PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث بحث داغ هفته: یکسال با مقدراتی که گذشت...

باستان شناس
24th August 2011, 07:26 PM
درود به همه دوستان عزیز و گرامی [golrooz]

موضوع این هفته توسط اقا مهدی مدیر تالار مذهبی تعیین شده
وامیدوارم بحث خوبی رو در پیش بگیریم [golrooz]

موضوع بحث هفته
یکسال با مقدراتی که گذشت...

دوستان عزیز من در توضیح عنوان عرض کنم

منظور تقدیر های و قسمت هایی بوده که از ماه رمضان سال گذشته تا به امسال داشته اید چقدر بوده ؟

یعنی دعاها و نیاز های درخواستی که که از خداوند متعال داشته در سال قبل چقدر مورد استجابت قرار گرفته و انها چقدر در زندگی شخصی و اجتماعی شما نمودار بوده است .....?

ایا منظورهای شما توسط خدا مورد عنایت بوده ?
ایا شما راضی بودید ?

و یا میگوید ای کاش این نیازم توسط خدا مورد عنایت قرار نمیگیرد....?
در واقع ایا دعاهای شما به صلاح شما بوده یا خیر ؟

باستان شناس
24th August 2011, 07:31 PM
http://img.tebyan.net/big/1387/12/23219157481221192452293514424116916915014798.jpg

«و قال ربکم ادعونی استجب لکم ان الذین یستکبرون عن عبادتی سیدخلون جهنم داخرین»

و خدای شما فرمود که:

مرا بخوانید تا دعای شما را مستجاب کنم و آنان که از دعا و عبادت من اعراض و سرکشی نمایند با ذلت وارد دوزخ می‌شوند.

(سوره مومن، آیه 60)

بهـمن
24th August 2011, 08:56 PM
یعنی دعاها و نیاز های درخواستی که که از خداوند متعال داشته در سال قبل چقدر مورد استجابت قرار گرفته و انها چقدر در زندگی شخصی و اجتماعی شما نمودار بوده است .....?

هیچی نبوده . ینی درخواست ها و اجابت هام هیچ کدوم به نتیجه نرسیده...[labkhand]
البته میدونم الان شاید بگن که خب لابد صلاحت نبوده ...
اما من درخواست کردم عاقبت به خیر بشم ... ( ولی نشدم) شاید صلاحم نبوده.... اما میگن خدا صلاح بنده هاشو میخواد
من دعا کردم که از این فقــر فرهنگی و انسانی که ایران توش هست بیرون بیاییم ... اما نیومدیم( خب شاید اینم صلاح نبوده ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

اصلا ما هیچی بر صلاحمون نیست پس همان به که همان به!!![nishkhand]

Sookoot
24th August 2011, 09:09 PM
ایا منظورهای شما توسط خدا مورد عنایت بوده ?
ایا شما راضی بودید ?

و یا میگوید ای کاش این نیازم توسط خدا مورد عنایت قرار نمیگیرد....?
در واقع ایا دعاهای شما به صلاح شما بوده یا خیر ؟

بیشتر از یه رضایت معمولی ...
پارسال یه چیزایی خواستم خدا خیلی بیشتر از اون چیزایی که ازش خواستمو بهم داد...
یه چیزو فهمیدم اونم اینکه :چقدر خواسته هام حقیر و کوچیکه...

هر چقد من بخودم عنایت نداشتم خدا انگار حواسش بهم بود..ازش ممنونم

کشاورزجوان1
24th August 2011, 09:37 PM
من از امسال به بعدتصمیم گرفتم

باخواسته ها ودعاهایی که میکنم برام انتظار ایجاد نشه

اگرهم خواسته ام براورده نشدخدادوستم داره خدادوست داره این دعاها بهونه ای باشه واسه رابطه خالق وبنده اش پس ای خدای مهربون به من این ظرفیت روبده تابدونم اگه تواین دنیا دعام استجابت نشد اونم بخاطر اینکه به صلاحم نبوده عوضش تواون دنیاسعادتی درانتظارمه
عامین[dooa]

طلیعه طلا
24th August 2011, 09:39 PM
من خیلی دوست دارم واسه خودم با زبون خودم دعا کنم ، اما وقتی فرصتش پیش میاد ،قادر به بیانش نیستم و یه جورایی خجالت می کشم و به همون دعای وارده اکتفا می کنم.

بیشتر خواسته های من، دعا و استجابت دعا واسه اطرافیان و ملتمسینه .

همیشه خدا در حقم لطف داشته و واقعا با فضلش با من رفتار کرده و من تنها کاری که از دستم بر میومده ( اگه تونسته باشم ، که مطمئنم نتونستم) شکر گزاریه .

خیلی به حکمت و مصلحت الهی معتقدم . (واسه همین اگه اتفاق نا خوشایندی هم بیفته ، بیش تر از یه چند روز اذیتم نمی کنه و سریع به حالت اولم برمی گردم.)به خاطر همین همیشه راضی به مقدرات الهی هستم.

الهی شکر

*مینا*
24th August 2011, 09:53 PM
راستش چیزایی که من خواسته بودم قدرِ سال پیش با چیزایی که اتفاق افتاد خیلی فرق داشت .. شایدم فاصله ای ندارن و من قدرت چفت کردنشون رو ندارم :-??

سال گذشته ی من، یه اتفاقات خیلی خاصی افتاد ، خیلی خاص ...
اصلا فکرشم نمی کردم همچین باشه ، ولی شد ...
خوبی هاش که حرفی توش نیست ، ولی بدی هاش هم الان که فکر می کنم می بینم آخرش خوب تموم شد ، چون یه درجه (شایدم بیشتر) سطح فکریم رو بالاتر برد ...
شاید واقعا چیزی بیشتر از اونی که خواستم رو بهم داده و داره می ده ...

کشاورزجوان1
24th August 2011, 10:33 PM
من از امسال به بعدتصمیم گرفتم
با خواسته هاودعاهایی که میکنم برام انتظارایجادنشه
اگرهم خواسته هام برآورده نشدازخداناامیدنشم چون خدادعاروبهونه ای واسه ارتباط خالق وبندش قرارمیده هرچی استجابت دعا طولانی تر میشه ارتباط بین بنده وخدا هم بیشتر میشه
میدونم اگه این دنیا به حاجتم نرسم عوضش خداتواون دنیا سعادتی برام درنظرمیگیره[golrooz]

غزل بارون
24th August 2011, 10:43 PM
از ماه رمضون سال پیش تا حالا میشه گفت رضایت دارم از اتفاقات رخ داده یه تجاربی بدست آوردم که خیلی بزرگم کرد.سال 88تا 89 یه مشکل دنباله داری پیش اومد که به ته خط رسیده بودم ولی خوب خدا همیشه کمک حالم بود و با یه خواب باعث شد به کارهایی رو بیرم که زندگیم رو به زیبایی رسوند و اون خواب باعث شد تا بفهمم بهتره سال گذشته رو به خاطرات بسپارم و نگاهم به زندگی رو عوض کرد منظورم اینه که خدا بهم چیزی که خواستمو نداد ولی در عوضش یه موقعیتایی برام پیش آورد که خیلی واسم بهتر بود و زندگی رو برام پر معنا کرد.به نظر من بهتره همیشه در هنگام دعا بگیم خدایا هر چی صلاحه و زیباست همونو رو برامون پیش بیار با همه سختیاش

داداشی
24th August 2011, 10:51 PM
سلام
از بچگی خدا خیلی بهم لطف داشت اینو حس میکردم
ولی سال 89 نمیدونم چرا ولی شاید ناسپاس شدم نمیدونم بیشتر چیزهامو ازم گرفت یعنی میشه گفت همه چیزمو ازم گرفت(بعضی از دوستان سایت کم و بیش در جریان اتفاقات پارسالم هستن) اولش نتونستم درک کنم خوب طبیعی هم بود وضعم خراب بود کم کم از اون حالت دراومدم شب قدر پارسال درست یادم نیست چی دعا کردم ولی بعد اینکه اومدم به این سایتو و باز گرفتن اشخاصی که برام عزیز بودن و سختی ها ادامه داشت. واقعا نمیدونم چرا ؟حالم هم بد بود (خودمونی بگم سوالاتی داشتم از خودم و خدا که یقین دارم وسوسه بود و داشتم به بیراهه میرفتم بد جور)
درست بعد اینکه دوباره اعتقادم نرفته برگشت و کمک روحی تمام دوستان دعا کردم احساس میکنم اولین باری بود که سبک شدم بعد اون چیزی بهم داد که باعث شد کنار بیام با از دست دادن عزیزانم.
امیدم زیاد شد. شکرش گفتم الان نه به سیاهی پارسال فکر میکنم نه به حکمتش شک دارم

s.golgol
24th August 2011, 11:19 PM
منم همیشه دعاهام و خواسته هام از خدا رو مینویسم این کارو میکنم تا یادم نره وقتی هر سال رو مرور میکنم میبینم خیلی از خواسته هام برآورده شده همیشه مادرم میگه خدا خیلی بخشنده است هرگز ازش کم نخواه راستم میگه همیشه توی دعاهام میگم اگه میدونی صلاحم هست حاجتمو برآورده کن و امروز با ایمان میگم اگه به چیزی که نخواستم نرسیدم دلیلش برام مثل روز روشن شده خدای مهربون یه طوری بهم نشون داده که اگه پاسخش به درخواستم نه بوده از حکمتشه و باید باز هم شاکر باشم
برعکس دوستمون که گفته هروقت میخواد دعا کنه روش نمیشه من با خدا خیلی راحتم و همه ی حرفامو بدون هیچ خجالتی بهش میگم اون بهترین دوست هر آدمیه
خدای مهربونم دوست دارم

محسن آزماینده
24th August 2011, 11:40 PM
سلام

شايد گفتن اين حرفا تو اين تالار درست نباشه ولي وضعيتي كه چند ماه گرفتارش هستم اذيتم ميكنه

همه ما چيزايي در مورد قانون جذب شنيديم
چيزي كه بهش فكر ميكنيم را جذب ميكنيم

به نظر من دعا كردن هم دقيقا همين همين حالتيه
وقتي چيزي را از خدا ميخواهيم به طور غير مستقيم به آن فكر ميكنيم و آن چيز (يا اتفاق)توسط امواج آلفاي مغز ما جذب ميشوند

وقتي دعا مستجاب نميشه"حتما حكمتي دارد"
وقتي قسمتي از قران را متوجه نميشيم"رمز بين خدا و پيامبر است"
اگر اين يك رمز بين خدا و پيامبر است و قرار است تا قيامت كشف نشود چرا بايد در قران كه مرجع فقهي مسلمانان است آورده شود
چرا بدون اينكه دنبال علت مستجاب نشدن دعا برويم ميگوييم حكمتي داشته است كه نميتوانيم دركش كنيم

لطفا راهنمايين كنيد

NeshaNi
24th August 2011, 11:47 PM
خیلی دعاکردم ولی یکی ازدعاهامو خیلی ازته دلم میخواستم ازخدااونم بهش رسیدم وقتیم بهش رسیدم مسیرزندگیم عوض شدمن به این اعتقاد دارم که ادم وقتی یه چیزیرو ازته دلش باحسرت ازخدا بخواد هیچوقت خدا دلشو نمیشکونه[labkhand]

Sookoot
25th August 2011, 12:51 AM
به خداگفتم: حاجاتم را براورده کن !

فرمود : بازبانی که پاک و بی الایش است و فارغ از گناه بخوان / زبانی که دروغ نگفته و قلبی را نشکسته

عرض کردم: زبان من چنین صفاتی را نداردمن بازبانم بسیار گناه کرده ام

فرمود پس به دیگران بگو دعایت کنند چون تو با زبان انان گناه نکرده ای !

اری ! این است سنت الهی : که دعای دیگری درحق دیگری مستجاب است !

طلیعه طلا
25th August 2011, 02:11 PM
سلام

شايد گفتن اين حرفا تو اين تالار درست نباشه ولي وضعيتي كه چند ماه گرفتارش هستم اذيتم ميكنه

همه ما چيزايي در مورد قانون جذب شنيديم
چيزي كه بهش فكر ميكنيم را جذب ميكنيم

به نظر من دعا كردن هم دقيقا همين همين حالتيه
وقتي چيزي را از خدا ميخواهيم به طور غير مستقيم به آن فكر ميكنيم و آن چيز (يا اتفاق)توسط امواج آلفاي مغز ما جذب ميشوند

وقتي دعا مستجاب نميشه"حتما حكمتي دارد"
وقتي قسمتي از قران را متوجه نميشيم"رمز بين خدا و پيامبر است"
اگر اين يك رمز بين خدا و پيامبر است و قرار است تا قيامت كشف نشود چرا بايد در قران كه مرجع فقهي مسلمانان است آورده شود
چرا بدون اينكه دنبال علت مستجاب نشدن دعا برويم ميگوييم حكمتي داشته است كه نميتوانيم دركش كنيم

لطفا راهنمايين كنيد

من میتونم تا حدی براتون توضیح بدم . اما این جا ،جاش نیست.
مسیر تاپیک ( به دلیل سوال و پاسخ های احتمالی )تغییر میکنه.

بهـمن
25th August 2011, 02:23 PM
من میتونم تا حدی براتون توضیح بدم . اما این جا ،جاش نیست.
مسیر تاپیک ( به دلیل سوال و پاسخ های احتمالی )تغییر میکنه.

اگه وقتتون شد واسه منم توضیح بدین[esteghbal][nishkhand]

(Amir p)
25th August 2011, 05:27 PM
راستییتش برای من بسیار تلخ و ناگوار بود کلی خبر فوتی نزدیکانمو شنیدم [negaran]

عرفان سلیم زاده
25th August 2011, 07:56 PM
البته من حدودا 3 تا 4 ماهه که به این سایت اومدم اما باید بگم که خدا این نعمت رو بهم داده که هرچی که بخوام مقدماتش برام جور میشه...نمیخوام حرف مفت زده باشم چون کسانی که این حرفا رو میزنند بیشتر ادمایی هستند که از لحاظ روحی روانی مشکل دارند...
من تو زندگیم سختی های زیادی رو تحمل کردم و میکنم اما یه حسی هیچ وقت نذاشته که خدارو بزارم کنار و نا امید بشم.البته شده که چند بار تصمیم های عجولانه بگیرم اما هیچ وقت این تصمیمات چنان تاثیری رو هدفم نذاشته...
خدا رو شکر میکنم که با این وضعی که از یاد هامون بردیمش هنوز دوستمون داره بهمون میگه نامید نشیم...

mahdiye65
25th August 2011, 08:29 PM
سلام
برا منم بعضی هاش مستجاب شده..بعضی ها هم نه
به هر حال شکر خدا

HANIKO
26th August 2011, 02:33 AM
بیشتر اتفاقات و خواسته هام مال این ماه بود[cheshmak]

ولی به داده های سال قبل و داشته های قبل ترش خدا را شاکرم

میدونم کمه ولی همش مال توإ خدااااااااااااااااااااااا ااااااا[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
شاید بهتر باشه عزیزانمون در تالار مذهبی بیان و اینجا کمک کنند تا دوستان پاسخ شبهاتشون رو به دست بیارن[golrooz]

elmamoz
26th August 2011, 03:59 PM
[soal][soal][soal][soal][afsoorde][afsoorde]نمیدونم چی بگم واقعن سالی که گذشت واتفاقاتیکه برام افتاد هنوز نمیدونم که خیرم توش بوده یانه.راستشو بخواین یک سری مسایل برام پیش اومد که نه حل شده ونه حل نشدنش آزارم میده فقط چیزایی یادم میاد که بااینکه گذشتن ولی بعضی وقتا بدجوری دلم رو میسوزونه.تاحالا سالهاییکه برام گذشتن هم تلخی داشته هم شیرینی ولی تلخیش برام بیشتر بوده به قول مامانم که میگه دنیا به مثال کوزه ی زرین است گه شور وگهی تلخ وگااااهی شیرین است برای منم شیرینیش خیلی کم بوده تاحالا.همه بهم میگن تو ناشکری ولی وقتی فکر میکنم میبینم آرزوی داشتن کار وفرزند ویک زندگی که توش احساس آرامش کنی کجاش به ناشکری برمیگرده ویا داشتن ذره ای اعتبار :اعتباریکه بنده های ناچیز خدا فکر میکنن وقتی ازبینش ببرن راحت دوباره بدست میاد غرور شکسته . من توی دنیا کسی رو ندارم که بتونه واقعن کمکم کنه ولی در عوضش خدایی دارم که هر چند از کاراش چیزی سر در نمیارم ولی مطمئنم آخرشو خوب تموم میکنه .حرفای ناگفته زیاد دارم ولی مجال گفتن نیست سرتونو بدرد نیارم .خیلی دوستون دارم التماس دعا

Elohim
26th August 2011, 05:43 PM
امیدوارم موفق باشم و باشید

Isengard
27th August 2011, 05:43 AM
....
از سال پیش تا الان اتفاقات زیادی افتاد که خیلی هاش یادم نیست ، شاید زیاد مهم نبودند ، شاید فقط تو اون برهه زمانی اهمیت داشتند.
به هر حال خوب و یا بد گذشت.
چند موردی که یادم هست ، خواستیم ، برخی اجابت شد ، برخی هم به پیک شلوغی عرش خورد و پاسخ نیومد ، فکر کنم اون بالاها افتاده یه گوشه داره خاک میخوره. اسم این رو میذاریم قسمت نبود ، به صلاح نبود... هر چی که بود پاسخی نداشت ، حداقل من تلاشم رو کردم ، از این بابت وجدانم آسوده هست.
یک مورد هم بود که بعدا دلیل عدم اجابتش رو فهمیدم ، چون اگر اجابت میشد وقتی کمی جلوتر میرفتم به ضررم تموم میشد و اون موقع حتما یه گونی خاک رو روی سرم خالی میکردم که ای کاش نمیخواستم ، ولی شکر که حواس یکی اون بالا به اوضاع هست ، از این خندم میگره وقتی اجابت نشد حالم گرفته شد ، بد و بیرا هم به خودم گفتم ، اما وقتی دلیل برام روشن شد 180 درجه مساله فرق کرد و کلی خوشحال شدم ، یک لحظه ناخودآگاه یاد اون روزی افتادم که واسه اینکه پاسخ نیومد حالم گرفته بود و خندم گرفت... خودمونیم چقدر از همه چی ناله و شکایت میکنیم !
اینجاست که میگه :
چه خندون ، چه گریون ، داره میگذره عمرا
خودت رو ، نرنجون ، به کامت باشه دنیا... (به جون خودم[nishkhand])
یاحق

kurosh_abm
27th August 2011, 12:59 PM
بهتر است که در این دنیا فکر کنم خدا هست و وقتی به دنیای دیگر رفتم بدانم که نیست . و این بسیار بهتر از این است که در این دنیا فکر کنم خدا نیست و در آن دنیا بفهمم که هست .
آلبر کامو

یگانه جان
27th August 2011, 04:27 PM
من چون آدمیزادم و خیر و صلاح خودم رو نمی دونم برای همین همیشه آخر دعام می گم : خدایا من نمی دونم بهترین برای من چیه ولی تو می دونی پس خواهش می کنم بهترین حالت رو برای دعای من مستجاب کن و بهترین ها رو بهم بده (آخه من یه کم از خود مچکرم....[nishkhand]) خدا هم چون خیلی نازنینه همیشه این کارو می کنه . شما هم امتحان کنید . هر کس امتحان کرده فهمیده حق با منه . پس از ته دل [dooa] کنید که خدا همیشه برای هممون بهترین رو بخواد ... [golrooz]

win-boy
27th August 2011, 11:03 PM
بحث هایم با تو معمولا به جایی نمی رسد ..... !

هر ماه یک دعایم را مستجاب کنی

به تفاهم می رسیم !!!

zahra havasi
28th August 2011, 10:56 AM
http://img.tebyan.net/big/1387/12/23219157481221192452293514424116916915014798.jpg

«و قال ربکم ادعونی استجب لکم ان الذین یستکبرون عن عبادتی سیدخلون جهنم داخرین»

و خدای شما فرمود که:

مرا بخوانید تا دعای شما را مستجاب کنم و آنان که از دعا و عبادت من اعراض و سرکشی نمایند با ذلت وارد دوزخ می‌شوند.

(سوره مومن، آیه 60)

سلام. اولیا مرسی بابت این مطلب.
ثانیا اینکه من هرچی ا خدا خواستم تو شب قدر هیچکدومشو بهم نداد. باور کنید.
ولی صد برابر از اون بهنرو بهم داد. [labkhand]

رضوان 2014
31st August 2011, 06:44 PM
با سلام خدمت شما، اینقدر تو فکر اجابت دعا نباش...
کدوم دعا اجابت نشد...
میدونی تو دعاهایمون چیه...
خدایا من میخوام تو کنکور دکتری قبول بشم در صورتی که اصلاً مطالعه ای نداشتم...
خدایا من میخوام کار بگیرم در صورتی که صبح تا غروب پشت کامپیوتر سرِ اینترنتم...
خدایا من میخوام زندگی خوبی داشته باشم ولی عملی از من سر نمیزنه...

در صورتی که هر جا میریم دم از مدرک تحصیلی میزنیم آقا منننننم کاردانم کارشناسسسسم کاررررررررررر و ...

آخه خدا دیگه چه کار کنه آیا فکر کردید عکس این بشه چه میشه؟
خدا میگه حالا من فقط و فقط یک دقیقه نفس کشیدنو ازت بگیرم یا نه یه کم تخفیف بده بگه والدینمونو ازمون میگیره اون وقت چطور؟
خدا خیلی بزرگه در صورتی که ما توقعمون زیاده پس باهم بیام شکرش رو بجا بیاریم در صورتیکه اصلا به یک مثقال تشکر ما نیاز نداره.
ببخشید وقتتون رو گرفتم.

win-boy
5th September 2011, 02:16 PM
خدایا...
من هیچوقت منکر وجودت نشدم، فقط گاهی حس میکنم که وجود منو انکار میکنی ...!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد