دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

تصویر 39 ار 100 از آلبوم اندیشه های انرژی زا

6839228208262697

اضافه کردن عکس
25th October 2015, 05:47 PM
آلبوم
اندیشه های انرژی زا
اضافه شده توسط
محمد نظری گندشمین

پیغام های تصاویر

1. محمد نظری گندشمین
    [FONT='times new roman', times, serif]دانلود کتاب خلاقیت فکری من - محمد نظری گندشمین[/FONT]

[FONT='times new roman', times, serif]
    [/FONT]
    [FONT='times new roman', times, serif]لینک دانلود[/FONT]
    [/FONT]
    [FONT='times new roman', times, serif]http://ketabesabz.com/dl/21322[/FONT]
    [/FONT]
    [/FONT]
    [FONT='times new roman', times, serif][FONT='times new roman', times, serif]توضیحات
    [FONT='times new roman', times, serif]بزرگترین زندان انسان افکار محدودش است... هر چه تفکر محدودتر باشد میله های زندان قطورتر خواهد شد. آری جهان هستی برای کسانی که ذهنی بسته دارند، چقدر تنگ و تاریک به نظر می رسد و این یعنی خودآزاری!!! حال من چگونه از این زندان آزاد شوم ؟؟؟ آری سخترین کار دنیا، آزاد کردن اسیرانی است که زنجیرهای خود را می پرستند... سخت ترین زنجیرها، زنجیرهای فکری است. "در جامعه ای که خرد حاکم نیست" خردمندی، دقیقا معادل دردمندی است. حال من این درد را کجا ببرم خدایا ؟؟!! اما امیدوارم دردمندان جامعه ما «خردمندان» روز به روز بیشتر شود. آری به قول شاعر دردآشنای ما «مهرداد اوستا»: از درد سخن گفتن واز درد شنیدن با مردم بی درد ندانی که چه دردی است ؟؟!!![/FONT]
    [/FONT][/FONT]
  2. محمد نظری گندشمین

لینک دانلود

FONT='times new roman', times, serif]http://ketabesabz.com/dl/21322

توضیحات

بزرگترین زندان انسان افکار محدودش است... هر چه تفکر محدودتر باشد میله های زندان قطورتر خواهد شد. آری جهان هستی برای کسانی که ذهنی بسته دارند، چقدر تنگ و تاریک به نظر می رسد و این یعنی خودآزاری!!! حال من چگونه از این زندان آزاد شوم ؟؟؟ آری سخترین کار دنیا، آزاد کردن اسیرانی است که زنجیرهای خود را می پرستند... سخت ترین زنجیرها، زنجیرهای فکری است. "در جامعه ای که خرد حاکم نیست" خردمندی، دقیقا معادل دردمندی است. حال من این درد را کجا ببرم خدایا ؟؟!! اما امیدوارم دردمندان جامعه ما «خردمندان» روز به روز بیشتر شود. آری به قول شاعر دردآشنای ما «مهرداد اوستا»: از درد سخن گفتن واز درد شنیدن با مردم بی درد ندانی که چه دردی است ؟؟!!!

نمایش نظرات داده شده برای این تصویر1 از 2 از 2