سلام دوستاندوست دارم یه دسر سنتی آذری یاد بدم.مواد لازم
1-ارد سفید سه قاشق
2-تخم مرغ سه عدد
3-اب یا شیر سرد سه قاشق
4- زعفران کمی
5-نصف قاشق چای خوری جوش شیرین یا 1 قاشق سر پر پکینگ پودر
توضیح_به تعداد نفرات همه این مواد کم یا زیاد میشود .یعنی اگر 5 نفر بودید 5 تاقاشق ارد یا 5 تا تخم مرغ ووووووووووو...........واگر 1 نفر بودید 1 قاشق ارد یا 1 عدد تخم مرغ .......
برای شربت این دسر هم به 2 لیوان شکر و 1 لیوان اب احتیاج داریم .شکر و اب را هم زده میگزاریم بجوشد احتیاجی به قوام امدن ندارد همین که جوشی زد که شکر کاملا حل شده باشد قبول است.
[IMG][/IMG]
اول شروع میکنیم تخم مرغ و ارد و اب یا شیر -جوش شیرین یا پکینگ پودر- زعفران را با چنگال یا همزن میزنیم تا مایع صافی به دست بیاد.
[IMG][/IMG]
حالا داخل ماهی تابه بزرگی کمی روغن میریزیم . در این مرحله نباید روغن زیاد باشد چون به محض ریختن مواد داخل روغن مواد از هم پاشیده میشود.و مواد رو از مرکز تابه ریخته و به ارومی تابه رو میچرخونیم تا مواد به تمامی تابه برسد.
[IMG][/IMG]
حالا شعله رو کم میکنیم تا روی مواد کمی سفت شده و به اصطلاح ببندد.از اینجا به بعد هر جا احساس کردیم احتیاج به روغن داریم اضافه میکنیم.وقتی رویه بست به شکل لوزی یا مربع برش میدیم.
[IMG][/IMG]
حالا دو روی مواد را سرخ میکنیم.
[IMG][/IMG]
وقتی سرخ شدن, شربت سرد یا گرم ان فرقی نمیکند, روی مواد ریخته صبر میکنیم به جوش بیاید.به ارومی مواد رو داخل شیره زیر و رو کرده و هر زمان شیره شروع به حباب زدن کرد و کف کرد شعله رو خاموش کرده و کمی که سرد شد اماده خوردن است.
[IMG][/IMG]
روی ان رو با دارچین و گل محمدی وگردو یا کنجد میتونید تزیین کنی .
نوش جون
علاقه مندی ها (Bookmarks)