توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا انقد امریکاییها ما رو دوست دارن؟اصلا عاشق ما هستن
M.A.A.H.R
29th August 2011, 01:15 AM
در اینکه این نظر سنجی قدیمی شده اما مهم این هستش که حقیقته
به گزارش خبرآنلاین نظرسنجی گالوپ نشان داد که آمریکاییها همچنان کانادا را به عنوان بهترین کشور شناخته و ایران را مجددا در آخرین جایگاه علاقمندی قرار دادند.
بر اساس گزارش منتشر شده در پایگاه اینترنتی «گالوپ»، این موسسه تلقی آمریکاییها را در نخستین سال دولت اوباما، درباره 20 ملتی که دائما در اخبار یا سیاست خارجی ایالات متحده برجسته شدهاند، مورد بررسی قرار داد.
90 درصد از آمریکاییها همسایه شمالیشان یعنی کانادا را بهترین کشور دانستهاند، و فقط 10 درصد از آمریکاییها ایران را به عنوان بهترین کشور اعلام کردهاند.
سایر کشورهای مورد علاقه آمریکاییها عباتند از: بریتانیا؛ 87 درصد، آلمان؛ 80 درصد، ژاپن؛ 77 درصد، رژیم صهیونیستی؛ 67 درصد، هندوستان؛ 66 درصد، فرانسه؛ 63 درصد و مصر 58 درصد.
این نظر سنجی به صورت تلفنی از 1 هزار و 25 آمریکایی بالای 18 سال و بین 12 تا 14 بهمن 1388 انجام شده است.
http://www.khabaronline.ir/images/2010-2-/10-2-20-1131900.jpg
Admin
29th August 2011, 02:44 AM
دولت فخیمه ی آمریکا کلا به کشورهایی که نفت خیز هستن علاقه ای عجیب داره ...
مثلا اگه سومالی نفت داشت الان مورد علاقه واقع میشد و کمک های ناتو خیلی زود به دست مردمش میرسید ...
M.A.A.H.R
29th August 2011, 03:10 AM
مثلا اگه سومالی نفت داشت الان مورد علاقه واقع میشد و کمک های ناتو خیلی زود به دست مردمش میرسید ...
اقا مصطفی فک کنم اشتباه متوجه شدید ایران در رده اخر بود یعنی پایین تر ازافغانستان لطفا عکس رو دوباره ببینید
M.A.A.H.R
29th August 2011, 03:10 AM
اقا مصطفی فک کنم اشتباه متوجه شدید ایران در رده اخر بود یعنی پایین تر ازافغانستان لطفا عکس رو دوباره ببینید
M.A.A.H.R
29th August 2011, 03:14 AM
آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند، تو به دنبال نگاه زیبا باش
...دکترشریعتی
sade1
29th August 2011, 03:18 AM
چون فرهنگشون بیشتر شبیه به فرهنگ ما نیست بلکه به کانادایی هایه
HANIKO
29th August 2011, 04:29 AM
اصلا میزان علاقه اونا به ما چه اهمیتی داره وقتی از واقعیات زندگی ما بی خبرن و رسانه هاشون فقط بدی های کشور مارو نشون میدن!!
Admin
29th August 2011, 05:38 AM
نه درست متوجه شدم.
منظورم این بود که اگر بحث محبوبیت باشه آخریم ولی همیشه توی رسانه ها ملت ایران محبوب بودن برای نفتشون نه برای خودشون ...
کاوه
29th August 2011, 06:34 AM
اگه ما هم رسانه های آمریکا رو داشتیم الان آمریکا منفورترین بود [cheshmak]
طلیعه طلا
29th August 2011, 09:58 AM
اگه ما هم رسانه های آمریکا رو داشتیم الان آمریکا منفورترین بود [cheshmak]
با کار ها و اعمالمون نشون بدیم ،بهتر نیست ؟
من که دارم تو خبرگذاری های معتبرشون ، دنبال مطلب شما می گردم و هنوز چیزی پیدا نکردم!!
من فکر می کنم انتشار این خبر فقط برای ما بوده و جنبه عمومی نداره .یعنی درسته چند تا کشور دیگه رو هم در این چرخه نظر سنجی به صورت صوری به ثبت رسوندن. اما ، هدف اصلی نشونه گیری به سمت ما بوده.چرا این نظر سنجی به کشور ایران ختم شده ؟ حداقل باید 60 ، 70 تا کشور رو نشون میداد. مثل انواع توتال های دیگه شون.
تازه،در انتخاب رنگ هم حساب شده عمل کردن . وگر نه آمریکایی ها تو تموم بیلان ها و نظر سنجی های رسمی و هدفمندی که ارائه میدن ،قسمت خالی نظر سنجی رو یا ترام می کنن یا سفید میذارن.این جا می خوان یه جورایی عکس نظر سنجی رو هم به دیگران یاد آوری کنن که در قسمت سبز کمرنگ شما می تونید میزان محبوبیت اون ها رو نسبت به ما هم بدونید.اونم با در صد.
علایی-فروزان
29th August 2011, 10:39 AM
به نظر من:[kootak] همه ی کشور ها بدی وخوبی خودشونو دارن.
کاوه
29th August 2011, 01:16 PM
[QUOTE=طلیعه طلا;275439]با کار ها و اعمالمون نشون بدیم ،بهتر نیست ؟
منظور من اینه که رسانه های آمریکا توی غرب جوی ساختن که شهرونداشون فکر کنند ایران بدترین ، نا امنترین و ... ترین کشور دنیاست .
من از یه آمریکایی (بی واسطه) شنیدم که میگفت ، که شهروندانشون فکر میکنند ایران در همون 200 سال پیش مونده و فکر نمیکنند دسترسی به فناوری روز در ایران مقدور باشه .(در عصر شتر سوارها [cheshmak])
الان رسانه های آمریکا شهروندانشون رو به هر طرف بخوان میبرن . . .
البته اوضاع داره تغییر میکنه . . .
(Amir p)
2nd September 2011, 10:27 PM
به درک که دوست ندارن فدای سر همه ایرانیها . ما که همو دوست داریم این خوبه [esteghbal]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.