ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساختن هر سال یک Battlefield ضربه ای به این سری است

Geek
4th August 2011, 03:27 AM
Patrick Bach، سازنده ی سری Battlefield در مصاحبه ای گفت که ساختن هر سال یک Battlefield و تولید هر ساله ی این بازی لطمه ی بزرگی به این سری است.او به عنوان نمونه از بازی هایی که هرساله تولید می شوند از بازی Call of Duty یاد کرد.

Patrick Bach در طی مصاحبه ای با سایت اینترنتی Gamerzines در مورد انتشار هر سال یک بازیِ Battlefield گفت:
هدف ما، این نیست که هر سال یک بازی با نام Battlefield بیرون بدهیم زیرا این کار برای سری خیلی مضر است.
وی دلیل اینگونه صدمات را این طور ذکر کرد:
اگر ما بخواهیم یک بازی کامل (نه DLC یا…) از Battlefield را سال دیگر بیرون بدهیم، به این معنی است که ما کمتر از یک سال برای ساخت و تولید آن وقت داریم، بنابر این ما مجبور می شویم که کار ساخت بازی را به استدیویی دیگر واگذار کنیم که این کار به این معنی است که این بازی دیگر توسط DICE ساخته نمی شود و آن مهر تائید را نخواهد داشت، اما سازندگان این بازی که میخواهند بازی خود را توسط دیگر بازی های سریِ ساختِ DICE در بیاورند مجبور به کپی برداری از بازی هایی می شوند که ما منتشرشان کردیم و این باعث تکراری شدن و صدمه دیدن این فرنچایز میشود.
مطمئنا EA ما را مجبور به تولید و ساخت سالی یک Battlefield نمیکند چون این کار باعث آبکی شدن بازی ها و خراب شدن نام Battlefield و این سری میشود.
اما Bach در قسمتی از سخنان خود، در مورد تولید ادامه های مناسب و خوب یک بازی گفت:
به نظر من، به جای ساختن هر سال یک بازی کامل، ما میتوانیم برای Battlefield 3 یک expansions (بسط داده شده ی همان بازی اولیه با قابلیت هایی جدید، اما نه شماره ای دیگر برای بازی) خوب تولید کنیم، مانند همان کاری که با Battlefield: Bad Company 2 ،Vietnam انجام دادیم. به نظر من این راه درستش است.
نکته ای که ما درتولید Battlefield: Bad Company 2 به آن توجه داشتیم این بود که اگر ما برای یک expansion pack زمان کافی صرف کنیم و قابلیت و یا سلاح های تازه ای، ماشین ها و نقشه ها و یا هر قابلیت و امکانات دیگری در بازی بگنجانیم تا جایی که بازی حس نو و تازه و خوب بودن را به مخاطب القاء کند، آن وقت است که مخاطبان راضی خواهند بود. مانند کاری که ما با نسخه Vietnam بازی Battlefield: Bad Company 2 انجام دادیم.

به نظر من این کار بازی را سالم تر میکند و ما در واقع نه شماره ی جدیدی از بازی تولید کرده ایم که اگر شبیه نسخه قبل شد مخاطبان ناراحت شوند، و در عین حال با بسط دادن بازی و اضافه کردن قابلیت هایی خوب و مفید که ارزش پرداخت پول را داشته باشند، بازی دیگری از سری تولید کرده ایم.
به نظر من این بهترین و سالم ترین راه برای ادامه ی یک فرنچایز است.بازی ای وابسته به نسخه ی پیشین(اصلی)و در عین حال نسخه ای جدید.
بازی Battlefield 3 در تاریخ 28 اکتبر برای Xbox 360, PlayStation 3 و PC عرضه میشود.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد