توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه بفهمیم دختری از ما خوشش می آید
Sara AZ
5th September 2011, 07:12 PM
آنچه که اغلب آقایان به دنبالش هستند، یک سری علائم و نشانه هایی اسـت که بوسیله آنها متوجه علاقمندی حقیقی طرف مقابلشان شوند ...
در زیر برخـی از نـشـانه هـای کـه می تـواند نـشانه علاقمندی یک زن باشد را مشاهده میکنید:
علائم علاقه مندی اغلب زنان :
۱- او همگام با شما است ناگهان متوجه میشوید که او همه جا حضور دارد. او “بطور اتفاقی” هر کجا شما هستید پیدایش می شود،
آنچه که او انجام میدهد تلاش برای جلب توجه شما است، و بـرای این اسـت که خود را در موقعیتی قرار دهد تا شما “قدم اول” را بردارید.
۲- او حرکاتی بخصوص انجام می دهدیک جمله قدیمی می گوید:”جسم دروغ نمی گوید.” طبیعت بشر را جوری برنامه ریزی نموده که هنـگام ابـراز عـلاقه بـی اخـتیـار شـروع بـه انـجام یـک سـری حرکات جسمانی مشخص میکند. این اعمال غیر شفاهـی از گـشاد شـدن چشم هنگام نظاره به چیزی جالب گرفته تا لبخند زدن و...
در اینجا برخی از علائم زبان جسمانی را مشاهده میکنید:
خم شدن به طرف شما هنگام صحبت
چشم برنداشتن از شما هنگام صحبت و گفتگو
تقلید از حرکات شما ( مثلا” اگر دست خود را روی میز بگذارید او هم همین کار را میکند.)
لبخند زدن هنگامیکه شما او را برانداز میکنید.
اگر برخی از این علائم را هنگام حضور طرف مقابل مشاهده نمودید، تقریبا” می توانید مطمئن شوید که او چراغ سبز شروع رابطه برای ازدواج را دارد به شما نشان میدهد.
۳- او هیچگاه برای شما سرش شلوغ نیست این اصلی ترین قانون بازی عشق است. اگر زنی علاقه به برقراری رابـطـه و بـیرون رفتن با شما داشته باشد، همیشه خودش را در دسترس قرار میدهد. “شـمـا هـرگـز از یـک زن عـلاقـمـند چـنین جملاتی را نخواهید شنید: ” الان واقـعـا” سـرم شلوغه”، یا “بذار بینم وقت دارم”، یا “نمیدونم بتونم بیام یا نه”
۴- او در مورد شما کنجکاو است زنی که به شما علاقمند است دوست دارد همه چیزتان را بداند ( تا بتواند در این مـورد با دوستان دخترش صحبت کند). او درمورد خانواده،پیشینه،سلیقه غذایی، موسیقی، فیلم و مسائل گوناگون شما پرسش خواهد کرد. انگیزه اصلی او این اسـت کـه عـلایـق شما را بشناسد تا بتواند خود را دارای علایق مشــتـرک بــا شما نموده و پـیـوسـتـگـی بیشتری با شما ایجاد کند-
۵- او وضعیت مالی شما را می سنجدزن علاقمند دوست دارد منابع و بنیه مالی همسر آینده خود را مورد سنجش قرار دهد. سؤالاتی مانند: “کجا زندگی میکنی؟”، “چه ماشینی داری؟” و “شغلت چیه؟” مـیتواند نشانه علاقمندی وی باشد
۶- او در مورد آینده صحبت می کند یک زن علاقمند همیشه دوست دارد در مورد نقشه های آینده و کارهایی که میتوانید با هم انجام دهید اشتیاق نشـان مـی دهد. درواقع او اغلب چیزی شـبـیـه ایـن میـگـویـد: “وای… تـو هـم از پارک خوشت میاد؟.”
۷- او بیقراری و بی تابی میکند,اگر او واقعا” علاقمند باشد، دور و بر شما دستپاچه و بیقرار خواهد بود، بخصوص هنگامیکه شما نتوانید متوجه علائم اشتیاق او شوید.
۸- او نسبت به زنان دیگر، حسادت می ورزد ؛یک زن سعی می کـند از مـرد مـورد علاقه خود همانند یک عقاب مراقبت نموده و او را با چنگ و دندان حفظ کند.
Admin
5th September 2011, 07:43 PM
اکثر مواردی که در مقاله ی بالا بیان شده درسته ...
اما برخی از موارد رو اصلا قبول ندارم ...
تقلید از حرکات شما ( مثلا” اگر دست خود را روی میز بگذارید او هم همین کار را میکند.)
ساناز فرهیدوش
5th September 2011, 10:50 PM
وجود تفاوت های فردی رو نادیده نگیرید . عمال سن ، فرهنگ ، تحصیلات ، عقاید مذهبی و در کل آموزش های رسمی و غیر رسمی ، و در نهایت چگونگی جامعه پذیر شدن افراد در بروز رفتار افراد موثر هستند .
در هرصورت ویژگی های بالا قابل تعمیم به تمام افراد نیست .
XXehsanXX
6th September 2011, 12:57 AM
مگه اونا هم عاشق میشن؟[tafakor]
باستان شناس
6th September 2011, 01:53 AM
آنچه که اغلب آقایان به دنبالش هستند، یک سری علائم و نشانه هایی اسـت که بوسیله آنها متوجه علاقمندی حقیقی طرف مقابلشان شوند ...
در زیر برخـی از نـشـانه هـای کـه می تـواند نـشانه علاقمندی یک زن باشد را مشاهده میکنید:
علائم علاقه مندی اغلب زنان :
۱- او همگام با شما است ناگهان متوجه میشوید که او همه جا حضور دارد. او “بطور اتفاقی” هر کجا شما هستید پیدایش می شود،
آنچه که او انجام میدهد تلاش برای جلب توجه شما است، و بـرای این اسـت که خود را در موقعیتی قرار دهد تا شما “قدم اول” را بردارید.
۲- او حرکاتی بخصوص انجام می دهدیک جمله قدیمی می گوید:”جسم دروغ نمی گوید.” طبیعت بشر را جوری برنامه ریزی نموده که هنـگام ابـراز عـلاقه بـی اخـتیـار شـروع بـه انـجام یـک سـری حرکات جسمانی مشخص میکند. این اعمال غیر شفاهـی از گـشاد شـدن چشم هنگام نظاره به چیزی جالب گرفته تا لبخند زدن و...
اگر برخی از این علائم را هنگام حضور طرف مقابل مشاهده نمودید، تقریبا” می توانید مطمئن شوید که او چراغ سبز شروع رابطه برای ازدواج را دارد به شما نشان میدهد.
۳- او هیچگاه برای شما سرش شلوغ نیست این اصلی ترین قانون بازی عشق است. اگر زنی علاقه به برقراری رابـطـه و بـیرون رفتن با شما داشته باشد، همیشه خودش را در دسترس قرار میدهد. “شـمـا هـرگـز از یـک زن عـلاقـمـند چـنین جملاتی را نخواهید شنید: ” الان واقـعـا” سـرم شلوغه”، یا “بذار بینم وقت دارم”، یا “نمیدونم بتونم بیام یا نه”
۴- او در مورد شما کنجکاو است زنی که به شما علاقمند است دوست دارد همه چیزتان را بداند ( تا بتواند در این مـورد با دوستان دخترش صحبت کند). او درمورد خانواده،پیشینه،سلیقه غذایی، موسیقی، فیلم و مسائل گوناگون شما پرسش خواهد کرد. انگیزه اصلی او این اسـت کـه عـلایـق شما را بشناسد تا بتواند خود را دارای علایق مشــتـرک بــا شما نموده و پـیـوسـتـگـی بیشتری با شما ایجاد کند-
۵- او وضعیت مالی شما را می سنجدزن علاقمند دوست دارد منابع و بنیه مالی همسر آینده خود را مورد سنجش قرار دهد. سؤالاتی مانند: “کجا زندگی میکنی؟”، “چه ماشینی داری؟” و “شغلت چیه؟” مـیتواند نشانه علاقمندی وی باشد
۶- او در مورد آینده صحبت می کند یک زن علاقمند همیشه دوست دارد در مورد نقشه های آینده و کارهایی که میتوانید با هم انجام دهید اشتیاق نشـان مـی دهد. درواقع او اغلب چیزی شـبـیـه ایـن میـگـویـد: “وای… تـو هـم از پارک خوشت میاد؟.”
۷- او بیقراری و بی تابی میکند,اگر او واقعا” علاقمند باشد، دور و بر شما دستپاچه و بیقرار خواهد بود، بخصوص هنگامیکه شما نتوانید متوجه علائم اشتیاق او شوید.
۸- او نسبت به زنان دیگر، حسادت می ورزد ؛یک زن سعی می کـند از مـرد مـورد علاقه خود همانند یک عقاب مراقبت نموده و او را با چنگ و دندان حفظ کند.
به نظر من اکثر موارد اغراق شده و اصلا صحت ندارد چون همه اونا همنطور که خانم ساناز گفتن بستگی به موارد خاصی داره ....
ولی شاید یک خانم در دوستی هم بخواهد موارد اینچنینی رو اجرا کنه و اصلا به قول متن بالا چراغ سبزی برای ازدواچ نباشد .....
در مورد حسادت بله در حدی درسته ولی همه هم حسود نیستن اینم ی واقعیته !
ولی در مورد 6 کاملا غلط هست یک خانمی که از مرد مورد علاقه خودش مطمنا انتظاری بیشتری از اینکه ماشین چی داری خواهد داشت
و اینکه همیشه بدونید زنی که همون ابتدا ازتون مارک موبایل و ماشین و اینکه چقدر حساب بانک شما موجودی دارد سوال کرد مطمنا داره می سنجد که شما میتونید شوهر پولدار حرف گوش کنش باشید یا نه ....خب واقعیت اینه !
.و از روی اینا نمیشه عاشقی یک خانم رو درک کرد....هرگز....عاشقی ی موضوع جداست و هرگز در چهره هم شاید نیات ولی خب انکار نمیکنم مطمنا گاهی اثرش در رفتار و چهره هم میتونه نمودار بشه !
باستان شناس
6th September 2011, 02:03 AM
اکثر مواردی که در مقاله ی بالا بیان شده درسته ...
اما برخی از موارد رو اصلا قبول ندارم ...
اقا مصطفی
اتفاقا اکثرا موارد متن بالا کاملا غلطه و اصلا صحت علمی هم نداره ....
موارد مثل حسادت در =ست قبلی خودم گفتم درسته ولی برای همه بازم نه !
زنی که برای سنجش بنیه مالی شما همون ابتدا از شما حساب بانکی و ماشین و ....بپرسد مطمنا عاشق نیست و شما مرد مورد علاقه اون نیستی بله میخوات ببینه اگه شما امکانات مالی خوبی دارید خودش رو عاشق و شیدا نشون بده ولی خب تا کجا ؟
به هر حال در زمان هایی شخصیت اصلی خودش رو نشون میده و مطمنا اون اقا اسیب دیده تلقی میشه ! و خانم میره در پی طمعه بعدی و همین سوالات رو برای کسی دگری مطرح میکنه تا بالاخره مرد پولدار رو کشف کنه متاسفانه واقعیت تلخ جامعه هست ...
من میدونم همیشه خانم ها در یک رابطه شکست خورده تلقی نمیشن بله اگر امار درستی انجام بشه این اقایون هستن که درگیر رابطه های بی هدف میشن و در اخر شکست خورده اصلی اونا هستن.....و البته برعکسش هم میتونه رخ بده !
مطمنا همه زنان مثل همه عمل نمیکنن و موارد بالا مطمنا از دید یک مورد خاص نگارش شده ...
و میتونه همه موارد بالا یک دوست هم در مقابل شما اینطوری رفتار کنه و اصلا هم شما رو برای ازدواج نخوات !
RAHA.G
6th September 2011, 08:47 AM
مگه اونا هم عاشق میشن؟[tafakor]
بله که میشن
فکر کردی فقط شما مردا عاشق میشید[nishkhand][nishkhand][nishkhand]
Admin
6th September 2011, 09:13 AM
من در بحث اسراری در مورد خانم ها این موارد رو مورد بررسی قبلا قرار داده بودم ...
از کجا بفهمیم که یه خانم از ما خوشش اومده..؟
با سلام خدمت شما دوستان...
1. اگه یه موقع یه خانم به شما نگاه کرد و مخصوصآ اگه طرف خوش قیافه هم بود زود خودتون رو نبازید که از من خوشش اومده...
2. اگه حتی در محیطی مثل دانشگاه هم کسی اومد جلو و جزو یا کتابی هم از شما قرض کرد بازم نمیشه چیزی گفت...
3. حتی اگه با کسی یه مدت دوستانه هم رفت و آمد کنین بازم نمی شه چیزی گفت چون شاید طرف برای ارضاء عاطفی خودش این رابطه رو با شما داره.
پس بنابه عادت همیشه به هر کسی که رسیدید نگید که از من شاید خوشش اومده چون یه نگاه به من کرد یا بهم خندید و از این کارای مسخره...
توجه داشته باشید که این رفتارها در مورد افراد سالم صادق است.
اگه یه خانمی از یه آقا خوشش بیاد به هر طریقی سعی می کنه یه جوری به فرد مورد علاقه ی خودش نزدیک بشه...
پس اگه یه خانم وقتی که دارید باهاش صحبت میکنین یه جورایی می خواد از دست شما فرار کنه به احتمال زیاد از شما خوشش نمیاد پس خودتون رو خسته نکنید.
هر وقت موقع رفت و آمد با دیگر خانم ها متوجه شدید که یکی از خانم ها اصلا از رفت و آمد شما خوشش نمیاد معلوم میشه که احتمالا از شما خوشش اومده.
این رو مطمئن باشید که یه خانم اگه از کسی خوشش بیاد یا عاشق اون فرد بشه این عشق رو به سختی درون قلبش میتونه نگه داره و اگه گیج بازی در نیارید میتونید به راحتی بفهمید.
اگه تقریبآ در همه جا فقط یه نفر رو میبینید که به شما نگاه میکنه یا هوای شما رو داره می تونید بفهمید که آره یه چیزایی هست البته اگه طرف بیمار روانی نباشه و قصد سود جویی نداشته باشه.
ضمنآ توجه داشته باشید که برای یه زندگی مشترک فقط عشق و علاقه مطرح نیست بلکه مهم تر از همه خانواده است که انسان در اون محیط رشد میکنه و اگه خانواده خوب نباشه محاله که فرزند خوبی از این خانواده بیرون بیاد.
اگه سوالی بود مطرح کنید حتمآ جواب میدم.
نحوه ی عاشق شدن خانم ها :
خب ... می تونم بگم این سخت ترین سوالی بود که همیشه تو ذهنم بود ولی عاقبت جواب رو با کمک آقا ابوالفضل به دست آوردم....!!!
خب یه خانم واقعآ چطور عاشق می شه ..؟
شرط می بندم خود خانم ها هم دقیقآ ندونن ... چون یه مقدار پیچیده است ...!!!
پس خوب دقت کنین.
عاشق شدن یک دختر به عوامل خاصی ربط داره:
1.اولین عامل اینه که با نگاه اول از طرف مقابل خوشش بیاد ... هر چند خیلی کم ...!!!
2.از طریق صدای طرف مقابل
3.از طریق زرنگی طرف پسر در پیدا کردن نقطه ی عطف احساسات و تمایلات یک دختر
4.از طریق برخورد اجتماعی بالای طرف آقا
5. از طریق قدرت اجتماعی طرف آقا
6.از طریق تنوع پسندی خانم ها
خب این عوامل رو به ترتیب توضیح بدیم:
1.اولین عامل اینه که با نگاه اول از طرف مقابل خوشش بیاد ... هر چند خیلی کم ...!!!
خب این یعنی چی ..؟
یعنی اینکه طرف آقا در نظر خانم کمی جذاب بیاد و حداقل قیافه ی آقا برای طرف خانم ترسناک و یا اون جوری که اون دوست نداره نباشه ...!
فقط قیافه ی آقا کمی مشابه تفکرات ذهنی خانم باشه کافیه ...
این مورد خیلی زیاد خودش رو نشون نمی ده ... پس آقایون نگران نباشن.
2.از طریق صدای طرف مقابل
خب منظور اینه که طرف آقا صدای دلنشین و مردونه داشته باشه ...!
من خودم شاهد این بودم که متاسفانه بعضی از پسرا مثل دخترا در صدای خودشون عشوه میان و کمی هم قنج می رن .... که از نظر دخترا این افتضاحه ... و به قولی حالشون بهم می خوره.
پس سعی کنیم مردونگی خودمون رو در تمامی شرایط حفظ کنیم ... چه در پوشش و چه در بقیه رفتارها.
3.از طریق زرنگی طرف پسر در پیدا کردن نقطه ی عطف احساسات و تمایلات یک دختر
خب این مورد خیلی پیدا کردنش سخت بود پس خوب گوش کنین چون خیلی مهمه....!!!!
یک پسر اینقدر باید زرنگ باشه که در برخوردهای معمولی با یک خانم بتونه تمام حالات روانی ، عاطفی ، احساسی و تمامی تمایلات طرف خانم رو پیدا کنه ...!!!
حتی پیدا کردن کمی از این تمایلات هم می تونه خیلی مفید باشه ...!!!
پس مهم ترین گزینه همینه ...!
خب برای نمونه می تونم بگم که اکثر خانم ها دوست دارن که ازشون تعریف بشه ... ولی نه تعریف بی خودی ... بلکه تعریفی که از روی منطق باشه و نشون دهنده ی توانایی های اونا باشه .
این نقطه ی عطف در اکثر خانم ها مشابه است ولی خب این نقطه ی عطفهای دیگه در تمامی خانم ها متفاوت است ...!
به طور مثال:
اگه فرض کنیم خانمی عاشق کار با کامپیوتره اگه یه خواستگار مهندس کامپیوتر بیاد خواستگاری خیلی از طرف خوشش میاد تا اینکه خواستگارش مهندس مکانیک باشه...!
پس شما باید نقطه عطف تمایلات یک خانم را پیدا کرده و روی همین نقطه مانور بدید ...!!!
مثلآ برای مثال بالا شما می تونید در مورد بحث های پیچیده ی کامپیوتر حرف بزنین و دل خانم رو بدست بیارید.
4.از طریق برخورد اجتماعی بالای طرف آقا
منظور از برخورد اجتماعی بالا اینه که طرف آقا اجتماعی باشه و بتونه در اجتماع امروزی گلیم خودش رو از آب در بیاره ...!
پس اگه خودمون رو اجتماعی تر کنیم در نظر یک خانم بهتر جلوه می کنیم.
5. از طریق قدرت اجتماعی طرف آقا
خب در اجتماع ما منظور از قدرت اجتماعی این گزینه هاست:
• پولدار بودن آقا
• اجتماعی بودن آقا
• زرنگی آقا در اجتماع
• کاری بودن یک مرد
پس سعی کنیم روی سه گزینه ی آخر بیشتر کار کنیم.
6.از طریق تنوع پسندی خانم ها
خب خانم ها معمولآ خیلی تنوع پذیرند و خیلی ها بیشتر دوست دارن دنبال ماجرا جویی و از این کارها باشن...!
مثلآ یک خانم که رشته ی کامپیوتر می خونه دوست داره با یه آقا با رشته ی مکانیک یا عمران ازدواج کنه ...!
و یا به طور نمونه :
یا اینکه یه دختر دهاتی دوست داره که خواستگار شهری داشته باشه ... و دختر شهری دوست داره که یه خواستگار داشته باشه که از خارج کشور باشه.
باستان شناس
6th September 2011, 09:38 AM
من در بحث اسراری در مورد خانم ها این موارد رو مورد بررسی قبلا قرار داده بودم ...
خب اقا مصطفی
اینا که شما قبلا مورد برسی قرار دادید به نظرتون شما همش صحیح و کاربردی هست !
از نظر من از لحظا امار گیری هم نمیشه به بعضی از اون مطالب رسید چون واقعا شاید در همه موارد جواب نده !
مثلا اینکه گفته شده ی خانمی که مهندسی کامپیوترخونده و به کامپیوتر علاقمنده دوست داره ی خواستگار مهندس کامپیوتر براش بیات ؟......میدونید من خودم با این مورد عینا سالها پیش درگیر بودم .....صد در صد اشتباه هست البته اینم بگم که شاید در مسایل زشته خودشون با هم تفاهم داشته باشند ولی ایا اونا همون دختر و پسر فقط نیاز دارن در یک مورد اینطوری با هم هماهنگ باشن....
مطمنا شرط عاشقی واقعی نه چشمی هست نه فقط چذابیت طرف مقابل بلکه فقط رفتار هایی هست که بیشتر ی زن رو میتونه در عاشقیابرجا نگه داره !
مثلا من خودم و همسرم رو مثال میزنم....
من باستان شناسی خوندم و همسرم ایشون دو رشته مهندسی عمران و مدیریت صنعتی خوندن ...
مطمنا اصلا بهم مربوط نیست هر کدوم در فاز متفاوتی هستن .....
ولی خب ایا من و ایشون فقط چون رشته نیستم میتونه زندگی خوبی نداشته باشیم
و یا برعکس اگه هم رشته بودیم میتونستیم زندگی خوبی داشته باشیم....[soal]
مطمنا ی زن مثل ی مرد نمیتونه در نگاه اول عاشق بشه البته هستن که در نگاه اول عشق رو تجربه کنند و در ادامه رفتار و کلام مناسب میتونه عشق اصلی رو نشون بده و ی زن رو به حیطه عاشق برسونه ....
مطمنا حرفای من مخالف و موافق خواهد داشت ....
ولی کسی که خواستار هم باشند نگاه به تحصیلات و اینکه چه ماشینی داری و ....نخواهندداشت چون مسایل و امکانات مالی در طول زمان مرتفع میشه و اینا چیزایی نیست که یک زن رو عاشق کنه اگر عاشق کرد زن رو بدونید از ته دل نیست بلکه فقط عاشق کیف پول و جیب شما شده .....و اینو به تدریج نشون میده ! یا اطرافتون نگاه کنید کم نیستن این طور خانم ها ....
Admin
6th September 2011, 10:18 AM
اینا که شما قبلا مورد برسی قرار دادید به نظرتون شما همش صحیح و کاربردی هست !
از نظر من از لحظا امار گیری هم نمیشه به بعضی از اون مطالب رسید چون واقعا شاید در همه موارد جواب نده !
مطمئنا هیچ گاه همه ی موارد جواب نمیده ولی اکثرشون جواب میده ... [cheshmak]
مثلا اینکه گفته شده ی خانمی که مهندسی کامپیوترخونده و به کامپیوتر علاقمنده دوست داره ی خواستگار مهندس کامپیوتر براش بیات ؟......میدونید من خودم با این مورد عینا سالها پیش درگیر بودم .....صد در صد اشتباه هست البته اینم بگم که شاید در مسایل زشته خودشون با هم تفاهم داشته باشند ولی ایا اونا همون دختر و پسر فقط نیاز دارن در یک مورد اینطوری با هم هماهنگ باشن....
ببینید خداوند ما انسانها رو متفاوت آفریده .!
همیشه یه مورد برای همه ممکنه صدق نکنه ...
بحث ما خطاب به عمومه و خواص درش مطرح نیستن.
مثلا من خودم و همسرم رو مثال میزنم....
من باستان شناسی خوندم و همسرم ایشون دو رشته مهندسی عمران و مدیریت صنعتی خوندن ...
مطمنا اصلا بهم مربوط نیست هر کدوم در فاز متفاوتی هستن .....
ولی خب ایا من و ایشون فقط چون رشته نیستم میتونه زندگی خوبی نداشته باشیم
و یا برعکس اگه هم رشته بودیم میتونستیم زندگی خوبی داشته باشیم....[soal]
به نظر من رابطه ی شما از اول با همسرتون همانند نسل قبلی ما کلید خورده ... الان شرایط خیلی فرق کرده.
دیگه دختر تصمیم گیرنده ی نهاییه نه خانواده ...
دختران اول می خوان عاشق بشن بعد ازدواج کنن...
اما قبلا اول ازدواج می کردن و بعد عاشق میشدن ...
تصمیم گیرنده ی نهایی خانواده بود نه دختر ..!
مطمنا ی زن مثل ی مرد نمیتونه در نگاه اول عاشق بشه البته هستن که در نگاه اول عشق رو تجربه کنند و در ادامه رفتار و کلام مناسب میتونه عشق اصلی رو نشون بده و ی زن رو به حیطه عاشق برسونه ....
به نظر من یه زن نمی تونه در نگاه اول عاشق بشه ...
ممکنه شیفته بشه ولی عشق چیز دیگه ایه ..!
باستان شناس
6th September 2011, 11:00 AM
مطمئنا هیچ گاه همه ی موارد جواب نمیده ولی اکثرشون جواب میده ... [cheshmak]
ببینید خداوند ما انسانها رو متفاوت آفریده .!
همیشه یه مورد برای همه ممکنه صدق نکنه ...
بحث ما خطاب به عمومه و خواص درش مطرح نیستن.
به نظر من رابطه ی شما از اول با همسرتون همانند نسل قبلی ما کلید خورده ... الان شرایط خیلی فرق کرده.
دیگه دختر تصمیم گیرنده ی نهاییه نه خانواده ...
دختران اول می خوان عاشق بشن بعد ازدواج کنن...
اما قبلا اول ازدواج می کردن و بعد عاشق میشدن ...
تصمیم گیرنده ی نهایی خانواده بود نه دختر ..!
به نظر من یه زن نمی تونه در نگاه اول عاشق بشه ...
ممکنه شیفته بشه ولی عشق چیز دیگه ایه ..!
مسلما شیفتگی خیلی بهتر از عشق هست چون اگر مردم متوجه نباشن احساس عاشق و عشقی که در اول ازدواج داشتن چطوری نگه دارن ....کاملا بی فایده هست و اینجاست که این جمله وارد ذهن ها میشهکه عشق کافی نیست !
از نظر من همه درگیر عاشقی نمیشن واقعا عاشق شدن ی موهبت الهی هستن ! که هر کس به حیطه واقعی اون نمیتونه وارد بشه ! و اگر شد مرد پیل تن خواهد و گرز گران [cheshmak]
مطمنا دختر خودش تصمیم میگیره و اینکه ازتون پرسید در اول مطلب که حساب بانکی شما و مارک تلفن همرات و ماشینت چیه ...از نظر من ی زنگ خطر هست البته میدونم دانشتن این موارد خیلی لازمه ولی اگر واقعا طالب طرف مقابل باشی اینا میتونه اسون گیر بشه !
من و همسرم شاید در شرایط ستنی ازدواج کرده باشی مالبته یک طرف کاملا عاشق و شیفته بود که شاید خیلی هم ستنی نباشه سنتی اینه که دو طرف شاید گاهی بی علاقه با هم بوده باشن و این در ازدواج من نبوده .
ولی هم سن خیلی از شما هستیم خب با چند سال کمتر یا بیشتر پس جزو رده سنی هم هستیم ولی اینکه در زندگی ما مواردی زیاد پیش اومده با هم مجبور به تصمیم شدیم .
موردی نیست بگیم در نسل قبلی بوده چون مواردی بوده که الان برای همه مهم هست اینکه منزل و ماشین و ....داشته باشیم مطمنا من و ایشون در مواقعی از خواسته های خودمون در قبال هم گذر کردیم تا تونستیم الان در شرایط قرار بگیرم...
بله شرایط فرق کرده ....توقعات بالاتر رفته بخصوص از جناب دختر و البته اقایون !
این فرقی هست که رخ داده ....
اینکه شما اول ازدواجت بخوای انگشتر الماس خدا تومانی از همسرت بخوای و اینکه از همسرت بخوای برای ماه عسل ببرتت تور اروپا .....اینا فرق کرده ....بله باهاتون کاملا موافقم..
ولی زنی که بخوات زندگی کنه و خواستار ی مرد بشه میتونه انگشتر الماس نخوات میتونه تور اورپا نخوات ...
میتونه شرایط اول زندگی رو طوری مهیا کنه که عشق دو طرف بیشتر بشه به هم ....ایا اینا هست الان ؟
بله نیاز به انگشتر داره نیاز به مسافرت داره نیاز به همه چیز مادی داره ...ولی چرا نرمال نه ؟
مخصوصا کسانی که در خونه پدری خودشون در مضیقه بودن وقتی قرار هست ازدواج کنن
همه کمبود های خودشون در زندگی قبلی رو در زندگی با شوهر خودشون جبران میکنن
من به عینه این مورد رو دارم در زندگی می ببینم !
عشق پایدار خیلی بهتر از عشقی هست در نگاه اول ایجاد میشه !
ساناز فرهیدوش
6th September 2011, 11:33 AM
دوستان خوبم با تشکر نظرات شما تمییز چند مطلب در اینجا حائز اهمییت هست :
هدف از ارتباط چیست ؟
نوع رابطه
برنامه ریزی برای رابطه
هدف می تواند : یک دوستی ساده در حد تعامل اجتماعی ، دوستی به منظور شناخت بیشتر و مقدمه برای ازدواج ، دوست های غیر متعارف باشد .
نوع رابطه را هم به طبع هدف تعیین می کند و عملکرد افراد خواسته و ناخوسته بر طبق آن و آموزشهایی فرهنگی و خانوادگی و عرفی را می توان جستجو کرد .
برنامه ریزی برای رابطه :
مرحله ی بسیار حساسی هست ، نیاز و غریزه ارز عواملی هستند که می توانند تاثیر زیادی بر نوع ارتباطات بگذارند .
البته عامل سن و تجارب افراد بسیار حائز اهمییت است .
در کل پیشنهاد من مبنی بر عدم پیش داوری در مورد دیگرانه .
ممکنه فردی بسیار اجتماعی ، انسان گرم و انعطاف پذیری باشه .
یا به دلیل بی تجربگی ، سن خاص یا شرایط بحرانی دچار بروز رفتار هایی بشود که دیگران را دچار سوء تعبیر کند .
با عرض پوزش از دانشجویان سال پایینی :
ترم 1 کارشناسی یادتون هست : دعوا ها . خنده ها و .. خیلی چیزای دیگه ....
با ریشه یابی و تفکر در موردش به ین نکته می رسیم که در نظام آموزشی افراد از یکدیگر جدا بودند .
در دانشگاه یا بعد از استقلال رفتاری و اجتماعی افراد دخترو پسر ما هیچ شناختی از یکدیگر ندارند .
نمی دانند چه طور و چگونه ارتباط سالمی داشته باشند تا حداقل خودشان بدانند چه می خواهند .
در عین حال از یاد نبریم که فرد مقابل ما یک انسان اجتماعی است اگر خودمان تغییر حالتی در وجودمان احساس کردیم آن را تعمیم ندیم .
ساناز فرهیدوش
6th September 2011, 12:11 PM
بر اساس تحقیقات مستند جامعه[khande]
یکی ز اشتباهات رایج جامعه ما تعمیم دادن ان چیزی است که در محیط اطراف خودمان مشاهده می کنیم .
XXehsanXX
6th September 2011, 12:16 PM
ای بابا مثل اینکه شما با خانوم ها بدید...
ولی ما هم دل داریم ...
به نظر من عشق عشقه و خانوم و آقا هم نداره...
منم با تو موافقم عشق عشقه و خانوم و آقا هم نداره.. [movafaghiyat]
ولی دختر و پسر داره[cheshmak]
XXehsanXX
6th September 2011, 12:16 PM
یکی ز اشتباهات رایج جامعه ما تعمیم دادن ان چیزی است که در محیط اطراف خودمان مشاهده می کنیم .
100%[tafakor][cheshmak]
haniye.R
6th September 2011, 12:42 PM
قرار نیست که هرچیزی توضیح بدم[cheshmak]
پس دلیل محکم و مستندی نداشتین
و به این نتیجه میرسیم که عشق واقعی به کوچیک و بزرگ بودن،فقیر و غنی بودن،میزان تحصیلات،قیافه ی ظاهرو...بستگی نداره
و از همه مهم تر اینکه آدما (چه پسر و چه دختر) حق عاشق شدن دارن(البته بی هیچ تفاوتی)[tashvigh]sh_omomi82
Sookoot
6th September 2011, 05:04 PM
چگونه بفهمیم دختری از ما خوشش می آیددر زیر برخـی از نـشـانه هـای کـه می تـواند نـشانه علاقمندی یک زن باشد را مشاهده میکنید:
علائم علاقه مندی اغلب زنان ......
دختر ؟ یا زن ؟ چون جنس عشق وعلاقه و روش ابراز ان درهرکدام متفاوت است
اما بنظرم تشخیص تمایلات در هردو چه دختر و چه زن مشترک است
در اینجا برخی از علائم ...
تقلید از حرکات شما
این علائم فیزیکی رو کم و بیش حتما یه عاشق انجام میده اما این به این معنا نیست که هر کس که هرکدوم ازین کارارو انجام داد حتما از طرف مقابل خوشش اومده وعاشق اونه!
همکار من موقع حرف زدن عادت داره سمتم خم میشه ! زل میزنه تو چشمام ! ادای منو در میاره ! گاهی هم با لبخند نه چندان ملیح !یه چشم خشک و خالی میگه !
اتفاقا دست بر قضا خیلی هم باهم کارد و پنیریم !
هروقت یک دوشیزه و یا یک خانم گفت که باهات کارداره و میخواد که همو ببینین
تو هم رفتی دیدیش
اما کاری نداشت
بدون که از تو خوشش اومده !
عرفان سلیم زاده
6th September 2011, 06:11 PM
چیزی که هست اینه که خانوم ها خصوصیاتی دارند که بسیار هوشمندانه و در عین حال ساده و قابل تشخیص برای مردان است!
همین موضوع باعث به وجود امدن یک گیجی و سردرگمی در هر دو طرف میشه!
تنها راهی که ما مرد ها باهاش میتونیم زنها رو بشناسیم و رفتار انها رو پیش بینی کنیم!:
1-در اشنایی اول بگذاریم چند جمله ای حرف بزنند!
2- از مقایسه و انالیز حرفهایشان در حافظه خود برخی خصوصیات کلی انها رو پیش بینی کنیم!
3- با توجه به ریسک پذیری هرکدام از پیش بینی هامون طبق اولویت بی خطری یواش یواش جلو بریم!
4- کامپیوتر مورد نظر هک شد!!!
5-بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا![nishkhand]
haniye.R
6th September 2011, 09:10 PM
چیزی که هست اینه که خانوم ها خصوصیاتی دارند که بسیار هوشمندانه و در عین حال ساده و قابل تشخیص برای مردان است!
همین موضوع باعث به وجود امدن یک گیجی و سردرگمی در هر دو طرف میشه!
تنها راهی که ما مرد ها باهاش میتونیم زنها رو بشناسیم و رفتار انها رو پیش بینی کنیم!:
1-در اشنایی اول بگذاریم چند جمله ای حرف بزنند!
2- از مقایسه و انالیز حرفهایشان در حافظه خود برخی خصوصیات کلی انها رو پیش بینی کنیم!
3- با توجه به ریسک پذیری هرکدام از پیش بینی هامون طبق اولویت بی خطری یواش یواش جلو بریم!
4- کامپیوتر مورد نظر هک شد!!!
5-بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا![nishkhand]
پس با این حساب مبارک باشه
شیرینی یادتون نره!!!smilee_new2sh_omomi82
ساناز فرهیدوش
13th September 2011, 05:11 PM
در کل باتوجه به صحبت های دوستان عزیز :
اصل تفاوت های فردی رو فراموش نکنیم . انسان ها بایکدیگر متفاوت هستند چرا که د محیطهای مختلف پرورش و فرهنگ پذیر شده اند .
در یک رابطه هدف و نوع رابطه را مشخص کنید .
فقط با توجه به ذهنیات خودتان قضاوت نکنید .
و اگر واقعا قصد داشن رابطه پایدار دارید (ازدواج ) طبق فرهنگ و عرف عمل کنید .
طلیعه طلا
13th September 2011, 06:13 PM
اینا که بیشتر به ادا شباهت داره تا ارزیابی علاقه .
مگه میشه کسی که قصد آشنایی برای ازدواج رو داشته باشه اون موقع بدون استفاده از قوه تعقلش ، مجری تکرار و تقلید از حرکات فیزیکی شما باشه .
در مورد چراغ سبز هم ،مگه خدا ،زبون رو از آدم گرفته که بخواد با این کارا به فرد مورد نظر علاقمندی شو نشون بده . یعنی رفتار مناسب تری نیست که جایگزین این حرکات بشه ؟
او وضعیت مالی شما را می سنجدزن علاقمند دوست دارد منابع و بنیه مالی همسر آینده خود را مورد سنجش قرار دهد. سؤالاتی مانند: “کجا زندگی میکنی؟”، “چه ماشینی داری؟” و “شغلت چیه؟” مـیتواند نشانه علاقمندی وی باشد
شاید پرسیدن این سوالات لازم باشه (البته اون هم نه در این مرحله ،به جز شغل) اما کافی به نظر نمی رسه .
تامین شرایط مالی و داشتن کسب حلال، میتونه یکی از دغدغه های فکری و شاید اصلی افراد باشه . کنکاش تو این زمینه ،میتونه ،فرد رو بهتر به نتیجه برسونه تا اطلاع داشتن از نوع وسیله نقلیه .
و در مورد آینده صحبت می کند یک زن علاقمند همیشه دوست دارد در مورد نقشه های آینده و کارهایی که میتوانید با هم انجام دهید اشتیاق نشـان مـی دهد. درواقع او اغلب چیزی شـبـیـه ایـن میـگـویـد: “وای… تـو هـم از پارک خوشت میاد؟.”
فکر کنم منظور از آینده، اهداف طراحی و تعبیه شده برای یه زندگی سالم باشه نه این جنگولک بازی ها .
او بیقراری و بی تابی میکند,اگر او واقعا” علاقمند باشد، دور و بر شما دستپاچه و بیقرار خواهد بود، بخصوص هنگامیکه شما نتوانید متوجه علائم اشتیاق او شوید.
یا خدا !!!
این مطالبی که این جا ذکر شد بیشتر به یه خاله بازی و ایفای نقش تو یه نمایش عروسکی شباهت داشت تا اقداماتی که به قول شما یه خانم می تونه انجام بده تا به فرد مقابل تفهیم کنه که علاقمندی وجود داره .
تازه من که فکر می کنم در این ابراز علاقه ،اول باید آقایون گام اول رو بردارند .اگه از نظر طرف مقابل ، 51 % شرایط و انتظارات معقول و مشروع رو دارا بود ،
اون موقع باید خانم ها وارد عمل بشن .البته اون هم منطقی و با درایت ، نه با این شرایط و رفتار بچه گانه
طلیعه طلا
13th September 2011, 06:21 PM
هروقت یک دوشیزه و یا یک خانم گفت که باهات کارداره و میخواد که همو ببینین
تو هم رفتی دیدیش
اما کاری نداشت
بدون که از تو خوشش اومده !
پذیرفتن این مسئله کمی سخت و ثقیل به نظر می رسه .
از انسانی که برای رسیدن به هدف والایی چون ازدواج ، یه همچین حرکتی ، سر میزنه ، نمیشه توقع داشت تصمیم گیری بهینه ای داشته باشه و
نمیشه او رو در زمره افراد عادی، تلقی و به حسابش بیاریم.
جسارتا ، احساس می کنم، ارائه این نظر ،جهت تطابق با شرایط جنسیتی درج شده .
نارون1
13th September 2011, 08:55 PM
اینها اعمالی است که افراد برای نزدیک شدن به فرد مورد علاقه شان از خود نشان میدهند .
یعنی وقتی این اعمال انجام می شود ، افراد ناخود آگاه جذب هم میشوند ،
این توصیه هایی است برای اینکه افراد را به خود علاقه مند سازید .
این موارد و موارد دیگر از جمله مواردیست که در کتاب " روش های جذب و متقاعد کردن دیگران " آمده است .
من این موارد رو توی یک تایپیک که راجع به این کتاب مطلب گذاشته بودم ، آورده بودم .
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.