ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسر

داداشی
17th August 2011, 04:08 PM
تیرامیسو ایتالیایی

تیرامیسو یه دسر ایتالیایی هست. که اینی که میبینید به دوروش با تخم مرغ و بدون تخم مرغ درست میشه. میتونید درون ظرف پیرکس یا داخل ظرفهای کوچک به صورت تک نفری میل کنید.

مواد لازم:
شکر---100 گرم
بیسکوئیت لیدی فینگر--- 12 عدد
به به قهوه اسپرسو--- یک فنجان گرم نباشه سرد
خامه ---400 گرم
ماسکراپونه اسم با کلاسشه[nishkhand]---250 گرم (همون پنیر خامه ای)
کمی پودر کاکائو
سیروپ وانیلا---2 قاشق چای

طرز تهیه:
ابتده خامه رو با شکر مخلوط کنید و یه روز بگذارید در دما 0 تا -2 بعد خامه رو دوباره هم بزنید تا یک دست بشه.
بعد ماسکراپونه رو بهش اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست بشه. توجه کنین که زیاد نزنین ها یک دفعه دیدی شل شد دیگه نمیشه کاری کرد
بعد لیدی فینگر ها رو با اسپرسو خیس کنید که طعم قهوه داشته باشه و ته ظرف بچینید کنار هم و روش رو با کمی خامه و ماسکراپونه که آماده کردید بریزید. و این عمل رو تکرار کنید.
بعد بزارید توی یخچال به مدت 3 ساعت. موقع میل کردن با چای صاف کن روش رو با پودر کاکائو تزئین کنین.
میشه این پایینی. خوشمزه هست.
تازه اون گل های کاکاائویی رو میبینین رو عکس برید قنادی بخرین ساختش حوصله میخواد و دقت.

http://www.uc-njavan.ir/images/901grtbqhjzsvzkds9dz.jpg

طلیعه طلا
17th August 2011, 04:31 PM
به به!
دارندگی و برازندگی .
کارو کاسبی دوم مبارک
این که ظاهرش هوش از سر آدم میبره .
بی انصاف ، همین جوری داریم غش و ضعف میریم ،
خودمونو بستیم به نت که یادمون بره اونم شما نذارین.
این مقدار مواد واسه چن نفره ؟
فک کنم اگه روش به جای کاکائو ، شکلات تلخ رنده کنیم بتر بشه.
راستی ما
به به قهوه اسپرسو نداریم ، میشه فقط از قهوه اسپرسو استفاده کنیم ؟

داداشی
17th August 2011, 04:44 PM
به به!
دارندگی و برازندگی .
کارو کاسبی دوم مبارک
این که ظاهرش هوش از سر آدم میبره .
بی انصاف ، همین جوری داریم غش و ضعف میریم ،
خودمونو بستیم به نت که یادمون بره اونم شما نذارین.
این مقدار مواد واسه چن نفره ؟
فک کنم اگه روش به جای کاکائو ، شکلات تلخ رنده کنیم بتر بشه.
راستی ما
به به قهوه اسپرسو نداریم ، میشه فقط از قهوه اسپرسو استفاده کنیم ؟

[nishkhand]اون به به برای خودم بود من قهوه زیادی دوست دارم

طلیعه طلا
17th August 2011, 04:55 PM
[nishkhand]اون به به برای خودم بود من قهوه زیادی دوست دارم

مقادیری که ارائه شد ، واسه چند نفر بود ؟

داداشی
17th August 2011, 05:17 PM
مقادیری که ارائه شد ، واسه چند نفر بود ؟

ببین بیسکویت لیدی فینگر رو وقتی شما درست میکنی میتونی به هر شکلی که بخوای درست کنی مسطح یا هر شکلی ولی اصل این بیسکویت مثل باگت هست ولی به درازای انگشت دست
تو خونه ما هر لیدی فینگر (شکل باگتی) رو یک نفر میخوره
البته من جدام [nishkhand] خیلی میخورم

طلیعه طلا
17th August 2011, 06:05 PM
ببین بیسکویت لیدی فینگر رو وقتی شما درست میکنی میتونی به هر شکلی که بخوای درست کنی مسطح یا هر شکلی ولی اصل این بیسکویت مثل باگت هست ولی به درازای انگشت دست
تو خونه ما هر لیدی فینگر (شکل باگتی) رو یک نفر میخوره
البته من جدام [nishkhand] خیلی میخورم

یعنی همه ی مقادیر رو تقسیم بر 12 کنیم تا پرس یه نفرش در بیاد.( فک نکنما ؟)

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی ایها الناس کسی میتونه پاسخ گو باشه ؟

داداشی
17th August 2011, 07:38 PM
دخترخوب دارم بهت میگم دیگه امشب برات درست کردن لیدی فینگر رو میزارم
الان دارم بهت میگم هر لیدی فینگر برای یک نفر
یکم به نوشته من توجه کنی بد نیست گفتم اگه باگتی درست کنی اونم اندازشو بهت نگفتم بعد شما میای میگی تقسیم بر 12 کنیم(فکر نکنما) من گفتم تقسیم کن؟
اون عکسی که میبینی تخت هست یعنی درست شده یعنی اگه شما بیسکویتی که درست میکنی 4 در 4 باشه 3 تا برای هر نفر کافی هست

طلیعه طلا
20th August 2011, 08:32 AM
دخترخوب دارم بهت میگم دیگه امشب برات درست کردن لیدی فینگر رو میزارم
الان دارم بهت میگم هر لیدی فینگر برای یک نفر
یکم به نوشته من توجه کنی بد نیست گفتم اگه باگتی درست کنی اونم اندازشو بهت نگفتم بعد شما میای میگی تقسیم بر 12 کنیم(فکر نکنما) من گفتم تقسیم کن؟
اون عکسی که میبینی تخت هست یعنی درست شده یعنی اگه شما بیسکویتی که درست میکنی 4 در 4 باشه 3 تا برای هر نفر کافی هست

من به نوشته ها توجه کردم که اینو پرسیدم . [soal]
شما ففط و فقط در مورد لیدی فینگر گفتین . من منظورم تمام مواد بود .مثلا خامه برای یک نفر چه قدر ، پنیر خامه ای چه قدر و....... فک کنم شما با دقت نخوندی [khande]
من درستش کردم با اون میزان موادی که داده بودین برای 4 نفر خوش خوراک و برای 6 نفر معمولی خوبه .
چون دسره ، و بعد از صرف غذا میل میشه ، فک کنم واسه همون 6 نفر مناسب تر باشه.
در ضمن از لایه های بسیار بسیار نازک موز هم در بین بیسکوئیت ها استفاده کردم خوش مزه تر شد .
سری بعدی از خامه آماده قنادی استفاده کردم به جای خامه معمولی . یه کم شکرش رو کمتر کردم . در ضمن باز هم موز داشت ، خوشمزه تر از سری قبل اول شد.

F.PHYSICIST
20th August 2011, 10:21 AM
تیرامیسو ایتالیایی

تیرامیسو یه دسر ایتالیایی هست. که اینی که میبینید به دوروش با تخم مرغ و بدون تخم مرغ درست میشه. میتونید درون ظرف پیرکس یا داخل ظرفهای کوچک به صورت تک نفری میل کنید.

مواد لازم:
شکر---100 گرم
بیسکوئیت لیدی فینگر--- 12 عدد
به به قهوه اسپرسو--- یک فنجان گرم نباشه سرد
خامه ---400 گرم
ماسکراپونه اسم با کلاسشه[nishkhand]---250 گرم (همون پنیر خامه ای)
کمی پودر کاکائو
سیروپ وانیلا---2 قاشق چای

طرز تهیه:
ابتده خامه رو با شکر مخلوط کنید و یه روز بگذارید در دما 0 تا -2 بعد خامه رو دوباره هم بزنید تا یک دست بشه.
بعد ماسکراپونه رو بهش اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست بشه. توجه کنین که زیاد نزنین ها یک دفعه دیدی شل شد دیگه نمیشه کاری کرد
بعد لیدی فینگر ها رو با اسپرسو خیس کنید که طعم قهوه داشته باشه و ته ظرف بچینید کنار هم و روش رو با کمی خامه و ماسکراپونه که آماده کردید بریزید. و این عمل رو تکرار کنید.
بعد بزارید توی یخچال به مدت 3 ساعت. موقع میل کردن با چای صاف کن روش رو با پودر کاکائو تزئین کنین.
میشه این پایینی. خوشمزه هست.
تازه اون گل های کاکاائویی رو میبینین رو عکس برید قنادی بخرین ساختش حوصله میخواد و دقت.

http://www.uc-njavan.ir/images/901grtbqhjzsvzkds9dz.jpg

واااااااااااااااااای دارم میمیرم برااااااااااااش[taajob2]
کاش زودتر اذان بگن[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد