شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبینجمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
من نميدونم به من قول دادايد بايد يه شام بديد حالا چه مصطفي بياد يا نه
اونم خوبه راضيم
فرقي نميكنه كه كتلت باشه يا ماهي يا شتر مرغ فقط چون بهمون قول داديد بايد ببريمون يه رستوران حالا فرقي نمي كنه بوقلمون باشه يا كباب بريون
شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبینجمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
من خودم به شخصه گوشت سفيد رو ترجيح ميدم
شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبینجمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
گوشت ماهی به دلیل وجود فسفر وامگا 3بهتر از سایر گوشتها میباشد در درجه بعد گوشت مرغ و در آخر گوشت قرمز.
مشکلات ٬ انسانهای بزرگ را متعالی میسازد و انسانهای کوچک را متلاشی . . .
یارب
سلام
چرا دیگه به ماهی ها رحم نمی کنید.! اینهمه موجود خداااااااااااااااااا
چرا زیر حرفتان می زنید. جناب امیر آشنای گرامی!
بی زحمت سر یکی دیگه نندازین.
ما منتظریم.
آخر کلام...... جدی نگیرید چون اگه به اون بالا نگاه کنین نوشته :
بحث: كدوم يك ...؟!
بحثه بحث
پس توی جلسات و بحثهای این زمان فقط باید صلوات فرستاد شما هم یه صلوات جمع بفرسید تا سیر بشید از رحمت الهی
آخیش
یا علی
یا رب با تو سخن می گویم:گر به تو افتدم نظر؛ چهره به چهره، رو به روشرح دهم غم فراق؛ نکته به نکته، مو به مو
****
(پروردگارا! مرا و والدین مرا و مومنان را روزی که حساب برپا شود، ببخشا) 41سوره ی ابراهیم
سلام
انگار خيلي خيلي دير رسيدم
آقا امير يه سوال
در مورد گوشت گوساله هايي كه فقط باشير تغيه مي كنن شرايط فرق ميكنه؟ البته در مقايسه با گوشت قرمز البته ازينكه تو ايران پرورش داده ميشه يانه اطلاعي ندارم
گوشت شتر مرغ واقعا غنيه
اما به دليل كم بودن پرورش هنوز با ضائقه ايرانيا سازگار نيست
بهتره اداره دامپزشكي رو اين قضيه كار كنه
گوشت بلدرچين هم از نظر پروتئين ها ي ضروري ونيز ويتامين ها غنيه و موارد استفاده جالبي داره دوستان اگر وسعشون به مرغ وشتر نميرسه تا شتر مرغ درست كنن برن بلدرچين بگيرن با ماهي مخلوش كنن درسته شتر مرغ از آب درنمياد اما اااااييييييييييييييييييي بدك هم نميشه
اينقدر فكر شكم نباشين يه ظهر جمعه اي بيايين خوابگاه ما براتون يه نيمرو تخم شتر مرغ درست مي كنم بخورين
الته پول تخم شترمرغ رو بايد دنگي حساب كنيم خدايي خيلي گرونه
ویرایش توسط faridehsarvi : 18th December 2009 در ساعت 09:24 AM
نه اتفاقا به موقع رسيدي
فريده خانم اين گوساله ها رو همون طور كه مي دوني كلا 4تا 5 ماه نگهداري مي كنن و تو اين مدت فقط با شير تغذيه ميشن
بنابراين گوشت اونها سفيد رنگ ميشه
در بعضي كشورها مثل فرانسه بازار خوبي دارن ولي تو ايران تا اونجايي كه اطلاع دارم هنوز كسي شروع به اين سيستم پرورشي نكرده .به اين گوساله ها veal calf گفته ميشه و مشخص نيست به خاطر رنگ سفيد گوشتشون بازار مناسبي تو ايران پيدا كنن
بله واقعا بايد براي گوشت شترمرغ به عنوان يه گوشت قرمز غني و ممتاز و كم ضرر فرهنگ سازي بشه
ویرایش توسط امير آشنا : 19th December 2009 در ساعت 05:31 PM
تا تو به خاطر مني كس نگذشت بر دلم
مثل تو كيست در جهان تا ز تو مهر بگسلم ...
درمورد ويژگيهاش چي آيا اين گوشت هاي گوساله از نظر كلسترو ل آنتي اكسيدان و.......... مشابه گوشتها ي قرمز هستم يا بهترن؟
بين همه ي اينا قزل آلاي رنگين كمان واقعا يه چز ديگه اس
ویرایش توسط faridehsarvi : 18th December 2009 در ساعت 11:44 AM
اگر بخواهم پرنده اي را محبوس كنم قفسي به بزرگي آسمان خواهم ساخت
ماهي ساردين چطور؟!
يه مشكلي كه واسه گوشت شتر مرغ هست اينه كه تو بازار خيلي كمه
تو مشهد كه هر چي گشتم موفق نشديم !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)