دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

تصویر 94 ار 110 از آلبوم محمد نظری گندشمین

10 22 2013 12 26 08 PM

اضافه کردن عکس
22nd October 2013, 10:58 PM
آلبوم
محمد نظری گندشمین
اضافه شده توسط
محمد نظری گندشمین

پیغام های تصاویر

1. محمد نظری گندشمین
    اندیشه است که انسان را به خواسته ها می رساند ( حسین رحمت نژاد )
  2. محمد نظری گندشمین
  3. محمد نظری گندشمین
    قدرت ذهن
    نویسنده : دکتر علیرضا رحیمی بروجردی

اندیشمندان اعتقاد دارند که اگر بر هر چیزی تمرکز کنیم، پس از مدتی آن‏را بدست می‏آوریم، چرا که بسیاری از خواسته‏های ما، ‌امری ذهنی هستند و اگر خواستة خود را در ذهن پرورش دهیم،‌ دیری نخواهد پایید که به آن‏ها خواهیم رسید.

"کلمنت استون" می‏گوید: "هر چه ذهن انسان بتواند درک کند،‌ می‏تواند آن‏را انجام دهد."

اگر قادر به کنترل ذهن شویم، می‏توانیم به ناممکن‏ها دست پیدا کرده و حتی بر بیماری‏های جسمی و روحی غلبه کنیم. "مایکل برنارد بک‏ویث" معتقد است: "شما می‏توانید با قدرت ذهن، زندگیتان را عوض کرده و خود را شفا دهید."

"موریس گودمن"، نویسنده‏ای که از "قدرت ذهن" برای شفای خود بهره گرفته بود، معتقد است: "انسان تبدیل به چیزی می‏شود که به آن می‏اندیشد." یعنی همان نکته‏ای که سالیان پیش، اکثر اندیشمندان ایرانی-اسلامی به صورت‏های مختلف آن‏را تکرار کرده‏اند. مولانا می‏گوید:

"ای برادر تو همان اندیشه‏ای

مابقی تو استخوان و ریشه‏ای

گر گلست اندیشه‏ی تو، گلشنی

ور بود خاری، چو هیمه‏ی گلخنی"

"گودمن" در کتابش، داستان زندگی خود را این‏گونه شرح می‏‏دهد:

"از دهم مارس 1981 آغاز می‏کنم. روزی که هرگز فراموش نکرده، چراکه تمام زندگی من را عوض کرد. در آن روز با هواپیما سقوط کرده و کاملاً فلج در بیمارستان بستری شدم. از ناحیة نخاع آسیب فراوانی دیده و مهره‏های اول و دوم گردنم شکسته بودند. قادر به خوردن و آشامیدن نبودم. به سبب صدمة جدی به دیافراگم، قدرت نفس کشیدن نیز نداشتم. تنها می‏توانستم چشمانم را باز و بسته کرده،‌ پلک بزنم. پزشکان اعتقاد داشتند که مابقی عمر، از زندگی گیاهی برخوردار خواهم بود،‌ اما من هرگز این‏گونه فکر نمی‏کردم. در ذهنم، خودم را کاملاً طبیعی می‏دیدم که قادر به انجام هر عملی است.

تمام مدتی که در بیمارستان بستری بودم،‌ بر روی ذهنم کار کردم،‌ چراکه معتقدم، وقتی ذهنتان را دارید،‌ همه چیز را می‏توانید دوباره شروع کنید. هرگز اجازه نمی‏دادم، امواج منفی ذهنم را تحت تأثیر قرار داده و مرا از از هدفم منصرف کنند. هدف من بیرون رفتن از بیمارستان، با پای خودم بود و سرانجام با قدرت ذهن، در عید کریسمس توانستم در حیرت و ناباوری همه، با پای خودم از بیمارستان خارج شوم."

"دکتر بن‏جانسون" اضافه می‏کند: "همه می‏توانند وارد قلمرو انرژی درمانی شوند. هر چیز در جهان هستی، دارای فرکانسی است و تنها کاری که هرکس می‏تواند انجام دهد، تغییر فرکانس یا ایجاد فرکانسی مخالف است. بنابراین، تغییر همه چیز در دنیا،‌ از بیماری جسمی گرفته تا مشکلات روانی و عاطفی یا هر امر دیگری، بسیار آسان است."

بسیاری از اندیشه‏ها و افکار در ذهن ما شکل می‏گیرند و همین افکار؛ شخصیت و منش و عادات ما را در زندگیمان تشکیل می‏دهند و همان‏طور که گفته شد،‌ شکل‏گیری جسم ما محصول اندیشة ماست.

"دکترجان هگلین" متخصص فیزیک کوانتوم اعتقاد دارد که: "جسم انسان، محصول اندیشة اوست. ما در علم پزشکی به این نتیجه رسیده‏ایم که تا چه اندازه اندیشه و عواطف هرکس، ساختار و کارکردهای بدن او را شکل می‏دهند."

باید به "قدرت ذهن" ایمان پیدا کرده و از آن برای دست یافتن به تمامی آرزوها و رؤیاهایمان استفاده کنیم.

قبلاً هم گفته‏ام که زندگی ما آیینة افکار و اندیشه‏های ماست، اندیشه‏هایی که همگی در ذهن شکل گرفته و سپس تبلور می‏یابند. بنابراین ما می‏توانیم نه‏تنها به خلق بسیاری از چیزها بپردازیم،‌ بلکه با قدرت ذهن، به تغییر آن‏چیزهایی اقدام کنیم که نمی‏پسندیم و دوست نداریم با آن‏ها زندگی کنیم.
    راز این‏ست: زندگی ما حاصل، قدرت ذهن ماست.

با تغییر اندیشه‏ها و افکاری که در ذهن داریم، می‏توانیم زندگیمان را کاملاً تغییر داده و حتی بر دنیای بیرونی نیز تأثیر بگذاریم.

تصمیم بگیریم که می‏خواهیم چگونه زندگی کنیم، از چه شخصیتی برخوردار باشیم، محیط اطرافمان چگونه باشد، دارای کدامین موقعیت اجتماعی باشیم و تمام موضوعات دیگری که در جستجوی‏شان هستیم، در ذهن تجسم کرده و بر آن‏ها تسلط پیدا کنیم.

اما عجول نباشیم که همگی به یکباره تحقق پیدا کنند. باید صبر کنیم، بر اندیشه‏های ذهنی‏مان به‏طور مدام اصرار کرده و اجازه دهیم که در زمان مناسب، تک‏تک خواسته‏هایمان رنگ واقعیت پیدا کنند.

مطمئن باشیم که اگر از قدرت ذهنی برای رسیدن به خواسته‏هایمان استفاده کنیم، به‏طور حتم موفق خواهیم شد.

یک سؤال: آن‏چه از راه "قدرت ذهن" بدست می‏آوریم، برایمان موفقیت همراه با آرامش به ارمغان خواهد آورد؟

این‏که "قدرت ذهن" توانایی برآورده‏کردن تمامی خواسته‏هایمان را دارد، شکی در آن نیست؛ اما آیا هرچه بدست می‏آوریم، به صلاح و مصلحت ماست؟

به نظر من، یکی از رموز موفقیت همراه با آرامش؛ داشتن ذهنی سالم،‌ پاک و عاری از آلودگی و ناپاکی است.

برای آن‏که ذهن را از آلودگی‏ها پاک کنیم، باید "پیشگیری" را مقدم بر "درمان" به‏حساب آوریم. راه‏های پیشگیری از آلودگی بر حسب شرایط اجتماعی- فرهنگی، موقعیت جغرافیایی، تربیت خانوادگی و آموزشی و روحیه و گرایش‏های افراد متفاوت‏اند، اما یک‏سری نکات و روش‏های کلی وجود دارند که در ادامه، به‏طور مختصر به آن‏ها خواهم پرداخت:

1- چشم‏های ما گیرنده‏های بسیار قوی هستند. بیشتر چیزهایی را که می‏بینند، برای مدت‏های طولانی در ذهن ذخیره کرده، می‏توانند ذهن را به‏شدت متأثر کنند.

بنابراین در وهلة نخست باید مراقب چشم‏هایمان باشیم و آن‏ها را به دیدن زیبایی‏ها، خوبی‏ها و پاکی‏ها عادت دهیم تا بتوانند توسط آن‏چه می‏بینند، هاله‏ای از انرژی مثبت پیرامون خود و اطرافیان تشکیل دهند.

اگر ذهن توسط چشم آلوده شود، سرانجامی جز هلاکت نخواهد داشت و به تعبیر مولا علی (ع): "اگر چشم‏هایتان بر دیدن هوس‏ها، شهوات و ناپاکی‏ها عادت کرده و بر شما چیره شوند، شما را به هلاکت و نیستی خواهند انداخت." و به تعبیر زیبای مولانا:

"آدمی دید است باقی گوشت و خون

هرچه چشمش دیده آن چیز اوست."

ذهن که پاک شود، ظواهر و روزمرگی دنیا زایل شده و ارادة برتر در تمامی پندار، افعال و گفتار نمایان می‏شود. می‏گویند، "روزی شخصی در راهی به نماز ایستاده بود. مجنون بدون آن‏که متوجه شود از بین او و سجاده‏اش عبور کرد. مرد نمازش را قطع کرد و فریاد برآورد: هی! چرا میان من و خدایم فاصله انداختی! مجنون به خود آمد و گفت: من که عاشق لیلی هستم تو را ندیدم؛ تو که عاشق خدای لیلی هستی چگونه مرا دیدی؟

چشم که به دیدن پاکی‏ها و زیبایی‏ها عادت کند، ذهن را پاک و زیبا کرده و موفقیتی همراه با آرامش به ارمغان خواهد آورد.
نمایش نظرات داده شده برای این تصویر1 از 3 از 3