دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

موضوع: تجربیات یک بانوی ایرانی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #11
    همکار تالار مد و لباس اسلامی
    رشته تحصیلی
    علوم انسانی
    نوشته ها
    187
    ارسال تشکر
    1,319
    دریافت تشکر: 1,049
    قدرت امتیاز دهی
    10828
    Array
    banooye irani's: جدید27

    پیش فرض پاسخ : تجربیات یک بانوی ایرانی

    سلام دوستان
    دوست دارم یه دسر سنتی آذری یاد بدم.مواد لازم
    1-ارد سفید سه قاشق
    2-تخم مرغ سه عدد
    3-اب یا شیر سرد سه قاشق
    4- زعفران کمی
    5-نصف قاشق چای خوری جوش شیرین یا 1 قاشق سر پر پکینگ پودر
    توضیح_به تعداد نفرات همه این مواد کم یا زیاد میشود .یعنی اگر 5 نفر بودید 5 تاقاشق ارد یا 5 تا تخم مرغ ووووووووووو...........واگر 1 نفر بودید 1 قاشق ارد یا 1 عدد تخم مرغ .......

    برای شربت این دسر هم به 2 لیوان شکر و 1 لیوان اب احتیاج داریم .شکر و اب را هم زده میگزاریم بجوشد احتیاجی به قوام امدن ندارد همین که جوشی زد که شکر کاملا حل شده باشد قبول است.

    [IMG][/IMG]

    اول شروع میکنیم تخم مرغ و ارد و اب یا شیر -جوش شیرین یا پکینگ پودر- زعفران را با چنگال یا همزن میزنیم تا مایع صافی به دست بیاد.

    [IMG][/IMG]

    حالا داخل ماهی تابه بزرگی کمی روغن میریزیم . در این مرحله نباید روغن زیاد باشد چون به محض ریختن مواد داخل روغن مواد از هم پاشیده میشود.و مواد رو از مرکز تابه ریخته و به ارومی تابه رو میچرخونیم تا مواد به تمامی تابه برسد.

    [IMG][/IMG]

    حالا شعله رو کم میکنیم تا روی مواد کمی سفت شده و به اصطلاح ببندد.از اینجا به بعد هر جا احساس کردیم احتیاج به روغن داریم اضافه میکنیم.وقتی رویه بست به شکل لوزی یا مربع برش میدیم.

    [IMG][/IMG]

    حالا دو روی مواد را سرخ میکنیم.

    [IMG][/IMG]

    وقتی سرخ شدن, شربت سرد یا گرم ان فرقی نمیکند, روی مواد ریخته صبر میکنیم به جوش بیاید.به ارومی مواد رو داخل شیره زیر و رو کرده و هر زمان شیره شروع به حباب زدن کرد و کف کرد شعله رو خاموش کرده و کمی که سرد شد اماده خوردن است.

    [IMG][/IMG]

    روی ان رو با دارچین و گل محمدی وگردو یا کنجد میتونید تزیین کنی .

    نوش جون
    فقط خدا

  2. 11 کاربر از پست مفید banooye irani سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. بـوی عیـدی بـوی تـوپ؛ بـوی کاغـذ رنـگی ...
    توسط setayesh shb در انجمن سایر موضوعات هنر هفتم
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 13th February 2015, 01:19 PM
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 30th December 2012, 02:22 PM
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 31st October 2012, 04:00 PM
  4. استودیو آی وی وی و تولید واقعیت درعصر بازتولید مجازی
    توسط وحید 0319 در انجمن معماری- معماری
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 31st October 2012, 04:00 PM
  5. گفت‌وگوی اختصاصی آهنگتو با بهنام صفوی درباره‌ی شايعه‌ی غيرمجاز
    توسط LaDy Ds DeMoNa در انجمن معرفی هنرمندان موسیقی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 8th December 2009, 01:02 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •