دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

تصویر 51 ار 75 از آلبوم AFARINESH

526848 454457084590160 1333579297 n

اضافه کردن عکس
6th December 2012, 04:17 PM
آلبوم
AFARINESH
اضافه شده توسط
saamaaneh

پیغام های تصاویر

1. جوان ایرانی
    سمانه میکشمت این همه موجود خدا این دیگه چی بود آخهههههههههههههه
  2. saamaaneh
    بهههههههههههههههههههههههه هه سلام اسطوره جونم، حال و احوال، اتفاقا اینو گذاشتم به یادت افتادم، یعنی واقعا از اینم بدت میااااااااااااااااااااااا اااااااااااد؟

حالا اینو بیخیال اسب رو بچسب، چه باحالهههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههه، وای من اسب میخوووووووووووووووووووووو وام
  3. جوان ایرانی
    سلام عزیززززززززززززززززم
    بنده میترسم از گربه
    منم اسب میخوام سوار شدی تا حالا اینقدر جالبه
  4. saamaaneh
    از چیش میترسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا به این خوشگلی!

آخه خوشگلنااااااااااااااااااا اااااااااااااا اسباش، بذار یه دونه دیگم الان میذارم، یعنی فقط حسرت بخوریم

نه سوار نشدم!
  5. جوان ایرانی
    از همچیش سکته مغزی میبینم اصن میبینمش
    بدتر از همه این گربه های سلفمون هستن وای یعنی هر موقع میرم یه داد بی داد راه میندازم
    آره خوشگن ... من سوار شدم خیلی هیجان انگیز بود
    فقط بعدش قلب نداشتم
  6. ^*زهرا*^
    پیشیه چقد ملوسهههههههههههههه!!!!!!!!!!!!! خدااااااااااااااااا!!! سمانه خانوم آخه این عکسا چیه گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دل منو آب کردییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟!!!! !!!!!! من یه اسبو خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییلی دوست دارم یکیم خانواده گربه سانان!!!! حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  7. saamaaneh
    بسوز و بسااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااز، البته پیشیه در دسترسه ها، ولی اســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــب، هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــی!
  8. ^*زهرا*^
    پیشیه از این خوشملاش پیداااااااااااا نمیشه که!!!!!!!!!!!! پیدا هم شه مامانم نمیذارههههههههههههههههههه هههههههههه!!!!!!!! من میخواااااااااااااااااام!!! اصلا من میرم باغ وحش میخرم!!!!! شمال هم میخواییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟
  9. saamaaneh
    من فعلا فقط یه حیون میخوام، ترجیحاً خرگوش باشه، از همینا که تو عکسامه، اما از دلم بخوای بپرسی، یه اسب میخوام، یه گرگ میخوام، یه بچه شیر میخوام، یه موش همستر میخوام و . . . بازم بگـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـم!
  10. ^*زهرا*^
    نه دیگه کافیه!!!!!!!!!! در کل فهمیدم چی می خوایییییییییییییی!!!!!!!!!!!! همه چی!!!!!!!!! اگه برات نخریدن نااااااااااا خودم میخرممممممممممممممم!!!!!!
نمایش نظرات داده شده برای این تصویر1 از 10 از 10