دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

تصویر 5 ار 82 از آلبوم محمد نظری گندشمین 1

11 16 2013 2 06 47 AM

اضافه کردن عکس
16th November 2013, 10:32 PM
آلبوم
محمد نظری گندشمین 1
اضافه شده توسط
محمد نظری گندشمین

پیغام های تصاویر

1. محمد نظری گندشمین
  2. محمد نظری گندشمین
    جملات زیبا و انرژی بخش برای موفقیت

* اکثر دانه ها هرگز رشد نمی کنند پس اگر واقعا می خواهید چیزی اتفاق بیفته بهتره بیش از یکبار تلاش کنید . *
    *********جملات زیبا برای موفقیت**********
    * سنگی که طاقت ضربه های تیشه رو نداره تندیس زیبا نخواهد شد . *
    * شرط درآمد کار است نه دانستن کار پس برو کار کن نترس نگو کاری بلد نیستم . *
    * خدا زمین رو مدور آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی . *
    * برای داشتن چیزی که تا به حال نداشته اید باید کسی باشید که تا به حال نبوده اید . *
    * همیشه امید داشته باش چون همیشه فردایی هست . *
    * میدونی اگه صخره و سنگ تو مسیر رودخانه زندگیت نباشه صدای آب قشنگ نیست . *
    * نگرانی هرگز از غصه فردا کم نمیکنه بلکه فقط شادی امروز رو از بین می بره . *
    * بسان رود که در شیب صخره سر به سنگ میزنه رونده باش امید هیچ معجزه ای ز مرده نیست ، زنده باش. *
    * کاغذ سفید رو هر چقدر هم تمیز و زیبا باشه کسی قاب نمیگیره ، برای ماندگاری در ذهنها باید حرفی برای گفتن داشت . *
    ” حکمت وزیدن باد رقصاندن شاخه ها نیست.بلکه امتحان ریشه هاست… ”
  3. محمد نظری گندشمین
    داستان موفقيت: مرد آبدارچي
    اين داستان رو يك دوست براي من ايميل كرده بود و به نظرم جالب اومد و تصميم گرفتم براي خواندن ديگران در اين وبلاگ قرارش بدم:
    مرد بيکاري براي سمت آبدارچي به شركت مايکروسافت تقاضا داد. رئيس هيئت مديره مصاحبه‌ش کرد و تميز کردن زمين‌ش رو - به‌عنوان نمونه کار - ديد و گفت: «شما استخدام شدين، آدرس ايميل‌تون رو بدين تا فرم‌هاي مربوطه رو واسه‌تون بفرستم تا پر کنين و همين‌طور تاريخي که بايد کار رو شروع کنين!».
    مرد جواب داد: «اما من کامپيوتر ندارم، ايميل هم ندارم!»
    رئيس هيئت مديره گفت: «متأسفم. اگه ايميل ندارين، يعني شما وجود خارجي ندارين و کسي که وجود خارجي نداره، شغل هم نمي‌تونه داشته باشه.»
    مرد در کمال نوميدي اونجا رو ترک کرد. نمي‌دونست با تنها ۱۰ دلاري که در جيب‌ش داشت چه کار کنه. تصميم گرفت به سوپرمارکتي بره و يک صندوق ۱۰ کيلويي گوجه‌فرنگي بخره. بعد خونه به خونه گشت و گوجه‌فرنگي‌ها رو فروخت. در کمتر از دو ساعت، تونست سرمايه‌ش رو دو برابر کنه. اين عمل رو سه بار تکرار کرد و با ۶۰ دلار به خونه برگشت. مرد فهميد مي‌تونه به اين طريق زندگي‌ش رو بگذرونه، و شروع کرد به اين که هر روز زودتر بره و ديرتر برگرده خونه. در نتيجه پول‌ش هر روز دو يا سه برابر مي‌شد. به زودي يه گاري خريد، بعد يه کاميون، و به‌زودي ناوگان خودش رو در خط ترانزيت (پخش محصولات) داشت...
    پنج سال بعد، مرد ديگه يکي از بزرگترين خرده‌فروشان امريکا شد. شروع کرد تا براي آينده‌ي خانواده‌ش برنامه‌ريزي کنه، و تصميم گرفت بيمه‌ي عمر بگيره. به يه نمايندگي بيمه زنگ زد و سرويسي رو انتخاب کرد. وقتي صحبت‌شون به نتيجه رسيد، نماينده‌ي بيمه از آدرس ايميل مرد پرسيد. مرد جواب داد: «من ايميل ندارم.»
    نماينده‌ي بيمه با کنجکاوي پرسيد: «شما ايميل ندارين، ولي با اين حال تونستين يک امپراتوري در شغل خودتون به‌وجود بيارين. مي‌تونين فکرشو کنين به کجاها مي‌رسيدين اگه يه ايميل هم داشتين؟»
    مرد براي مدتي فکر کرد و گفت: آره! احتمالاً مي‌شدم يه آبدارچي در شرکت مايکروسافت!
    نتيجه‌هاي اخلاقي:
    ۱. اينترنت چاره‌ساز زندگي نيست.
    ۲. اگه اينترنت نداشته باشي و سخت کار کني، ميليونر مي‌شي.
    ۳. اگه اين نوشته رو از طريق ايميل دريافت کردي، تو هم نزديکي به اين که بخواي آبدارچي بشي، به جاي ميليونر...!!!
    در جواب اين نوشته به من ميل نزنين، من دارم ايميلم رو مي‌بندم تا برم گوجه‌فرنگي بفروشم!!!
نمایش نظرات داده شده برای این تصویر1 از 3 از 3