دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

تصویر 55 ار 75 از آلبوم AFARINESH

533496 451169678252234 332950494 n

اضافه کردن عکس
5th December 2012, 02:32 PM
آلبوم
AFARINESH
اضافه شده توسط
saamaaneh
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

پیغام های تصاویر

1. جوان ایرانی
    زهرا چرا اومده تو پروفایل من پیام داده
    الان بگم مدیرتون بهتون جایزه بده؟
    آره منم اولتیماتوم دادن بهم یه چی دیگه پرتم میکنند از سایت بیرون اونوقت اسطوره بی اسطوره
  2. saamaaneh
    زهرا کی؟

آرررررررررررررررره بگو، من جایزه میخوااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااام

نه بابا کی جرات داره شما رو پرت کنه بیرون، بابا پارتی ات کلفتـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــه!
  3. جوان ایرانی
    بیا برو پرفایلم میبینی
    شرمنده مدیرتون هیچ وقت سفارش قبول نمی کنند کار باید حلال باشه بعله!!!
    نه بابا همین هفته پیش تنبیه ام کردن گفتن یه دست و یه پات بالا دور بعدی کلا همه دست پات بالا
  4. saamaaneh
    بیا من خودمو کشتم پیدا کردم، بعد به شما میگن دست تون درد نکنه، دیگه همه فهمیدن اسطورمی، میان از شما تشکر میکنن.

اینم شانس ماست دیگه، البته بگما اینجوری نبودن همکارشون نمی شدم، باعث افتخارمه!

حتی اگه گفتن تمام دست و پاهات بالا ادامه بده، شما میتونــــــــــــــــــــ ــــــــــی
  5. fatima2012
    آخهههههههههههههههه چه با مزه ست
  6. saamaaneh
    این اسطورمه ( جوان ایرانی) ، در حین نگاه کردن به مانیتور، جاش خالی، دلم براش تنگ شد، امیدوارم حالش خوب باشه!
  7. جوان ایرانی
    کسی منو صدا زد؟
  8. saamaaneh
    جوووووووووووووووووووووووو ووووونم اسطورم، خوووووووووووووووووووووووو وبی نازنین بانوووووووووووووووووووووو ووووو
  9. جوان ایرانی
    سلااااااااااااااااام شکر میگذره
    تو خوبی؟
نمایش نظرات داده شده برای این تصویر21 از 29 از 29
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123