ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقاله حجاب اجباری یا اختیاری؟

Majid_GC
31st August 2011, 06:58 PM
موجودات زنده و غیر زنده کهکشان را فراگرفته اند و موجودات زنده تا کنون در زمین یافت شده اند.

موجودات زنده به دلیل وجود خصوصیات از جمله هوش ، توانایی های جسمی و... از موجودات غیر زنده تمایز یافته اند و در

این گروه نیز هر دسته به موجب خصوصیاتی که دارد از دیگران متمایز می شود و انسان به عنوان نوعی فراحیوان شناخته

می شود که علاوه بر جنبه های حیوانی بعدی دیگر وخاص دارد که به تکامل رسیده است. این بعد درونی و خاص ارداه ،

تصمیم گیری و عشق را موجب می شود.

انسان ها به دلیل این بعد خاص دارای آگاهی هستند و به دلیل این آگاهی متوجه شدند که باید از این بعد نیز محافظت بشود و

تغذیه شود و در نتیجه برای محافظت از این ارزش های فراحیوانی حجاب به وجود آمد که به وسیله ی محافظت از بعد

جسمی به دنبال آن بعد فراحیوانی خود را نیز محافظت می کند . حجاب تنها یکی از نتایج این بعد فراحیوانی است و به دیگر

مواردی هم چون پرستش و عشق نیز اشاره کرد.

پس اینکه آیا حجاب خوب است یا بد بحثی نیست چرا که به روشنی جواب را می توان دریافت.

هر یک از ادیان با توجه به دیدگاه خود نوع و چگونگی این حجاب را تغییر داده اند و تعاریف گوناگونی مطرح کرده اند برای

مثال دیدگاه غرب معتقد به آزادی کامل حجاب و دیدگاه اسلام معتقد به پوشش کامل زن و مرد تا جایی که برای حفاظت لازم

است.

اینکه آیا دیدگاه زرتشت درست است یا اسلام؟ حجاب کامل خوب است یا حجاب کافی در این مقاله مورد نقد قرار نمی گیرد.

هدف از این مقاله این است که گفته بشود آیا اجباری بودن حجاب کار صحیحی است یا اختیار بودن آن؟

وجود حجاب به طبع اثرات فردی به همراه دراد و به دنبال آن موجب یکسری اثرات اجتماعی نیز می شود. حجاب هم برای

هرشخصی یک نوع اثرات فردی مخصوص به خود او دارد اما انتهای آن تاثیرات اجتماعی واحدی را شامل میشود.

اتفاقی که سال هاست رخ می دهد این است که برای برقراری این اثرات اجتماعی به اجباری کردن حجاب پناه برده اند و فکر

کرده اند که حتی اگر کسی از روی اجبار حجاب کامل داشته باشد در جامعه تاثیر خواهد داشت و مدت هاست که برای تقویت

تفکر حجاب و کنترل اجتماع به این نوع اجبار کردن و به قول معروف پاک کردن صورت مسئله پناه برده اند در صورتی که

اگر خواسته شود تفکر و باوری را در قشری اشاعه داد باید به اصلاح و تقویت اصول آن پرداخت.

نتیجه اش این می شود که پیروان ادیان و دیدگاه های دیگر را مجبور به پذیرفتن عقاید خود میک نیم و این باور را تحمیل

می کنیم که باید مطابق دیدگاه من رفتار کنی نه باور های خودت.

نتیجه اش این می شود که حجاب اسلامی تبدیل می شود به یک نماد نه یک تفکر ، دیگر روح خودش را از دست می دهدو

مانند یک موجود غیر زنده می ماند

نتیجه اش این می شود که با سرکوب کردن عقاید و تفکرات دیگران شروع میک نیم به پرورش ذهنیت جامعه ستیزی و

افراد ناهنجار به امید اینکه عقاید خودمان پا بر جا بماند و تازه کششی به آن سمت ایجاد می کنیم که بی حجابی و ناهنجار

بودن در این مقوله بشود افتخار.

این مقاله سعی در پرورش تفکر بی حجابی ندارد بلکه سع دارد که حجاب کافی که در همه ی ادیان و دیدگاه ها رایج است

جایگزین حجاب کامل(از دیدگاه خودمان) کند.

نویسنده: مجید سلیمیان(خودم[nishkhand])

عرفان سلیم زاده
31st August 2011, 07:19 PM
سلام اتفاقا بحث بسیار خوب وجنجالی هست و من خیلی خوشم میاد!
من به شخصه عقیده دارم که تا زمانی که توانایی مهار یک اتفاق ناگوار را داریم باید اونو بکار بگیریم!
اما خوشبختانه یا متاسفانه ما انسان ها در حال پیشرفت هستیم و این پیشرفت ما در طول زمان راه کار هایی جدید رو جلوی پای ما می زاره!!!

همین موضوع باعث میشه که همیشه تمایل به حذف راهکار های قدیمی و جایگزینی ان را با راهکار های جدید داشته باشیم تا با هزینه کمتری جلوی ان اتفاق را بگیریم!

در رابطه با حجاب، پوشش زنان یکی از راه حل هاست اما نه تنها راه حل!

راه حل جدید به نظر من دعوت مرد ها به خویشتن داری و اموزش انها برای کنترل حوا و هوس خود در این رابطه است که هم باعث عدالت در جامعه می شود و هم به زنان فرصت همکاری با مردان و تسریع پیشرفت مملکت خواهد شد!

طلیعه طلا
31st August 2011, 07:24 PM
من خودم چون با آگاهی حجاب رو انتخاب کردم ، تحت هیچ شرایطی اون رو کنار نمی ذارم .
خب ، کاملا واضح و مبرهنه که اگه حجاب از روی اراده و اختیار صورت بگیره ، ماندگاری و تبعات شایسته تری داره .
من هم با القا زور و اجبار ، توفیقی در اجرایی کردن مسئله نمی بینم .

Sookoot
1st September 2011, 12:16 AM
مرسی از دعوت[golrooz]

مجید گرامی اصرارنوشتار بر این است که انتخاب حجاب را صرفا سر دوراهی اجبار و انتخاب قرار دهد درحالیکه واقع قضیه چنین نیست انچیزی که بعنوان اجبار از ان یاد میشود در اصل یک الزام است که بانوان معمولا با اختیار و اگاهی این الزام را میپذیرند ودر عین حال پذیرفته اند که ثمرات حفظ پوشش و حجاب در وهله اول بسود خودشان خواهد بود

مقایسه نگاه زرتشت به حجاب با نگاه اسلام به حجاب اساسا قیاس مع الفارق است چرا که هر چقدر زرتشت به رهبانیت و انحصار عبادت درون اتشکده های خودساخته میپردازد / برعکس اسلام دین اجتماعی است و مایل است زن دوشادوش مرد درجامعه فعال باشد نه اینکه پای بت های اتشکده برای خدایان دروغین قربانیش کنند !
ویا از ازادی حجاب در نگاه لیبرالیسم / اومانیست غربی نام میبرید " کدام ازادی ؟ اگر نگاه غرب نگاه ازادانه به حجاب است پس چرا در سوئد ودانمارک انگلیس واخیرا فرانسه (مهد دموکراسی !!!)زن مسلمان در محل کار و تحصیل حق انتخاب پوشش ندارد دریغ از اینکه به او اجازه دهند ازادانه یک روسری بگذارد!!محرومیت از تحصیل اولین نتیجه این نگاه ازادانه است !درغرب ازادی ولنگاری شایع است

یک سرچ ساده کافیست ! تا جایگاه زن در فلسفه کاپیتالیستی مشخص شود ! یا وسیله ای برای تبلیغ است یا در صف ارضا کردن مردان مختلف! یا مانکن لباس های بنجل است ! یا از ادا و اصول و صدایش برای سود بیشتر استفاده میشود...

Sookoot
1st September 2011, 12:23 AM
راه حل جدید به نظر من دعوت مرد ها به خویشتن داری و اموزش انها برای کنترل حوا و هوس خود در این رابطه است که هم باعث عدالت در جامعه می شود و هم به زنان فرصت همکاری با مردان و تسریع پیشرفت مملکت خواهد شد!

عزیزم فوران غرایزادمی با وعظ و خطابه فرو نمیشیند !

پیشنهاد خویشتن داری شما شما مثل این است که مقابل یه ادم گرسنه 6 جور غذا بذاریم بگیم جلوی خودتو بگیر و نخور!!

فرصت برابرو عدالت زمانی فراهم میشود که به زن در جامعه نگاه جنسیتی نشود

حجاب این نگاه را تقویت میکند که این خانم یک انسان است مثل بقیه / خود او وتوانایی های اورا ببینیم نه اندام و زیبایی هایی که اختصاصی است و مال همه مردان نیست !!عدالت جنسیتی یعنی همین

اتفاقا زن بدون حجاب فرصت های برابر را ازبین میبرد چون دیگر نگاه به او بخاطر چیز دیگر است !!

Majid_GC
1st September 2011, 12:40 AM
اقای سکوت ممنون هستم به خاطر شرکت در بحث :
در اینکه حجاب خوب هست و ثمرات خوبی داره بحثی نیست بحث روی این هست که چرا حجاب کامل و اسلامی از نظر خودشان هست یک قانون!
قصد تنها این است که اشاره شود حجاب ملزم یک مسلمان است اما ملزم یک جامعه نیست ..
اشاره به دیدگاه زرتشت و لیبرالیسم تنها اشاره ای بود برای اینکه گفته شود که دیدگاه های متفاوتی نسبت به پوشش هست وگرنه از هیچ یک از آن ها حمایت نشد!

عزیزم فوران غرایزادمی با وعظ و خطابه فرو نمیشیند !

پیشنهاد خویشتن داری شما شما مثل این است که مقابل یه ادم گرسنه 6 جور غذا بذاریم بگیم جلوی خودتو بگیر و نخور!!

فرصت برابرو عدالت زمانی فراهم میشود که به زن در جامعه نگاه جنسیتی نشود آقا ی سکوت هدف هم همین بود در این مقاله که گفته بشه چرا باید صورت مسئله پاک بشه !!!؟
به جای اینکه یک فرهنگ رواج پیدا کنه سیاست این شده که صورت مسئله پاک بشه ...
آقای سکوت شما که با تجربه تر از من هستی و خودتون در جریان قضیه های محدودیت هایی مثل غیر مجاز بودن دستگاه ویدئو در اویل بودید که دقیقا نتیجه ی عکس داد .!
نمی دونم که می دونید در اویل مردانی که آسین کوتاه می پوشیدند گرفته می شدند و دسته هاشون رو رنگ می کردند.../ روی این چیز ها که ما نمی تونیم سرپوش بزاریم ...
هدف این مقاله هم همین هست تا کی ما می خوایم که این نوع دیدگاه را به مسائل جامعه داشته باشیم و با راحت ترین کار یعنی پاک کردن صورت مسئله خودمون رو راحت کنیم و تازه نتیجه ی عکس بگیریم ...
واقعیت این هست که حجاب یک امر فردی هست ، نیاز به فرهنگ سازی داره برای مسلمان ها نه به زور واداشتن به علاوه ی اینکه پیروان مذاهب دیگر هم حق دارند که بر پایه ی باور های خودشون عمل بکنند.../

تووت فرنگی
1st September 2011, 12:00 PM
سلامممhttp://www.qalamro.com/upload/smilie/%2814%29/%281495%29.gif

از نظر من حجاب کــه اجباری هست تو ایران و اگه نبود مطمئناً 70%حاضر بودند حجاب نداشتــه باشندhttp://www.qalamro.com/upload/smilie/%2814%29/%28110%29.gifولی من خودم حجاب رو به شخصه دوست دارمم در حد اعتدالش!

Sookoot
1st September 2011, 03:29 PM
میخوام جواب بدم نمیشه !! 25 باررفرش کردم 40 تا ارور 500 دادوشونصدتا هم ارور دیتا بیس!!! نمیذاره که[cheshmak][nishkhand]

طلیعه طلا
2nd September 2011, 10:06 AM
میخوام جواب بدم نمیشه !! 25 باررفرش کردم 40 تا ارور 500 دادوشونصدتا هم ارور دیتا بیس!!! نمیذاره که[cheshmak][nishkhand]

قبلا آقا مصطفی توسط اطلاعیه ای که تو سر برگ فروم هست ، این مسئله رو یاد آوری کرده بودن .
ما منتظر مطالبتون می مونیم .

Sookoot
2nd September 2011, 05:07 PM
ای به چشم[golrooz]
جناب مجید /اگر درمورد حجاب تصمیمی گرفته نمیشد صورت مسئله پاک شده بود نه الان که تکلیف حجاب شرعا و قانونا مشخص است/ درست یا غلطش بحث دیگری است

آقا ی سکوت هدف هم همین بود در این مقاله که گفته بشه چرا باید صورت مسئله پاک بشه !!!؟با اینکه این متن ارتباط مستقیمی به بحث ندارد امانگاهی به حقوق زن در ایین زرتشت برای اشراف به موضوع بحث حجاب و بررسی تطبیقی ارزش زن در مکاتب مختلف خالی از لطف نیست

زن درآئين زرتشت
كريستين بارتلمه خاورشناس آلماني مي­نويسد: در امپراطوري ساساني بنابر قوانين متداول از قديم زن شخصيت حقوقي نداشت يعني زن شخص فرض نميشد بلكه شيء پنداشته مي­گرديد. وي از هر لحاظ در تحت سرپرستي و قيومیت رئيس خانواده كه كتك ختاي (كدخدا) ناميده مي­شد، قرار داشت. اين رئيس خانواده ممكن بود پدر يا شوهر و يا در صورت مرگ آنها جانشين آنها باشد. اختيارات اين قيّم يا رئيس خانوار محدوديتي نداشت. تمام هدايايي كه احياناً به زن يا به كودكي داده مي­شد و يا آنچه كه آنها براثر كار و غيرآن تحصيل مي­كردند، عينا مانند درآمدهاي اكتسابي بردگان همه متعلق به اين رئيس خانوار بود.
زن نیایش ندارد مگر اینکه روزی سه بار نزد شوهر خود رود و رضایت او را بطلبد که این همان عبادت اوست!!
خريداري زن! یکی دیگر مستشرقین مي نويسد: خريد زن در دوره ساساني وجود داشت، بنابراين رسم خواستگار مبلغي معين پول يا كالايي معادل آن مبلغ، به والدين زن مي­داد ليكن اگر پس از ازدواج معلوم مي­گرديد كه زن نازا است، اين پول مي­بايست به شوهر پس داده شود!
تعدد زوجات و ازدواج با محارم اصل تعدد زوجات اساس تشكيل خانواده به شمار مي­رفت، و در عمل عده زناني كه مرد مي­توانست داشته باشد به نسبت استطاعت او بود.
مصيبت زن و فرزندان كسي كه برخلاف پيمان رفتار كند! دركتاب ونديداد آمده است: اي آفريننده جهان جسماني و اي مقدس بگو بدانم كسي كه از عهد وپيمان شفاهي تخلف نمايد چه اشخاصي را گرفتار گناه خود مي سازد؟ اهورا مزدا پاسخ داد وگفت: دراين صورت اقرباي نزديك متخلف در مدت سيصد سال گرفتار گناه وي خواهند بود!!.. واسلام زنان ايراني را از چنين رسوم و آئيني خرافي رهائي بخشيد! احکام زن حائض

زن حایض حق ندارد به آسمان، آفتاب، آب روان، آتش و ستارگان بنگرد !!
زن حایض حق ندارد با مرد نامحرم سخن گوید ! و درآفتاب بنشیند!!
تطهیر زن حائض : باید سه گودال بکنند، در دو گودال با ادرار گاو او را شستشو دهند و در گودال سوم با آب او را بشویند . در کتاب وندیداد می گوید :
مردی که برای این زن غذا وخوراک به همراه آورد باید سه گام از او فاصله بگیرد و دو قطعه نان خشک ویک مقدار آب جو به اندازه­ای که ضعیف نشود !!
هر گاه کودک او را لمس کند باید دستها وسپس او را شستشو دهند.!!!!
هر گاه او بیش از نه روز حیض ببیند سه سوراخ در زمین بکنند وزن را در دو سوراخ اول با ادرار گاو !!ودر سوراخ سوم با آب بشویند!!
هنگامی که زن در خانه مزدا پرست نشان حیض ببیند باید یک معبر در خانه که از گیاه و درخت خالی باشد انتخاب نماید و زمین آن را سنگ ریزه نرم بپاشد وآن را از نصف، از سه یک، از چهار یک یا از پنج یک خانه جدا کند و الا ممکن است دید زن به آتش افتد و فاصله او از آتش، آب، شاخه برسم و مرد پارسا 30گام باشد و فرد معینی که برای او غذا وخوراک میبرد نباید از حد 3 گام به وی نزدیک شود و غذای او را باید در یک ظرف آهنی یا سربی و یا هر ظرف فلزی معمولی باشد.
اگر مدت حیض او از سه شب و روز بگذرد و همچنان حائض بماند باید تا پایان شب چهارم و اگر پاک نشد تا شب ششم واگر پاک نشد تا شب هشتم و تا شب نهم اگر پاک نشود در جایگاه خود بماند. این زن هر گاه بعد شب نهم باز در خون حیض باشد، معلوم می دارد که دیو ها به او مستولی شده اند و او را در حالت دشتان باقی نگاه داشته­اند و در جشن و بزرگداشت خودشان آفت خود را به این زن نازل ساخته اند. در این صورت جایی را انتخاب می کنند که از گیاه و درخت هیچ پوششی نداشته باشد. پس سه گودال و سوراخ در زمین می کنند و زن در دو گودال نخست با گومیز یا ادرار گاو غسل می دهند و در گودال سوم با آب شستشو می دهند. اگر در فصل تابستان باشد باید دویست مورچه دزد دانه غله و در زمستان دویست خرفسترحشره که مخلوق اهریمن هستند از هر نوع بکشد.
اگر یک مرد مزداپرست حالت قاعدگی را از زنی که نشانه حیض دیده زایل سازد، او گناه پشوتن انجام داده و دویست ضربه اسپاهه و 200تازیانه سروشه باید بر او زده شود.
در فصل شانزدهم از كتاب ونديداد چنين آمده است كه: اگر زن زرتشتي حائض شود بايد در اتاق جداگانه­اي دور از شوهر به سر برد و شوهر به هنگام غذا آوردن براي او سه گام از وي فاصله بگيرد و پس از پاك شدن آن زن از حيض بايد سه سوراخ در زمين حفر كنند و زن را در سوراخ اول ودوم با ادرار گاو ودر سوراخ سوم با آب غسل دهند! در ونديداد نوشته است : اين زن پس از نه شب اگر باز هم در خون باشد، چنين معلوم خواهد شد كه ديوها در جشن و بزرگداشت خودشان آفت خود را به اين زن نازل نموده اند!!

زن در حقوق ساساني، ترجمه دكتر ناصرالدين صاحب­الزماني.

كلمان هوار خاورشناس فرانسوي در كتاب ايران وتمدن ايراني.

- بنابر كتاب دينكرد.

پرفسور كريستين سن خاور شناس دانماركي در كتاب ايران در زمان ساسانيان.

وندیداد فرگرد ۱۵ نوشته موبدان زمان ساسانی و کتاب مغان وندیداد نوشته هاشم رضی.

وندیداد، ج 3 ، صص 16 و 12.

Majid_GC
3rd September 2011, 04:48 PM
برای اینکه سلامت جامعه تامین بشه خیلی اقدامات باید صورت بگیره ، ما همه راه ها را بستیم و

انتظار خیلی به جایی هم داریم : دارا بودن سلامت فرهنگی جامعه

صورت مسئله : برای کنترل اوضاع و سلامتی جامعه باید چیکار کرد ؟

جواب : باید حجاب رو اجبار کنیم در جامعه

صورت مسئله ی دوم: چرا هر چه داریم میریم وضعیت حجاب داره توی جامعه بدتر میشه؟

جواب دوم : جامعه ما از سلامت کافی برخوردار هست و تنها کاری که باید کرد این هست که

ارشاد بیشتر بر روی حجاب جامعه نظارت داشته و بیشتر برخورد کنه ...

صورت مسئله که سلامت فرهنگی جامعه هست رو ما به وسیله ی مقوله ی حجاب پاک می

کنیم ...! چرا که بقیه ی راه ها را بستیم و تنها راه فرار مون هم همین در و راه است.

اقای سکوت شما دارید میگید که قانون باید باشه خوب و بدش بحث دیگری هست !

خوب اشتباه همین هست قانون خوب و درست هست که باعث تعالی جامعه و موفقیت میشه نه

قانون اشتباه .../ خوب وبد بودنش اصلا باید بحث بشه ، هزار تا قانون هست اما کدومش درست و

کدومش غلط!

آقای سکوت این مقاله رو من خلاصه نوشتم و گرنه برای اثبات هریک از قسمت هاش میشه مثال

های را از قرون وسطی اروپا ارائه داد ...!

در قرون وسطی انگشت و پای زن نباید دیده می شد و قانون بد بود ... نتیجه اون قانون رو ما الان

می توینم در غرب ببینیم!

----------------

آقای سکوت این مطلب درباره ی وضعیت زن در زرتشت مربوط به دوران ساسانی هست نه قبل

از آن و اکنون.../

خود آقای مطهری می فرمایند که در دوران ساسانی عالمان دین زرتشت به انحراف رفتند و دین

وسیله ای برای مذهبیون شد و بعد از حمله اعراب هم عالمان دین زرتشت برای جلوگیری از

رسوایی شان انحرافات بعد از رسمی شدن دین زرتشت در زمان ارزدشیر بابکان را اصلاح کردند

.!.(کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران)

پس بهتره که گفته بشه زن در دوره ی زرتشت ساسانیان نه زرتشت ... چرا که وضعیت زن در

دوره های قبلی ایران از افتخارات بشر است.

Sookoot
3rd September 2011, 07:28 PM
اقای سکوت شما دارید میگید که قانون باید باشه خوب و بدش بحث دیگری هست !
خوب اشتباه همین هست قانون خوب و درست هست که باعث تعالی جامعه و موفقیت میشه نه
قانون اشتباه .../ خوب وبد بودنش اصلا باید بحث بشه ، هزار تا قانون هست اما کدومش درست و
کدومش غلط!عزیزم یه اصل پذیرفته شده بین المللی در روابط اجتماعی داریم اونم اینه که قانون اشتباه به مراتب بهتر از بی قانونیه !
این عرض بنده مفهومش این نیست که قوانین حجاب در کشورما اشتباهه / خیر کاملا درسته و من برای دفاع از این قانون دلیل حقوقی دارم نه فقط دلایل خدا پیغمبری/ منتها مشکل بر سر اجرای قانون و میزان پایبندی ما به قانونه که متاسفانه عموما بین ما قانون گریزی بیشتره تا قانون پذیری !
مسلما ان تند روی ها که در پست قبل اشاره کردین مورد قبول هیچ عقل سلیمی نیست / اتفاقاتندروهایی امثال اکبرگنجی و سازگارا و میردامادی و....که موی دختران و کراوات مردان را قیچی میکردندالان کاملا مشخصه که به کجا پناهنده شدن و با دلار امریکایی ها روزگار ننگین میگذرونند

من نگفتم الان نیز وضعیت زن درایران چنین است؟عرض شد مقارن دوره زرتشت و سلسبه ساسانی/اتفاقا اوج شکوفایی ایین زرتشت به سلسله ساسانیان برمیگردد/ بزرگترین اتشکده ها در همین زمان برپا شد/همین دوره بود که موبد موبدان در حد پادشاه و خدایگان شمرده میشدسپس هیربد و باربد و....وعاقبت خسرو پرویز که با گستاخی دعوتنامه پیامبررا پاره میکندو....
.....................
این هم نمونه احترام نظام لیبرال اومانیستی غرب به ارزش زن !کدام دموکراسی؟؟؟کدام حق ازادی حجاب و انتخاب نوع پوشش زنان ؟؟

بازداشت زنان محجبه در پارک نيويورک (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3a%2f%2fwww.tabnak.ir%2ffa %2fnews%2f187785%2f%25d8%25a8%25d8%25a7%25d8%25b2% 25d8%25af%25d8%25a7%25d8%25b4%25d8%25aa-%25d8%25b2%25d9%2586%25d8%25a7%25d9%2586-%25d9%2585%25d8%25ad%25d8%25ac%25d8%25a8%25d9%2587-%25d8%25af%25d8%25b1-%25d9%25be%25d8%25a7%25d8%25b1%25da%25a9-%25d9%2586%25d9%258a%25d9%2588%25d9%258a%25d9%2588 %25d8%25b1%25da%25a9)

اين حادثه زماني اتفاق افتاد که به 3000 عضو "جامعه مسلمانان امريکا در نيويورک" گفته شد که زنان محجبه نمي‌توانند به بخش‌هايي از پارک سرگرمي "راي" وارد شوند.

اين زنان مي‌گويند در حالي که داشته‌اند با ماموران پارک درباره اين قانون صحبت مي‌کرده‌اند با پليس تماس گرفته شده و پليس با توسل به زور آن‎ها را دستگير کرده است.
با اين حال مقامات اين پارک مي‌گويند که برخي قسمت‌هاي پارک هيچ ‌نوع پوشش سر حتي کلاه‌هاي بيس‌بال نيز مجاز نيست.
اين قانون در اين پارک در پي کشته شدن سه تن طي سال‌هاي 2004 تا 2007 وضع شد. هرچند مقامات پارک اذعان مي‌دارند که لباس هيچ نقشي در اين حوادث نداشته است، با اين حال سياست منع حجاب به عنوان سطحي مکمل آن‎چه که امنيت مي‌خوانند وضع شده است.
زنان مسلمان حاضر در اين پارک مي‌گويند که تصاوير ويدئويي نشانگر واقعيت ماجراست و هرچند نمي‌دانند چه اقدام قانوني در اين باره انجام خواهند داد اما اين را مي‌دانند که در آينده ديگر به اين پارک نخواهند آمد منبع (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3a%2f%2fwww.tabnak.ir%2ffa %2fnews%2f187785%2f%25d8%25a8%25d8%25a7%25d8%25b2% 25d8%25af%25d8%25a7%25d8%25b4%25d8%25aa-%25d8%25b2%25d9%2586%25d8%25a7%25d9%2586-%25d9%2585%25d8%25ad%25d8%25ac%25d8%25a8%25d9%2587-%25d8%25af%25d8%25b1-%25d9%25be%25d8%25a7%25d8%25b1%25da%25a9-%25d9%2586%25d9%258a%25d9%2588%25d9%258a%25d9%2588 %25d8%25b1%25da%25a9)اصولا قانون یعنی الزامات لازم
یک مثال :
تصور کنیدقانون بگذارند که همه ازادند هرچه دلشان میخواهد اینجا بنویسند!!
فحش بدهند حرفای رکیک و تهمت و افترا بزنند تمسخر و تحقیر کنند و....

خب چه میشد؟ سنگ روی سنگ بند نمیشد ! شما میشدی اولین معترض / که چرا قانون نیست و حتما از این اوضاع بلبشو ناراحت میشدی !
پس الزام لازم است !
اینکه مو و اندام زن در معرض عموم مردم نباشد هم یک الزام است اول بنفع وی سپس عموم مردم

ashkan
3rd September 2011, 08:04 PM
خیلی خوبه که ذهن خلاق و پر تکاپویی داشته باشید
آفرین آفرین

اما سعی کنید توی مسائلی مثل حجاب نظریات شخصیتونو ابراز نکنید و صرفا اونارو به عنوان بحثی که براتون تجربه بشه بکار ببرید ، حجاب مساله ای هست که افراد بزرگ مثل شهید مطهری خیلی خوب به اونها پرداختند و اگر کسی مطالعه کنه مطمئنا اون رو قبول میکنه ، ایراد کار خیلی از ماها اینه که اصلا نمیخوایم مطالعه کنیم و فقط به شنیده ها بسنده میکنیم

اینکه آیا دیدگاه زرتشت درست است یا اسلام؟ حجاب کامل خوب است یا حجاب کافی در این مقاله مورد نقد قرار نمی گیرد.

حجاب در ادیان از دو واژه حجب و حیا نشات میگیره ، کسی محجوبه که حیا هم داشته باشه ، اگر شما مساله حیا رو هم در نظر بگیرید تفاوت چندانی بین نژاد ها و ادیان در زمینه حجاب مشاهده نمیکنید و میبینید که فقط محدودیت هایی بین حد و مرز دیدن نامحرم وجود داره

Majid_GC
4th September 2011, 12:57 AM
اما سعی کنید توی مسائلی مثل حجاب نظریات شخصیتونو ابراز نکنید و صرفا اونارو به عنوان بحثی که براتون تجربه بشه بکار ببرید ، حجاب مساله ای هست که افراد بزرگ مثل شهید مطهری خیلی خوب به اونها پرداختند و اگر کسی مطالعه کنه مطمئنا اون رو قبول میکنه ، ایراد کار خیلی از ماها اینه که اصلا نمیخوایم مطالعه کنیم و فقط به شنیده ها بسنده میکنیم ممنون از شما[golrooz]
مطمئنا اگر نظر شخصی ام بود ابراز نمی کردم .../ اگر مقاله ای نوشتم به خاطر تفکرو مطالعه روی این موضوع است!
ایراده خیلی از ما ها این هست که همیشه به وضع موجود راضی هستیم ، مخصوصا در مورد مذهب و دین ، توی مرکز رواج دین هیچ وقت بحث شک و تجدید نظرو یافتن پاسخ کامل تر مطرح نیست...
در اینکه آقای مطهری محقق بزرگی هستند شکی نیست اما وقتی که ایشون مسئله ی حجاب را بررسی می کنند وضعیت متفاوت بوده ، اما الان که بر طبق این گفته ها عمل میشه نادرستی بعضی از قسمت ها به صورت عملی قابل مشاهده است.

حجاب در ادیان از دو واژه حجب و حیا نشات میگیره ، کسی محجوبه که حیا هم داشته باشه ، اگر شما مساله حیا رو هم در نظر بگیرید تفاوت چندانی بین نژاد ها و ادیان در زمینه حجاب مشاهده نمیکنید و میبینید که فقط محدودیت هایی بین حد و مرز دیدن نامحرم وجود داره چیزی که باعث میشه من خودم رو بپوشونم حیاست و اگر حیا نباشد حجابی در کار نیست روی اون موضوع هم بحثی نیست و قبول شده هست... و همون طور که گفتید حجاب در ادیان مختلف فقط شکلش تغییر کرده نه اصلش...!

عزیزم یه اصل پذیرفته شده بین المللی در روابط اجتماعی داریم اونم اینه که قانون اشتباه به مراتب بهتر از بی قانونیه !اینکه قانون هر چند بد بهتر از بی قانونی هست و یا حاکم بد بهتر از بی حاکمی هست تردیدی درش نیست اما منظور من این هست که چرا به جنبه مهم تر اون یعنی خوب وبد بدونش بحث نمی کنیم...ما نباید بحث خوب و بد بودنش رو از اصل موضوع جدا کنیم ... چرا که اصل موضوع همان درست و غلط بودنش هست!

قانون گریزی بیشتره تا قانون پذیری !قبول اما چرا؟
بهتر نیست به لایه های پایین تری بریم و دلیل رو در لایه های پایین تر بررسی کنیم.
یه مثال از فردا در کشور آمریکا بگویند که حکومت نظامی هست ،
حالا هرکس این قانون رو زیر پا گذاشت قانون گریز هست ،
دلیل قانون گریزی چیه؟ بی عدالتی ، حرف زور زدن ، اشتباه بودن قانون!
هدفم این نیست که بحث سیاسی بشه ، اما ...
اینک فلان و فلان که شما اسم شون رو می برید به کجا پناهنده شدند درست ..! اما بهتر دلیلش رو هم بگیم .../
آقای سکوت پذیرفتن این دلایل برای بدنام کردن افراد خیلی ساده فکری است .../
مثل این هست که شما برای توصیف شخصیت اوشو حرف آمریکایی ها(که دشمن تفکرات اوشو) را بزنی که میگند مشکل اخلاقی داشته است
مثل این هست که برای بدنام کردن دکتر شریعتی با حذف بخشی از کتاب ها سعی در سکولاریسم نشان دادنش داریم
برای اینکه شخصیت یک نفر رو درک کنیم بهتره کتاب ها و تفکرات رو بدونیم و روی شخصیتش قضاوت کنیم ... یا حداقل اگر بخواهیم به شنیده ها اکتفا کنیم هم موافق رو بشنویم و هم مخالف.../
من سعی در حمایت از تفکرات زرتشتی و یا لیبراسمی ندارم ...
اینکه من به شما ایراد میگریم این هست که توی اون مقاله که از زرتشت ارائه دادید مربوط به دوره ساسانیان هست نه بنیان زرتشت ،
من دوست دارم که اگر بخواهیم پوشش اسلام و تفکر اسلام را رواج بدهیم سعی کنیم که به خود اصل موضوع یعنی اسلام بپردازیم نه اینکه مثلا
بیاییم و دیگر مکاتب رو بده کنیم و خودمون بشیم خوبه چون که این همون تعصب و تحمیل محسوب میشه.
این مورد که شما درباره ی اتفاقات آمریکا میگید یا جایگاه زن از دیدگاه زرتشت(در زمان ساسانیان) به نظر من مهم نیست ...
اگر بخواهیم که ما بحث و عقاید مون رو اینگونه پیش ببریم ، خیلی از این نکات انحراف شده ی دین اسلام در زمان صفویه هم هست که اشاره شود ، که هنوز هم هست ..( اینگونه مثال ها که اصل موضوع به انحراف کشیده شده است در همه ادیان و مکاتب فکری هست پس این ها رو ما نماد اون مکاتب و ادیان نکنیم ، مثل این هست که ما یک عمل انحرافی صفویه مثل قمه زنی رو بکنیم نماد اسلام ! آیا حقیقت این است؟)
من اعتقادی به بی قانونی ندارم اما ما انسان هستیم ، پیشرفت جزء ناپذیر زندگی هست ، پس باید برای بهتر شدن تلاش کرد !
اینکه این سایت بی قانون بشه اصلا خوب نیست اما قانونی که می خواد بیاد به نظری روی فعالیت کاربر ها داره ؟ مثلا میاد میگه حرف مخالف جامعه ممنوع ، انتقاد ممنوع خوب آیا این درست است/
الزام لازم است ... اما چه الزامی نیاز هست ؟
الزامی که باعث بشه دیگر الزامات نابود بشود؟
بله الزام جامعه هست که پوشش رعایت بشه اما چه پوششی ؟
بحث روی اینه کافی یا کامل؟

Sookoot
5th September 2011, 01:56 AM
اینک فلان و فلان که شما اسم شون رو می برید به کجا پناهنده شدند درست ..! اما بهتر دلیلش رو هم بگیم .../
آقای سکوت پذیرفتن این دلایل برای بدنام کردن افراد خیلی ساده فکری است .../

جناب مجید دلیلش رو میگم امابحث سیاسی در سایت منع مقررتی داره و لازمه رعایت کنیم وگرنه من 50 تا پست براتون می اومدم خواستین تو پروفایل ! اما تعجب میکنم چون من هنوز دلیلی نیاوردم که شما بپذیرید یا نپذیرید !ضمن اینکه بنظر من اینگونه افراد مذبذب بخودی خود خوشنام نیستند که کسی قصد بدنام کردن انان را داشته باشدوتفاوت شون با دکتر شریعتی فرق از زمین تا اسمونه !
اکبر گنجی معروف به اکبر پونز! یکروز بخاطرتعصب بیجا پونز به سروصورت دختراو زن ها بدحجاب میزد ! امروز شاهرگ حیاتش به دلار امریکاییا بنده و با پس مونده های ستم شاهی سرگرم مبارزه ازپشت مونیتورشه !! و اساس مهدویت و وجود امام زمان رو منکر میشه/خودحدیث مفصل بخوان از این مجمل

http://up.vbiran.ir/images/y8a7g0yn5iy324pmifix.jpg
.........................
من سعی در حمایت از تفکرات زرتشتی و یا لیبراسمی ندارم ...

این واضحه که سعی در حمایت ندارید ، چون متن را با مقایسه حجاب در ادیان و تفکر غربی اغاز کردید صرفا در مقام مقایسه پاسخ دادم
اینکه این سایت بی قانون بشه اصلا خوب نیست اما قانونی که می خواد بیاد به نظری روی فعالیت کاربر ها داره ؟ مثلا میاد میگه حرف مخالف جامعه ممنوع ، انتقاد ممنوع خوب آیا این درست است/
الزام لازم است ... اما چه الزامی نیاز هست ؟
الزامی که باعث بشه دیگر الزامات نابود بشود؟
بله الزام جامعه هست که پوشش رعایت بشه اما چه پوششی ؟
بحث روی اینه کافی یا کامل؟

اصلا حرف من چنین نبود لطفا یکبار دیگر بخوانید
بنده ازالزامی حرف زدم که من حیث المجموع بنفع جامعه است و قرار نیست کسی با این الزام نابود شود / اصلا قانون برای حفظ حقوق انسانهاست نه نابودی انان!
مانند الزام به رعایت پوشش مناسب چه مرد و چه زن/ اینجا ایرانه جزیره لختی ها و هاوایی که نیست !

پاسخ در متن

Majid_GC
5th September 2011, 04:14 AM
حتما در پروفایل تون برای ادامه ی بحث میام ...[shaad]

اما تعجب میکنم چون من هنوز دلیلی نیاوردم که شما بپذیرید یا نپذیرید !
خوب شما اول اون وقایع رو مطرح کردید و بعد به پناهنده شدنشون!
یعنی طوری میگید که از همون اول معلوم بوده این ها پناهنده می شوند!

اصولا قانون یعنی الزامات لازم
خوب لازم یعنی چی؟
این لازم رو ما خودمون تعیین میکنیم دیگه
الزام این سایت هست که هر کس هگونه خواست صحبت نشه
اما من هم می تونم لازم رو این طور تعریف

کاربران نباید فحش بدهند حرفای رکیک و تهمت و افترا بزنند تمسخر و تحقیر کنند و....
یکبار هم هست من لازم رو برای خودم اینطور معنا میکنم

منتشر کردن سخنان ادیان زرتشت ، مسحیت و ... ممنوع ، انتقاد به جامعه و دولت ممنوع ، فقط اگر خواستید می تونید تعریف کنید!
پس این لازم رو ما خودمون هستیم که تعریفش می کنیم
اینکه این لازم تعریف شده در حجاب باعث نابودی چه الزمات دیگر میشه در مقاله گفته شده...

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد