دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: نکاتی مهم در مورد آشپزی و خانه داری

  1. #1
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    اقتصاد
    نوشته ها
    8,281
    ارسال تشکر
    21,844
    دریافت تشکر: 45,916
    قدرت امتیاز دهی
    82822
    Array
    Almas Parsi's: جدید94

    Ok نکاتی مهم در مورد آشپزی و خانه داری

    نکاتی مهم در مورد آشپزی و خانه داری

    برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
    ▪ بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.
    ▪ برای جلوگیری از پاشیدن کیک دارای میوه خشک و یا کشمش، این مواد را کمی در آرد آغشته کنید و سپس به مایه کیک اضافه کنید.
    ▪ افزودن نمک به گوشت خام قبل از پخت، طعم آن را از بین می برد در حالی که افزودن کمی نمک به ماهی قبل از پخت به طعم آن می افزاید.
    ▪ هنگام تفت دادن سبزی یا گوشت، در پایان کار مقدار کمی شکر، عسل یا آب میوه را اضافه کنید تا لعاب داده و طعم آن بهتر شود.
    ▪ ادویه جوز هندی را در آخر به غذا اضافه کنید زیرا حرارت، طعم آن را از بین می برد.
    ▪ هنگامی که کاهو را برش می زنید، استفاده از چاقو باعث تغییر رنگ گوشه های برش خورده کاهو می شود بنابراین کاهو را با دست تکه کنید.
    ▪ قبل از کباب کردن غذا، سیخ کباب و دستگاه کباب پز را چرب کنید.
    ▪ استفاده از قاشق شیاردار هنگام ریختن مایه کیک در قالب مانع ایجاد حباب می شود.
    ▪ افزودن یک قاشق مرباخوری سرکه به روغن هنگام سرخ کردن دونات مانع جذب روغن می شود.
    ▪ برای تازه شدن سبزی آن را در آب سرد حاوی کمی آب لیمو بخوابانید.
    ▪ 6 دانه سیر له شده و کمی جعفری را به 115 گرم کره اضافه کنید و به شکل تنه درخت درآورید . کره را در پلاستیک بپیچید و در فریزر قرار دهید. از این کره می توان در گوشت، سبزی و یا برای روی نان استفاده کرد.
    ▪ هنگام استفاده از کره در پخت، کمی روغن به آن اضافه کنید تا کره نسوزد.
    ▪ برای آب پز کردن تخم مرغ، آن ها را در آب جوش قرار دهید و سپس حرارت را کم کنید. این روش مانع ترک خوردگی پوسته تخم مرغ خواهد شد.
    ▪ اگر قصد دارید ماهی را بیش از یک روز فریز کنید، آن را کاملا با نمک و زردچوبه آغشته و بعد فریز کنید.
    ▪ برای جلوگیری از حمله حشرات، به ظرف حبوبات چند دانه میخک اضافه کنید.
    ▪ برای افزودن ماندگاری قهوه، آن را در یک ظرف دردار و سپس در یخچال قرار دهید.
    ▪ سفیده تخم مرغ یخ زده بهتر کف می کند.

    برای جلوگیری از ورود مورچه به منزل به نکات زیر توجه کنید:

    ▪ خیار به ویژه خیار تلخ را جلوی راه آن ها قرار دهید. مورچه ها از خیار متنفرند.
    ▪ کمی سرکه سفید به مکان هایی که محل عبور مورچه است بپاشید.
    ▪ با مخلوطی از یک لیوان آب و یک لیوان سرکه سیب پنجره ها را تمیز کنید تا مورچه ها را دور نگه دارد.
    ▪ برگ های خشک نعناع را در مسیر مورچه ها قرار دهید.
    ▪ مورچه ها از مسیری که دارچین، آب لیمو، پودر قهوه و فلفل پاشیده شده باشد عبور نخواهند کرد.
    ▪ در ترک های دیوار سیر قرار دهید تا مورچه ها را دور نگه دارد.




    منبع : ایران ویج



  2. کاربرانی که از پست مفید Almas Parsi سپاس کرده اند.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آشپزی
    توسط زهرا قربانی در انجمن خانه و خانه داری
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 24th July 2012, 11:09 PM
  2. ابزار ساده آشپزی
    توسط MoniSoft در انجمن عکس های گوناگون
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 8th June 2011, 02:53 PM
  3. نکاتی در مورد لوازم آشپزی
    توسط *مینا* در انجمن خانه و خانه داری
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 14th April 2010, 11:29 PM
  4. نکاتی در مورد آشپزی
    توسط *مینا* در انجمن خانه و خانه داری
    پاسخ ها: 22
    آخرين نوشته: 12th December 2009, 02:21 PM
  5. شیمی در آشپزی
    توسط MR_Jentelman در انجمن شیمی عمومی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 11th August 2009, 02:40 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •