دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: استفاده از گوشت حرام و ضایعات مرغ در سوسیس و کالباس مجاز شد؟!

  1. #1
    یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    الکترونیک
    نوشته ها
    4,926
    ارسال تشکر
    2,530
    دریافت تشکر: 10,158
    قدرت امتیاز دهی
    3886
    Array
    داداشی's: جدید130

    پیش فرض استفاده از گوشت حرام و ضایعات مرغ در سوسیس و کالباس مجاز شد؟!

    استفاده از گوشت حرام و ضایعات مرغ در سوسیس و کالباس مجاز شد؟!



    استفاده از دستگاه سپراتور برای جداسازی استخوان از گوشت خام دام و طیور تنها برای شرکت‌های عضو انجمن صنایع فراورده‌های گوشتی ایران در صورت نظارت، مسئولیت و تعهد این انجمن مجاز دانسته شد.

    به دنبال پیگیری و درخواست مستمر انجمن فراورده‌های گوشتی ایران و کمیته فنی انجمن مدیریت کل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی، وزارت بهداشت، طی نامه‌ای به شماره 675.7584 مورخ 29 اذرماه سال جاری استفاده از دستگاه بادر قانونی اعلام کرد.
    دبیر انجمن صنایع فراورده‌های گوشتی ایران در نامه‌ای به شماره89.7349 .الف ج در تاریخ 4 دیماه سال جاری با ارسال این بخش‌نامه به شرکت‌های تابعه انجمن، جهت اجرایی کردن و کاربرد دستگاه‌های بادر از امروز، جلسه‌ای با حضور مدیران عامل و مسئولین فنی شرکت‌ها برگزار کرد.

    دبیر انجمن صنایع فراورده‌های گوشتی ایران در حالی اقدام به ابلاغ این نامه کرد و خواستار استفاده از دستگاه بادر شد که ماحصل جلسات گذشته منجر به تصویب ضابطه 29 بندی ممنوعیت استفاده از دستگاه بادر از کارخانجات سوسیس و کالباس از 10 خردادماه سال جاری شد.
    مدیر کل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی به دنبال درخواست انجمن صنایع و فراورده‌های گوشتی ایران مبتنی بر استفاده از دستگاه برای جداسازی استخوان از گوشت خام دام و طیور و با توجه به رای کمیته فنی و قانونی به شماره 2.3583 مورخ 9 آذرماه به معاونت‌های غذا وداروی کشور اعلام کرد که شرکت‌های فراورده‌های گوشتی تحت نظارت انجمن فراورده‌های گوشتی و وزارت بهداشت از دستگاه مذکور صرفا جهت استخوان‌گیری محصولات مورد نظر و دارای پروانه ساخت معتبر با نظارت انجمن و مسئولیت مستقیم انجمن می‌توانند استفاده کنند.

    بهروز جنت در این نامه، دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی را در حالی موظف کرده است که بر حسن انجام این بخشنامه نظارت دقیق و کامل داشته باشد که در بنده‌های بالاتر این بخش‌نامه صراحتا اعلام کرده است که مسئولیت پاسخگویی هر گونه استفاده از دستگاه‌های بادر تنها انجمن صنایع و فراورده‌های گوشتی ایران است و گویا دانشگاه‌ها نقش یک نظارت کننده صوری را بر عهده دارند.

    آنچه طبق این نامه قابل فهم است این است که در صورت تخلف، دانشگاه‌ها باید به انجمن اطلاع بدهند و انجمن تصمیم گیری کند در حالی که در گذشته وظیفه بر عکس بوده است.
    در حالی،استفاده از دستگاه‌های بادر بار دیگر به درخواست انجمن فراورده‌های گوشتی ایران و با تایید اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی مجاز شناخته شد که مطابق نظر کارشناسان وجود بافت‌های الوده مثل بافت ریه، تخمدان، پوست، روده، سنگدان و تمام امحاء و احشاء موجود در حفره شکمی مرغ هست در فراورده های گوشتی را ناشی از استفاده از دستگاه های بادر می‌دانند که این دستور العمل‌ها بدون توجه به این نظر اعلام شده است.
    آنچه در این میان مهم به نظر می‌رسد این است که موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در 15 شهریورماه سال جاری حذف کامل خمیر مرغ را از کارخانجات سوسیس و کالباس اعلام کرد و در حال حاضر نسبت به این تغییر موضع اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و انجمن فراورده‌های گوشتی ایران عکس العملی نشان نداده است.
    این تصمیم در حالی اتخاد شده که معاون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از نهادهای مهم کشور در نامه‌ای تصریح کرده با توجه به وصول گزارشاتی مبنی بر استفاده از حیوانات حرام گوشت و ضایعات کشتارگاهی در تولید سوسیس، کالباس و همبرگر و جهت پیگیری از بروز مسمومیت و حساسیت‌های غذایی در کارکنان این نهاد از تهیه، توزیع و مصرف غذاهای آماده مانند سوسیس، کالباس و همبرگر در بین کارکنان این نهاده باید اجتناب شود.
    به دنبال اعلام تعدادی از فراورده‌ای گوشتی سوسیس و کالباس غیر مجاز از سوی اداره کل استاندارد که چهار تولید کننده از این محصولات در اصفهان بودند، مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان گفت: با انجام آزمایشات بافت‌شناسی روی نمونه‌های از فراورده گوشتی سوسیس و کالباس در کشور تعدادی از این صنایع غیر مجاز شناخته شدند که صنایع بوتیمار، سروش، خردادزاد و تانیس در اصفهان است اما اعلام نتایج آن زود است.
    غلامحسین حسینی اظهار داشت: چنانچه خمیر مرغ به سبک گذشته و بااستفاده از ضایعات مرغ تولید شود در صورتی که اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت هم مجوز بدهد، با هر مصوبه‌ای برخورد خواهیم کرد.
    وی بیان داشت: در صورتی که خمیر مرغ به صورت علمی و قانونی تولید شود، مشکلی از نظر استاندارد وجود ندارد.

    مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان خاطرنشان کرد: خمیر مرغ یک پدیده در کشورهای صنعتی است که برای اجرایی شدن آن یکسری شرایطی باید اجرایی شود و بخش‌های به عنوان مکمل به آن اضافه و موارد ذبح شرعی در آن لحاظ شود.
    وی با اشاره به اینکه درایران تاکنون خمیر مرغ به شکل نامطلوب‌ترین و بدترین روش تولید شده است، خاطر نشان کرد: مراکز زیر پله‌ای در کشور، با خرید محتویات و ضایعات مرغ مبادرت به تولید خمیر مرغ می‌کنند.

    با این اوصاف هنوز دلیل منصرف شدن وزارت بهداشت از تصمیم خود مبنی بر ممنوعیت استفاده از دستگاه تولید کننده خمیر مرغ مشخص نیست و از سوی دیگر پیگیری‌های خبرنگاران برای گفتگو با مسئولان مربوط در وزارت بهداشت به سرانجام نرسیده و گویا سیاست سکوت در دستور کار کارشناسان و مسئولان وزارت بهداشت درباره این تصمیم ناگهانی است.


    منبع: سلامت نیوز
    ویرایش توسط داداشی : 5th January 2011 در ساعت 02:28 PM
    مبر ز موی سپیدم گمان به عمـــــــــــــــر دراز

    جوان ز حادثه ای پـــــــــــــــــیر می شود گاهی









  2. 7 کاربر از پست مفید داداشی سپاس کرده اند .


  3. #2
    یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    الکترونیک
    نوشته ها
    4,926
    ارسال تشکر
    2,530
    دریافت تشکر: 10,158
    قدرت امتیاز دهی
    3886
    Array
    داداشی's: جدید130

    پیش فرض پاسخ : استفاده از گوشت حرام و ضایعات مرغ در سوسیس و کالباس مجاز شد؟!

    سوسیس و کالباس های تولید شده با خمیر مرغ ضرر های جدی به بدن وارد میکند

    در صورتی که سوسیس و کالباس ها از خمیر مرغ تهیه شده باشند می تواند ضررهای جدی به بدن وارد سازد زیرا منبع مهمی از آلودگی ها به شمار می رود و پوست و چربی های موجود در آنها به قلب و عروق انسان لطمه وارد می سازند.

    برلیانت بزرگمهر مشاور تغذیه و رژیم درمانی در رابطه با مصرف سوسیس و کالباس هایی که از خمیر مرغ تهیه و تولید شده اند هشدار داد: در صورتی که سوسیس و کالباس ها از خمیر مرغ تهیه شده باشند می تواند ضررهای جدی به بدن وارد سازد زیرا منبع مهمی از آلودگی ها به شمار می رود و پوست و چربی های موجود در آنها به قلب و عروق انسان لطمه وارد می سازند.

    مسئول کمیته آموزش همگانی انجمن تغذیه ایران همچنین در رابطه با سوسیس و کالباس هایی که از گوشت و مرغ پیر تهیه شده اند گفت: مواد مغذی موجود در بافتهای حیوانی با پیر شدن آنها خواصشان را از دست می دهند و چربی بدن آنها زیاد شده و عضله کم می شود و ویتامین های بدن آنها از بین می رود و اصولا خوردن این مواد غذایی نه تنها فایده ای ندارد بلکه ممکن است ضررهایی هم داشته باشد و بالاخره تشخیص سوسیس و کالباس های باکیفیت و سالم به دلیل افزودن مواد طعم دهنده تقریبا غیرممکن است .

    لازم به یاد آوری است تكنولوژي دستگاه استخوان گير (دستگاه تولید خمیر مرغ) بر اين اساس است كه مرغ را با پوست و استخوان له مي كنند و تحت فشار شديد قرار مي دهند تا اينكه گوشت به فاز مايع درآيد. در اين هنگام مخلوط تحت فشار را در معرض يك فيلتر قرار داده تا گوشت مايع شده از ان رد شود وبه اين ترتيب گوشت را به طريق مكانيكي از استخوان و پوست جدا كرده اند.


    منبع سلامت نیوز
    مبر ز موی سپیدم گمان به عمـــــــــــــــر دراز

    جوان ز حادثه ای پـــــــــــــــــیر می شود گاهی









  4. 5 کاربر از پست مفید داداشی سپاس کرده اند .


  5. #3
    یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    الکترونیک
    نوشته ها
    4,926
    ارسال تشکر
    2,530
    دریافت تشکر: 10,158
    قدرت امتیاز دهی
    3886
    Array
    داداشی's: جدید130

    پیش فرض پاسخ : استفاده از گوشت حرام و ضایعات مرغ در سوسیس و کالباس مجاز شد؟!

    سوسیس و کالباس را از کارخانه های معتبر خریداری کنید

    دکتر کیمیاگر در گفت وگو با سلامت نیوز اظهار داشت:‌ سوسیس و کالباس هایی که از خمیر مرغ تهیه شده اند به دلیل استفاده از مرغ به همراه پوست، استخوان و چربی های موجود در دستگاه گوارش و لابه لای روده ها غیر بهداشتی هستند و مصرف کننده مسئولیت دارد مواد غذایی خود را از کارخانه های شناخته شده و معتبری که مجهز به آزمایشگاه می باشند و محصولات خود را زیر نظر موسسه استاندارد و تحقیقات تولید می کنند تهیه نماید.
    وی همچنین درباره مضرات نیترات و نیتریت موجود در سوسیس و کالباس افزود: در سوسیس و کالباس ها برای ماندگاری گوشت و رنگ آن از این مواد استفاده می شود که استفاده نکردن از این مواد غیر ممکن است زیرا این مواد فاسد شدن گوشت را به تاخیر انداخته و طعم و رنگ گوشت را حفظ می کنند که این دو ماده در بدن باعث تولید نیتروزامین ها شده که در درازمدت ایجاد بیماری می کنند.
    این متخصص تغذیه و استاد دانشگاه در آخر توصیه کرد که در صورت استفاده از سوسیس و کالباس، مردم از محصولات شناخته شده استفاده کنند و برای کاهش مضرات نیترات و نیتریت از موادی که دارای ویتامین c هستند مثل گوجه فرنگی و آب پرتغال به همراه ساندویچ خود استفاده نمایند و نحوه مصرف سوسیس و کالباس خود را کنترل نمایند.

    منبع: سلامت نیوز
    مبر ز موی سپیدم گمان به عمـــــــــــــــر دراز

    جوان ز حادثه ای پـــــــــــــــــیر می شود گاهی









  6. 4 کاربر از پست مفید داداشی سپاس کرده اند .


  7. #4
    کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    فیزیک
    نوشته ها
    66
    ارسال تشکر
    185
    دریافت تشکر: 188
    قدرت امتیاز دهی
    28
    Array

    پیش فرض پاسخ : استفاده از گوشت حرام و ضایعات مرغ در سوسیس و کالباس مجاز شد؟!

    خودمان را دردسر ندهیم
    نخریم و نخوریم ...منظور جناب دکتر اینه!!

  8. 2 کاربر از پست مفید abel سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آموزش گام به گام ساخت تابلو روان
    توسط BEN HOR در انجمن مدارها و پروژه ها
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 25th November 2011, 01:21 AM
  2. واقعـه غـدیر و اهـمیت آن
    توسط kamanabroo در انجمن مقالات مذهبی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 24th November 2010, 06:36 PM
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 30th September 2010, 10:51 AM
  4. درخت نخل
    توسط *FATIMA* در انجمن زراعت
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 17th August 2010, 09:16 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •