ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صنایع غذایی



  1. شیرین کننده ها (1 پاسخ ها)
  2. ارائه نانوپوشش ضد باکتری برای محافظت از گوشت و مرغ (0 پاسخ ها)
  3. خلاقانه‌ ترین دیزاین‌های بسته‌ بندی مواد غذایی (0 پاسخ ها)
  4. آموزشی عوارض نوشابه (0 پاسخ ها)
  5. مقاله بسته بندی ترکیبات غذایی حساس به عوامل محیطی مانند نور (0 پاسخ ها)
  6. مشکل کره ! (0 پاسخ ها)
  7. دوستان صنایع غذایی کمک (3 پاسخ ها)
  8. نوشیدنیهای فنولی (0 پاسخ ها)
  9. فعالیت های گروهی پایان نامه .پروژه . مقاله .تحقیقات (9 پاسخ ها)
  10. برخی از فلزات موجود در مواد غذایی (0 پاسخ ها)
  11. انجمن علوم و صنایع غذایی فودتک (0 پاسخ ها)
  12. خواص ‌گوشت‌ کبک (1 پاسخ ها)
  13. آنچه از كدكس غذایی باید بدانیم (0 پاسخ ها)
  14. ..افلاتوکسین.. (0 پاسخ ها)
  15. از برگ سبز تا چای (0 پاسخ ها)
  16. آموزشی تغذیه در نوروز (0 پاسخ ها)
  17. خبر خواص تخمه (0 پاسخ ها)
  18. آب پنير منبعي از پروبيوتيك ها (1 پاسخ ها)
  19. رنگها در صنایع غذایی (0 پاسخ ها)
  20. خبر اختراع (0 پاسخ ها)
  21. خبر هسته انبه (0 پاسخ ها)
  22. آموزشی کپک ها (0 پاسخ ها)
  23. خبر میوه های خارجی و وارداتی را با احتیاط مصرف کنید (0 پاسخ ها)
  24. رژیم غذايي درنقرس gout (0 پاسخ ها)
  25. رژیم غذايي درسرما خوردگی و آنفلوآنزا (0 پاسخ ها)
  26. قرص برنج، قاصد مرگ (0 پاسخ ها)
  27. تاثیر غذا بر حافظه (0 پاسخ ها)
  28. نوشابه انرژی‌زا چيست؟ (0 پاسخ ها)
  29. مقایسه نوشابه و دوغ (0 پاسخ ها)
  30. روانشناسي رنگ و نمادها در بسته بندي غذاهاي دريايي (0 پاسخ ها)
  31. امگا ۳ (0 پاسخ ها)
  32. قهوه (0 پاسخ ها)
  33. آبجو (0 پاسخ ها)
  34. راهنماي غذا خوردن (0 پاسخ ها)
  35. خبر مضرات آبمیوه رانی (0 پاسخ ها)
  36. برخي از فلزات موجود در مواد غذايي (0 پاسخ ها)
  37. مواد بسته بندی (0 پاسخ ها)
  38. نان (2 پاسخ ها)
  39. گوشت و نکات مهم بهداشتی (5 پاسخ ها)
  40. عسل در ادیان مختلف (1 پاسخ ها)
  41. آموزشی اصول تغذیه (6 پاسخ ها)
  42. آموزشی شیمی مواد غذایی (نکات کنکوری) (33 پاسخ ها)
  43. هرم، بهترین شکل بسته‌بندی شکلات‌ها! (1 پاسخ ها)
  44. رقابت برنج داخلی با برنج وارداتی (4 پاسخ ها)
  45. اندازه گیری دی اکسید کربن (0 پاسخ ها)
  46. تقسيم‌بندي بسته‌ها از ديدگاه‌هاي گوناگون (0 پاسخ ها)
  47. گندم، قارچ هاي ميكوريز وسيكولار (0 پاسخ ها)
  48. آموزشی نقش و عملکرد پروتیئن در بدن (0 پاسخ ها)
  49. آموزشی ویژگی رژیم عذایی خوب (0 پاسخ ها)
  50. مقاله آیا نیتریت سرطان زا است ؟چرا به غذا اضافه میشود ؟ (0 پاسخ ها)
  51. خواص مخمر آبجو (0 پاسخ ها)
  52. چربی و اهمیت آن در زندگی (0 پاسخ ها)
  53. معرفی کفیر اکسیر جوانی (0 پاسخ ها)
  54. تغذیه و رژیم غذايي درسرطان ها (2 پاسخ ها)
  55. روشهاي نگهداري مواد غذايي (0 پاسخ ها)
  56. ادویه جات و افزایش طول عمر (0 پاسخ ها)
  57. گیاهخواری (1 پاسخ ها)
  58. 6 نوع غذا براي حفظ جواني (0 پاسخ ها)
  59. مواد غذایی بظاهر سالم که چندان هم سالم نیستند (0 پاسخ ها)
  60. تنظیم برنامه غذایی با استفاده از گروههای غذایی (0 پاسخ ها)
  61. 14 غذاي معجزه گر (0 پاسخ ها)
  62. نقش ريزمغذي ها در سلامتي (0 پاسخ ها)
  63. مواد غذایی ضروری جهت مصرف روزانه (0 پاسخ ها)
  64. رژیم غذایی مخصوص پایین آوردن کلسترول خون (0 پاسخ ها)
  65. تغذیه سالم برای داشتن بدنی سالم تر و نیرومند تر (0 پاسخ ها)
  66. تاثير غذا بر حافظه (0 پاسخ ها)
  67. ۲۳ نکته برای سحرخیزی (0 پاسخ ها)
  68. 11ماده غذایی افزایش دهنده طول عمر (1 پاسخ ها)
  69. امگا 3 (0 پاسخ ها)
  70. تغذيه انسان و اهميت صنايع غذايي: (0 پاسخ ها)
  71. اهميت غذا، تغذيه ، صنايع غذايي (0 پاسخ ها)
  72. اصطلاحات متداول مواد غذايي (1 پاسخ ها)
  73. رابطه دو طرفه تغذیه و زیبایی (1 پاسخ ها)
  74. مقاله شکلات (1 پاسخ ها)
  75. قهوه شكلاتي موكا (0 پاسخ ها)
  76. خواركي هاي نا سالم (0 پاسخ ها)
  77. خواص غذايي ماهي (1 پاسخ ها)
  78. نکات جالب تغذیه ای (3 پاسخ ها)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد