توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حجم بالای دیتابیس سایت و ایرادات تابعه
Admin
2nd September 2011, 09:13 AM
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
همون طوری که میدونید این چند روزه کلا سیستم سایت قاطی بود.
همچنین گفتیم 6 ساعت نهایتا سایت مشکلاتش رفع میشه که شد چند روز ...
خب دلایل این خرابی ها و ریشه یابی های اونها چی بود ؟
پس از بررسی مشخص شد که دیتابیس سایت بی خودی حجمش شده 5 برابر ... [nadidan]
مجبور شدیم حجم رو کم کنیم برای همین تمامی فایل های روی دیتابیس به هاست منتقل شدند.!
وقتی فایل ها به هاست منتقل شدند ... حجم دیتابیس تقریبا شد 2 گیگ.
از تقریبا 2 گیگ ...
520 مگابایت فقط مربوط به پیام های خصوصیه ..!
ارسال های سایت 1 گیگ و 300 مگه..!
پیام های داخل پروفایل 120 مگابایت فضا اشغال کرده...!
که تقریبا روی هم رفته میشه همون 2 گیگ و خورده ای با باقی اطلاعات جزئی و کلی سایت.
برای همین تصمیم داریم حداقل در یک روز مشخص پیام های خصوصی سایت رو که خیلی از فضای دیتابیس رو هم اشغال کرده رو بعد از سه سال حذف کنیم.
همچنین اگر بشه باید سعی کنیم پیام های عمومی رو هم که 120 مگ فضای بی استفاده رو روی دیتابیس اشغال کرده رو هم حذف کنیم.
منتظر نظرات دوستان هستم...
موفق باشید
تووت فرنگی
2nd September 2011, 09:20 AM
سلام[esteghbal]
من که خودم پیام خصوصیام رو بیشتر اوقات حذف میکنم[nishkhand]
در مورد پیام های عمومی هم مختارید [nishkhand]
کلاً موافــقم [golrooz]
Admin
2nd September 2011, 11:09 AM
مشکل با حذف یکی دو تا پیام خصوصی حل نمیشه.
اگه دقت کنید هر کاربری که عضو سایت میشه یه پیام بصورت اتوماتیک از طرف روابط عمومی بهش ارسال میشه و توضیحات سایت و نحوه ی فعالیت در سایت براش ارسال میشه
این پیام ها الان خیلی سنگین شده و باید حذف بشن و به طبع اون پیام های باقی کاربران هم تحت تاثیر قرار گرفته و حذف میشه.
الان اهمیت پیام های خصوصی خیلی مهم تر از عمومیه..!
520 مگ دیتابیس خیلی خیلی زیاده .!
کسانی که سایت داشته باشن می دونن یعنی چی...
تازه نزدیک به 3 گیگ از این فضا مربوط به فایل ها بود که همگی به هاست منتقل شدند و اگر دقت کنید سرعت لود سایت خیلی بهتر شده .!
e.einitabar
2nd September 2011, 11:16 AM
سلام حاجی
هر طور راحتی
به غیر اینکار کاری دیگه ای نمیشه کرد مثلا افزایش فضا یا ....
من که مخالفتی ندارم
در پناه حق
maede roshanali
2nd September 2011, 11:39 AM
منم موافقم. ميتونين حذفش کنين.
Admin
2nd September 2011, 12:06 PM
سلام حاجی
هر طور راحتی
به غیر اینکار کاری دیگه ای نمیشه کرد مثلا افزایش فضا یا ....
من که مخالفتی ندارم
در پناه حق
بحث فضا نیست ...
ما روی سرور 2 ترابایت فضا داریم.
مشکل فضا نیست مهم جیم شدن بالای دیتابیسه که روی لود سایت و روی لود سرور و بیشتر از همه روی تعمیرات و نقل و انتقالاتی که توسط ما در سایت انجام میشه تاثیر میذاره.
برای مثال همین چند روز خرابی به دلیل حجم بالای دیتابیس بود که کمی از این حجم رو کم کردیم.
ولی وقتی بازم جای کم کردن داره اگه کم کنیم روی سرعت لود سایت و همچنین بک آپ گیری های اتوماتیک از سرور تاثیر مثبتی میذاره...
ساناز فرهیدوش
2nd September 2011, 12:31 PM
موافقم
محسن آزماینده
2nd September 2011, 12:50 PM
سلام
بهتره براي پياماي عمومي وقت بذاريم
مثلا براي كاربرايي كه هر روز سايت ميان پياما بعد از يك مدتي اتوماتيك حذف بشه
مثلا براي من فقط پياماي هفته آخر بمونه و بقيه حذف بشه
خصوصيا هم همينطور
ممنون
عرفان سلیم زاده
2nd September 2011, 01:10 PM
بنظر من هم باید اخطار بزارید که فلان پیام تا مثلا 10 روز دیگه پاک میشه!فکر نکنم کسی شکایتی داشته باشه!
بازم ممنون بابت این همه زحمتی که کشیدید!به خدا ما کاربرا دیگه نمیدونیم زحمات شما چجور جبران کنیم![negaran]
Mr.Engineer
2nd September 2011, 01:12 PM
مشکل با حذف یکی دو تا پیام خصوصی حل نمیشه.
اگه دقت کنید هر کاربری که عضو سایت میشه یه پیام بصورت اتوماتیک از طرف روابط عمومی بهش ارسال میشه و توضیحات سایت و نحوه ی فعالیت در سایت براش ارسال میشه
این پیام ها الان خیلی سنگین شده و باید حذف بشن و به طبع اون پیام های باقی کاربران هم تحت تاثیر قرار گرفته و حذف میشه.
الان اهمیت پیام های خصوصی خیلی مهم تر از عمومیه..!
520 مگ دیتابیس خیلی خیلی زیاده .!
کسانی که سایت داشته باشن می دونن یعنی چی...
تازه نزدیک به 3 گیگ از این فضا مربوط به فایل ها بود که همگی به هاست منتقل شدند و اگر دقت کنید سرعت لود سایت خیلی بهتر شده .!
سلام به همگی
بله داداش من با شما موافقم
این کار باعث افزایش سرعت سایت هم میشه
من که امروز کلیه پیام های بدنخور رو حذف میکنم
به احتمال خیلی خیلی زیاد همشو حذف کنم
در مورد پیام های عمومی هم بله همه ی آنها را حذف بفرمایید
یه چیز دیگه در مورد درخواست و دعوت به موضوعات اونا رو هم حذف کنید چون زیاد فض اشغال کردن
و در آخر اگه میشه به ما هم درسترسی میدادید که بتونیم اونهارو حذف کنیم
منظورم پیام عمومی و دعوت به موضاعات است
یه چیز دیگه
اگه بشه که از کاربرا درخواست حذف پیام های خصوی رو بکنید بهتره
البته که کاربرای عادی پیام های خصوصی زیادی ندارن
و لی مدیران و همکاران عزیز اینکارو انجام بدن خیلی عالی میشه
من اولین هستیم
منتظر دوستان
poune
2nd September 2011, 01:27 PM
اینکه سرعت سایت بره بالا فکر کنم مهمتر از چندتا پیام خصوصی باشه.[esteghbal]
منم کاملا با هر چی به نفع سایت باشه موافقم.[cheshmak]
LaDy Ds DeMoNa
2nd September 2011, 01:28 PM
موارد ذیل رو هم اگه فضایی از دیتابیس اشغال می کنند کلا حذف کن که ازشون متنفرم !!
دعوت به موضوعات
فراخوان ها
نقل قول ها
LaDy Ds DeMoNa
2nd September 2011, 02:02 PM
این یه پست اسپم نیست
اما کم مونده از دست تو و اون مصطفی دیوانه بشم !!!!
من امکان پبشرفت تو خیلی سایت های داشتم اما ترجیح دادم اینجا بمونم
من از میهن دل کندم میهنی که الان جزء 10 تا سایت برتره ایرانه !!!
البته خیلی پشیمون نیستم اما . . .
انوقت انجمن ما یه خط درمیون قاط می زنه یا دیتابیس عوض می کنه یا حک می شه یا . . . .
اینم از سرعتش
الان چندماه که قراره پروتال توش نصب شه
این ها امکانات سایت هست یعنی چی حذف کنید ، متنفرم؟! [nishkhand]
انوقت می آی برا من از امکانات انجمن صحبت می کنی . . . .
هیجی امکاناتی بدرد نمی خوره وقتی نتونی با دل خوش یه پست بزنی
.
.
افتاد . . . .
Sookoot
2nd September 2011, 02:17 PM
موافقم
اقا حذفشون کن بره چون حتی اگه ظرفیت (گیگ) هم توسعه پیدا کنه باز هم حجم محتوا رو لودینگ تاثیر خودشو میذاره
ضمنا حذف توسط کاربراهیچ تاثیری نداره چون محتوا باید از هاست محو بشه / یعنی اگه خود من کل پیام خصوصی هامو پاک کنم اثری نداره/ چون حذف کلی موضوع رو ندارم
parichehr
2nd September 2011, 04:51 PM
سلام
من هم مشکلی با حذف کردن پیام های خصوصی و عمومی ندارم، خوبه.
یه مسئله دیگه اینکه، ضرورتی نداره که کلا" اینها
دعوت به موضوعات
نقل قول ها
حذف بشن، فقط اگه امکانش باشه موضوعات قدیمیه داخلشون مثل همین پیام ها حذف شه
چون احتمالا" فقط فضا اشغال میکنند!
موفق باشید...
Admin
2nd September 2011, 05:02 PM
این یه پست اسپم نیست
اما کم مونده از دست تو و اون مصطفی دیوانه بشم !!!!
من امکان پبشرفت تو خیلی سایت های داشتم اما ترجیح دادم اینجا بمونم
من از میهن دل کندم میهنی که الان جزء 10 تا سایت برتره ایرانه !!!
البته خیلی پشیمون نیستم اما . . .
انوقت انجمن ما یه خط درمیون قاط می زنه یا دیتابیس عوض می کنه یا حک می شه یا . . . .
اینم از سرعتش
الان چندماه که قراره پروتال توش نصب شه
انوقت می آی برا من از امکانات انجمن صحبت می کنی . . . .
هیجی امکاناتی بدرد نمی خوره وقتی نتونی با دل خوش یه پست بزنی
.
.
افتاد . . . .
سلام
با نظر شما موافقم که باید کاری کنیم که هم سرعت سایت خوب باشه و هم کاربرا با دل خوش یه پستی رو بزنن.
اما وقتی حرف از ارتقا میشه و حرف از سرعت بالا ...
اول باید هزینه اش رو بکنیم.
تا این بخش مشکلی نیست و هزینه ها انجام شده.
منتها در انتها باید علاوه بر هزینه ای که میشه کمی هم صبور باشیم تا ایرادات ناشی از ارتقا رو رفع کنیم.
به هر حال هر تغییری عواقبی داره که باید پاش وایسیم.!
الان تغییرات روی سرور انجام شده و هارد های سرور از 2 هارد به 5 هارد ارتقا پیدا کرده.
سیستم رید10 روی سرور پیاده شده ولی هنوز نواقصی داره که به مرور رفع میشه.
با هزینه هایی که روی سرور انجام دادم بعید میدونم حداقل تا 1 سال آینده نیاز به تغییر خاصی روی سایت داشته باشیم.!
چون قبل از این تغییرات مشکل بک آپ گیری روزانه و حجم بالای دیتابیس و افزایش داده ها و کندی بک آپ گیری و کمبود هارد روی سرور رو داشتیم که ان شاء الله با این تغییرات رفع میشه ...
پرتال صفحه نخست هم توی همین ماه قبل از نمایشگاه رسانه های دیجیتال به بهره برداری کامل میرسه که ان شاء الله قصد داریم روی پرتال سایت مانور زیادی بدیم.
در نهایت به کمک تک تک مدیران نیاز داریم تا بتونیم هر چه بیشتر باعث ارتقای سایت علمی نخبگان جوان بشیم.
نکته ی نهایی: به نظر من طی یک سال گذشته سایت علمی نخبگان جوان حرکت خیلی کندی رو به رشد و ارتقا داشت.
اما به جرات می تونم بگم که با تدابیر و هزینه هایی که داره انجام میشه تا انتهای سال و نیمه ی دوم سال 90 درخشان ترین دوران سایت علمی نخبگان جوان طی سه سال گذشته خواهد بود ... ان شاء الله [golrooz]
عرفان سلیم زاده
2nd September 2011, 06:29 PM
اخی بمیرم!تموم زحمات سایت رو اقا مصطفی هستش و این همه بهش بد می گیم بازم چیزی نمیگه!!![negaran]
به امید پیشرفت هرچه سریع تر سایت![cheshmak]
NameEly
2nd September 2011, 11:45 PM
سلام به دوستان گلم و اقا مصطفي عزيز :
اقا مصطفي ببخشيد من جسارت ميكنم ولي يك جاي كار رو اشتباه رفتيد
شما پيام هاي خصوصي رو خيلي زياد واسه هر شخص گذاشتيد
چه خبره 2000 تا ؟؟!!!
كم كنيد تا مرز 100 يا 150 تا
عمومي ها هم زياده كم كنيد
من كه كاملا موافقم
چون كسي كه با پيام كار داشته باشه پيام ها رو پاك ميكنه
شما مي تونيد كاري كنيد كه به مرز مثلا 100 تا رسيد
اگه پيام جديد امد از اخرين پيام حذف بشه به جاش جديده جايگزين بشه
منم كاملا موافقم
HANIKO
3rd September 2011, 04:32 AM
سلام
به نظرم خوبه که الان شما به صورت مرکزی پیام هارو پاک کنید و البته مثلا واس 2 سال قبل تر پیام های خصوصی، و حداکثر 1 سال قبل تر عمومی هارو
البته اینم با یه اخطار عمومی قبلی
بعد از این هم در مقررات سایت و یا در صفحه خود پیام ها از خود کاربران بخواید تا در این مورد خودشون رسیدگی کنند و حجم پیام های هر شخصو کم کنید
خدا قوت
Admin
3rd September 2011, 10:32 AM
سلام
چه خبره 2000 تا ؟؟!!!
2000 تا پیام برای همکارانه
برای کاربران خیلی کمتره .!
در این مورد هم کمی تجدید نظر می کنم بعد از حذفیات پیام های خصوصی ...!
باستان شناس
3rd September 2011, 12:16 PM
به نظر من بهتر هست برای کاربران عادی در حین ورود به سایت محدودیت هایی قایل شد ...
مثلا بگید تا کاربری صدتا پست یا 50 پست نزاره نمیتونه از امکان پیام خصوصی استفاده کنه و یا محدویت در ایچاد پیام خصوصی داشته باشن مثلا روزی سه تا بیشتر نمیشه پیام خصوصی زد ....اینطوری تا حدی میشه کنترل داشت ...
خب مثلا بعضی امکانات مختص مدیران هست فقط
...بهتر هست این رویه در بقیه نقاط هم اعمال شود ...
باستان شناس
3rd September 2011, 12:34 PM
دعوت به موضوعات
فراخوان ها
نقل قول ها
اتفاقا اینا به نظر خوب هستن چون بعضی از مدیران و کاربران به نقل پست های خودشون مطلع نمیشن البته راه هایی هست مطلع بشن ولی اینطوری فعالیت و همکاری و اینکه زود هر کس به پاسخ پست خودش برسه خیلی خوبه ...
مثلا همین دعوت به موضوعات اگه نباشه من مطمنم نیمی از کاربرا و حتی مدیران و همکاران اصلا گوشه چشمی هم بهموضوعات حتی مدیریتی نمیکنن به نظرتون غیر اینه ؟
ولی مطمنا هر پستی قرار نیست همه به اون دعوت بشن شاید کمی کنترل کنیم بهتر باشه !
HANIKO
3rd September 2011, 01:06 PM
یه پیشنهاد دیگه هم داشتم:
از کاربران درخواست کنید تا پست هایی که مربوط به یک موضوع هستند و توسط یک شخص نوشته میشه رو، همگی رو در یک پست بنویسند
نه اینکه هر تیکه از مطلبو در یک پست و ارسال جدید بذارند
همچنین به صورت جدی تری درخواست کنید تا پست هایی با محتوای تشکر و تقدیر و تشویق را به همان دکمه تشکر کاهش بدن و به همان بسنده کنند
پست هایی از قبیل "خیلی خوب بود"، "خیلی عالی بود"، "فوق العاده بود" و ... فضای خیلی زیادی رو به خودش اختصاص داده
* Robo milad *
3rd September 2011, 01:21 PM
سلام
با پیشنهاد اولتون موافق نیستم چون کارقشنگی نمیشه و کاربرا نمیتونن تنوع مطالب رو ببینن.
اما با پیشنهاد دومتون کاملا موافقم
این یه معضل جدیه . چندین بارهم تاکید کردم .
ستاره کویر
3rd September 2011, 01:37 PM
با سلام ...
به نظر من هم حذف پیام های خصوصی جزو واجبات .. همین طور که آقا مصطفی گفتن وقتی کاربر جدیدی عضو میشه یه پیام خصوصی اتومات ازطرف سایت ارسال میشه که با توجه به این همه کاربر که عضو سایت شدن باید حجم قابل توجهی باشه خارج از پیام خصوصی کاربران...به نظرم با یک اطلاع رسانی از قبل حذف بشه
این که محدودتر باشن هم خیلی کمک میکنه...ایشالا که اینم در نظر بگیرید...
همین طور پیام های بازدید کننده که فکر میکنم اینکه محدودیتی نداره خیلی بدِ! حتی محدودیت چند صفحه ای کافی باشه...ولی فکرکنم کاربران زیادی از حذف اونا دلخور بشن!
اگه امکانش هست مدتی حذف بشه خیلی خوبه مثلا پیام های ماه گذشته....
برای دعوت به موضوعات که یک آیتم مورد نیازی هست چون اگه نباشه کاربرا روی پروفایل هر کس دعوت میکنن که اینم حجمی داره دیگه!!
برای پست های تشکر هم باید یک فکری کرد[sootzadan]من که هرکار کردم نتونستم جلوشو بگیرم!!
موفق باشــــید[golrooz]
NameEly
3rd September 2011, 02:14 PM
سلام
2000 تا پیام برای همکارانه
برای کاربران خیلی کمتره .!
در این مورد هم کمی تجدید نظر می کنم بعد از حذفیات پیام های خصوصی ...!
خوب برای همکارها هم به نظرتون زیاد نیست ؟
Admin
3rd September 2011, 02:16 PM
نه خب ما پیش بینی کردیم که یه همکار ممکنه طول یه سال 1000 تا پیام خصوصی داشته باشه که 1000 تاش موقع ارسال پر میشه و 1000 تا موقع دریافت.
جمعا 2000 پیام
NameEly
3rd September 2011, 08:59 PM
پيش بيني شما درسته
من در حدي نيستم كه بخوام راه حل ارائه بدم ولي يك پيشنهاد دارم
هميشه براي رسيدن به چيزهاي خيلي خوب بايد از خوب گذشت
من خودم به شخصا تا حالا پيام هايي كه ارسال كردم رو حتي يك نگاه هم ننداختم
ارسال پيام توي اينجا هم مثل ارسال پيام با موبايل نيست كه deliveri نشه و بخواين دوباره بفرستيد
راه حل من اينه شما بياين 2000 تاي مثلا همكاران رو كم كنيد در حدي كه خودتون مي دونيد
و ترفندي كه در پست قبلي دادم رو اجرا كنيد
و نكته اي كه مي خوام بگم اينكه حجم پيام هاي ارسال شده شخص رو بسيار كاهش بديد
به عنوان مثال پيام هاي دربافتي رو براي همكاران بكنيد 400 و ارسالي 100 تا باشه
چقدر همكار داريم ؟
هر كدوم 3/4 حجم كم بشه بعلاوه ي كاربران دريگه يكم بهتر ميشه
حتي اين حجم كمتر هم مبشه كردش
ببخشيد زياد حرف زدم
amane$
4th September 2011, 02:54 AM
منم با حذف هر دو موافقم[golrooz]
Admin
4th September 2011, 01:36 PM
پس ان شاء الله به زودی تمامی پیام های خصوصی رو حذف می کنیم.
اما قبلش حتما یه اطلاعیه میدیم که همه مطلع بشن ...
موفق باشید
باستان شناس
4th September 2011, 02:21 PM
پس ان شاء الله به زودی تمامی پیام های خصوصی رو حذف می کنیم.
اما قبلش حتما یه اطلاعیه میدیم که همه مطلع بشن ...
موفق باشید
اقا مصطفی
به نظرتون اول بهتر نیست پیام خصوصی های کاربرانی که دیگه به سایت سر نمیزن حذف کنید و یا حد و حدودی برای کاربران تازه وارد وضع کنید !
به هر حال خب مطمنا همه باید پیرو تصمیم بشن ...درسته ؟
ولی به نظرم این پیشنهادات میتونه برای اینده بهتر باشه تا دوباره این مشکلات رخ نده ....
به نظر من بهتر هست برای کاربران عادی در حین ورود به سایت محدودیت هایی قایل شد ...
مثلا بگید تا کاربری صدتا پست یا 50 پست نزاره نمیتونه از امکان پیام خصوصی استفاده کنه و یا محدویت در ایچاد پیام خصوصی داشته باشن مثلا روزی سه تا بیشتر نمیشه پیام خصوصی زد ....اینطوری تا حدی میشه کنترل داشت ...
خب مثلا بعضی امکانات مختص مدیران هست فقط
...بهتر هست این رویه در بقیه نقاط هم اعمال شود ...
داداشی
4th September 2011, 02:28 PM
سلام خدمت تمام دوستان گل
روز همگی خوش خسته نباشین
خوب من با همش موافقم
ولی نگرانی همه هم هست این پست های مسخره که تشکر میکنن
بدبختی متوجه هم نمیشن بابا اونجا دکمه تشکر داره دیگه مثلا نگی دمت گرم عالی بود چی میشه؟ توروخدا یه فکر جدی برای اسپم بازار بکنید
هرچی بگی بازم کار خودشون رو میکنن
بعضی فقط با اسپم میبینی جزو 10 نفر برتر ارسال کننده هست
پستاشو نیگاه میکنی اینا رو میبینی:
عالی بود
[labkhand][labkhand][labkhand][labkhand][labkhand]
دستت درد نکنه
چقدر قشنگه
من میخرم
و .....
--------------------
در مورد محدود کردن پیام خصوصی موافقم
به عنوان مثال خود من دو بار خالی کردم پیام خصوصی هامو به درد من که نمیخوره
Admin
4th September 2011, 03:54 PM
ببینید ما نمی خوایم بدون فکر محدودیت برای کاربرا و مدیرا بذاریم ... دوست داریم تمامی محدودیت ها رو برداریم و هر محدودیتی که در سایت الان گذاشتیم دلیل داشته که این محدودیت ها رو هم کم کم برمیداریم و سایتی بدون محدودیت به همه ارائه میدیم.!
این حجم بالای پیام های خصوصی برای اینه که پیام های خصوصی سه ساله حذف نشده و طبیعیه چنین حجم زیادی از اطلاعات بی ارزش در بخش پیام های خصوصی دپو شده باشه
راه حلش اینه که فعلا تمامی پیام های خصوصی حذف بشه ولی سعی من اینه هفته ی آخر باقی بمونه .!
راه حل دوم هم اینه که تمامی پیام های عمومی به غیر از هفته ی آخرش حذف بشه ..!
اینجوری نزدیک به 600 - 700 مگ از اطلاعات بی فایده رو کم می کنیم و سرعت رو افزایش می دیم.
موفق باشید
باستان شناس
4th September 2011, 04:08 PM
ببینید ما نمی خوایم بدون فکر محدودیت برای کاربرا و مدیرا بذاریم ... دوست داریم تمامی محدودیت ها رو برداریم و هر محدودیتی که در سایت الان گذاشتیم دلیل داشته که این محدودیت ها رو هم کم کم برمیداریم و سایتی بدون محدودیت به همه ارائه میدیم.!
این حجم بالای پیام های خصوصی برای اینه که پیام های خصوصی سه ساله حذف نشده و طبیعیه چنین حجم زیادی از اطلاعات بی ارزش در بخش پیام های خصوصی دپو شده باشه
راه حلش اینه که فعلا تمامی پیام های خصوصی حذف بشه ولی سعی من اینه هفته ی آخر باقی بمونه .!
راه حل دوم هم اینه که تمامی پیام های عمومی به غیر از هفته ی آخرش حذف بشه ..!
اینجوری نزدیک به 600 - 700 مگ از اطلاعات بی فایده رو کم می کنیم و سرعت رو افزایش می دیم.
موفق باشید
بببنید اقا مصطفی حرفای شما درسته !
مثلا اینکه برای ابتدای ورود کاربران تازه وارد به نظر من بد نیست کمی محدویت باشه حداقل در ارسال پیام خصوصی ( مثلا همون بین 3تا 5)
مثلا
کاربری که وارد انجمن شده و تازه وارد محسوب میشود مطمنا نیازی نداره در پیام خصوصی از من یعنی باستان شناس سوال کنه شما خانم یا اقا هستید ؟
مطمنا این ارسال پیام خصوصی از طرف این کاربر تازه وارد نه سودی برای خودش داشته و خب با یک پیام اسپم فقط حجم رو بالا برده ....
شما فکر کنید چند تا کاربر در هر روز که عضو این سایت میشن از این دست سوالات در پیام خصوصی مطرح کنند چقدر حجم بالا میره ...مسلما دیگه در اخر برای خود مدیران حجمی برای پیام های خودشون نیست !
اگر میگم این محدویت اعمال بشه مطمنا در اخر سودش برای خود سایت هست و هم از پیام های خصوصی اسپم جلوگیری میشه و هم حجم به تدریج بالا نمیره .....
اگر کاربری باقی موند مثلا 50 پست زد این محدودیت در ارسال پیام خصوصی ازش گرفته بشه!...و یا در هر 15 پست دو ارسال پیام خصوصی براشون ازاد بشه !
ولی با نظر محمد عزیز هم موافقم .[tashvigh]
داداشی
4th September 2011, 05:16 PM
این یک پست اسپم هست[nishkhand] : دستتون درد نکونه انجا خیلی خوشگله جیگره نانازه پستاتونم قشنگه(من اینجا اظهار نظر میکنم عشقمم میکشه)
---------------------------------------------------
جدای از شوخی بی مزه من[nishkhand]
هم حرف داداش مصطفی خوبه و هم خانوم باستان شناس(ارادت)
ولی بیشتر با حرف خانوم باستان شناس موافقم
سایت بدون محدودیت باشه برای کاربران ولی منطقی دیگه
اون نیازی نداره برای پیغام خصوصی
من قبلا یکی از کاربر جدیدا حدود 30 پیام خصوصی داد همشم چرت و پرت
جواب ندم میگه خیلی بیتربیتی و چه سایت بدی
جواب بدم حجم بالا میره
برای من که کوچیک همتونم دارم کمک میکنم پیام خصوصی تعدادش بالاست
چه برسه به یه کاربر تازه وارد
تشکر که وقت گذاشتین[golrooz]
Admin
4th September 2011, 07:20 PM
ان شاء الله تغییراتی رو توی پیام های خصوصی میدیم که این مشکلات بوجود نیاد و هم منطقی باشه ...
از تمامی کسانی که نظر دادن ممنونم و موفق باشید
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.