- شیرین کننده ها (1 پاسخ ها)
- ارائه نانوپوشش ضد باکتری برای محافظت از گوشت و مرغ (0 پاسخ ها)
- خلاقانه ترین دیزاینهای بسته بندی مواد غذایی (0 پاسخ ها)
- آموزشی عوارض نوشابه (0 پاسخ ها)
- مقاله بسته بندی ترکیبات غذایی حساس به عوامل محیطی مانند نور (0 پاسخ ها)
- مشکل کره ! (0 پاسخ ها)
- دوستان صنایع غذایی کمک (3 پاسخ ها)
- نوشیدنیهای فنولی (0 پاسخ ها)
- فعالیت های گروهی پایان نامه .پروژه . مقاله .تحقیقات (9 پاسخ ها)
- برخی از فلزات موجود در مواد غذایی (0 پاسخ ها)
- انجمن علوم و صنایع غذایی فودتک (0 پاسخ ها)
- خواص گوشت کبک (1 پاسخ ها)
- آنچه از كدكس غذایی باید بدانیم (0 پاسخ ها)
- ..افلاتوکسین.. (0 پاسخ ها)
- از برگ سبز تا چای (0 پاسخ ها)
- آموزشی تغذیه در نوروز (0 پاسخ ها)
- خبر خواص تخمه (0 پاسخ ها)
- آب پنير منبعي از پروبيوتيك ها (1 پاسخ ها)
- رنگها در صنایع غذایی (0 پاسخ ها)
- خبر اختراع (0 پاسخ ها)
- خبر هسته انبه (0 پاسخ ها)
- آموزشی کپک ها (0 پاسخ ها)
- خبر میوه های خارجی و وارداتی را با احتیاط مصرف کنید (0 پاسخ ها)
- رژیم غذايي درنقرس gout (0 پاسخ ها)
- رژیم غذايي درسرما خوردگی و آنفلوآنزا (0 پاسخ ها)
- قرص برنج، قاصد مرگ (0 پاسخ ها)
- تاثیر غذا بر حافظه (0 پاسخ ها)
- نوشابه انرژیزا چيست؟ (0 پاسخ ها)
- مقایسه نوشابه و دوغ (0 پاسخ ها)
- روانشناسي رنگ و نمادها در بسته بندي غذاهاي دريايي (0 پاسخ ها)
- امگا ۳ (0 پاسخ ها)
- قهوه (0 پاسخ ها)
- آبجو (0 پاسخ ها)
- راهنماي غذا خوردن (0 پاسخ ها)
- خبر مضرات آبمیوه رانی (0 پاسخ ها)
- برخي از فلزات موجود در مواد غذايي (0 پاسخ ها)
- مواد بسته بندی (0 پاسخ ها)
- نان (2 پاسخ ها)
- گوشت و نکات مهم بهداشتی (5 پاسخ ها)
- عسل در ادیان مختلف (1 پاسخ ها)
- آموزشی اصول تغذیه (6 پاسخ ها)
- آموزشی شیمی مواد غذایی (نکات کنکوری) (33 پاسخ ها)
- هرم، بهترین شکل بستهبندی شکلاتها! (1 پاسخ ها)
- رقابت برنج داخلی با برنج وارداتی (4 پاسخ ها)
- اندازه گیری دی اکسید کربن (0 پاسخ ها)
- تقسيمبندي بستهها از ديدگاههاي گوناگون (0 پاسخ ها)
- گندم، قارچ هاي ميكوريز وسيكولار (0 پاسخ ها)
- آموزشی نقش و عملکرد پروتیئن در بدن (0 پاسخ ها)
- آموزشی ویژگی رژیم عذایی خوب (0 پاسخ ها)
- مقاله آیا نیتریت سرطان زا است ؟چرا به غذا اضافه میشود ؟ (0 پاسخ ها)
- خواص مخمر آبجو (0 پاسخ ها)
- چربی و اهمیت آن در زندگی (0 پاسخ ها)
- معرفی کفیر اکسیر جوانی (0 پاسخ ها)
- تغذیه و رژیم غذايي درسرطان ها (2 پاسخ ها)
- روشهاي نگهداري مواد غذايي (0 پاسخ ها)
- ادویه جات و افزایش طول عمر (0 پاسخ ها)
- گیاهخواری (1 پاسخ ها)
- 6 نوع غذا براي حفظ جواني (0 پاسخ ها)
- مواد غذایی بظاهر سالم که چندان هم سالم نیستند (0 پاسخ ها)
- تنظیم برنامه غذایی با استفاده از گروههای غذایی (0 پاسخ ها)
- 14 غذاي معجزه گر (0 پاسخ ها)
- نقش ريزمغذي ها در سلامتي (0 پاسخ ها)
- مواد غذایی ضروری جهت مصرف روزانه (0 پاسخ ها)
- رژیم غذایی مخصوص پایین آوردن کلسترول خون (0 پاسخ ها)
- تغذیه سالم برای داشتن بدنی سالم تر و نیرومند تر (0 پاسخ ها)
- تاثير غذا بر حافظه (0 پاسخ ها)
- ۲۳ نکته برای سحرخیزی (0 پاسخ ها)
- 11ماده غذایی افزایش دهنده طول عمر (1 پاسخ ها)
- امگا 3 (0 پاسخ ها)
- تغذيه انسان و اهميت صنايع غذايي: (0 پاسخ ها)
- اهميت غذا، تغذيه ، صنايع غذايي (0 پاسخ ها)
- اصطلاحات متداول مواد غذايي (1 پاسخ ها)
- رابطه دو طرفه تغذیه و زیبایی (1 پاسخ ها)
- مقاله شکلات (1 پاسخ ها)
- قهوه شكلاتي موكا (0 پاسخ ها)
- خواركي هاي نا سالم (0 پاسخ ها)
- خواص غذايي ماهي (1 پاسخ ها)
- نکات جالب تغذیه ای (3 پاسخ ها)