظ شدم رفتم . من تمام روز هایی که تو زیارت مشهد بودم یا تو عتبات، غذای متبرک خوردم .هنوزم با پاسپورت ،فیش غذا میدن .هر فیشی مخصوص دو نفر .ایشالا به حق امام رضا نصیب همتون بشه. تو حرم حضرت ابوالفضل ،یه خادم سید بود که سری قبل از آب ویژه علقمه بهم داد ،اما گفت بچه سید ها نباید از این بخورن و برای اون ها چیزی مثل حکم حرام رو داره .چراشو هنوز نمی دونم .پرچم رو گنبد امام حسین و برادرش رو و پرچم رو ایوون حضرت علی علیه السلام رو هم بهمون دادند. داداش دو قلو elohim ،هم سلولیه از پدر سوا از مادر جدا ی عزیز ،میدونی که من،بدون تو از این لیاقت ها نصیبم نمیشه .پس الکی خوش نباش .ایشالا یه روزی نصیب جفتمون بشه. بچه ها ، به چه نکات قشنگی اشاره می کنین . تو حرم امام حسین علی السلام میگن تا حد 3 متر نماز رو می تونی کامل بخونی .که داداش 312 بهش اشاره کرد .اون جا واسه همه ی امواتتون نماز به جا میارم و میگن صبح ها که خورشید طلوع میکنه ،از پشت گنبد حضرت ابوالفضل علیه السلام بالا میاد و به گنبد امام حسین علیه السلام عرض ارادت و سلام می کنه و غروب ها از پشت گنبد امام حسین علیه السلام به گنبد حضرت ابوالفضل علیه السلام می گرده ، اون موقع ها هم از طرف شما ،عرض حاجت میبرم و به نیابت یه سلامی میدم. نمیدونستم روزهای جمعه شب از ساعت 12 و نیم به بعد قسمت بالا سر حضرت ابوالفضل در اختیار خانم ها قرار می گیره . تصادفی ،این رو هم تجربه کردم .اگه این بار هم این اتفاق افتاد ، حتما واسه پدر و مادر هاتون دعا میکنم. من عادت دارم هر جای زیارتی که میرم ،به تمام کسانی که شماره شونو دارم زنگ میزنم تا خودشون سلام بدن و حاجت بخوان.اما می دونین که تو عتبات ،تو خود حرم نمیذارن موبایل ببری .اما دم در حرم ها ،مخصوصا تو بیت الحرمین ،میخوام این پست رو با موبایل ،باز کنم و نشونشون بدم و بگم: شما دانید و این ها. من یه واسطه بودم برای رسوندن پیام این عزیزان ، هر کاری دوست دارین با هاشون بکنبن .امید وارم همتون حاجت روا شید.

طلا جونم فکر کنم که من دیر رسیدم
برات آرزوی سلامتی میکنم و امیدوارم که خیلی خیلی خوش بگذره و برای آجیتم یه کوچولو دعا کنی
خوش باشی گلم

kamanabroo
20th September 2011, 09:10 PM
دعا زیر گنبد (قبه) امام حسین (ع) مستجابه
هم برای خودت خانواده ات آینده ات
و برای دوستان
و زیارت دوباره
.
.
.
.
دعا کن

*FATIMA*
21st September 2011, 12:43 AM
آجی به سلامت بری به سلامت برگردی !
رفتی نجف سر مزار حضرت علی (ع) : ما رو هم از دعات بی نصیب نکن ![esteghbal]
نائب الزیاره همه ما باش !
خدا پشت و پناهت ! [golrooz]

تووت فرنگی
22nd September 2011, 01:22 PM
دعا یادت نرهههه [negaran]

در پناه حق [golrooz]

طلیعه طلا
22nd September 2011, 01:48 PM
سلام بر تمامی دوستان / دیروز عصر رسیدیم نجف / تو حرم مولا 2 تا 2 رکعتی واسه اموات و والدین تون خوندم / زیر ناودون طلا هم 2 رکعت برای عاقبت به خیری تون / امروز به خاطر 5 شنبه و جمعه ،اومدیم کربلا / جاتون خالی 45 دقیقه ای میشه که از غذا خوری حضرت ابوالفضل علیه السلام در اومدیم بیرون . ایشالا روزی تون بشه / به یادتون هستم ،لطفا به یادم باشید با دعا کردن، تا امشب ذخیره ی حسابیم رو پر کنم ./یا علی

LUCKLY
22nd September 2011, 02:04 PM
چه ....میگه میدونم دلتون برام تنگ میشه عجب روزگاری شدها.............. ولی جدا از شوخی برامنم دعا کن مدیونی اگه فراموشم کنی

ستاره ی قطبی
22nd September 2011, 02:10 PM
[golrooz][golrooz][golrooz]

طلیعه طلا
22nd September 2011, 11:37 PM
بچه ها ، الان من تو بین الحرمین هستم . همون جایی که آقا بارها تو این مسیر رفته و اومده . اومدم بیرون تا قبل از دعا ،پست رو نشون بدم و برم . ایشالا به حق بزرگواری و کرامت خودشون ،همتون حاجت روا شید. آمین.

deepdrip
23rd September 2011, 07:05 PM
حدیثی از معصومی وارد است با این عبارت : قبل از این که دلتنگ امامی شوید و خواستار دیدار ، ایشان هستند که شما را به حضور خود دعوت می نمایند. در مامن امن الهی،عشق لایزالش گوارایتان باد. ملتمس دعای خیر از شما زائر حسینی.

RAHA.G
24th September 2011, 07:16 PM
طلا جون خیلی خیلی برامون دعا کن
واقعا ما همه آدما محتاج دعای همدیگه هستیم
وجودت طلا آبجی جون[golrooz]

deepdrip
25th September 2011, 10:42 AM
ما به خوندن چند خطی از شما از دیار دوست دل خوش بودیم. وجودتان سرشار از معنویت حقیقی.

312
27th September 2011, 08:11 AM
سوغاتيهاي عتبات رو بريز وسط ببينيم اين مفتي مفتي حلال كردنها تهش براي ما چي داشته؟[nishkhand][atash]
اگه سوغاتيهاي بنجل آوردي باشي دفعه ديگه كه خواستي بري سمت قبله ديگه راحت حلالت نميكنيم[cheshmak][golrooz][golrooz]
رييس باند راهزنان معنوي[fardemohem][khejalat]

غزل بارون
27th September 2011, 10:33 AM
طلیعه جانم امیدوارم به سلامت برگردی .ممنون از دعای خیرت[golrooz]

طلیعه طلا
27th September 2011, 02:15 PM
حدیثی از معصومی وارد است با این عبارت : قبل از این که دلتنگ امامی شوید و خواستار دیدار ، ایشان هستند که شما را به حضور خود دعوت می نمایند. در مامن امن الهی،عشق لایزالش گوارایتان باد. ملتمس دعای خیر از شما زائر حسینی.

خدا کنه که ایشالا ،هممون به اون درجه از معرفت و لیاقت برسیم تا بشیم مصداق عینی این روایت .

اما ،

جناب deepdrip بزرگوار ، به قول دوستی ارزشمند ،شنیدن این مطالب ،نمک پاشیدن رو زخم هاست ، حداقل واسه من .

ایشالا به حق شهید کربلا ، دعای خیر امام زمان مشمول حالتون بشه و حاجات مشروعتون، به یمن و خیری برآورده بشه. الهی آمین . [golrooz]

312
27th September 2011, 02:24 PM
سوغاتي سوغاتييك تاپيك بزن سوغاتيهارو بزار توشوگرنه ......[sootzadan]

طلیعه طلا
27th September 2011, 02:32 PM
چه ....میگه میدونم دلتون برام تنگ میشه عجب روزگاری شدها.............. ولی جدا از شوخی برامنم دعا کن مدیونی اگه فراموشم کنی

hi life عزیز ،روز گار قشنگیه نه ؟ . . .

تا اون جا که در توانم بوده ،سعی کردم انجامش بدم .امید وارم حاجت روا باشی نازنین .

طلا جون خیلی خیلی برامون دعا کن
واقعا ما همه آدما محتاج دعای همدیگه هستیم

حنانه جون ، خواهری ، خیلی خیلی یادت بودم . [alaghemand] [golrooz]

آجی جون ،در نبود من ،درصد شیطنت و تخریب تو سایت رو به چند درصد رسوندی ؟ [nishkhand]

تو یکی از امید های تخریب چی آینده هستی ،به خودت امیدوار باش و هم چنان بتاز . [khande]

طلیعه جانم امیدوارم به سلامت برگردی .ممنون از دعای خیرت

ممنونم آناهیتا جون ،

آجی جون ایشالا به زودی زود ،روزی خودت بشه با خانواده .

انجام وظیفه بود . تنها کاری بود که از دستم بر میومد. . [golrooz]

ما به خوندن چند خطی از شما از دیار دوست دل خوش بودیم. وجودتان سرشار از معنویت حقیقی.

نهایت تلاشم رو کردم .من به جز این جا باید واسه کادر مدرسه مون هم کارت حضور می زدم . [khande]

با دوستان و اقوام هم صحبت می کردم و به آداب زیارت هم می پرداختم. رسیدگی به همه ی این ها، احتیاج به زمان سی و شش ساعت در روز رو داشت که از من دریغ شده بود . [khande]

چه دعای قشنگی . من از مطالب شما کلی انرژی می گیرم . وجودتان لبریز از مهر خداوندی .[golrooz]

طلیعه طلا
27th September 2011, 02:36 PM
سوغاتي سوغاتييك تاپيك بزن سوغاتيهارو بزار توشوگرنه ......[sootzadan]

به به ! داداشی گل رنگ به رنگ شده . . . [khande]

سلام و عرض ادب [golrooz]

شما سوغاتی بهتر از این که من رو یه چند روزی ندیدید و از دستم به ظاهر راحت بودین ، سراغ دارین ؟ [nishkhand]

یه کاری نکنین این دفعه من بوق بوق کنم و بعضی ها رو صدا کنم ها . . . [khande]

طلیعه طلا
27th September 2011, 02:45 PM
سوغاتيهاي عتبات رو بريز وسط ببينيم اين مفتي مفتي حلال كردنها تهش براي ما چي داشته؟[nishkhand][atash]
اگه سوغاتيهاي بنجل آوردي باشي دفعه ديگه كه خواستي بري سمت قبله ديگه راحت حلالت نميكنيم[cheshmak][golrooz][golrooz]
رييس باند راهزنان معنوي[fardemohem][khejalat]

اون حلال کردنه که جزء وظایف خطیر کاربری محسوب می شد. [khejalat]

خدمتتون قبلا عرض شده بود که اگه خوبی دیدید ،اشتباه شده و اگه بدی دیدید ،حقتون بود .[khande]

پس معامله پایاپای و منصفانه ای دا شتیم . هرچند کفه ترازو به سمت ما بیشتر می چربید واما خب دیگه ،خواهریه . دل رحمی ... کاریش نمیشه کرد . [khande]

ایشالا خدا روزیم کنه که یه بار دیگه بیام کربلا ، بعدش تصمیم دارم برم رو به قبله !!! [khejalat]

اِی وای ! داداشی خطری شدین . چه کار کردین بهتون ترفیع دادن.( رييس باند راهزنان معنوي ) نکنه از اون خورا ک های معروف درست کردین یا میل فرمودین ؟ [khande]

شما این جا تازه واردین . منم مهمون نواز . دلم نمیاد اذیت تون کنم .ایشالا در اسرع وقت ،تو خونه خودتون خدمت می رسم و از شرمندگی تون در میام . [khande] [khande] [khande]

طلیعه طلا
27th September 2011, 02:52 PM
مسؤولیت شیعه بودن یعنی چه، مسؤولیت آزاده انسان بودن یعنی چه، باید بداند كه در نبرد همیشه تاریخ و همیشه زمان و همه جای زمین ـ كه همه صحنه‌ها كربلاست، و همه ماهها محرم و همه روزها عاشورا ـ باید انتخاب كنند: یا خون را، یا پیام را، یا حسین بودن یا زینب بودن را، یا آن‌چنان مردن را، یا این‌چنین ماندن را ... دکتر علی شریعتی

التماس دعا[golrooz]

تیام جان گلم ، نوشته ات حسابی منقلبم کرد .

این جا هر چی می بینی ،خوبی و مهربونیه ، چیزی که تو وجودت متبلوره .[golrooz]

امید وارم در اولین فرصت ممکنه با خانواده محترم ، روزیتون بشه. زیر سایه امام زمان شاد باشی و سرافراز

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد