ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شايعه پيدا شدن آدم كوتوله هاي 30 سانتي در ايلام!

Rez@ee
16th August 2011, 10:26 AM
حين عمليات راهسازي در محور ايلام - حميل به كرمانشاه و در منطقه اي به نام تنگه قير دو آدم كوتوله پيدا شده كه يكي از آنها فرار كرده و ديگري اكنون نزد كارگران شركت راهسازي اين محور است.

به گزارش عصر ايران برخي هم مي گويند اين آدم كوتوله ها دو نفر بودند كه يكي از آنان حين فرار با پرتاب سنگ توسط چوپاني كشته مي شود و ديگري موفق به فرار نشده و چوپان زنده آن را مي گيرد.

بنا بر فيلم و تصاوير اين بلوتوث؛ اين آدم كوتوله ها با ظاهر و بدني سراسر مودار حدود 30 سانتي متر قد دارند و بر بازوي سمت راست يكي از آنان انگشتر يك انسان عادي قرار دارد كه گوياي اندازه بازوي وي با انگشت فردي معمولي است .

http://salijoon.info/mail/900525/1607674.jpg (http://salijoon.info/)

برای دانلود کلیپ اینجا کلیک کنید (http://salijoon.info/mail/900525/ilam.wmv)
Ilam.wmv 2.5M
اين بلوتوث در روزهاي گذشته به حدي در بين گوشي هاي همراه مردم ايلام رد و بدل شده كه باعث رواج شايعات فراوان و مختلفي شده است و حتي در برخي از وبلاگها و سايتهاي غير رسمي اين استان ، مطالبي درباره اين مساله نقل گرديده است.

حتي بين مردم شايع شده كه اين آدم كوتوله ها جمعيتي بيش از 200 هزار نفر دارند و زير زمين زندگي مي كنند.

هرچند كارشناسان اين شايعات را غير واقعي و تصاوير را دستكاري شده با استفاده از فن فتوشاپ مي دانند اما با اين حال؛ انتشار فيلم و تصاوير اين آدم كوتوله ها موجي از اخبار و روايتهاي گوناگون را در ايلام به دنبال داشته و همچنان در بيشتر محافل اجتماعي در مورد آنها بحث و گفت و گو در جريان است.

با وجود بحث و جدل هاي فراوان در بين مردم ايلام در مورد اين موضوع كه به يكي از سوژه هاي داغ اجتماعي مبدل شده تاكنون هيچگونه اظهار نظر رسمي درراين زمينه انجام نشده است.

منطقه تنگه قير بر سر جاده جديد ايلام به كرمانشاه كه شايعه پيدا شدن اين آدم كوتوله ها در آنجا شروع شده تا پيش از احداث راه ملي ايلام - حميل به كرمانشاه يكي از مناطق بكر و پرت استان ايلام به شمار مي آمده و پاي كمتر انساني تا پيش از احداث و ساخت جاده ايلام - حميل به منطقه كوهستاني تنگه قير افتاده است ، شايد همين موضوع باعث سوء استفاده شده و برخي را بر آن داشته تا با انتشار فيلم و تصاوير اين آدم كوتوله ها ذهن و افكار مردم را به بازي بگيرند.

گفتني است سال گذشته نيز بلوتوثي دست به دست شد با اين مضمون كه موميايي هخامنشي در شهرستان دره شهر پيدا شده است.

با توجه به اينكه اين عكس يا فيلم از طريق تلفن همراه منتشر شده و معلوم نيست كه از كجا و چگونه با نام كوتوله هاي حميل منتشر شده است وقتي كه سال گذشته موميايي هخامنشي نيز از طريق تلفن همراه با نام موميايي دره شهر منتشر شد با كمي جستجو در دنيايي اينترنت معلوم شد كه اولين بار در آذربايجان شرقي يك موميايي تقلبي كشف شده و همان جسد تقلبي در ايلام با يك rename ساده آن را تغيير داده و موميايي دره شهر در ايلام منتشر شد و چند روز بعد همان بلوتوث در سنندج سر در آورد و تعدادي دنبال گم شده اي به نام موميايي گشتند و امروز درست همان اتفاق افتاده البته با نام كوتوله هاي حميل كه باز همان داستان rename در تلفن همراه كه به سادگي نام ان را تغيير داده و امروزه همه صحبت از كوتوله هاي حميل مي كنند و فردا معلوم نيست سر از كجا در مي اورد و با چه نامي.

Mr.Engineer
16th August 2011, 11:58 AM
به نظرم دروغه چون با توجه به این فیلمی که گذاشته شده
هیچ گونه منبع برای بارو نیست
خوب چرا اون کوتوله رو نشون نداده
تعجبم اینه

Mr.Geo22
16th August 2011, 01:43 PM
از اخبار استان هم نشونش داده البته من ندیدمش ولی از اقوام گفتن , در موردش اظهار نظر خاصی نکرده و فقط گفته همچین چیزی پیدا شده و داره در موردش تحقیق میشه

یکی از دوستام گفت که اون شخصی رو که پیداش کرده رو میشناسه و باهاش حرف زده ( راست و دروغش پای خودش)

ولی همه قدیمیای این منطقه (کلا تو ایلام خیلی بحث جن و پری و این مسایل زیاده و کلا دیدن این موجودات یه جورایی عادیه این قدر که آدم های زیادی دیدن که البته قدیمی ها خیلی دیدن ولی این روزها دیگه کمتر کسی این جور ادعایی میکنه) همه ادعا میکنن که این موجود رو می شناسن

آخه این جا حتی نوع موجودات عجیب و غریب هم برای مردم مشخص شده ست هر موجودی یه اسمی داره

این رو هم میگن دیو هست (البته دیو کردی با فارسی فرق داره)

البته من هیچ کدوم از حرفام رو تضمین نمی کنم چون هیچ کدوم علمی نیست و یه سری مباحث ...

ولی در مجموع من کلا زیاد به این قضیه اهمیت نمیدم برام فرقی نمیکنه هر چی باشه

هیچی رو برای من اثبات یا رد نمیکنه من کلا طرز فکرم ابعاد دیگه ای داره...

طلیعه طلا
16th August 2011, 01:53 PM
آجیا ، داداشیا، یه وخت نگین اینا از این چه می دونم از ما بهترونن. جنی ، منی ، که من شب خوابم نمی بره.
شایدم برادران خوب لر اون ها رو با اندامه رشیده خودشون قیاس کردن و یه هم چیزی گفتن ؟ و در استفاده از کلمات برای اندازه اغراق کردن .
مثلا شنیدی تو عوام میگن یه وجب قد داره ، حالا یعنی قدش کوتاهه نه این که واقعا یه وجبی باشه .
این روزا آدم تو حیرون خبرا می مونه .
یکی پیشرفته سریع علم ، دیگری پسرفت تصاعدیه اخلاق .....

Rez@ee
16th August 2011, 01:55 PM
از اخبار استان هم نشونش داده البته من ندیدمش ولی از اقوام گفتن , در موردش اظهار نظر خاصی نکرده و فقط گفته همچین چیزی پیدا شده و داره در موردش تحقیق میشه

یکی از دوستام گفت که اون شخصی رو که پیداش کرده رو میشناسه و باهاش حرف زده ( راست و دروغش پای خودش)

ولی همه قدیمیای این منطقه (کلا تو ایلام خیلی بحث جن و پری و این مسایل زیاده و کلا دیدن این موجودات یه جورایی عادیه این قدر که آدم های زیادی دیدن که البته قدیمی ها خیلی دیدن ولی این روزها دیگه کمتر کسی این جور ادعایی میکنه) همه ادعا میکنن که این موجود رو می شناسن

آخه این جا حتی نوع موجودات عجیب و غریب هم برای مردم مشخص شده ست هر موجودی یه اسمی داره

این رو هم میگن دیو هست (البته دیو کردی با فارسی فرق داره)

البته من هیچ کدوم از حرفام رو تضمین نمی کنم چون هیچ کدوم علمی نیست و یه سری مباحث ...

ولی در مجموع من کلا زیاد به این قضیه اهمیت نمیدم برام فرقی نمیکنه هر چی باشه

هیچی رو برای من اثبات یا رد نمیکنه من کلا طرز فکرم ابعاد دیگه ای داره...

یعنی فیلمه هم صحت داره؟[taajob]

gsrgaga
16th August 2011, 01:55 PM
[soal]

حتما از دیونه خونه گزارشگر فرستادن

شاهزاده کوچولو
16th August 2011, 03:23 PM
شک دارم تو اخبار همچین چیزی گفته باشه ها!

Mr.Geo22
16th August 2011, 04:59 PM
یعنی فیلمه هم صحت داره؟[taajob]

من تایید نمی کنم
ممکنه آره ممکنه هم نه

شایدم برادران خوب لر اون ها رو با اندامه رشیده خودشون قیاس کردن و یه هم چیزی گفتن ؟ و در استفاده از کلمات برای اندازه اغراق کردن .
مثلا شنیدی تو عوام میگن یه وجب قد داره ، حالا یعنی قدش کوتاهه نه این که واقعا یه وجبی باشه .

نه اینجوری که شما میگی که نه , اینجا خیلی جزییات تعریف شده است یعنی کاملا تفکیک شدن
مثل اینکه انواع مختلف میمون رو بررسی کنی

شک دارم تو اخبار همچین چیزی گفته باشه ها!

بابا ملت همه دیدن شما میگی شک دارم

------------------

البته باز میگم من خودم اصلا این مسایل رو قبول ندارم

* Robo milad *
16th August 2011, 09:08 PM
[taajob]

reza.nori87
17th August 2011, 01:49 AM
از این بهتر هم میتونستن روش کار کنند.
منکه تا چیزی را نبینم یا دلیل منطقی برای اثباتش نباشه باور نمی کنم.

شاهزاده کوچولو
17th August 2011, 12:15 PM
آخه به نظر مسخرست[khejalat]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد